עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שני דיסקים קשיחים ועוד ועוד שיראה טוב

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by no_one,

יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  4. RADIX. חיפשתי באנטרנט חנויות שמכורות אך "העלתי חרס". תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. לשימוש של הדפסות, סריקה, צילום (פחות פקסים). מחפש משהו אמין, איכותי, טונר במחיר סביר ושלא יתקלקל מהר... מודה מראש לעוזרים. יואב.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. Started by biper,

שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. שלום. כפי שהבנתם מהכותרת,אני מתכוון להחליף את הגרוטאה שממנה אני כותב(P2500 ליתר דיוק :-/) ומתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו,הגעתי לאתר הזה בעקבות המלצה של פורום החומרה בגיימר,וראיתי פה כמה מפרטים שנראו לי סבירים בהחלט.עכשיו,יש לי כמה שאלות: א.ראיתי פה כרטיס מסך לא מוכר-האם לא עדיף לקנות פשוט GeForce2 MX400 64MB? ב.קראתי פעם שחומרה על לוח האם מפיקה ביצועים נמוכים יותר.האם זה נכון? ג. לוח האם המצוי במפרט כולל בתוכו כרטיס רשת,ואינני מעוניין בו מכיוון שיש לי כרטיס שהותקן לי עם התחברותי לניסוי של מת"ב באינטרנט כבלים.האם ישנה אפשרות להורידו,והאם זה יגרום לתוספת מחיר. ד.האם החומרה הרשומה מצוייה בארץ ביבוא סדיר? ה. קראתי פעם שהDDR מפיק ביצועים טובים יותר מהRDRAM.האם זה נכון? ו.אתמול …

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מצלמת רשת חדשה כי שלי ישנה מאוד(3 שנים כבר חח),יש כל כך הרבה ואין לי מושג מה יותר טוב מהשני. איך אפשר לבחור מצלמת רשת טובה? אשמח לקבל המלצות למי ששי מצלמת רשת והיא טובה ,מחיר שאני מעוניין להוציא על מצלמה זה גג 150 שקל אבל ברור שכמה שפחות . אני רוצה מצלמה שאני יוכל לשוחח במסנג'ר ויראו חלק כמו שצריך באיכות טובה וגם שתצלם תמונות בצורה אכותית. תודה מראש לכולם אשמח לקבל כמה שיותר המלצות שיהיה לי מגוון רחב של בחירה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Electric Boom,

, הג'נרי המסוקס שלי(איי כמה שחלון מוסיף),300W מחברה שכוחת אל,לא מספק יותר ת'סחורה. הפעם אין ברירה(אני קונה מקסימום בעוד שבוע מהיום),צריך למצוא לו יורש. קודם כל אלה הדברים שאמורים לעזור לכם לעזור לי(מגניב): x800 XTPE-minimum-350W maxtor diamond max 9 8 mb buffer 80 gig's ATA 133 prim barackuda IV 2 mb buffer 60 gig's ATA 100 sec LG dvd drive LG burner 48*24*48 2*92 מ"מ 2*80 מ"מ 1*120 מ"מ בקרוב שידרוג פלטפורמה(אומר החלפת שילוש,הכרטיס החדש מסביר...),כמובן לאחת חזקה מבוססת 939 או 775 לא הוחלט,תתחשבו גם בזה,אם זה מעניין(לא אמור)כרגע יש לי 768 pc 2700 ASUS 533-vm p4 2.4 כמובן שהבאה תכלול 1024 אולי II ,מעבד עם דרישות,לוח מפחיד ****ומתוכנן OC**** אני בטוח שחשוב לצי…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום! יש לי כרגע סט עכבר ומקלדת של לוג'יטקס 110. המקלדת מספיקה לי. העכבר קקה. למרות שאני עובד איתו כבר שנה אבל זה בעיקר בגלל שאני בקושי בבית.. (צבא) בכל מקרה, השחרור קרוב, והעכבר כבר נהיה ממש מעיק... הסוללות לא עובדות בו טוב, נכבה כל שניה, נתקע, התוכנה של לוג'יטק מתריעה על סוללות עכבר חלשות למרות שהם חדשות. קיצר. עכבר דפוק. רציתי לקנות עכבר חדש. ואין מצב שאני ממשיך להתעסק עם כל החרא הזה של להחליף סוללות להטעין לחכות. לא בשבילי. אני מוכן להשקיע את ה400 שקל האלה בשביל לקנות עכבר אלחוטי נטען. עברתי בזאפ ראיתי שמה עכבר של לוג'יטק MX Revolution. יש עליו תגובות טובות. אבל, אחד החסרונות שלו זה שאין לו קליק אמצעי. אז כמה שאלות. יש עכבר אחר שהייתם ממליצים לי לקחת? אני לא איזה גיימ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. אני רוצה לקנות עכבר למשחקים אני גיימר דיי כבד אני משחק בעיקר פקמן. סתםם אני משחק counter-strike source. הפד של הוא fUnc אז בבקשה תעזרו לי להחליט על אחד העכברים האלו. תודה רבה רבה =)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. סוג המצלמה: DCR-TRV33E

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להסיר את לוחית המתכת מאחורי המארז ( הלוחית של היציאות של הלוח ) קניתי לוח שבא עם לוחית מתאימה ואני צריך להחליפה בזאת שבמארז. היא נראת תפוסה בניתים ולא בא לי להרוס אותה. 2. האם ניתן לגשת בצורה יותר קלה ומהירה לרשת הקידמית שבאה לפני המאוורר הקידמי ( זאת שמונעת כניסת אבק ) מבלי להוציא לגמרי את כל הפנל הקידמי של המארז ? 3. בלוחית המתכת שקבלתי עם הלוח ( אני יודע זה נמצא בכל הלוחיות ) ישנם גם מאין זיזים של מתכת כנראה ליצור קונטרה אבל הם מאוד מפריעים לי להתקין את הלוח האם ניתן להזיז אותם הצידה ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by mz155,

שאלה.. איפה אפשר לקנות שלט אקס-בוקס למחשב שתואם לוינדוס ויסטה... מהארץ ואיזה הבדלי מחירים יש בין אל-חוטי לחוטי?

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by liav12,

והאם כדאי בכלל? ראיתי שהמחיר בערך 300 ש"ח לגרסה האלחוטית, שווה?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by mazinya,

אני מעוניין לקנות שלט XBOX 360 למחשב (חוטי). ניסיתי להזמין דרך PLAY ASIA אבל כתוב שאין כרגע במלאי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר אינטרנט בחו"ל בסגנון של PLAY ASIA עם מחירים טובים וכמובן אמינות שאפשר להזמין ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by adlanm,

קראתי קצת ובכל זאת אני לא מצליח להבין. מה צריך כדי ששלט של XBOX יעבוד במחשב? רק מקלט בלוטות' רגיל ושלט רגיל? והאם אפשר להפעיל כמה שלטים עם מקלט אחד?

18. Started by composite,

שלום. ביקשתי מחבר שנסע לחו"ל שיביא עבורי את השלט הזה: http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=091 אבל הוא טעה, והביא את זה: http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelesscontroller/ אין לי אקסבוקס, ואין לי מה לעשות איתו, וכמובן שהוא לא עובד עם המחשב. גיליתי שאולי יש דרך להציל את המצב, ע"י קניית המוצר הבא: http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ האם זה יעבוד? אם כן, האם אפשר למצוא מוצר זה בארץ? ת ו ד ה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני רוצה לקנות דונגל של USB לIRDA שיוכל לקלוט לי תשדורת של שלט אוניברסלי מתקדם שיש לי בבית. השאלה היא האם הקליטה תיהיה טובה מספיק ? כי רשום שם שזה גג 1.3 מטר , הגיוני שזה ככה? אולי זה תלוי בשלט יותר מאשר במתאם ? השלט שיש לי בבית נותן טווח יחסית גדול של איזה 5 מטר. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

22. Started by Meir787,

לא מזמן קנינו טלוויזיה 40 אינץ' של סוני (40L4000, לכל המתעניין), וחיברתי אליה את המחשב הישן שלי שיזרים סרטים ישירות לטלוויזיה. אני מחפש שלט שיוכל לשלוט על המחשב (תואם ויסטה), אבל אני חייב משטח מגע או TRACKBALL, או איזהשהוא אנלוג שידמה עכבר. תודה!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by naki,

קניתי שלט אקס בוקס 360 עם מתאם למחשב. נכנסתי לאתר של מייקרוסופט לחפש דרייבר תואם, יש שם רק לווינדוס 7 64 ביט ומטה.. המוכר אמר לי שהדרייבר של 7 תואם דם ל 8.1. הדרייבר עובד, מנהל ההתקנים מזהה את השלט, אבל השלט לא מתחבר עם המתאם שלו... לחצתי כמה פעמים על הכפתור הקטן של התיאום, הנורה מסתובבת, אם השלט מתואם הוא אמור להאיר על מספר 1. כלומר שלט אחד מחובר.. כל המספרים מהבהבים בקצב קבוע.. מישהו משחק עם שלט כזה על 8.1? יכול להיות שאי אפשר לתאם שלט כזה למערכת שלי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  24. קניתי ב 100 שקל SMR 140 http://www.sunwave.com.tw/indexe.php?module=productse&area_id=1164596951&product_id=1164597050&action=1&title=Products&title2=PC%20Remote%20Control&title3=SMR-140%20%26%20SIR-140 הבעיה ש העכבר שלו עובד מעולה גם מעל ל 4 מטר ..ואילו שאר הכפתורים לא עובדים מעל חצי מטר ..זה יכול להיות בכלל ...האם יש בעייה בשלט ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by blackflag,

אני מעוניין לרכוש שלט למחשב, אבל כמעט כל השלטים שאני מוצא רשום שהם מיועדים ל"media center" כשאני משתמש במערכת הפעלה XP רגילה. האם השלטים האלו באמת לא יפעלו על המחשב שלי, או שבעזרת התוכנה המתאימה ניתן לגרום להם לעבוד?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים