אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מארז TRANSFORMER והוא ממש רועש אפילו אחרי בקר מאוררים אז חשבתי ליקנות 4 מאוררים חדשים שקטים צריך שלושה של 80 ו 1 של 120 ואני צריך שכולם יהיו עם LED כחול וכמובן מ EBAY או שיש משהוא יותר זול בחיפה תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי לוח אם Asus P5B שכן תומך בE5700.. בגלל שעם הAbit IP35-E היו לי בעיות יציבות (קריסות, ריסטים וכאלה) אני יודע יודע שהוא יותר ישן, וצ'יפסט יותר ישן.. אבל לפחות פה זה עובד כמו שצריך.. בקיצור הלוח אחלה, עובד סבבה בינתיים אבל עברתי על המספרים בHWmonitor ונראה שהוא מזייף. יש משהו שם בשם AUXTIN (מה זה בכלל?) שבמנוחה הטמפרטורה שלו קופצת בין 75 ל127 מעלות... ובמאמץ זה מתייצב על 45~ משו נוסף שמטריד אותי זה ההבדלים בטפ' של המעבד בקיצור תראו - תמונה אחת שווה 1000 מילים: ההבדל בין CPUTIN לטמפרטורות של הליבות.. יש לי FREEZER13, והוא מחובר טוב! אני בדקתי 20 פעם לפני שהדלקתי. מישו ראה פעם HD4850 עם 34 מעלות במנוחה? D: קירור איכותי עושה פלאים נ"ב התמונה זה טמפרט…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מדריך או וידאו איכותי עם הסבר כיצד לנקות את הקירור של המעבד וכרטיס המסך משכבת אבק (שגובל בשכבת אבנים) בעזרת קומפרסור נייד או שיטה חכמה אחרת. מישהו מכיר מדריך מפורט איכותי בנושא? (לא בעיה למצוא בעצמי, אבל אני לא יודע לוודא שלא אומרים שטויות בסרטון).
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה כתבתי כאן בפורום: "התקנתי לא מזמן מעבד 5600+ X2 בפעם הראשונה ועשיתי את הטעות המצערת של השארת הפלסטיק על גוף הקרור (לא הבנתי למה היה קשה כ"כ להוריד את התפש האחרון... הפעלתי ועברו כמה שניות טובות עד שנפל האסימון והפסקתי את החשמל. שמתי לב שחלק מהפד התרמי כבר נזל לפלסטיק אבל שאלתי ונאמר לי שזה לא כזה קריטי. התקנתי שוב עם אצבעות מוצלבות ולמזלי נראה שהמחשב עובד כשורה והטמפרטורות של שתי ליבות המעבד היו 17 ו-20 ב-idle (אני עובד עם מארז פתוח). הרצתי OCCT והמעלות קפצו באופן חד עד 40 ו-38 וכרגע הן מתנדנדות סביב המספרים האלה..." כפי שניתן לראות הטמפרטורות היו סבירות ביותר. לאחרונה עברתי לחלונות 7 והתחלתי לסבול מקריסות אקראיות שייחסתי אותן לבעיות דרייברים שונות. בק…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, בגדול הנושא אומר הכל. יש לי C2D במהירות של 1.8 והבנתי שאפשר בקלות להגיעה ל 2.4 שזה נשמע לי לא רע בכלל. איזה קירור כדי לקחת כדי שמצד אחד יאפשר לי לבצע את ה OC הזה ומצד שני אני לא יבזבז כסף על "עוצמת" קירור מיותרת שאין לי צורך בה? כרגע יש לי קירור סטוק, והוא ממש על הפנים. ב IDLE אני על 40+. תודה!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הקירור הבא יספיק על מנת להחזיק את המחשב הבא טוב וביציבות (ובקרירות... ) וגם בעתיד כאשר יתבצע OC אופטימלי למעבד ולזכרון ...(הכרטיס מסך כבר עכשיו ב-OC) ... : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : RADEON 9100 128 MB Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bu…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ממש חושב לעשות ,יש לי גם מישהו הכי תותח בארץ שיכול לעשות לי את זה בעצימת עניים ,אבל מה על האחריות שלי ,אפילו עים אפשרי להחזיר תכרטיס למצבו הקודם והאים מתח מוגבר לא השרוף לי תכרטיס אחרי זמן מה, אני לא חושב להעלות בצורה דרסטית ראיתי שנתנו לכרטיס כמו שלי עד 1.7 ,אני רוצה רק 1.5 נראה לי די בטוח מה אתם חושבים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1100 Core clock ו1500 mem clock האם ה-Voltage בסדר ואיך לבדוק שהאוברקלוקינג תקין? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במעבד פנום 955, קירור scythe mugen 2 עם לוח אם MA770T-UD3 וכרגע בתוך מארז CM690 רגיל. הורדתי את התוכנה כדי לקבל מושג על הטמפרטורות בתוך המארז. יש שורה שכל הזמן על 78 מעלות (מסומן באדום) ולא ברור לי למה זה כל כך חם ולמה זה שייך. אשמח לקבל הסברים בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות גדולה (100-500 גרם) של משחה תרמית. איפה קונים את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב החדש שלי ובו יש מעבד Athlon XP 2500+ Barton. סה"כ הביצועים מצוינים והכל טוב, אבל מהרגע שקיבלתי אותו הטמפ' ממש גבוהות... אני חושב חריגות... במנוחה הוא מגיע ל- 50 מעלות, ואם אני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד הוא מגיע ל-54 מעלות במנוחה!!! אני רק מדליק את המחשב והוא מתחיל מ-45... פשוט מדהים! לא קרו לי היתקעויות או משהו כזה, אבל הבחנתי תמיד בטמפ' החריגות. היום, לאחר שהמחשב דלוק יומיים רצוף, שיחקתי לי להנאתי ב- NFSHP2. לאחר שעה של משחק בערך, המחשב נכבה אוטומטית ונשמעו קולות אזעקה מה-Bios..!! רק ניתוק הספק מהחשמל עזר להפסיק את האזעקה המעצבנת :-\ חיברתי את המחשב מחדש והפעלתי אותו. ישר הטמפ' היו 45 בערך, ככה שזה לא נראה משה…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים אני כרגע על 2600 מגה הארץ, 10x260, על 1.55 מתח והמחשב יציב כמו טנק, המכפלה HTT על 3 עכשיו הבנתי שהמתח הזה הוא גבוהה.. וכי אנשים מגיעים ל2700 מגה הארץ במתח זה. לאחר שאני מעלה את הOC ל10x270 הווינדוס מקבל מסך כחול בטעינה והמחשב לא עולה מה לדעתכם הבעיה ?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל התחיל בכך שקיבלתי לפני מספר ימים את הכרטיס הזה בתוצרת 128 זיכרון הכרטיס היה מיועד למחשב חלש התחלתי לעבוד איתו מספר ימים ואז התחיל האוברקלוקינג כידוע הכרטיס מגיע ללא קרור ממשי חוץ מהיטסטינק. בעבר שאלתי כאן ואת חברי מהפורום-לגבי הצמדת מאורר רציני יותר...לבסוף הצלחתי לחבר דלתא 60 מ"מ היא חוברה ע"י ברגים להיטסטינק המקורי... ולאחר יום החלה לזוז ולבסוף נפלה. ואז חשבתי על רעיון יותר חכם -לקחתי פרים יותר עבים וחזקים...וטבלתי אותם בדבק 3 שניות...ועד עכשיו הכל טוב עשיתי מספר פעמים אוברקלוקינג עד שלא הגעתי יותר ואז הכטיס עבר מספר שינויים שעזרו לי להגיע לתוצאות גבוהות יותר( ) והתוצאות: זיכרון-233 לא הצלתי בשום אופן יותר-אין עדיין קרור לזיכרונות ליבה-301!!!!!!!!!!!!!!!!!…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר דבר כזה? מישו ניסה? יש לי אחד כזה של 90W. הכנתי מהדבר הזה פעם מיני בר אבל אני לא משתמש בו ולכן הוא שוכב סתם בארון. פיסית אפשרי לשים אותו בין הקירור למעבד בגלל שיש לי FREEZER13 וזה מוברג אז אפשר לא להבריג עד הסוף פשוט.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טובים, לאחרונה רכשתי מעבד X2 4200+ עם קירור Freezer 64 Pro (ביחד עם עוד כל מיני חלקים) ששמעתי עליו רק טוב מביקורות ומנסיון של חברי הפורום. הרכבתי את הקירור עם המשחה שבאה עליו, בדקתי שהוא נלחץ טוב על המעבד ושהוא יציב אך הטמפרטורות עדיין גבוהות מאוד, הטמפ' במנוחה הן: CPU: 48C Core 1: 47C Core 2: 45C מאמץ: CPU: 55C Core1: 52C Core 2: 50C הטמפרטורות האלה נראות לי גבוהות מאוד, כפי שאמרתי הקירור יושב טוב על המעבד ואיוורור במארז מצויין (120מ"מ מקדימה + 80מ"מ על הדלת שמכניסים, 120מ"מ מאחור + 120מ"מ על הספק שמוציאים) , גוף הקירור יושב ככה שהמאורר דוחף אוויר מהחלק הקדמי של המארז אל החלק האחורי. איפה פה הבעיה? האם המשחה המקורית שבאה על הקירור גרועה מאוד? יכול להיות שלא הרכב…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני חודשיים וחצי סיפרנו לכם ש-ATI השיקה ערכת שבבים חדשה העונה לשם Radeon Xpress 3200, או RD580, והיא CrossFire X16. הצ'יפסט פותח יחד עם סאמי מאקינן, אחד האוברקלוקרים הכי טובים בעולם, כלומר אנחנו אמורים להסתכל על מפלצת אוברקלוק, האם זה אכן כך? מערכת הבדיקה: AMD Athlon64 3800+ Venice S-939 Arctic Cooling Freezer 64 2x Kingmax Hardcore 512MB DDR500 Point Of View 6600GT PCI-Express Hitachi Deskstar 250GB SATA II Tagan U22 480W לוחות מתמודדים: Asus A8N-SLI Premium DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Asus A8R-MVP Asus A8N32-SLI Deluxe Abit AN8 32X וכמובן לוח הבדיקה Asus A8R32-MVP Deluxe על מכפלה מקסימלית (12) הלוח נותן עד 233, כלומר 2796MHz על מכפלה נמוכה (9) צפ…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והבנתי שכאשר עושים זאת גם הזכרונות בעצם עובדים באוברקלוק רציתי לדעת אם יש טעם לעשות אוברקלוק לזכרונות (G.SKILL DDR2 4096MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 ) איך בעצם עושים זאת? ובמה אני אמור לגעת בביוס כדאי לעשות זאת (לא ראיתי מדריך לאוברקלוק לזכרונות באתר) צילמתי את הCPUZ ליותר אינפורמציה: [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המעולה הזה !!!! אני יחסית חדש באתר הזה (מבחינת רישום לאתר ולא מבחינת הגלישה בו) ואני צריך לקבל השבוע מערכת קירור מים שקניתי מחברת DANGER DEN המערכת כוללת: משאבה של DD 12V-D4 בלוק מים למעבד DD TDX בלוק מים + פלטייה לכ. מסך שלי DD MAZE4GPU?80 WATT PELTIER צינורות: CLEARFLEX + DD UV BLUE?GREEN TUBING יש לי רדיאטור חימום של רכב GMC בגודל של 240 מ"מ (2 מאווררי 120 בצד אחד יושבים עליו) והרדיאטור הוא מאלומיניום . 1. האם הרדיאטור - שעשוי אלומיניום הורס את כל מערכת המים שלי או שזה בסדר ? 2. מאיפה אפשר להשיג נוזל קירור למערכת שלי - תקציב של עד 100 ש"ח 3. אשמח אם מישהו שמבין יציע לי עזרה פיזית בהרכבה של המערכת אם יש לכם עצות לגבי התקנה / מיקום /…
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ,מה יהיה קירור אוויר מומלץ עד 200 שקל עבור רייזן R5 1600 שירוץ במהירות סטוק אבל השימוש בו יהיה אינטנסיבי לקידוד בHANDBREAK. מעוניין בקירור שישמור על המעבד בטווח טמפרטורות 65 ומטה. האם Arctic Cooling Freezer 13 CO יהיה פתרון טוב? תודה! (:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. החלתי משחה טרמית חדשה. אבל בלית ברירה, הייתי חייב לנתק את ה HS מהמעבד. האם במקרה כזה יש להחיל מחדש משחה טרמית? או שלהחזיר בחזרה זה בסדר? תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתח של 1.36V. לוח אם - Asus Maximus IV עוד היום יהיה מקצה של לפחות 5500Mhz+ ;D קרדיט לStingeR שהוא פשוט יצא מלך, הוא יודע על מה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
עכשיו ככה אני רוצה לדעת עד כמה אנשים הגיעו עם הOC שלהם וה7600GT...כי נראה לי ששלי ממש מסכן... אני על 590/1520...והתוצאה שלי ב3DMARK05 היא 5950... אמצעי הקירור הוא VF9000-Cu...והטמפ' היא ללא מאמץ GPU על 44 וסביבה על 39...במאמץ של 2 לופים..GPU על 54 והסביבה 43.... אפשר תוצאות שלכם? נ.ב אני בלי שום מוד..
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-