עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  2. Started by shloosh,

לא יודע אם ראיתם אבל ה-ageia החדש כבר בנועה.... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 1890 שקל...לא כזה נורא. חבל שהכרטיס הזה לא עושה מי יודע מה הבדל בפועל... במחיר שלו אפשר כבר לקנות מעבד חדש שיעזור גם בדברים אחרים חוץ ממשחקים. לא ככה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

יש כמה כאלה בebay, זה מחיר נורמלי? הם כולם מגיעים מchina אז אני מקווה שזה לא זיוף חוץ מזה, יש במחיר הזה משהו יותר משתלם?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by sargent bilko,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: במלמת אינטרנט של לוג'יטק!!!!!!!!!!!! מצלמה סוסה!!!!!!!!!! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :anim-jjd:

5. שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה לסורק\מדפסת\מכונת צילום\פקס עד 1000 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר ביתית זולה ומינימלית. השימוש במדפסת יהיה יחסית נדיר לכן מהירות ההדפסה\תגובה לא מעניינת אותי. כמו כן ממשק החיבור גם כן לא רלוונטי. דרושה רזולוציית הדפסה של לפחות 600DPI. טונר מקורי זול יהיה פלוס גדול. מצאתי הרבה מדפסות זולות בZAP, יש המלצה לדגמים ספציפים ? בתודה מראש, מייק.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Ice_m@n,

הוא נראה טוב והוא של hp וגם אין לי usb2 (אז ככה שזה לא משנה אם אין לו... אבל כתוב שהוא סורק דף ב-30 שניות וזה הרבה מאוד... אני צריך סורק מהיר כי יש לי המון מסמכים לסרוק...ו 30 שניות זה ה-ר-ב-ה יש יותר מהירים? נ.ב. תודה לכל מי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by EAD,

חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bay,

לפני כה שבועיים קניתי מסקי פי סי את העכבר GIGABYTE GM-R04 (כן פעם הוא עלה 74 ¤) וכעבור 4 ימים הוא הגיע אלי ואני מאוד מרוצה ממנו העכבר מאוד נח ומי שמכיר את הסיפור שצריך כמה שעות או ימים להתרגל לעכבר חדש כאן זה לא היה קיים על השנייה הראשונה ששמתי את היד עליו היא התאהבה בו קודם לא הבנתי למה המהירות של העכבר מתחלפת לאחר התקשרות לסקיפיסי הבנתי שהכפתור שאני לוחץ אליו כדי להחליף צבעים מחליף את מהירותו של העכבר ובמשחק בטלפילד מהיר הבנתי איך להשתמש בפונקצית הזהב הזאת כשאני עולה על מטוס אני צריך להשתמש בה 2000 DPI שבמצב הזה הגלגלת מהבהבת בין אדום לכתום במצב צלפים כשאני צריך רגישות אני משאיר את הגלגלת במצב לבן שזהו 600 DPI החוט של העכבר דק ולא מפריע לי בעת משחק ע"י יצירת התנגדויות א…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. היי אני צריך מדפסת וצריך סורק ושניהם, שיהיו לפחות טובים.. לא צריך ציוד ישעה לי בעיות או יתפקד גרוע כדאי לקנות משהו משולב כזה שהוא סורק+מדפס+פקס כזה ALL IN ONE? מבחינת גם מחיר מה יותר שווה וגם איכות..

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. מה ההבדל בין פד לעכבר HIGH SENSE AIM לבין MIDSENSE ובין LOWSENSE?? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=549 עריכה: זה רק הגודל של הפד או שהחיכוך יותר קטן??

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by the godfather,

איך הוא מבחינת רעש וקירור במיוחד רעש והאם שווה להוסיף ללקנות ANTEC P180

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. היי, לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות... אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן). עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים. חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב). אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by itaysp,

אני מחפש צריך לקנות עכבר למחשב נייד וחובה שהוא יהיה בלוטוס כדי שלא יתפוס לי יציאת usb. בטווח המחירים של עד 150 שקל יש רק 2 עכברים: Logitech V470 Microsoft notebook 5000 אני קורא ביקורות גרועות לכאן ולכאן, ואני נמשך ללוג'יטק יותר כי אפשר לתכנת את הכפתורים של הגלגלת והוא זול יותר. למישהו יש המלצה עם אחד מאלו?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by UNatural,

שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by IlanF,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. Started by go_go,

ספק כח חדש 1100W של OCZ בסקירה ראשונית http://www.hardwaresecrets.com/article/186

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותו אבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק... רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by zvkel,

כמה כדאי לשלם על i mate pocket pc http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33578&orderby=price המכשיר יד שניה בלי כל הכבלים והחיבורים שמגיעים בקופסא המקורית (ככל הנראה גנוב) יש דרך להשיג את כל מה שאמור להגיע איתו בקופסא?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שני הספקים הנ"ל? Noisetaker 495AX (485W) [EG495AX-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=74 לעומת Noisetaker 495P (485W) [EG495P-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=76

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.