עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. למישהוא יש מושג למתי מתוכננים להגיע לארץ הכרטיסים ati radeon 8500 all in wonder או ati radeon 7500 all in wonder ואולי משהוא על מחירים ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by csohad,

הבעיה היא שה-Prophet III Ti200 לא במלאי ואני רוצה את המחשב מחר (יותר נכון אתמול), האופציות הן Prophet II Ti או GeForce III -אני חושב שזה גם של Hercules (זה מה שהמוכר אמר בטלפון כנראה הדגם שלפני ה-T200), בחרתי ב II Ti- כי זה היתה האופציה השניה שלי (וגם כמו ש- Athlon אומר אל תתן למוכרים לבלבל אותך) אני יודע שעשיתי את הצעד הנכון השאלה היא למה? (גם אני רוצה GF5 Ti20k ב-100$)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DJO,

כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית

5. Started by nw,

מישהו שאני מכיר מתעקש לקנות מחשב מבוסס P4 על איזה לוח אם של חברת אינטל הייתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by nw,

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה. כבר שנים אני משתמש ב: פנסוניק (KX P1084 (dot matrix אבל באמת הגיע הזמן לעבור להזרקת דיו. אני מחפש משהו עד 600 ש"ח ושתחזיק מעמד (אני בכל מקרה בקושי מדפיס) ראיתי באתר של בנק הפועלים את המבצע: מדפסת צבעונית Canon S100 במחיר חסר-תקדים: רק 298 ¤ מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אודה לכל מי שיביא לי לינק לאתר בארץ!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by ntl,

בבקשה תעזרו לי, זה חשוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gofish,

שלום קיבלתי צורב חדש ימהה 2200 IDE,הבעייה היא כאשר אני צורב,אני שומע ציפצופים חדים בדיסק הצרוב. אני רוצה לציין שהמהירות הצריבה היא כפול 2 או כפול 4 (מהירות נמוכה ליתר בטחון),כמו כן ניסיתי לצרוב גם מדיסק לדיסק וגם דרך יצירת IMAGE ואז צריבה מה-IMAGE,אולם בשני הדרכים עדיין נשמעים צירצורים בחלק מהשירים. כמו כן ניסיתי שני תוכנות צריבה גם נרו 5 וגם CLONECD והתוצאה זהה בשניהם. לפני שבועיים החלפתי במעבדה את הצורב באחד חדש (לאחר שהתעקשתי כי הצורב לא טוב,הם מצידם טענו שהצורב טוב,אבל בכל-זאת החליפו לי אותו),לצערי עדיין הבעייה נמשכת,אני נואש,כי הצורב 2200 ימהה נחשב דיי טוב. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון,אולי יש משהו שיודע מה הבעייה ויוכל לעזור. ברצוני לציין כי מספר העיצות שקיבלתי כמו:…

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by BenK,

הASUS x50 שלי התפגר חבל"ז ועכשיו נדפקתי בלי סי די רום אני צריך המלצות ממישהו שיש לו סידי רום חדש והוא מרוצה (*עדיף אמינות על מהירות) תודה!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by amd950,

לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FireBird,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני לא יודע איזה, אז מה אתם אמרים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by FiRe N IcE,

יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by elgard,

ריקו 20 תומך באובר בארן, עד כמה? שמעתם על סוני (מדיות לצריבה)? הם טובים?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by elgard,

טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by coolspot,

היום ראיתי אצל חבר שלי מסך lcd והאיכות שלו מאוד מסריחה ורואים רק אם מסתכלים קדימה אם מסתכלים מהצד רואים מסריח מטושטש והקצב ריענון על הפנים בקיצור אמרתי לו לא לקנות אותו היה קונה מסך 19 אינטש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Boomer,

שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by huber,

כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של אפסון בישראל ?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by coolspot,

חבר שלי לא מאמין לי ש readon 8500 עובר בכמה מבחנים את ה g force ti אתם יכולים להוכיח את זה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  25. האם יש כאן מישהו שעם הצורב הזה הצליח לצרוב על דיסק כזה 900 מ"ב? הוא מזהה לי אותו כמו דיסק של 80 דקות (700מ"ב).

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.