ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם אתם יכולים להמליץ על אתר/מאמר הסוקרים בפירוט רב ואף מסבירים את ההגדרות השונות ב - bios (בצרה כללית, לא עבור לוח אם מסוים) ובנוסף אף ממליצים על ההגדרות האופטימיליות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן
-
מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר מבחינת איכות התמונה שתוצג על המסך במשחקים כלומר האם יש בעיה מבחינת המסך??? אני לא בונה על משחקים כבדים או חדשים פשוט קצת משחק כמו Rainbow 6 או משהו כזה... אני לא מבין בלפטופים או ב LCD או מסכים בכלל...
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי קצת וראיתי שיש באתר יבוא של מוצרים מיפן. כרגע יש לי פ 3 -600 (4.5* 133) קופרמין לוח (pcpartner) מבוסס via apolo 133 הסלרון 1.2 של אינטל יצא (יש סקירה עליו בעמוד הראשי של האתר) א הבנתי שהוא יצא רק בגרסת טואטלין. (אני צודק??) ב האם הוא יתאים לי ללוח ואם כן אז האם הוא יתן לי שיפור משמעותי (נראה לי שכן).. ;D תודה..
-
בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למישהו כאן יש athlon xp? באיזה טמפ' המעבד נמצא? איזה לוח יש לכם עם ה athlon xp?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003953764&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
I saw some threads here about getting adsl to work on linux... the solution that TheWizard gave was LONG but I guess it works... anyway, I use Mandrake 8.1 and all I had to do is follow the built-in wizard to configure an adsl internet connection! thats it! I told it that I want to set an adsl connection and an internet connection. then the internet connection wizard begun, I gave it my login name and password(nothing more... except a connection name) clicked next... internet connection wuzard is over! then the network wizard appeard, I entered 10.200.1.1 for IP and 255.0.0.0 for Subnet mask(im not sure thats the name... dont remembers) clicked next, then i deleted a…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם צריך כבלים מיוחדים לחבר שתי מחשבים לתקשורות דו-כיוונית? או האם כבל זכר-זכר USB רגיל מספיק? האם אפשר לעבוד בפרוטוקול TCP/IP בחיבור שתי מחשבים דרך הUSB באמצעות כבל? אני רוצה לחבר שני מחשבים ולהעביר בינהם קבצים ולשחק וכו' אז אני מניח שאני צריך לעבוד בפורטוקול TCP/IP, LAN לפחות בשביל לשחק בינהם...?? אם כן איך אני עושה את זה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
חברת ASUS הוציאה גירסת BIOS חדשה ללוח ASUS A7V133 שתןמך במעבד XP כדאי לשדרג את ה BIOS שלי ? הגירסה שיש לי היא 1005A והגירסה החדשה היא 1007
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מארז למחשב המשתמש במעבד איטניום של אינטל (64BIT) יכול לעבוד גם כמארז למחשב רגיל (למשל... AMD ?)? ואם עלה בדעתך איזה מארז, אז הנה הוא.. http://www.sgi.com/workstations/750/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב... כל המוצרים החדשים (כרטיסי מסך,מעבדים וכו'...) הגיעו כבר ליפן ואפשר לבצע את ההזמנה... הכנתי פה מחירון עם הדברים הכי כדאים (מחיר בשקלים): מעבדים: T-bird 1.4Ghz - 530 Athlon XP 1500+ (1.33Ghz) - 580 Athlon XP 1700+ (1.47Ghz) - 830 כרטיסי מסך: ATI Radeon 7500 64Mb Retail - 870 ATI Radeon 7500 64Mb OEM - 720 ATI Radeon 8500 64Mb Retail - 1400 ATI Radeon 8500 64Mb OEM - 1010 LEADTEK GeForce 3 Ti 200 64Mb - 1080 LEADTEK GeForce 3 Ti 500 64Mb - 1800 כרטיסי קול: PHILIPS acoustic edge Retail - 370 CREATIVE SB Audigy Digital Audio - 504 CREATIVE SB Audigy Platinum - 790 CREATIVE SB Audigy Platinum eX - 1020 TURTLEBEACH SANTA CRUZ - 540 כל מי שמעוניין לקנות מוזמן להשאיר פה הוד…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
SDRAM לבין DDR מהאתר הבנתי כבר ש DDR יותר טוב אבל האם אני אוכל להחליף את ה SDRAM ב DDR ? ז"א- האם הלוח אם תואם גם ל DDR ? רועי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-