ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלה למצלמת אינטרנט, משהו פשוט בסביבות ה 100+ , יש מישהו פה שמבין בזה ויכול להמליץ? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שוב שלום כמו בכותרת, עיקר השימוש שלי הוא SC2, שזה אומר שאני הולך ללחוץ בסביבות 100 פעמים בדקה על המיקלדת, אז צריך שזה יהיה נוח ולא מתיש. יש עוד כמה דברים שחשובים לי: 1) שקט! למשפחה שלי יש שנה קלה והדלת בחדר שלי היא דלת עץ דקה שלא חוסמת רעש בצורה אפקטיבית כ"כ, אם זה יעיר אותם בלילה אני קונה סתם. לכן חשוב לי שהלחיצות יהיו מספיק שקטות שלא ישמעו אותם בחדרים הסמוכים. 2) שאני משחק אני מניח את היד בצד ימין של המיקלדת, ומשתמש בבהן בשביל ללחוץ על שיפט ו?, בשביל ללחוץ על שיפט ועל ? בצורה חלקה הוצאתי את שני הכפתורים שבין הקונטרול לאלט והבהן שלי חופשית שם. אין לי מושג איך מסודרים המקשים במקלדות השונות אבל אני רוצה את האפשרות להוציא את 2 הכפתורים האלו בשביל שהבהן שלי תנוח שם ו…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי שני עכברים ;D אחד מהם הוא האויב המושבע של אנשי הפורום - הלקסיס השני הוא האהוב המושבע הDEATHADDER העניין הוא כזה נכון שDEATH יותר נוח ליד וכו' אבל מבחינת איכות חיישנים, אין מה להשוות!!! החיישן לייזר של לקסיס מטורף! רק אחרי שיש לי את הDEATH אני מבין כמה הוא לא ברמה שלו בכלל אני אחד שמאוד משפיע עליו LIFTOFF ו"גרירה" וכו' ובלקסיס אין את המושגים האלו בכלל לא משנה איזה משטח משטח ברזל זכוכית גוף אדם עץ בד כל דבר הוא זז מעולה! ואני מרגיש שבמשחקים כמו COD4 אני הרבה יותר מדוייק איתו וכו'. לעומת זאתי הDEATH נוח, אבל איננו באותו הרמה עם משטח בד שיש לי - רייזר מנטיס, הוא פשוט חרא. ועם משטח ברזל של רייזר הוא נחמד הרייזר לקסיס עם משטח בד של מנטיס מדהים…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעבדו לטווח של 3 מטר. יש לי את הסט של לוג'יטק דגם EX110 ואחרי כמה נפילות ושנה של שימוש התחילו להשתגע ואם לא עובדים עם העכבר ממש מול המשדר הוא לא קולט. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כיסא למחשב בסכום של כ-700 ש"ח. צריך שיתכוונן לגובה, מנגנון נדנוד ומנגנון לשינוי גובה המסעדים. אני מעדיף כיסא מבד ולא מעור עם משענת גב גבוהה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מכריז על סיום כל העיסוקים שלי בענייני החומרה באתרים בישראל, וכל מה שאי-פעם אמרתי על סוחרי מחשבים. אני מקווה שהאנשים פה שמחים, שהם ימכרו חלקי מחשבים לאנשים שמלמים להם שליש מחיר, ועושים הון עתק על הגב שלהם. כנראה לישראלים, כמו שתמיד חשבתי, לא איכפת שדופקים אותם, הם מקבלים סטירה ומבקשים עוד. יש לי עדיין חיים לחיות, ונמאס לי מהאיומים על החיים שלי והוירוסים שנשלחים לי כל יום לתיבת הדואר האלקטרוני שלי(זה לא עוזר, זאת תיבה מבוססת WEB, אתם לא יכולים לשלוח אלי וירוסים). מצטער אנשים, אני נכנע לטרור, כי גם כך אני נמצא במקום שאני לא צריך להיות בו בכלל וכמעט כל פעם שניסתי ליצור קשר עם אנשים בארץ הזאת, תמיד הייתה בעיה עם הדיעה שלי ונכנסתי לצרות. חשבתי שדרך האינטרנט זה לא יהיה כך, א…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…
-
שלום רצית לדעת אם כרטיס kyro 2 יתן ביצועים טובים על p4 1.4ghz? למישהו יש מספרים מדויקים למשל השוואה בין P4 עם gts ל kyro 2?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תק תק, והמחשב לא זז כמה זמן.... זה עוד הרדיסק מת של IBM... נכון?? ואני הולך ללכת לKSP איתו אז תרשמו בו בבקשה את הסיפור האישי שלכם עם IBM, אם יעשו לי בעיות... תודה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני גיימר דיי כבד ואני רוצה פד טוב אבל לא יקר מעל 300 שקל עם יש בכלל פדים כאלה ( ועם יש אני גם ישמח לשמוע ולהבין מה עושה אותם כל כך יקרים ) בכל מקרה אני רוצה שתמליצו לי על פד לעכבר אני מכיר כמה דברים אבל אני לא ממש מבין בזה ! כמו ICE MAT הפד של 3dv וכל מיני כאלה אבל מהם הכי טוב ? אמרו לי ש ICEMAT הוא מצויין אבל אני לא יודע איפה לקנות אותו לא מצאתי אותו בשום מקום :\ ואני גם לא יודע כמה הוא עולה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם מה כדאי לרכוש לצרכי גיבוי העברת קבצים בכלות טפעול דרך ממשק USB יש בשוק כוננים של IOMEGA כמו : ZIP 250 MB JAZ 1G,2G PEERLESS 20G
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי. חפרתי את כל KSP, ואני פשוט לא מוצא עכבר אלחוטי נורמאלי. תקציב: 50 עד 200 שקל. מטרה: גלישה, תכנות ומדי פעם משחקי אסטרטגיה ופה ושם פעולה. כל עכבר שמוצא חן בעיניי שמצאתי ב-KSP נקטל על ידי גולשים באמאזון, אם זה עכבר פשוט או של רייזר. אשמח להמלצות. חשוב לי נורא לקנות מ-KSP כי הם ממש קרובים אלי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
איך הם המדפסות המושלבות שיש כיום בשוק? למשל ניקח לדוגמא את EPSON Stylus CX3200 - USB איך היא? למישהו יש ניסיון איתה או ביקורת? והאם כדאי לקנות תחליפי דיו למדפסות? או לקנות ראשיי דיו מקוריים? והאם תחליפים פוגעים במדפסת?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-