עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by pak82,

הי לי יש מחשב עם כרטיס קול מובנה (לוח אם gigabyte ga-945 s3) יש לי בחלק האחורי 3 יציאות/כניסות של אודיו (אדום כחול וירוק), הרמקולים של המחשב מחוברים ליציאה הירוקה והכל עובד מעולה. יש לי אוזניות פשוטות עם מיקרופון מובנה שיש להן שני חיבורים, כאשר אני מחבר את האוזניות לשני החורים הנוספים (הכחול והאדום) אז אני שומע תמיד גם מהרמקול וגם מהאוזניות. אני מעוניין להגיע למצב שבו אני יכול לבחור האם אני רוצה לשמוע מהרמקול או מהאוזניות (חשוב לי שהאופציה של מיקרופון מובנה תישאר) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  3. שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי לפני כמה ימים קניתי את האוזניות logitech g733 כשראיתי סרטונים שמעתי שהאיכות סאונד לא טובה אז החלפתי לאוזניות הקודמות שלי (hyperx clowd ii) ובאמת האיכות הייתה יותר טובה מאשר הG733 יש לכם עצות/ הערות? תודה הערה: כשאני משווה את הצלילים של הG733 וה CLOWD II זה מרגיש כאילו הסאונדG733 הוא מאחורי משהו כאילו כמו שאני אדבר ואשים את היד שלי מול הפה

5. בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by nw,

האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

אל פסק שמספיק לאיזה 5וחצי שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום עברתי על עכברים באינטרנט ואני רוצה לדעת מה הרזולוציה של העכבר הזה כי באתר כתוב שיש לי 1600 זה כמו לmx518 זה נכון http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=LMX500&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=18&aff=Zap תודה לעוזרים

9. Started by jj516,

אני צריך עזרה, אני שוקל לקנות את ה MX700 אבל מחיפוש בפורום אני מתלבט, הרבה טוענים כי הוא עכבר מצויין וממש שוה, מצד שני אומרים שיש לו הרבה מאוד בעיות ובניהם ריקון סוללות מהיר מאוד. אז מה נכון בעצם? והאם הוא העכבר היחידי האופטי עם מטען?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by RavPamPam,

שודרגתי לאחרונה את המחשב לAMD 3700, לוח DFI lanparty ultra-d וג'י פורס 7900GT. כסיימתי להתקין את הכל (במארז טראנספורמר של סאן בים וספק 480 וואט של אנטק) ובאתי להפעיל את המחשב, נשרף לי הספק (יצא ממש מלא עשן). עכשיו אני צריך לקנות ספק והשאלה שלי היא, האם מספיק 500 וואט? או שכבר לקנות 550 או אפילו יותר? אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  11. פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bar72,

זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by asafrejuwan,

יש לי מדפסת מסוג לקסמרק 1270 . ומחשב נייד עם win7 ו- 64 סיביות . הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר וכאשר אני מנסה להדפיס המדפסת עושה רעשים של הדפסה , אך לבסוף יוצא מסמך ריק . אוודה אם תוכלו למוא לי פתרון בנושא . תודה מראש אסף asafrejuwan@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by esaly,

היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by oza87,

שלום! התחדשתי לאחרונה בעכבר של לוג'יטק g700s, ורציתי לדעת איזה פד מומלץ לעכבר מהסוג הזה...ראיתי שישנם כמה סוגים כמו Qck , Goliathus וכאלה שיש הבדלים בין גרסאות ה- Speed וה-Control, משטח בד או משטח קשיח...עשיתי חיפושים שונים ולא הגעתי למסקנה מה הכי מומלץ ובטווח מחירים סביר ,אודה לכם אם תעזרו לי..=]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין

17. Started by mc_elad,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית ואני לא יודע איזו מדפסת כדאית חשוב לי שהמדפסת תהיה צבעונית, משולבת ושתוכל להדפס דו-צדדי התקציב הוא עד 3500 שח

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. רק בבקשה בלי תגובות כמו מה זה משנה מה זה מפריע לך וכה' פשוט באמת שאני רוצה לשאול מה זה אומר אוקי שלום לכולם התחדשתי במקלדת של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/en...d-keyboard-200 ושמתי לב שרשום לי על הסרט הזה שמודבק על החוט של המקלדת רשום עיין בתחתית המקלדת הכוללת אזהרה בריאות אל תסיר מדבקה זו מה בעצם אומר כל המשפט הזה הרי זה מקלדת חוטית ולא אלחוטית אז לשם מה האזהרה בריאות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. איזה קומבינה תתן לי כרגע תמורה הכי גבוהה על ההשקעה? זה עבור ילד בן 13 שמשחק World of Warcraft. מצאתי את הG660 ב199 שקל: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html מחיר טוב? אילו מקלדת ורמקולים הייתם לוקחים? אם אפשר לשמור את כל ה3 בטווח ה500 שקל זה יהיה פצצה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dani2k,

טוב אחרי שרשמתי בפורום משחקים אמרו לי שהנושא לא כל כך קשור לשם(חשבתי שמן הסתם על עכבר משחקים צריך לרשום בפורום משחקים), אני רושם פה, על איזה עכבר כדאי לי ללכת ?! אם יש אחד אחר בטווח המחירים של אלו - אני פתוח להמלצות. תודה

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by ColorPencils,

כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איך הוא לעבודה משרדית נטו? לא משחקים ולא בטיח.. אני כעיקרון לא מתלהב מאלחוטיות אבל הוא נראה לי מאוד נוח ואני אשתמש איתו בסוללות נטענות שיש לי בין כה וכה. היד שלי גדולה,מישהו יודע איך אני אסתדר עם העניין? והאם אתם חושבים שזה דיל טוב לשלם עליו 199 ש"ח כשהוא ב-OEM בלי כלום? (דרייברים אפשר להוריד מהאתר הרשמי של MS,אני כמעט משוכנע)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני באמצע תהליך צביעת המקלדת שלי,והכל הולך יופי. בהתחלה חשבתי לצבוע את כל המקשים, אבל כבר לאחר הצביעה הראשונה (של חלק אחר במקלדת כמובן) הבנתי שאם אני רוצה להגיע לתוצאה הנדרשת אני אצטרך לצבוע את המקשים עד שלא ייראו את האותיות. יש הרבה חנויות שמציעות במחיר של 100 שקלים לחרוט אותיות עבריות במקלדת. אבל אני מעונין הרבה יותר באותיות האנגליות ובלחצני הפעולה (enter,control,shift ) ואפילו מוכן לוותר על האותיות העבריות. האם אוכל לחרוט גם את לחצני הפעולה על המקלדת עם השירות שהחנויות האלו מציעות,או שעליי להשתמש במדבקות האותיות הידועות לשמצה? והאם המדבקות האלה באמת מתקלפות כל זמן קצר? כי זאת בעיה גדולה בשבילי מכיוון שאני מנקה את המקלדת כל חודש ואני עושה במקלדת שימוש רצוף ואינטנסיבי א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ron_n,

יש לי ספק 200W של CODEGEN (כנראה משהו ג'נרי). המחשב שלי כולל: פנטיום 3 700Mhz צורב סי-די-רום 5 מאווררים (לא כולל זה שבספק) ארבעה כרטיסי PCI geforce 4 440 mx HD WD 80GB 7200rpm 8MB buffer אני עובד עם המחשב הזה כבר כמה שנים, אבל לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך (ל-geforce 4) והוספתי כמה מאווררים. האם הספק הנוכחי מספיק או שכדאי לי להחליף אותו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. (1) Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 349.00 ¤ (2) Compucase-HEC Mini Tower CI-6821 Front USB 300W 269.00 ¤ - מה ההבדל בין המארזים? (חוץ מהמחיר) - איזה יותר טוב? - האם שניהם באים עם ספק? - האם מארז 2 יתאים למפרט הזה (בסוף האשכול): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113931.0 - ראיתי שיש להם Air Guide שמעיף אוויר מבחוץ על המעבד, זה גם יתאים למפרט בשאלה הקודמת? תודה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.