עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jclarkk,

מתח של 1.36V. לוח אם - Asus Maximus IV עוד היום יהיה מקצה של לפחות 5500Mhz+ ;D קרדיט לStingeR שהוא פשוט יצא מלך, הוא יודע על מה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by IntoXicaTeD,

שלום. אני דיי חובבן האמת, לא מזמן קניתי מחשב חדש וראיתי המון דברים מדהימים שאפשר לעשות עם המארז ובתוכו. התחלתי לחפש מאמרים ותמונות על מודינג וראיתי המון דברים שאותי לפחות, מדהימים. כהתחלה עשיתי חור בצד המארז שלי והוספתי מאוורר יחסית גדול וזה נראה ממש טוב אבל אני עדיין רוצה להגיע לביצועים יותר יפים. אני יודע שזה לא יבוא לי בצ'יק או שזה לא כל כך קל אבל אני מוכן לנסות. אני מחפש כמה דברים : 1) מארז טוב וגדול שאני יוכל לבצע בו את כל המודינג הדרוש. 2) מישהו ממרכז ת"א שרוצה לבצע את המודינג הזה איתי ולעזור לי. אשמח אם יהיה מישהו כזה למרות שאני בספק אבל לפחות אני שואל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל : pain_n_hurt@yahoo.com או באיי סי קיו : 126280801 בתודה, IntoXicaTed.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום רב, בגדול הנושא אומר הכל. יש לי C2D במהירות של 1.8 והבנתי שאפשר בקלות להגיעה ל 2.4 שזה נשמע לי לא רע בכלל. איזה קירור כדי לקחת כדי שמצד אחד יאפשר לי לבצע את ה OC הזה ומצד שני אני לא יבזבז כסף על "עוצמת" קירור מיותרת שאין לי צורך בה? כרגע יש לי קירור סטוק, והוא ממש על הפנים. ב IDLE אני על 40+. תודה!

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by hagay21,

יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הם יחוברו לרדיאטור קירור מים, הרדיאטור יושב בחלון מחוץ לחדר ככה שמצידי שיהיו רועשים... העיקר כמה שיותר חזקים.... בבקשה לינקים מחנויות בארץ... לא מתכוון להזמין מחו"ל... תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by alianyn,

טוב - מכיוון שלבינתיים נאלצתי לנטוש את פרויקט הכדור שלי - הספק היחיד שהיה לי נשרף וביחד איתו חלק מהלוח אם הקטן שהצלחתי להשיג (נסיונות פיסיקליים בחשמל ממקור לא מוקר זה לא תמיד הדבר המומלץ ביותר עבור מערכות מחשב... : ) , השתעממתי, חשבתי והחלטתי לנסות פרויקט חדש ושאפתני ... בינתיים - להלן טיזר מאחד החלקים (היותר קטנים בפרויקט הזה) "בתמונה הבאה מתחבאת אצבע - נראה אם תוכלו למצוא אותה..." *** אגב - הוא במצב הרבה יותר מוגמר היום - התמונה נלקחה בערך לפני שבועיים (לי אין מצלמה)

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הכרטיס הוא Evga 8800GTS 320MB Superclocked עם קירור מים של Swiftech. הגדרות ברירת מחדל 576/850. הגעתי למהירות 740 למעבד ו 1000 לזיכרון. בדקתי יציבות והוא עובר את 3DMARK 06 בציון 11,850 בלי ליפול, אין ארטיפקטים. טמפרטורה של המעבד (כרטיס מסך) במנוחה 32 מעלות, במאמץ 40 מעלות. מה אתם אומרים על זה?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Ben N,

אהלן חברה. לאחרונה המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וזה מבאס אותי, לכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך הוא מדגם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 512 MB + Accelero X1 המהירויות סטוק שלו כרגע הן: Core: 700 Memory: 1000 Shader: 1500 בינתיים הגעתי למהירויות של Core: 750 Memory: 1040 Shader: 1607 ויש שיפור ב3DMark06, האומנם לא מדהים אבל יש.. ובינתיים הטמפ' לא מהווה בעיה, הוא מגיע למקסימום של 56 מעלות.. השאלה שלי היא בעצם אם יש תוכנה שיכולה לעקוב האם יש לי ארטיפקטים כלשהם כך שלא אהיה חייב כל פעם שאני מעלה את המהירויות שעון להסתכל על המבחנים כמו משועמם ולא לעשות כלום כדי לוודא שאין ארטיפקטים.. זה ממש משעמם וזה מחרפן אותי.. אם גם יש לכם חו…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC למעבד E2140, המפרט שלי: מאוורר ZALMAN 9500PRO לוח אם GIGABYTE P35-DS3 זכרון CORSAIR 4GB DDR2 800 ספק EZCOOL 450W כרטיס מסך 9600GT SONIC OC האם הספק יחזיק מעמד? איך אני מתחיל בכלל לעשות OC?

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מדבר על הדגמים: THERMALTAKE TMG: ND1/2 AT1/2 לכרטיסי מסך. ו - THERMALTAKE TMG: A1, I1, THERMALTAKE MAX ORB, THERMALTAKE V1 למעבדים.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ABL,

כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והבנתי שכאשר עושים זאת גם הזכרונות בעצם עובדים באוברקלוק רציתי לדעת אם יש טעם לעשות אוברקלוק לזכרונות (G.SKILL DDR2 4096MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 ) איך בעצם עושים זאת? ובמה אני אמור לגעת בביוס כדאי לעשות זאת (לא ראיתי מדריך לאוברקלוק לזכרונות באתר) צילמתי את הCPUZ ליותר אינפורמציה: [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by adilevy20,

האם מישהו מכיר או שיש לו את המעבד CORE2DUO E6550 2.33GHZ 1333FSB השאלה שלי האם הוא מתאים לOC ועד כמה אפשר להגיע איתו? לוח ASUS הקירור הוא סטוק והמכפלה של המעבד היא 7

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. חברים אני כרגע על 2600 מגה הארץ, 10x260, על 1.55 מתח והמחשב יציב כמו טנק, המכפלה HTT על 3 עכשיו הבנתי שהמתח הזה הוא גבוהה.. וכי אנשים מגיעים ל2700 מגה הארץ במתח זה. לאחר שאני מעלה את הOC ל10x270 הווינדוס מקבל מסך כחול בטעינה והמחשב לא עולה מה לדעתכם הבעיה ?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by The_Byter,

1700+ JIUHB 0310 DLT3C vcore 2.025 42-43 Idle EMP Water cooled by SUMA more vcore needed for stability - mobo self-reset

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לפני חודשיים וחצי סיפרנו לכם ש-ATI השיקה ערכת שבבים חדשה העונה לשם Radeon Xpress 3200, או RD580, והיא CrossFire X16. הצ'יפסט פותח יחד עם סאמי מאקינן, אחד האוברקלוקרים הכי טובים בעולם, כלומר אנחנו אמורים להסתכל על מפלצת אוברקלוק, האם זה אכן כך? מערכת הבדיקה: AMD Athlon64 3800+ Venice S-939 Arctic Cooling Freezer 64 2x Kingmax Hardcore 512MB DDR500 Point Of View 6600GT PCI-Express Hitachi Deskstar 250GB SATA II Tagan U22 480W לוחות מתמודדים: Asus A8N-SLI Premium DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Asus A8R-MVP Asus A8N32-SLI Deluxe Abit AN8 32X וכמובן לוח הבדיקה Asus A8R32-MVP Deluxe על מכפלה מקסימלית (12) הלוח נותן עד 233, כלומר 2796MHz על מכפלה נמוכה (9) צפ…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי משהו כזה בלוח שמתי שהמחשב לא צורך הרבה אז הוא מוריד את הGHZ ל- 1.6 ... ואני עומד על 4.3GHZ בד"כ, וזה מעצבן כי מתי שהוא צריך לעלות ל-4.3 אז הוא נתקע עד שהוא עובר... וגם מציק לי שהוא קופץ ככה (קפיצות גבוהות מידי). איך אני מבטל את האפשרות הזו ? מדובר ב- Asus P8P67 .עם 2500K

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by innoVision,

אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??

20. Started by Animor,

שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני צריך לדעת אם הקירור הבא יספיק על מנת להחזיק את המחשב הבא טוב וביציבות (ובקרירות... ) וגם בעתיד כאשר יתבצע OC אופטימלי למעבד ולזכרון ...(הכרטיס מסך כבר עכשיו ב-OC) ... : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : RADEON 9100 128 MB Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bu…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. קיבלתי אתמול את המחשב עם המעבד E6300 שעובד במהירות 2800 מה"ז, המעבד בא עם קירור סטוק וגוף הקירור הוא די נמוך ואני לא מאמין שהוא יכול להחזיק את המעבד קר ב OC. בנוסף יש לי שוכב בארון קירור סטוק אבל רואים שהוא גבוה יותר, והליבה שלו שנוגעת במעבד היא מנחושת לעומת הליבה של הקירור הנוכחי שהיא כנראה מאלומיניום. אם אני אחליף בין שני גופי הקירור האלה האם אני אוכל להגיע לתוצאות טובות יותר ב OC או שההבדל ביניהם הוא לא משמעותי? בסה"כ יש הבדל מסוים כי הנחושת קולטת חום טוב יותר וגוף הקירור גדול יותר אז על הנייר יש לפחות יתרון לקירור הזה. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Swed,

אני השבוע מקבל את הקירור אויר הטוב בעולם בגרסת אקסטרים... עכשיו אני צריך לקנות משחה טרמית (לא אואהב את המשחה שמגיעה עם הקירור). איזה מבין המשחות הבאות לקחת ? MX2 AS5 איזה משחה מבין השנים הכי טובה והכי מקררת טוב !? :s05:

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by MassiveAmmo,

אני וחבר שלי עשינו עם הכרטיס שלו,אחלה תוצאות! http://img221.imageshack.us/img221/9434/img07666in8.jpg תוצאות: לפני אחריי

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים