עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by blabla2002,

האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בטכנולוגיות ? או שההבדל הוא כמו ב GF4 4600\4400 ? אם זה כולה זה אז הרבה יותר שווה וחיסכון גדול בכסף...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by D_N_A,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. היא ישנה אבל אני רגיל אליה וזו שאצלי כבר זמנהעבר כמעט לחלוטין. אני לא מוצא בארץ איפה מוכרים כזו תאמת גם לא בחו"ל. אם מישהו יודע אם עדיין מוכרים אותה ואיפה אשמח לקבל עדכון. ואם איןאותה יותר למכירה אז מה המקלדת הכי קרובה לזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by y2dan,

מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yotamoo,

יש לי שתי שאלות על DDR (וזכרונות בכלל): 1)מה זה ה-cas, שמומלץ לקנות ב2-2-2? 2)ראיתי זכרון של OCZ אצל הדובים, בעל מהירות 333MHz, אבל היה כתוב שהוא cas 2.5 במהירות 166MHz. אז באיזו מהירות הוא עובד באמת?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by Master_K,

אנשים... אני מחליף מחשב סוף סוף איזה לוח אם יותר טוב ASUS או GIGABYTE ???

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by IG,

AXP 1800+ @1.8GHZ (סל"ד 2500~5000) cpu fun- coolmaster x-dream hac-v81 spectec 256mb sumsung 256mb שניהם 333MHZ wd 80GB 7200rpm 8MB buffer r9100 128mb בנוסף יש לי שני מאוררים של 80 מ"מ ועוד אחד של 120, כולם ג'נריים (בלי לדים וכל מיני וסתים...) אם הלוח גם חשוב אז אפשר לראות את הדגם שלו בחתימה שלי... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by Idanp,

עד עכשיו הייתי די נעול על הENERMAX420W ועכשיו ראיתי גם את ה HEC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407\ מה אתם אומרים? האנרמקס פה http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5499 או שיש ספק יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by spiidx117,

אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by אבשה,

אז ככה יש לי את העכבר הזה- http://tms.co.il/product/1055 וחיפשתי פדים (לא יקרים) כי אני לא מתכוון להוציא יותר מ-50שח' על פד זה נראה לי די דבילי אבל מצאתי את הפד הזה תקראו את מה שכתוב עליו ומה אתם חושבים זה שווה את זה זה לא בולשיט?? http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6353

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. במחשב שלי יש שתי כניסות זהות, כאשר אחת מיועדת למקלדת(אני לא יודע מה השם של הכניסה הזאת, אבל אני מניח שמובן למה אני מתכוון). אז השאלה היא למה מיועדת הכניסה השניה? והאם אפשר לחבר גם לכניסה השניה מקלדת כך שיהיה אפשר לתפעל את המחשב משתי מקלדות בו זמנית? ולא, אין לי ארבע ידיים.. פשוט חשבתי אם זה יהיה אפשרי לשחק במשחקים על אותו מחשב כאשר לכל שחקן יש מקלדת.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. הדפסתי בשחור לבן, FAST MODE (DRAFT) ועם תוכנת INKSAVER. יש לי BROTHER DCP130C והיא אמורה להדפיס כ 500 דף. איך המד מראה לי שהצבע מלא?

16. אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי. אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה. אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.

17. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מדפסת מדגם workcentre 3215 של zerox בעבר היא הייתה מחוברת לwifi עכשיו אתמול עברתי לסיבים ובעקבות זה יש צורך להגדיר את המדפסת מחדש ברשת וניסיתי לפי האינטרנט ולא הגעתי להגדרות הנכונות אשמח לעזרה

18. Started by compman12,

שלום אם אני אחליט בסוף על מקלדת, איזה כדאי? תקציב- 400? אפילו פחות, עדין כולה מקלדת לעבודה ממושכת ולמשחקים. כרגע יש לי את העכבר שלי לוג'יטק MX518, ואני לא יודע אם כדאי מקלדת לייזר\בלוטות'\אלחוטית, וכ' כי כל שניה צריך להחליף בטריות, תציעו תמליצו וחחות דעת, לא רק קישורים. תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. אני מעוניין להחליף את הMICROSOFT OPTICAL MOUSE הפשוט והטוב למשהו יותר רציני מבחינת דיוק למשחקים כמו BATTLEFIELD BAD COMPANY2. רציתי לדעת אם זה יהיה שיפור רציני? ואם לא איזה דגמים אחרים מומלצים... דבר נוסף, העכבר שלי מחובר לKVM מטעמי עבודה שאני צריך, האם זה מנחית את האות של העכבר והופך אותו לפחות מדוייק? המון תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TalBarami,

שלום, אני קונה בקרוב עכבר חדש למחשב לאחר שה-G5 שלי שבק חיים ההתלבטות שלי היא בין ה-G500 של Logitech לבין Razer Naga. המחיר יכול להיות עד לסביבות ה-350 או אפילו 400 אם זה באמת משהו ששווה את המחיר... העיקר שיהיה עכבר טוב שיחזיק מעמד להרבה זמן. חשוב לי כמובן שיהיה נוח ושכמו ב-G5, תהיה אפשרות לשנות את המהירות תוך כדי משחק ורצוי שיהיו כמה מקשים לתכנות עצמי. מישהו שמבין יכול לעזור לי להחליט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה אתם חושבים עליה למישהו יש? עולה 270 שקל http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1195846 ומעצבן שאין בעברית אבל אפשר להמציא משהו ובכללי מקלדות אלחוטיות הן טובות כאילו אין איתן בעיות? אף פעם לא היתה לי אלחוטית תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by BUNG,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811129154 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817703001 שווה לי את שניהם בבערך 1000 שח?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.