אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כ. מסך 8600 GT עם 1GB DDR2 של Inno 3D 51-55 מעלות במנוחה במאמץ לא בדקתי ... יש לו מאוור קטן כזה .. לא ניראה משו ולא עושה יותר מדיי רעש עשיתי לו OC בריבה טונר, העלתי בממש קצת אולי 20-30 MHZ לא זוכר ופתאום המחשב ניתקע והמסך התחיל להבהב עשיתי ריסט ואותו דבר .. הלכתי לחנות ואמרו שהו תקין עשיתי שחזור מערכת והכל בסדר .. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt_ddr2.htm מה אתם ממליצים לעשות ?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465746.msg3979757#msg3979757 בו הרגיעו אותי והסבירו לי שהכל טוב ויפה עם המיקום החדש של קירור המעבד שלי, הרצתי בדיקה מהירה בOCCT (כי הרי ברור שהריצו OCCT במעבדה של המחשב שלי כשביצעו את הOC) ותוך 5 דקות מרגע ההפעלה המעבד הגיע ל80 מעלות והOCCT הפסיק את פעולתו הורדתי את המתח שהמעבדה שמה לי (1.375V) למתח שלהOC של המחשב של אחי (שכולל את אותם רכיבים לפני שליחת מחשבי לתיקון באותה התצורה) שהוא 1.325V ותוך 10 דקות בלבד המעבד הגיע ל80 מעלות, בזמן שהמחשב השני בעל אותו הקירור ואותו המתח עם אותו OC נשאר רגוע על 64 מעלות בשיא. אולי באמת נגרמה פגיעה בסירקולציה אחרי הכל? :'( , הרי ההבדל היחיד בכל הנוגע למעבד במחשב שלנו …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אוקי השאלה בכותרת... האם יש קירור יותר טוב מה : Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE עד 600 ש"ח (עלותו של הקירור הנ"ל) המעבד שלי סוקט 939... סתם לידע... אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני וחבר שלי עשינו עם הכרטיס שלו,אחלה תוצאות! http://img221.imageshack.us/img221/9434/img07666in8.jpg תוצאות: לפני אחריי
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב - מכיוון שלבינתיים נאלצתי לנטוש את פרויקט הכדור שלי - הספק היחיד שהיה לי נשרף וביחד איתו חלק מהלוח אם הקטן שהצלחתי להשיג (נסיונות פיסיקליים בחשמל ממקור לא מוקר זה לא תמיד הדבר המומלץ ביותר עבור מערכות מחשב... : ) , השתעממתי, חשבתי והחלטתי לנסות פרויקט חדש ושאפתני ... בינתיים - להלן טיזר מאחד החלקים (היותר קטנים בפרויקט הזה) "בתמונה הבאה מתחבאת אצבע - נראה אם תוכלו למצוא אותה..." *** אגב - הוא במצב הרבה יותר מוגמר היום - התמונה נלקחה בערך לפני שבועיים (לי אין מצלמה)
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נייד Asus k55v. נראה לי שהוא עולה לטמפרטורות דיי גבוהות, אני משחק SWTOR עליו חוץ מלימודים. בקיץ אני מניח שיהיה לו עוד יותר חם, אז חשבתי לקנות לו מתקן קירור שאני אוכל לשים את הנייד עליו. מחפש המלצות על משהו לא יותר מידי יקר, עושה את העבודה טוב וממש לא מעניין אותי רעש, אני גם ככה עם אזניות מצאתי את שני אלה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22531621&af=2055 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6581 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה-OC וזה נראה תחום מאוד מעניין, אני צריך מדריך שמלמד צעד אחר צעד איך עושים OC למעבד. ויש לי כמה שאלות: =============================================================== 1. לפי מה שהבנתי שעושים OC למעבד אז גם המהירות של הסלוטים של ה-PCI וה-AGP משתנה, איך אני נועל אותה? 2. הקירור המקורי של מעבדי אינטל מספיק ל-OC של 400MHZ? 3. עם עושים OC למעבד וקורה משהו (לדוגמא המעבד נשרף), מישהו יכול לדעת שעשיתי OC? או שיחליפו לי אותו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אמרו שTbred עושה OC מ1.53GHz עד 1.9GHz בקירור אוויר. מה זה קירור אוויר?
-
קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי ! עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכם, עשיתי oc למעבד במחשב שלי. המפרט הוא: Q6600 G0 שני גיגה זיכרון g.skill תדר 800 p35-ds3l corsair 450v למעבד יש קירור Thermalright Ultra-120 EXTREME עם מאוורר חזק של סילברסטון 120 מ"מ עכשיו נתקעתי בoc נמוך. אני ב3.357 גיגה הרץ על מתח 1.52 דרך הביוס שבתוכנות מופיע 1.42. אם אני מעלה את הבאס עוד מופיע מסך כחול בבדיקת מאמץ. המחשב רץ יציב על באס 400 ומכפלה 6 עם מתח נמוך יותר אפילו.. ככה שזה לא מגבלה של הלוח או הזיכרונות. האם נפלתי על מעבד ממש לא מוצלח? האם ישנה דרך לשפר את הoc? :s05:
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משהו כזה בלוח שמתי שהמחשב לא צורך הרבה אז הוא מוריד את הGHZ ל- 1.6 ... ואני עומד על 4.3GHZ בד"כ, וזה מעצבן כי מתי שהוא צריך לעלות ל-4.3 אז הוא נתקע עד שהוא עובר... וגם מציק לי שהוא קופץ ככה (קפיצות גבוהות מידי). איך אני מבטל את האפשרות הזו ? מדובר ב- Asus P8P67 .עם 2500K
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני דיי חובבן האמת, לא מזמן קניתי מחשב חדש וראיתי המון דברים מדהימים שאפשר לעשות עם המארז ובתוכו. התחלתי לחפש מאמרים ותמונות על מודינג וראיתי המון דברים שאותי לפחות, מדהימים. כהתחלה עשיתי חור בצד המארז שלי והוספתי מאוורר יחסית גדול וזה נראה ממש טוב אבל אני עדיין רוצה להגיע לביצועים יותר יפים. אני יודע שזה לא יבוא לי בצ'יק או שזה לא כל כך קל אבל אני מוכן לנסות. אני מחפש כמה דברים : 1) מארז טוב וגדול שאני יוכל לבצע בו את כל המודינג הדרוש. 2) מישהו ממרכז ת"א שרוצה לבצע את המודינג הזה איתי ולעזור לי. אשמח אם יהיה מישהו כזה למרות שאני בספק אבל לפחות אני שואל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל : pain_n_hurt@yahoo.com או באיי סי קיו : 126280801 בתודה, IntoXicaTed.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה זמן אני בונה מפרטים פה,ועכשיו שאלתי את עצמי-איזה קירורים הם הכי שקטים? הבנתי שהKATANA נחשב למאוד שקט,והPRO7 קצת פחות ממנו אך שמעתי שיש יותר שקטים בקטגוריות מחיר יותר גבוהות. אשמה אם משהו יכול לסדר לי את הקירורים לפי כמה הם שקטים בלי קשר למחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם המחשב שלי לא יעשה POST(לאחר OC),אני יוכל להיכנס אח"כ לביוס ולשנות את ההגדרות?הלוח שלי במפרט(צד ימין<). מה זה CMOS?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום קירור לChipset, הייתה בו מדבקה תרמית שאיתה מחברים אותו למחשב. מסיבות שאינני רוצה להיכנס אליהם, המדבקה נהרסה והורדתי אותה. אילתרתי באופן זמני משהו שיחזיק את הקירור כמו שצריך אך צריך למצוא פתרון לטווח הארוך. עם מה אני יכול לחבר את הקירור לצ'יפסט? מוכרים מדבקות תרמיות? דבק תרמי? כמה זה עולה ומאיפה ניתן להשיג, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות נוכחותי לשים לב לכך, שצורת המאווררים של המארז היא כזו, שניתן להתקין אותם גם הפוך (בשביל לשנות את כיוון זרימת האויר), חשבתי שאולי שהקירור למארז יהיה טוב יותר, אם אני אשנה את תנוחת המאוורר של החלק האחורי של המארז של המחשב שלי, כך שהמאוורר ישאב אוויר לתוך המארז במקום שיוציא אותו החוצה (מאוורר ספק הכוח כבר ממילא מוציא את האויר מהמארז החוצה). מה דעתכם על זה? האם הוא יקרר כך טוב יותר את המארז?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני הוספת המאוררים בשיא הקיץ כששיחקתי בsof2 במולטי הרבה זמן הלוח אם הגיע ל51 מעלות!!! והמעבד ב49 מעלות! באיידל הלוח44 מעלות בערך הלכתי קניתי עוד 4 מאוררים עכשיו הטמפ ירדה ב3-4 מעלות מסכנות במקום 51 אז 47 או 48! ובאיידל עדיין 42 מעלות ככה או 39 הלכתי לפי מדריך הסירקולציה שמתי מאורר אחד בגג המארז שמכניס אוויר אחד בדלת שמוציא אוויר ושתיים בגב המארז העליון מוציא אוויר והתחתון מכניס וכל זה לא עזר כמו כן גם אספתי את כל הכבלים במארז באזיקונים....הינה כמה תמונות של המארז שלי אחרי כל העבודה יש משהו אולי שמפריע לסירקולציה? או שהסדר של המאווררים שלי לא נכון? *אל תשימו לב למאורר של הchipset כי רק הוצאתי אותו לנקות אבק והחזרתי אותו...המאוורר הכחול הוא על הגג של המארז http://photos.w…
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעויין לקנות את המארז של זלמן ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black הוא בא עם קירור מיים נראה מערכת דיי רצינית מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על המארכת?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200-333 MHZ לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב התחיל החורף {לפחות בצפון} ורציתי לדעת סתם איך הטמפ' שלכם כי שלי מצוייייינות. סלרון 1000. מנוחה. אני אוהב את החורף. יאיר
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קונה מחר-מחרתיים את הרכיבים הבאים, בכוונה להגיע לסביבות ה-3.8-4.0G יציב בטמפרטורות סבירות ורמת שקט טובה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX - זמין במלאי ₪1522 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1146 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL9 ₪991 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪3884 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שאלה אחת נותרה לי כרגע - יש משמעות ממשית לבחירת לוח האם שאיני מודע לה? מביני עניין טענו שלפחות מניסיונם הם היו בוחרים ב- ASUS P6T SE במקום במחיר די דומה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5248 וכל עוד אנחנו בעניין - כיוון שיש חשיבות גדולה לרמת השקט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-