עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. השאלות שלי היו: "מתי לוח האם של ASUS a7v266-e מגיע אליכם ?! אתם יבואנים רשמים של ASUS ?!" התשובה שלהם הייתה: "גיא שלום, הלוח במלאי - הגיעו לוחות לדוגמא ויש משלוח בדרך (כנראה יגיעו ביום ד' ) חב' ליגד הינה יבואן מס' 1 של ASUS בארץ. לקוחות פרטיים אנו מפנים למפיצים שלנו באיזור מגוריהם - באיזה איזור אתה מתגורר ? "

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום לכם, אני חדש כאן וברצוני לשאול שאלה, אני בעוד כבעיירך יומיים אמור להזמין מחשב חדש, פנטיום 4, 1.5, וכו'... השאלה הנשאלת היא: איזה כרטיס גרפי הכי משתלם להזמין? יש לי תקציב של 150$ ואני רוצה כרטיס טוב..., בבבקשה עזרו לי..... תודה

• 53 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  5. התקנתי על מחשב עם E5800 ולוח אם MSI G41 עם 2 ג'יגה זיכרון ווינדואז 7 X86 הכל עובד תקין ביצעתי את כל העדכונים העדכניים מהאתר של מייקרוסופט אבל כשהתקנתי לה את הדרייברים של המדפסת הHP OFFICEJET 4500 G510G עשיתי דף בדיקה מדפיס דרך המנהל התקן של המדפסת של HP אבל אחר כך ניסיתי לשלוח להדפסה דף מתמונה ועשיתי שישלח למדפסת נעשתה שליחה למדפסת ההדפסה נשלחה לPENDING עשה רשימה שמחכה הדפסה אחת שנמצאת בQUEUE או משהו כזה קיצר ניסיתי לפתוח את החלון של המדפסת של הרשימת הדפסות עד שאיכשהו לחצתי על זה רושם לי הודעת שגיאה עם איקס אדום במילים הבאות "מנגנון ההדפסה לא עובד ברקע, נא לכבות ולהדליק את המדפסת או/ו להפעיל את המחשב מחדש" , ניסיתי לעשות מה שאמרו לא עזר, התקנתי את הדרייברים מחדש מהדיסק ש…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. אנשים יקרים ! הגיעה הזדמנות שלה חיכיתם כל חייכם !זוהי ההזדמנות שלכם, להשפיע על הדיסק הקשיח הבא שלי, הדיסק שיחליף את הדיסק הנוכחי, שהחליט משום מה, שבנוסף לקבצים ומחיצות, הוא אוהב גם Bad Clusters , ומסיבה תמוהה משהו, החליט גם כי היחס ביניהם צריך להיות 50:50. על כן נפל הפור, והוחלט סופית כי יש צורך בדיסק עם פחות עצמאות. דיסק שיעשה בדיוק מה שאגיד לו. דיסק שיכיל רק קבצים ומחיצות, בלי השטויות שמסביב !ועכשיו ברצינות - ארבעת הדיסקים הבאים הם בעלי אותה קיבולת.מה מומלץ ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by blabla2002,

אני הולך לקנות מחשב חדש p4 1.7 אני רוצה אינטל אז אל תגידו amd asus p4b lx 256 ram asus v8200 t2 dulex אני צריך את היציאות wd 20 7200 rpm אני לא צריך יותר מ20 giga sony multiscan e400 logitac cordless אז בכמה אני מקבל את זה או שאני צריך שיפורים עד 8500

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by platinum,

צריך המלצה לחנות מחשבים זולה ואמינה באזור המרכז, עדיף אחת גדולה או רשת חנויות, שיהיו בעלי הצע גדול של מוצרים מחברות שונות ;D

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מדפסת של hp מדגם officejef 4500 wireless ויש לי בעיה שאני מצליח לקבל פקסים אבל לא לשלוח פקסים איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  14. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. Started by a-v-i,

היי, זקוק לעכבר בחיבור BT או 2.4 לקליטה מטווח של 2 עד 3 מטרים. חשוב שיהיה בגודל רגיל (לא למחשב נייד) תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Polonian,

אהלן, אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר. שמתי עין על 3 דגמים: HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN. לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב. לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול. והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה. אז על מה אתם ממליצים מבין …

18. Started by Impreza,

קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???

19. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by le cat,

נראה שהבוקר, אוטוטו , נזמין מחשב חדשששש... אני עדיין מתלבט בין: Enermax FS-710 לבין Chieftec - Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER אני לא נוהג להתרוצץ עם המחשב, כך שהמשקל לא קריטי בשבילי. לא ראיתי את המארזים עצמם, ראיתי רק תמונות ברשת. אם מישהו מכיר "אישית" אחד מהם או את שניהם, אשמח לדעת! אגב, האם הדלת שבמארזים לא מעצבנת קצת? כלומר האם לא עדיף מארז שלא דורש ממך לפתוח ולסגור כל פעם? תודה רבה! לילה טוב!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות, קצת אבל ממש קצת תמונות. אני צריך שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום. מקווה שהכל נכנס בתקציב... אם לא אז אפשר חריגה קטנה. תודה!

22. Started by MDK,

הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Oranl,

אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. Started by paulyoung,

היי, מישהו מכיר את הספק הזה? Enermax EG475P-VE (24P) Noisetaker ATX 12V v2.0 Power Supply כאן: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Enermax_EG475P-VE_5.html הוא קיבל ציון מעולה מיועד ללוח SLI כרגע עם כרטיס מסך יחיד, ובעתיד להוסיף עוד אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by amircx22,

יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.