אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pi…
-
- 1 תגובה
- 8.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל כרטיס מסך חביב (אבל לא משהו) VisionTek GeFroce4 Mx440...לא מי יודע מה אבל מה שמוזר זה שלכרטיס הזה במקור אין איורור יש רק מגן חום קטן....כזה...הקיץ בא ומשום מה כל כמה זמן המחשב היה נתקע לחלוטין ולא הבנתי למה פתחתי את המארז ולהפתעתי הכרטיס מסך לוהט בחום שאי אפשר לגעת אפילו בדפנות שלו...אובכן לא מצאתי חומרים ביתיים לאלתר קירור צילצלתי אל הטכנאי התותח שלי והוא אמר לי שהוא יארגן לי משהו הבאתי לו את המחשב וכעבור כמה דקות הוא התקין לי את הדבר הכי תותח שראיתי בחיים שאפשר לעשות לכרטיס מסך (בקטע של קירור) הוא התקין מאורר ענק למעבדים פשוט מאורר ראשי היטסיינק הייתי מראה לכם תמונה עם הייתי יכול בכל אופן המאורר פועל בצורה מדהימה והביצועים אלו בכמה וכמה אחוזים...דבר נפלא …
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... בימים אלו אני מרכיב שני מחשבים לצורכי אולפן הקלטות, ואני צריך המלצות לקירור מעבד 4770k, שיהייה הכי שקט שאפשר אך שיביא ביצועים טובים ל-4.6 אוברקלוקינג, הדגש הוא על השקט! חשוב לציין שיש לי זוג זיכרונות בעלי פרופיל גבוה מסוג: corsair dominator platinum. תקציב עד 500 שקל אם ובאמת שווה את המחיר. (קראתי תגובות ממש טובות לגבי zalman cnps11x extreme מישהו יכול לאשר?) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את מחשב הבא: p4 1600 mhz via p4x266 256mb sdram של חברה כלשהי :\ המחשב מספק אותי, כי אני בעיקר גולש באינטרנט והייתי רוצה להתנסות באוברקלוק, אז איזה קירור אתם מציעים לי למעבד הזה? ואם תצטרכו עוד פרטים על המחשב, פשוט תשאלו :>
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך עזרה בהגדרות מומלצות לOC לRyzen 2600X: (אני יודע שהOC למעבד הזה לא יכול להיות רציני מידי, אבל גם הקצת שנשיג הוא טוב, ובחינם ) קירור arctic 34 duo esport נותן טמפ' נמוכות גם בזמן מאמץ מארז מאורר מאוד, ספק 750W לוח אם B450 Aorus pro שהVRAM שלו לא בשמיים ( אך כאמור המארז מאוורר ב7 מאוררים חזקים): מטרת הOC הוא לשפר ביצועים בגיימינג. היות וביצועי ליבה בודדת הוא הפקטור המכריע יותר בגיימינג השאלה היא האם אפשר לעשות OC לליבה אחת יותר מהשאר, ע"מ לקבל תדר גבוה יותר ובוסט בביצועים. אם הדבר בלתי אפשרי אז אשמח לקבל חוו"ד למתח\תדר מומלץ מנסיונכם, במיוחד לבעלי 2600/2600X שעשו OC תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה יכול להיות השינוי במחשב??? מארז 350w ו-3 מאווררים!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MS 6529 של MSI. הבנתי שבד"כ הלוחות מגיעים עם CPU RATION SELECTION נעול, אבל בכרטיס שלי זה פתוח ונע בין 8 ל 20+ אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם זה כי השינויים שאני מבצע בכפולות שם לא ממש משנות את המהירות שבה אני עובד.. כלומר שה FSB שלי מחושב לפי X14 וזה לא משנה אם אני שם שם X8 או X20 למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תקציב: 300 ש"ח. עיניי לכדו את ה-DuOrb, ואת ה-V14Pro. מה עדיף מבין שניהם או בכלל מה עדיף עליהם? V14Pro http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001189&id=C_00001256&name=V14Pro&ov=n&ovid= DuOrb http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000605&id=C_00000606&name=DuOrb+for+CPU&ov=n&ovid= האם ה-DuOrb יתאים ויכנס למארז ה-Soprano מבחינת המידות אני וראה שהוא די גדול., ועוד יש לי 120mm בגב המארז (מתחת לספק כח). האם הוא יכנס חלק? ומה לגבי ה-Asus Silent Knight? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי 120מ"מ של ארקטיק קולינג מחובר ב3 פינים ישירות ללוח אם, ניסיתי לפעול לפי המדריך עם הspeedfan ולא הלך לי :'(....האם יש אפשרות להגביר את הRPM בצורה אחרת? ???תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי (2 GHZ) לשיפור קל של משהו כמו 400-600 MHZ בקשר למערכת איוורר יש לי: מאוורר CPU של אינטל מאוורר 80 מ"מ בצד הקדמי למטה שמכניס אוויר מאוורר 80 מ"מ בצד האחרוי באמצע שמוציא אוויר ואת זה של הכרטיס מסך (אני לא חושב שזה חשוב) אז בקיצור האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג בתנאים שלי? עוד מידע על המחשב במפרט שלי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3200+ venice ולוח אם ?ASRock 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? עכשיו, עשיתי OC ל2.3GHZ אבל שמעתי שהלוח הזה לא משהו לOC עם המעבד הזה.. אני לא מומחה OC ורציתי לדעת אם אני יכול להמשיך ועד כמה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אקנה את מרובע הליבות Q9550 של אינטל, והתעניינתי בהמהרתו. כמה שאלות: 1. אם אפשר לגרום לרכיבים לרוץ יותר מהר, למה היצרן לא עושה את זה? 2. אם ידוע שכל ליבה של המעבד עובדת במהירות של 2.83GHZ, אחרי המהרה, כמה פחות או יותר אני אקבל? 3. שאלה חשובה!- האם אוברקלוק למעבד "שוחק" אותו, מהם החסרונות של אוברקלוק בנוגע לבריאות המעבד? 4. שאלה אחרונה, האם אהיה צריך להוסיף מאוורר יותר טוב אחרי המהרת המעבד? תודה רבה ויום טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי את הNTUNE של NVIDIA והחלטתי שאני מתעסק קצת עם OC רק שאני לא משקיע כסף בקירור ורציתי להתייעץ איתכם בעד כמה ללכת רחוק ולהשאר על הסייף סייד עם הOC לרכיבים שלי בגלל שאני בסטוק קולינג. בשורה התחתונה אשמח לשמוע ממכם עד כמה לשנות כל פרמטר אפשרי בOC או אם תוכלו להפנות אותי לשרשור מתאים. מעבד 3000+ 64bit וניס קור. כרטיס מסך 660GT זיכרון 512X2 - 400MHZ לוח אם K8NF-9 זה מה שאני זוכר (פעם הייתי יותר בעיניינים מצטער אם חסרים נתונים). וזהו, אשמח לשמוע ממכם! תודה רבה, עמרי.
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
איך אני מעדכן תוכנה של הקרור ואיפה יש Firmware חדש ? http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler האם Corsair Link Installer RC v2-4-5110 זה תוכנת הקרור ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בינתיים ראיתי רק בפנדה וזה לא שווה את המשלוח , ובאיזור המרכז יש רק AS2 וADHESIVE
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזו קונפיגורצית אוורור תהיה עדיפה מבחינת מקסימום אוורור במינימום רעש!!! 1. מאוורר 120mm קידמי מכניס אוויר + 120mm אחורי מוציא אוויר. 2. מאוורר 140mm מכניס אוויר בצד המארז. http://www.aerocool.us/p-accessory/strameliner/streamliner.htm- זה המאוורר, כמובן שאין צורך במתאם. 3. שילוב של 1 עם 2 4. משהו כזה
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איפה אני משיג אחד כזה בראשון??? חיפשתי ולא מצאתי. תענו כמה שיותר מהר
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה אתם אומרים תוצאה מכובדת בשביל המפרט שלי הכל בסטוק חוץ מאובר לכרטיס מסך (תראו במפרט שלי פרטים על המחשב) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1) דגשים שחשובים לי בו: -שקט (חשוב ברמות) -קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה) -USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח. אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני. על המלצותיכם אודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בביוס שלי שאני הולך למתח ואני לוחץ על + במקלדת זה הופך מהמתח הנוכחי לIgnored מה עושים, מה צריך לשנות, והאם אפילו לעדכן ביוס ? הנה סרטון: http://www.mytempdir.com/1224555
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מעבד ברטון 2600@1916mhz אני כרגע באוברקלוק איתו ל-2137Mhz עם מתח 1.71-1.72 לוח אם epox 8rda3+ בהרצת פריימ אני מקבל שגיאה תוך חמש דקות בערך,מה הבעיה פה אני צריך להוסיף מתח?זכרונות 400mhz geil value 2.5-3-3-6 עם מתח אוטומתי אני חושב שהוא נותן בערך 2.7. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אני צריך קצת עזרה והסברים בקשר לאוברקלוק של המעבד\זיכרונות מישהו שיוכל לעזור לי שיוסיף אותי לאייסיקיו יהיה יותר נוח בתודה מראש 193531117
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
מחר אני צובע שוב את המארז..... הפאנל שלי שחור(כולל כפתורים,סידירום,פאן-קונטרולר,וכונן דיסקטים) על הדלתות והגג מודבק טפט כמו פרה......חחחחחחחח.....נגמר לי הצבע באמצע יש לי במארז חלון ותאורה אדומה אני מתלבט בין שני צבעים: שחור או כסף(אני צובע רק את הגג והדלתות)......... מה כדאי?? וישתלב עם כל הצבעים?? אם יש צבע שיותר עדיף תגידו........אני רוצה שיצא יפה....
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-