עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by neogod,

על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Adir207,

היי, הייתי שמח לקבל המלצה לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, עדיפות למקלדת חרוטה עברית ואנגלית. אשמח אם העכבר והמקלדת יהיו נוחים לשימוש וכן אם המקלדת תהיה שקטה בהקלדה. תקציב עד אזור ה-400 שקלים לסט. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי, אני מחפש כבל FireWire באורך 3 מטר לחיבור מצלמת מיני DV למחשב אשר תשמש כמצלמת אינטרנט. מהחיפושים שלי לא מצאתי דבר, הכי ארוך שמצאתי היה 1.8 מטר, אז אולי מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by Buffer,

היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by ovadiadn,

הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by raananan,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=14914 יש למישהו ניסיון עם המארז הזה או שהוא ראה אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. האם מישהו משתמש בה ומכיר את הבעיות הבאות: - לאחר יומיים עבודה רצופה, נתקעה והפסיקה לענות לבקשת HTTP. המשיכה לענות לפינגים. הבעיה נפתרה ע"י כבוי/הדלקה. - נסיון לשנות את הפורט לפנית HTTP אליה מ- 80 ל- 8001 נכשל. מרגע סיום הגדרה זו, היא מאבדת את פורט 80 וגם לא מקשיבה לפורט החדש. הבעיה נפתרת רק ע"י ריסט להגדרות ביח"ר.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by rk666,

טוב אני מתלבט בין MX518 ל MX400 לבין מיקרוסופט wireless laser mouse 6000 (זה מה שיצא... אולי גם יש כזה חוטי) עכשיו הקטע הוא שלא ממש אכפת לי אם הוא אלחוטי או לא העיקר שיהיה נח. האם הלייזר כזה משנה? ואז כדאי ללכת על MX400 לדוגמא (שיותר יקר קצת מ 6000 אבל נראה קצת יותר נח) או שהMX518 למרות שהוא אופטי הוא הכי נח מכולם ועדיין המלך של העכברים? או אם יש לכם המלצה משלכם. אני פשוט רוצה לקנות עכשיו שאני כנראה אשתמש בו בעבודה... ששם יש לי עכבר לא משהו והם לא הולכים להחליף...

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  12. האם עדיין Logitech K400 היא המקלדת האולטימטיבית ל-HTPC, או שכדאי לשקול משהו אחר?

13. Started by A_D,

הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. Started by gal505,

שלום אני מתכוון לרכוש משטח לעכברhttp://www.tms.co.il/product/10744 G400 תקציב מקסימלי 80 שקל, מחנות שאפשר להזמין ואמינה. אני רוצה את המשטח הזה http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck אך לא מצאתיו במחיר נורמלי וללא ציורים עליו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by unknown,

micron הם בסדר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Pc_Master,

Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ronlut,

שלום. אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ובגלל שהמחירים לא בשמיים הייתי שמח למשהו טוב. בגלל שאני מעריך מאוד את LOGITECH ואת המוצרים שלהם, נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי את הרשימה הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en זה כל הGAMEPADים שנמכרים כיום. אני מבין ש-2 המוצרים המובילים שלהם (לא שיש יותר מדי) הם: Cordless Rumblepad 2 ChillStream עכשיו השאלה היא מה לבחור? CHILLSTREAM נראה מצוין, הוא בנוי דומה מאוד לשלט של הXBOX 360 ששמעתי עליו ביקורות מצוינות, אבל קראתי באינטרנט שהקטע עם הקירור זה סתם גימיק וזה לא באמת עושה משהו. הRUMBLEPAD מגיע עם רעידות והוא אלחוטי. עוד שלט לא רע שמצאתי הוא הSaitek Cyborg Rumble Pad (קישור). הבעיה ב-2 השלטים CHILLSTR…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שמתי לב שבאתר של החנות עם דוב הפ נ ד ה יש את הלוח למכירה וכמו כן הלוח החדש של ASUS A7N266....!! נחמד שמיבאים לוחות טובים לארץ ;D

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by com,

דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. נשבר לי מהעכבר הנוכחי ויש לי זכרונות טובים מהטראקבול של מיקרוסופט שהשתמשתי בו לפני 15 שנה. זה לא רק אני. מיקרוסופט הפסיקו לייצר טראקבולס, ו-MS TrackBall Exploer חדש בקופסא עולה היום ב-eBay 350$. ובצדק. בתור אחד שלא יכול להקדיש סכום כזה לעכבר, עברתי לבחון את האופציה הכי קרובה - Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring: http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1444/K72337US/orbit%E2%84%A2-trackball-with-scroll-ring.aspx המוצר מקבל ביקורות טובות בסך הכל, אבל אף אחת מהן לא מתייחסת למשחקים. עם הטראקבול של מיקרוסופט שיחקתי קוייק 3, והוא אפשר לי חופש פעולה גדול מזה של עכבר בלי להתפשר על הדיוק. למישהו יצא אולי להתנסות עם המוצר הזה (או מוצר אחר של קנסינגטון) ויכול לומר ליעד…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

למישהו יש תמונה של עכבר הDEATHADDER ליד הWMO של מיקרוסופט?(העכבר הלבן הפשוט). כרגע יש לי את הMICROSOFT ורציתי לדעת מה יחס הגדלים בינהם.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.