ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עכבר טוב. אלחוטי, עם קליטה טובה, נוח, ואמין! לשימוש רגיל, עם מחשב נייח ואם אפשר - גם לא יקר מדי (: אשמח לשמוע המלצה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עזרה דחופה מה מבין שני המכשירים עדיף לטעמכם, ולמה :s05: תודה מראש עודד
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לעכבר אופטי האם העכבר של מיקרוסופט מומלץ ? דגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6221&perur=2&t=9&c=201 לא מעוניין באלחוטי תודה ג'יקוב.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום בעוד כשבוע אני עומד לקבל את המחשב החדש שלי למרות שהמוכר המליץ על מקלדת ועכבר אופטיים רגילים לקחת סט אלחוטי של מייקרוסופט..השאלה שלי היא האם העכברים והמקלדות האופטיים למינהם פולטים קרינה ברמה גבוהה שהיא מסוכנת? או שאין סיבה לדאגה. אשמח לתשובה בקרוב תודה. נ.ב-עוד שאךה שמטרידה אותי אני יושב כאני יושב כ10 שעות ביום מול מסך הCRT שלי האם זה עושה לי נזק כלשהו בגלל הקרינה העצומה? אני מרגיש שעייני שורפות בצורה מטורפת..
-
- 6 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היום הוציא logitech את העכבר g7 עם 2000DPI החישן הוא ליזר 6.4 megapixels/second ויכולת לשדר 500hz שזה תגובות בשניה לעומת 125 היום הg5 הוא אותו עכבר רק חוטי ומקלדת חדשה הg15 עם מסך lcd כדי לראות סטיטסטיקה של המשחק ומידע של המחשב בנוסף יש בצד 18 מקשים לתיכנות ו3 מקשים שמאפשרים לעבוד בין התיכנותים של ה18 שיוצאים 54 אפשריות לאפשר לתכנת את הכפתורים on the fly בעזרת המסך באיזה מקרו שאתה רוצה לעכבר g7 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716 לעכבר g5 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2142,CONTENTID=10715 למקלדת g15 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני) מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת... ראיתי מקלדות של Saitek, של Logitech ושל Razer יש עוד אופציות ? לי כרגע יש G5 ולכן אני צריך מקלדת, מ Amazon יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז ככה אני עומד להזמין אותו..אבל שאלה אחרונה נשארה לי.. איזה פאד להזמין איתו? הרי יש שמועה שהוא לא עובד טוב על פאדים קשיחים כגון s&s /func ..ועוד.. אז חשבתי להזמין איתו את הפאד qck ....ומה ההבדל בין qck לבין qck+ ..בכמה הפלוס כבר יותר גדול? משתלם לי לקחת את הפלוס???..כי הפאד מגיע למחיר של 100 שקל כבר.... אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא..ובבקשה רק מי שמבין שיענה לי..כי מדובר כאן בהוצאה של 500 שקל... תודה רבה לכם
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת SteelSeries לא מפסיקה לחדש ומוציאה לאור סט אוזניות המגיע עם מגבר ייעודי. האם יש מנצח בתחום איכות הסאונד לגיימר האמיד? לכתבה
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
- 5 followers
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008972846&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-