עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ruler,

אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by yotam.m,

שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by AleXGanGSteR,

היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. עריכה: טוב, עקרונית רציתי לקנות את ה-IONE כי היא משולבת עם טראקפד וזה היה יכול להיות אחלה ל-HTPC (לחסוך את השימוש בעכבר), אבל יקח זמן עד שיחדשו את המלאי אצל היבואן (ואני לא מעוניין לקנות מחנויות אחרות) אז זה פחות רלוונטי כרגע. מה שאני מחפש עכשיו זה שוב פעם מקלדת אלחוטית עם טווח גדול (4-5 מטר לפחות) ושיש לה תאורת מקשים (וחשוב שגם האותיות בעברית יוארו), לא חובה עם טראקפד או משהו, אני יכול להסתדר גם עם עכבר רגיל. תודה רבה. ההודעה המקורית: אני מעוניין רק במוצרים שיש בארץ, הקטע של האחריות חשוב לי שמדובר במקלדת\עכבר, זה דברים שנוטים להתקלקל לא מעט. עדיפות גבוהה (מאוד) למקלדת עם אותיות בעברית, אני עקרונית מסתדר יופי עם מקלדות סטנדרטיות בלי עברית, אבל מכוון שלציוד HTPC יש נטיה לה…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. WTF?? בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות! :s05: :-[ :-X

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. הכוונה לעכבר הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 שווה לי להוסיף 100 שקל מהעכבר הפשוט של מיקרוסופט לעכבר הזה? השימושים הם בעיקר סרטים\סדרות ומשחקים (לא בהכרח FPS). חשוב לציין שיותר רחוק מהעכבר הזה אני לא מוכל ללכת ! התקציב : 50-150 ד"א אין לי פד מיוחד, רק חתיכת ספוג מוזרה עם מרקם של גומי, ויש לי עוד פד שהוא גם ספוג כזה אבל עם כיסוי של נייר משופשף...

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by I7210I,

היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה ופקס, במחיר של עד 700. היתה לי עד עכשיו canon mx455 אבל משום מה הפסיקה לקחת את הדפים מהמגש וזה מעצבן. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלא בהכרח חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. עוד אני מחפש שיהיה למדפסת אפשרות להכניס דפים למגש ולא מגש שבולט החוצה. בנוסף, אם אפשר הדפסה דו צדדית אשמח. תודה רבה

15. Started by SABONIS,

עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by mulderfox,

אז ככה.. אני מקווה שאני אצליח לרשום ולשלוח בלי שהמחשב יאתחל או יתקע.. כבר לא מעט זמן אני חווה בעיות של יציבות עם המחשב. אחרי שהחלפתי זכרונות חשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה, עד שיציאת המדפסת הפסיקה לתפקד ביום בהיר אחד (לפני הגשמים). התחלתי להתעצבן, אבל אמרתי, אני פשוט אשיג יציאת מדפסת חדשה על כרטיס PCI, ובינתיים אבטל את הLPT בביוס. אז זהו, שזה לא נגמר בזה.. התחילו קפאונות ואתחולים בלי סיבה, האטה של הסמן עד תקיעה, וכל מיני ירקות מוזרים כאלה. התחלתי להתחרפן.. עד שחבר אמר לי פשוט לבדוק אם זה בלוח עצמו.. וזה אכן בלוח עצמו.. יש לי לוח של ABIT KA7. לוח טוב בפני עצמו, אבל מה שקרה זה ששלושה קבלים (מתוך לפחות 20) נשרפו.. הוא טוב אפילו מהבחינה שהוא עדיין עובד!! אבל לדעתי המצב רק ידרדר..…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007388957&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by shimon23,

שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sol@rWind,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002792450&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elis02,

שלום, אשמח להמלצה למקלדת ועכבר נוחים (תכנות/ וורד/ פאואר פויינט, קיצור למהנדסים בהייטק אבל לא משהו ייקר). המלצה גם לקווי וגם אלחוטי. (שתהיה לי התלבטות להחלטה מול כמה דברים טובים) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by nutty,

אבא שלי מסכים לקנות מחשב חדש הוא רוצה שאני אכין מפרט של המחשב החדש, ואז נתפשר.... יש לכם מפרט טוב ??? המחשב מיועד למשחקים ומוסיקה ועבודה ואינטרנט והכל....... אבא שלי רוצה שקודם אני ארשום מה אני רוצה ורק אחרי זה נשנה את הדברים בהתאם לתקציב ולמוצרים שיש... הבעיה היחידה היא שהוא לא רוצה עכבר אופטי, בטענה שזה יכול להזיק (הלייזר)... ועוד משהו: האם כדאי לחכות למעבד החדש של אינטל??? (intel pentium 4 northwood) בבקשה תעזרו לי...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by michaelr,

היי, אני מחפש מקלדת עם כיסוי לטאבלט סאמסונג או אפילו מקלדת בלוטוס במחיר סביר ולא יקר מדיי, אחרי שעברתי כמה חנויות ולא מצאתי האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי קצת מידע איפה ניתן לרכוש וכמובן להמליץ על מקלדת שהיא גם טובה מדובר על טאבלט סאמסונג SM-T585 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. עשיתי בדיקה למודם שלי (modem blaster 56), עם התוכנה system mechanic הנה התוצאות ( והתמונה לא מפוברקת ! ) : אני מחובר עם קו טלפון רגיל. אגב, במקרה הטוב אני מתחבר על 33.6 (ה-XP מודיע בהתחברות). למי ההסבר על המהירות הגבוהה? באינטרנט אני לא מגיע למהירות כזו , אלא רק ל-33.6

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.