עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by TNT,

הוא פועל רק בזוגות תואמים? כשאני קונה זיכרון RDRAM לפי המחירים שרשום באתר, זה מתיחחס נגיד 256 זה 128 ועוד 128?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום, בדקתי בקרביץ וסט דיו מקורי LC1240 לבראדר עולה 290 ש"ח ראיתי הרבה אתרים שמוכרים מ100 ש"ח - 200 ש"ח לסט עברתי על כל הפורום במטרה למצוא איזשהי המלצה לחנות דיו טובה ולא הגעתי למסקנה קונקרטית. מה שיצא לי לראות באינטרנט עד כה אלה החברות דיו סנטר (האתר שלהם היה נראה לי קצת חשוד חח אבל אני לא באמת מכיר אותם) פרי דיו (130 ש"ח - Free Dio) דר' דיו (הכי זולים - 100 ש"ח) DMO (הבנתי שהיו להם הרבה בעיות של פשיטת רגל והם נסגרו מישהו יודע אם זה נכון?) אפיק דיו (הכי יקרים - 200 ש"ח) אופיסר (ראיתי הרבה תלונות על שירות גרוע) *אני גר בצפון ולכן אני צריך שירות משלוחים אשמח לחוויות הקניה שלכם, כמה זמן אתם משתמשים בשירות של אותה חנות ובכללי מה דעתכם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by yakir4u,

מה אתם אומרים על האוזניות הנ"ל http://www.ebay.com/itm/SADES-SA-904-Stereo-7-1-Surround-Game-Headset-Headband-Headphone-Microphone-New-/190930750504?pt=US_Computer_Headsets&hash=item2c745c0c28 אני מחפש אוזניות שאני ישמע אם מישו מגיע אליי מאחור כמו שיצא לי לשמוע באוזניות של חבר אני לא רוצה לקנות אוזניות כמו שלו (הוא קנה באיזה 400-500 שקל) אני מוכן לשלם משו כמו 150 שקל פלוס מינוס האוזניות האלה נראות לי טובות השאלה עד כמה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Arkadi.Krr,

קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה

9. Started by Yotam.B,

היי, קודם כל - אני מקווה שרשמתי את השאלה במקום הנכון, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה. לא מזמן קניתי PC חדש ומצויין. עד אותו הרגע הייתי עם מחשב Mac (מקבוק פרו ואיימק) והייתי משתמש בשידור לטלווזיה עם הAppleTV המעולה שהיה מעביר אות בצורה מצויינת, מהירה וחלקה. הייתי מעוניין לדעת האם יש סטירמר כזה גם למחשבי PC שיעביר את המסך בצורה אלחוטית למסך ללא חיבור לHDMI? *קניתי את הChromecast למען המטרה הזאת אבל נוכחתי לדעת שהוא לא משרת את הצרכים שלי שכן הוא תלוי בדפדפן Chorme (המצויין!) אבל אינו מעביר את כלל המסך של המחשב אל הטלווזיה. אשמח לקבל המלצה לסטרימר לפי הדרישות הנ"ל. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by chocolade1309,

שלום. אני צריך סט רמקולים חדש למחשב. נכנסתי לאתר אייבורי ויש שם כל מני. אני לא צריך הכי יקרים אבל גם לא הכי זולים רק שיהיו טובים באיכות ושיחזיקו יחסית הרבה זמן. השימוש העיקר של הרמקולים למשחקים וכשאני מתכנת לדוגמה ב UNITY3D פחות למוזיקה וסרטים אם בכלל. כרגע יש לי פה רמקולים של LOGITECH ישנים כבר שנים איתי וכל הזמן יש ניתוקים שלא שומעים כלום ואז אני מזיז משהו אז שומעים ואני לא בטוח אם זה בעיה בכבל שמתחבר למחשב או ברמקולים עצמם אולי בבוסטר הגדול הזה שיש פה או החיבורים אליו אבל כל הזמן יש ניתוקים. הגיע הזמן לחדש את הרמקולים. הנה לינק לרמקולים שיש באייבורי לא הרבה אבל מספיק כדי להתבלבל. אשמח לקבל המלצות. https://…

11. Started by guypld,

קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by Home Boy,

לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. אפשר המלצות למוצרים שיתאימו לזה מ-ebay כי יש לי הרגשה שבארץ דברים כאלו לא זולים. אנחנו צריכות לחבר מחשב אחד עם שני מסכים זהים כאמור תודה לעוזרים

14. אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by jeyjey,

לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועה בשביל מה הכבל הזה?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by liav12,

אהלן קניתי את הצמד חמד הנ"ל לפני כחודש, רמקולים מדהימים (110RMS), שמתי לב שיש כמה גרסאות, אחד שהוא ללא שלט, אחד עם שלט שחור ואחד עם שלט אפור (לא הלבן) עם כפתורים מגומי בולטים. אצלי זה עם הכפתורים מגומי הבולטים, ממה שקראתי ברשת מדובר בדגם היותר חדש? מכירים את הדבר? האם יש הבדל בשלטים או משהו מיוחד? קניתי מ KSP

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shim,

שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?

19. Started by shalev142,

היי, יש למישהו המלצה לאוזניות עד 300 ש"ח, שימוש בסיסי לגמרי. חובה שיהיו אלחוטיות, אם יש אופציה לביטול רעשים ושיהיה נוחות לשימוש תוך כדי ספורט זה יהיה מצוין. תודה :)

• 0 תגובות
    • 374 צפיות
  20. Started by igas,

יש לי מצלמה של חברת -Dynamode וגירסה - vga model : M6215 הבעיה : כשאני סתם מצלם את עצמי ( לא מצתלם מסתכל על המצלמה והיא מראה אותי ) אז ... זה נורא איטי כל תנועה שאני עושה זה לוקח זמן ... המצלמה עלתה בסביסות 350 ש"ח מה לעשות ?!?!?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  24. אחרי שepson stylus cx350 הפסיק לעבוד, אחרי שנים רבות, הגיע זמן למדפסת חדשה. הדרישות: 1) מדפסת משולבת הכוללת מכונת צילום וסורק, רצוי פקס אבל לא חובה, לא משנה אם תהיה אלחוטית או לא. 2) דיו חילופי זול. 3) לא רצוי שהמדפסת תתפוס חצי מהשולחן, לכן כמה שיותר קטנה. 4) כמובן שתעשה טוב את העבודה... הבעיה שלא מצאתי בינתיים מדפסת קטנה עם דיו חילופי זול. החלופה המובילה בינתיים brother mfc j220, שהחסרון העיקרי, שהמדפסת הזו לאהכי קטנה. אשמח לעוד רעיונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.