עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Regev,

סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  2. היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by _idank_,

איך המארז הזה(הספק שלו וכו'...) http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7234 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 6kwar,

ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by neogod,

יש לי data switch (מחליף בין מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים) כאשר אני מדליק את שני המחשבים שניהם נדלקים ועושים פוסט, אבל כאשר מגיע שלב העלעת הווינדוס אז המסך מתכבה ולא עובד כאילו המחשבים כבויים!! מה יכולה להיות הבעיה? (ד"א זהו סוויץ' דיי ישן של HAMA לפי מה שאינ יודע)

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by moonbone,

יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר.... אז מי מהם יותר טוב?? מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה.... בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון... הוא בסדר?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by uriya,

עשיתי חיפוש לת'ראד הזה שלי (אם במידה ופתחתי אחד שאני לא אפתח שוב..) אבל לא מצאתי, אז אני אלך יש לעניין המקלדת והעכבר האלחוטיים שלי עושים בעיות, הם "קופאים" לשניה או שתיים לפעמים, למה??? אם זה הסוללות אז הרווחתי, אבל יש עוד מקרים שזה יכול לקרות??? התקנתי את הדרייבר של usb2 מהדיסק של הלוח אם אז ככה שאני תומך כרגע ב-usb2 וגם נוצרה לי בעיה (לפי דעתי מהבעיה הזו) השומר מסך שלי לא פועל, ז"א עד שהיו לי את העכבר והמקלדת זה פעל, עכשיו לא...!!! למה?, האם יש קשר בין השנים? אודה לכם אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. מדובר במכשיר משולב, מדפסת+סורק+צילום ישנן 2 מדפסות דומות ואני לא יודע אם זה אותו מכשיר או שיש הבדלים ביניהם(נראה מי מזהה את ההבדלים). מדפסת (HP PSC 1410 All-in-One (Q7290A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090041-1090153-7364631-7364631-1121961-12147196-30548005.html מדפסת (HP Deskjet F380 All-in-One (Q8134A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-12429260-12429260-12430580-12430582.html איזו מדפסת מדפיסה באיכות טובה יותר? גם קצת דגש על מהירות ההדפסה שחור וצבע. האם בשניהם ניתן להדפיס בשחור כאשר נגמר הצבע? תודה רבה.

9. היום הלך לעולמו כפתור שמאל של עכבר ה-OCZ שלי שדווקא היה טוב ואמין. אני עובד די הרבה על המחשב אבל לא מזיע באופן יוצא דופן והעכבר הזה לא נפל הרבה, אבל כשפרקתי אותו, מצאתי מעט שערות בפנים שנכנסו ככל הנראה בגלל הגלגל. הגלגל מצופה חומר גמיש, גומי או סיליקון, שממש מושך שערות ואבק ומכניס אותם לתוך העכבר. בכל מקרה, הבעיה של הכפתור השמאלי היא שכנראה הגעתי לאיזור ה-MTBF שלו (מספר הלחיצות הנדרש בממוצע לכישלון/תקלה). למזלי בוויסטה אפשר להחליף תפקוד כפתור ימני ושמאלי וכך אני עובד, פחות או יותר. האם ניתן להחליף כפתור בלבד? האם קיים עכבר שמנגנון הגלגל שלו נפרד הרמטית מהכרטיס האלקטרוני? האם קיים עכבר שבו אפשר להחליף רק את יחידת הכפתור התקול? האם יש עכבר שמהונדס כך שיחידות הכפתור אינן מול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by andrei21,

לפני כשנה וחצי רכשתי את העכבר ב335 שח מ IVORY היום הכפתור BACK חוזר אחורה פעמיים והעכבר מתנתק כל הזמן, לא שמיש בכלל. על האחריות רשום שנה אחריות. באתר של IVORY לרוב יש שנתיים אחריות על עכברים של RAZER בשרות לקוחות נאמר לי שאני יכול לקבל 50% הנחה על כל העכברים עד הסכום של העכבר. אני שוקל כמה אפשרויות: 1. להזמין כבל חילופי באינטרנט כ50-60 שח, לא יודע מה יהיה עם הכפתור BACK נגיד אני יכול לחיות בלעדיו. 2. לקנות את אחד העכברים בIVORY , לא כל כך בא לי להשקיע שוב הרבה על עכבר, למרות ה50 אחוז. חשבתי על LOGITECH G400 ב165 שח לפני הנחה, האם זה עכבר מומלץ? או שאני ירגיש הבדל רציני אחריי IMPERATOR בעקרון מה שחשוב לי בעכבר זה החלפה בזמן אמת של DPI . בשימוש רגיל אני משתמש ב1500-1800 , …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Itzik 007,

יש לי כמה מחסניות דיו מקוריות בבית. מישהו מכיר חנות בירושלים שניתן לתת לה את המחסניות תמורת כסף מזומן (ולא הנחה בקנייה עתידית)? מה הטווח מחירים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by king_mike,

ADI 1885 3D SOUND תודה. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני כנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2000 שוכולם אומרים שצריך לקחת לפחות מארז של 350 ווט אבל בחנות שאני קונה ממנה אמרו ש300 ווט זה מספיק בהחלט ועוד בהתחשב בזה שאני גם לוקח VALCANO 7 PLUS אבל בכל מקרה גם ככה יש להם רק כמה מארזים של 400 ווט והם באים בלי ספק ובלי מאווררים אז תגידו מה כבר יכול לקרות עם אני יקח 300 ווט?!?? כי בחנות אמרו שזה בסדר גמור!, ועכשיו השאלה בקשר לזיכרון מה ההבדל בין Winbond Original Memory ולבין זיכרון רגיל כי הWinbond Original Memory הרבה יותר זול מה הזיכרון הרגיל מה פחות טוב בו? תודה רבה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by y10,

שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by kfir_dnd,

שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by parker8,

מעניין אותי מאוד העניין הזה... הייתי רוצה לשמוע על מארז (לא במחיר מוגזם-אני חושב ש500 שקל+- יספיקו) שאם אני אשים בו את המחשב שלי... אני לא אשמע שום רעש ממנו... שאני לא ארגיש שהמחשב פועל... הסיבה לכך היא שאני מוריד הרבה בלילות והרעש מהמחשב בחדר די מציק... תודה מראש לעוזרים

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by Mishmish,

מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  20. היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by wooper,

ששולחים לי פקסים לבית אני צריך לאשר במדפסת בשביל לקבל אותם האם יש דרך שלמשל המדפסת תשמור את הפקס בזכרון ובכך אני אהיה פטור מלהיות ליד המדפסת ששולחים לי פקס? המדפסת והקו טלפון על אותו קו

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי Xerox Phaser 3140 ויוצאים לי לאחרונה הרבה דפים מטושטשים, המדפסת לא כזאת ישנה וכמות הדפים שהדפסתי בה לטעמי ממש רחוקים מלחסל טונר, אז אני פשוט פותח אותה קצת ועושה רוח עם הפה, לא יודע למה, אבל זה עוזר לכמה דפים ואז שוב פעם יוצאים דפים מטושטשים. יכול להיות שמכרו לי את זה עם טונר כמעט ריק? יכול להיות שצריך לעשות איזה ניקוי? (יש לי הרבה אבק בחדר) לא חשבתי שאני אצטרך לקנות טונר חדש כל כך מהר.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by daniel123,

שלום, אני מחפש עכבר עם יצוב יפה כמו ה Razer Deathadder 3500 ורציתי לדעת עד כמה אמין העכבר הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  25. שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.