עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mol,

בשעה טובה התקנתי את כרטיס המסך החדש שלי (asus v7100 pto-t ) בנתיים נראה מדליק למדיי אך מכיוון שהמשחק הכי "כבד" גרפית שאני משחק הוא BZflag ,לפחות עד שאני יסדר לי קצת משחקים בהתאם לכרטיס מסך החדש ;D אז עוד לא בדקתי אותו לעומק.... אבל יש בעיה רצינית!!!!! היישום המרכזי במחשב ,מבחינת החברה שלי , "ספידר" לא עובד כראוי ! פתאום האנימציה שלו זזה נורא לאט. אז נכון שאני עובד על 2000 וזה משחק ל ME אבל לפני כן היה לי Rage IIC וזה עבד מצוין. הצילו אותי מזעמה המצטבר של החברה ,היא עוד תדרוש להחזיר את ה RAGE ..... ושאלה נוספת (תתיחסו בסבלנות עד עכשיו לא הכרתי כרטיס עם יכולת עיבוד גרפית .... ) בעת התקנת הכרטיס הותקן גם כלי tweak המאפשר לשנות את תדירות ליבת המעבד ואת תדירות…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by ZeroLeveL,

will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

מה השם המדוייק של הכרטיס מסך של הרקולס TI200

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או &quotקוטלות&quot את כל הדיסקים הקשיחים הנ&quotל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shmoolik,

אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by kaisman100,

תגידו לי אם הם טובים למשחקים כי אני רוצה לקנות אחד והשימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by DarK_NaF,

ונראה לי שאני אפילו יודעת למה....פשוט אין לי מושג מה לעשות כדי שכן תעבוד.... אני כמעט בטוחה שהבעיה היא בחיבור בין המדפסת למחשב.... כי החיבור בין המדפסת לחשמל בסדר - והיא מגיבה כמדליקים אותה.... אבל בדקתי כבר כמה פעמים את החיבור הראשון - ועדיין כלום..... (אוף!!! אני צריכה להדפיס עבודה - באמת מצאה זמן כדי לא לעבוד!!!) מה אני עוד יכולה לעשות חוץ מלבדוק עוד פעם את החיבור (פשוט נראה לי שאם אחרי 5 פעמים של בדיקה זה לא עבד - זה גם לא יעבוד בפעם השישית).... אולי הבעיה היא בכבל עצמו? מדפסת CANON מטומטמת...רק לרסק אותה מהחלון של הקומה הרביעית על כל הבעיות והשטויות שהיא עושה.... :AR15:

• 32 תגובות
    • 7.9k צפיות
  11. איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amirs 28,

מה ההיתרון בצורבי sccsi לעומת צורבים רגילים?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by eytan,

יש לי בעיה בלשמוע מוזיקה. כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ב - WINAMP שלי מופיעה לי הודעה כזאת: ההתקן שצויין נמצא כבר בשימוש. המתן עד MMSYSTEM004 שיתפנה ולאחר מכן נסה שנית. והכותרת של הודעת השגיאה הזאת היא : Nllsoft waveOut plug-in v2.3 . עכשיו הלכתי אוטומתית לבדוק את כרטיס הקול שלי ובמאפייני המולטימדיה שבלוח הבקרה מצאתי שההתקן זמין אך לא פעיל עקב בעיה בלתי מזוהה. כל מי שיודע איך לעזור לי בבקשה שישלח לי הודעה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של EIZO בארץ ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by kaisman100,

שלוםאני קונה מחר מחשב חדש ורציתי לשאול אותכם אם לפי דעתכם הוא טוב? אז זה ככה: מעבד: Intel Pentium 1.7 Ghz 478 Pin. לוח אם: Intel 845 Chipset 400 MHZ. זיכרון פנימי: 256 Sdram. כרטיס מסך: Gee-Force 3 64 M DDR. מסך: Hyundail-50 (השטוח הקטן הזה בלי התחת מאחורה אתם יודעים...) מארז: Super ATX P4 (שתי מאוררים). כונן דיסקטים: 1.44 MB. דיסק קשיח: 60 GB. כונן תקליטורים: Samsung+ DVD. כרטיס קול: ADI 1885 3D (Intel O/b). רמקולים: כולל מגבר פנימי וSUBWOFER. מודם- פקס: 56 K. מקלדת: מקשים- 108. עכבר: אינפרא אדום של Loghit. מערכת הפעלה: Windows XP HOME. כרטיס רשת: U.s Robotics 10/100. תגידו לי אם זה טוב?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by com,

דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lipa,

מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  18. בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by Deus EX,

שלום מה יהיו ההבדלים אם אני אקנה כרטיס מסך של 4X והלוח שלי תואם רק 2X? ההבדלים גדולים? כדי לי לשדרג קודם את הלוח ואז לקנות כרטיס מסך? ודרך אגב, מישהו יכול להסביר לי קצת על הX4 ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MHIR,

קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by coolspot,

כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by guy94,

אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TNT,

יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים