אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

כולם מכירים את הקירור הגרוע והרועש של ה8800GT, אמנם מדברים על מאורר חדש שחלק מהחברות משתמשות בו אך עדיין מדובר בהורדה רק של הרעש הנוראי ולא עד לרמה של קירור חרישי. מסתבר שאנשים הצליחו להתאים את הSILENCER 5 REV3 הוותיק של ARCTIC COOLING על ה8800GT ואף לקבל תוצאות די מפתיעות וכל זה ברמת רעש כמעט אפסית. היתרון הגדול הוא כמובן המחיר, אמנם לדעתי כבר לא מייצרים את הקירור הנ"ל (למרות שאני מניח שעדיין אפשר למצוא בחנויות סטוקים ישנים במחירים מאוד זולים - ראיתי חנות אחת שיש לה ב70 ש"ח ) אבל לרבים מאיתנו יש קירור כזה על הכרטיס הישן (נמכרו המון כאלו) או שאולי אפשר אפילו להשיג יד שנייה. עם קירור ישן כזה בבית אפשר לשדרג את הקירור הנוראי של ה8800GT ב0 עלות, ולקבל ביצועים טובים והכי חש…
- 

- 131 תגובות
 - 17.2k צפיות

- 

- 

מעבד: אינטל 2.8. לוח אם : ABIT I865E כרטיס מסך : FX5700 כרגע אני מנסה לעשות OC רק למעבד , אך לאחר שאני עושה זאת ומגיע ל210\210 אחרי הריסט מגיע לי למסך שרשום בו : INSERT DISK BOOT וממשיך אחרי זה כמה מילים , כאילו צריך לפרמט , יש פתירון כלשהו ?
- 

- 1 תגובה
 - 447 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אז כמו שהסברתי אני ממש מיואש. האוברקלוק לא ממש מצליח לי ואני מבקש אם מישהו יכול ללוות אותי לאורך כל הדרך, החל מהתוכנות המתאימות וכלה במתחים. אני אשמח אם מישהו ייענה כי אני לא מצליח להבין את המדריך באתר. המפרט שלי בצד מעודכן, ובכל מקרה מדובר במעבד E6750 על לוח GA-P35-DS4 ו-2GB על 800Mhz. גם דרך הביוס ניתן לבצע את ההמהרה. אני משתמש למטרת האוברקלוק עם התוכנה EasyTune5. הנתונים המופיעים בתצלומי התוכנות הם נתונים של המהרה לא מוצלחת. אם יש עוד תוכנות שאני צריך או עדיפות לתוכנה כזו או אחרת, אני אשמח לדעת. ותודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור.
- 

- 29 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

קניתי עכשיו 5870 ואני רוצה לדפוק לו OC. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
- 

- 3 תגובות
 - 764 צפיות

- 

- 

יש לי מעבד AMD Athlon XP 2000+ with the Palomino Core, ויש לי אופציה להחליף את המעבד ל Athlon XP 1700 With the Thoroughbred Core, מה עדיף? מה יותר חזק? המעבד שלי כרגע ב OC שיא של 2200+....
- 

- 3 תגובות
 - 718 צפיות

- 

- 

מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה צריך לשחק עם הVOLT כאשר אני עושה OC למעבד?? (מצטער על השאלה אני מתחיל רק עכשיו ללמוד תנושא)
- 

- 1 תגובה
 - 437 צפיות

- 

- 

היי ידוע לכם האם זו מישחחה איכותית לקירור טוב? רוני
- 

- 14 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב
- 

- 2 תגובות
 - 624 צפיות

- 

- 

ברשותי הX1950PRO ואני רוצה להעלות לו מתח כי נוצרו ארטיפקטים ואני רוצה עוד לעלות לו את המהירות כי אני מגיע מקסימום ל57 מעלות
- 

- 7 תגובות
 - 605 צפיות

- 

- 

הבאס לפני OC -1066 אחרי OC -1333 פשוט העלתי אותו בדור 1 למעלה. הטמרפטורה במנוחה נעה בין 37 ל41 מעלות. במאמץ אין לי מושג. האם זה בסדר? אפשר להמשיך לעבוד? איך אוכל להוסיף קירור?
- 

- 5 תגובות
 - 515 צפיות

- 

- 

אז ככה לחבר שלי יש AMD AXP 2000 פולומינו. חבר שלו מחר מקבל את הבנדל מסוים שכולל את ה axp 1700+ 0.13 micron. טוב אז החבר הזה שלו לא מעונין בoc אז הוא רוצה להחליף את המעבד שלו ושל חבר שלי אז הוא היה שמח מאוד כמובן. עכשיו פתאום הוא אומר לי שבגלל שיש לו לוח nforce 2 של לידק שהם לא אוברקלוקרים טובים הוא מפחד להחליף את המעבד שלו כי הוא מפחד לעבד 150 מגה"ז אני אומר לו שלא יפחד כי בלי שום בעיה הוא יגיעה למעבד שלו ואף יותר. אז האם שווה לו להחליף את המעבד "ולהסתכן" או להשאר אם אותו מעבד? נ.ב יש לו גם זיכרון סמסונג 400 מגה"ז שהם לא רעים אבל גם לא הכי טובים.
- 

- 9 תגובות
 - 594 צפיות

- 

- 

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1
- 

- 0 תגובות
 - 573 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי קירור למעבד Arctic Cooling 7 pro ויום אחד חשבתי שהוא מרעיש, אז הורדתי SPEEDFAN ודרך התוכנה שיניתי בADVANCE שאני אשלוט במאוורר ומאז הוא משתגע. פירמטתי את המחשב וזה לא עזר הקירור עובד לרוב על 100%, ז"א 3000RPM ומרעיש נורא (מה שלא היה בעבר) יכול להיות משהו בביוס ? לא יודע כבר מה לעשות =\ תודה
- 

- 10 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה
- 

- 0 תגובות
 - 604 צפיות

- 

- 

- 

- 

עד לפני מספר ימים היה לי לוח Gigabyte P31 DS3L עם מעבד E7200 שאיתו הגעתי ל 420X8.5 יציב(עם בדיקות) והצלחתי להעלות את הווינדוס עם 460X8.5 לא יציב(היה קורס בORTHES), זכרונות G.Skill PC6400 4-4-4-12 1GBX2 וזה היה גם שהייתי עם ספק HEC TR-TF 400 ועכשיו אני עם ASUS P5Q Pro עם עידכון ביוס ל1613 (ניסיתי מספר ביוסים) ועם ספק ENERMAX 525 PRO82+ עם אותו המעבד עכשיו העניין הוא כזה שאני לא מצליח לעבור את 447X8.5 אבל ב447X8.5 אני יציב עם טמפ' מקסימלית של 66 (TUNIQ) וברגע שאני מעלה ל448 פשוט הווינדוס לא עולה אני פשוט מקבל מסך כחול מה שאומר שצריך מתח (ממה שאני מבין) ניסיתי עם הביוס המקורי שקיבלתי 1304 אם אני לא טועה וגם ניסיתי 1104M גירסא ערוכה. בזה שהלוח הזה יותר טוב אני …
- 

- 11 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום צוות HWzone. ברצוני לפרסם OC שעשיתי (בדיוק כמו הOC ל2 המחשבים שכבר העלתי למאגר). הבעיה היא שהמעבד בו אני משתמש לא קיים במאגר: מעבד הIntel ATOM N280, למען האמת, לא נראה כי מופיעים אף מעבדי ATOM במאגר ההמהרה. אשמח אם תוסיפו מעבדי ATOM למאגר ההמהרה, ואם לא אז לפחות את הN280, כדי שאוכל לפרסם את הOC שעשיתי במחשבי. בברכה, אור כהן.
- 

- 1 תגובה
 - 785 צפיות

- 

- 

היי, לפני כמה חודשים החלפתי את קירור המעבד שלי ויחד איתו החלטתי להחליף את אחד המאווררים במארז שנהיה חלש עם הזמן. העניין הוא שהתבלבלתי קשות ובמקום להזמין Noctua NF-P12 הזמנתי את הדגם Noctua NF-F12. כן, מחיר פי 2 ולא שמתי לב לזה בזמן ההזמנה הבעיה במאוורר החדש שהוא מגיע עם חיבור 4 פינים ולא חיבור 3 פינים כמו שציפיתי שיהיה ואני לא מצליח למצוא בארץ מתאמים לכך. רציתי להזמין באיביי אבל רציתי לוודא קודם איתכם - אני צריך לבדוק התאמה של מתח וכו'? אני מבין שהמאוורר הזה צורך יותר? את המאווררים אני אגב מחבר לבקר שמגיע עם Fractal R4.
- 

- 7 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

יש לי מאוורר AC FREEZER PRO 7 ... ועכשיו רואים שיש על הצלעות שלו אבק... בכמות כזאת שחוסמת את המעבר של האויר .. השאלה היא אם ככה אני צריך כל חצי שנה לפתוח את המאוורר... לנקות.. לשים משחה תרמית והכל... ולהחזיר?
- 

- 1 תגובה
 - 462 צפיות

- 

- 

בעקרון מה שרציתי לעשןת הוא לשים מאורר SF2 שמוציא ליד הספק,אחד על המעבד ואחד מול הראדון. עכשיו השאלה שלי, אם אני ישים על המעבד SLK600 + SF2 ומאורר delta 60 שמוציא ליד הספק, ההבדל יהיה משמעותי בין המצבים? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 758 צפיות

- 

- 

אז ככה אני רוצה לקנות את המעבד הזה: AMD Athlon 64 3000+ 939 ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש מצב להגיע ל HTT של 275 ולהישאר על מכפלה של 9?? עם קירור: Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM או שאני יהיה צריך להוריד את המכפלה אולי ל8.5 (שזה 2337.5MHZ) או 8 (שזה 2.2GHZ).???..(חובה HTT של 275...בגלל הזיכרון G.Skill 1GB LF)...
- 

- 14 תגובות
 - 666 צפיות

- 

- 

שלום לכולם לפעמים אני מדליק את המחשב ופתאום נהיה ממש רעש חזק של טרקטר ואז אני צריך לדפוק במארז כמה פעמים בשביל שזה יפסק.. אבל כשזה לא קורא המארז שלי ממש שקט וכשזה קורא זה פתאום ממש רועש.. אני רוצה למכור את המחשב שלי ואני לא יכול למכור אותו בצורה הזאת ככה שזה קורא לעיטים קרובות... מה העניין?יש שם קירור של EVERCOOL
- 

- 24 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??
- 

- 7 תגובות
 - 819 צפיות

- 

- 

בחודש האחרון המארז שלי עלה בכמה מעלות (פעם טמפרטורת המארז הייתה 36 והיא היא 40~ ; פעם המעבד שלי היה 19-20 מעלות והיאום הוא על 26!) זה בגלל הקיץ או שיש בעיה במארז???
- 

- 3 תגובות
 - 523 צפיות

-