עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by headg,

הי, מה ההבדל בין המקלדות Microsoft Wireless Desktop 800 - Logitech MK300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746708 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774988 מי יותר אמין ? למי יש תמיכה ביותר מרחק ? של מי הבטרייה מחזיקה יותר טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. שלום חברים אני מחפש רמקולים איכותיים למשחקים וסרטים בנוסף עכבר אלחוטי ומקלדת למשחקים תביאו לי כמה דוגמאות, מותר לחרוג אבל לא בטירוף..

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by Green,

שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

קניתי את המוצר הבא מeBay: עבד במשך שעה ומשהו ואח"כ הפסיק. בדקתי עם 2 מקלדות כדי לוודא, זה פועל לשנייה (המקלדת עושה אורות בקאפס לוק וכו') ואז מפסיק.. אין לי כוח להזמין שוב מeBay או להתלונן או אנערף מה, יש דרך לתקן את זה או שאני אלך לקנות בKSP מחר? פשוט חבל לי על הזמן..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bommer,

יש לי מחשב כף יד MIO 168 ואני רוצה לחבר לו אינטרנט. איזה דרכים אפשר לעשות את זה?ואם יש אינטרנט אלחוטי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. היי לכולם. השבוע הגיע אליי מאיביי עכבר גיימינג שעלה לי 19 ש"ח בלבד. אני חייב להגיד שהוא ממש שווה. איכות הבנייה שלו טובה מאוד והוא גדול, כך שמתאים לבעלי ידיים גדולות. בעל 8 כפתורים שפועלים באופן מיידי ללא דרייברים ובעל תאורת לד. יתרונות: זול, גדול, מואר וללא דרייברים חסרונות: כבל קצר ואי אפשר לשלוט על הצבעים המתחלפים. גם בסרטונים שראיתי עליו ביוטיוב אומרים שהוא מרגיש כמו עכבר ב-50 דולר ולא ב-5.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by daniking,

שלום צריך המלצה למקלדת גיימינג יש לי מישהו שטס לארה"ב לכן המחיר יורד משמעותית אבל אני פשוט לא יודע להחליט בין כל המקלדות גיימינג שיש בשוק כרגע. עדיפות למקלדת RGB ומעולם לא היה לי מקלדת גיימינג לכן לא יודע איזה מקשים אני מעדיף . תודה מראש

9. היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

http://h50025.www5.hp.com/hpcom/au_en/16_37_76_1654_Q3841A.html כמו שאמרתי אני לא מבין כלום לא יודע איזה תכונות יש היום אם מישהו יכול להגיד לי מה הוא חושב על הסורק הזה מה הוא ממליץ אם יש אתר טוב בנושא

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. טוב,הגיע הזמן להחליף את הMX518, הSIDEWINDER X6 ואת הSS QCK + המזדקנים והשחוקים. יש המלצות?עד אזור ה1000 ש"ח,בעיקר לגיימינג ולכתיבה מרובה .

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by The Coolest,

עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  13. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה - http://www.conceptronic.net/product3.asp?g=7&p=*CMULTIFP או כזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-162-406&depa=7

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by Samty,

איפה כדאי לקנות ראש דיו לא מקורי? חשוב איכות ומחיר

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. ??? זה ממש מוזר מכיוון שהוא כן עובד והכל אבל כשאני פותח את הדרייבר של העכבר זה כותב לי שהוא לא זיהה שום עכבר... "No mouse detected Press OKAY to scan USB ports again or cacel to continue.(no settings will be saved)" למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום לאחרונה קניתי מקלדת מכנית עם Cherry red , אהבתי מאוד את המקלדת אבל לא את המקשים , האדומים יותר מידי רכים ואני עושה מלא מלא שגיאות וmiss clicks , ניסיתי להתרגל אבל זה פשוט לא זה , אני שוקל להחליף את המקלדת במקלדת מכנית אחרת , מקשים חומים נשמעים לי כמו רעיון טוב כי יש יותר התנגדות ויותר קליק , אילו אופציות יש לי למקלדת מכנית טובה ולא במחיר שחיטה? (אהמ אהמ אייבורי)

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. היי , אשמח להמלצות על מדפסת ביתית משולבת עם סורק ובלוטוס. קיבלתי המלצה למדפסת המצורפת... תודה מיכל

18. עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  19. מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה

20. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת. צריך המלצות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash לי אישית יש מחשב פנטופ בטח תחשבו שהוא לא טוב בגלל שהוא פנטיום אבל הנתונים מדברים בעד עצמם תראו: 30giga 7200 rpm p4 1700 giga harz clock bus :400 mega herz level 1 cache 8 kb level 2 cache 256 kb cd *52 gforce 200 mx 64 mb maaraz atx 3000 512 rdram ברצינות win xp אני בספק אם יש בוא נגיד 5 מחשבים לפחות יותר טובים ממחשב זה

• 155 תגובות
    • 15.9k צפיות
  22. Started by puNani,

אוקיי אז על איזה חברה אתם ממליצים? אני החלטתי שאם אני לא קונה RADEON צקורי של ATI אז נלך על כרטיס ברמה.. מה הכי טוב? מבחינת ביצועים ואיכות (פילטרים)?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guy94,

אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.