עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RieBiX,

לאור העובדה שאתם עוד דקה היתם אוכלים אותי בכלל הכרטיס מסך שלי אז אני חושב שזה זמן נהדר לחליף כרטיס מסך יש לי אפשרות לבקש מדוד שלי שנוסע למזרח הרחוק ביום שני לקנות לי שם כרטיס מסך השאלה שלי היא האם זול שם?

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007468965&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by TNT,

מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by shimon23,

שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.

5. Started by MHIR,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. Started by lioryb,

שלום. קניתי USB HUB של MULLER שמתיימר להיות USB2. ברגע שאני מחבר אותו (את ה-HUB) למחשב, אני מקבל הודעה אוטומטית של WINDOWS: This device can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 port כל ה-port-ים שלי במחשב הם USB 2.0. הרצתי בדיקת מהירות על Disk On Key, ובאמת כשחיברתי את ה-DOK ישירות למחשב, הוא קרא/כתב במהירות גבוהה פי 8 מהמהירות שהוא קרא/כתב כשהוא היה מחובר דרך ה-HUB. ל-HUB הוא היה מחובר לבד (ללא שום התקן אחר בזמן הבדיקה). האם זה הגיוני? האם יכול להיות שה-HUB הוא לא באמת USB2.0 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?

8. Started by asili,

בזול ובאזור המרכז??? בבקשה זה חשוב

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by orir31,

שלום, קניתי מחשב חדש המיועד למשחקים ואני מת להחליף את המקלדת והעכבר שלי בני שמונה שנים. מחפש המלצה למקלדת ועכבר, אפשר בנפרד או בסט, אלחוטיים המיועדים למשחקים. תקציב לא מוגדר, אבל נראה לי בסביבות ה 600 + שח.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Chain ReAction,

טוב אז כמו שבטח הבנתם קניתי מחשב חדש!!!!.. אני אמור לקבל אותו עוד שבוע ועד אז אני יכול לשנות כמה דברים... אז תציאו שיפורים אם צריך ואתם חושבי שכדי לפריטים הבאים ושלא יהיו יקרים מידי! ;D - Pantium 4 1.7 (כדאי 1.9 או אפילו יותר? כי זה סתם יקר אם לא) - ASUS Board - 60GB (מספיק נכון?) - GForce 2 64 MB (רוצה לשנות את זה לכרטיס המסך של HARCULAS שמופיע אם מבקשים מחשב עד 7000 ש"ח באתר הזה...) - 256 DDR זה בערך הדברים שחשובים לי אז תציאו שינוים וכאלה אבל רק אם צריך ולא יקר... ובלי לריב ולהתמקד בשאל שלי בבקשה!

• 58 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by Chain ReAction,

חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה) ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר טוב בע 1400 שקל.חשוב לי יציאת טלויזיה איכותית עד כמה שניתן.חשבתי על גי פורס 3 טיטניום 500 אבל הוא יקר יותר מידי.חשבתי גם על טיטניום 200 128 מגה.בקיצור מה אתם ממליצים ???

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by audigy,

יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  15. יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by huber,

http://www.handshoemouse.com/ נראה מדבים - רק אפא כפתורי ה BACK/FORWARD?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gnk,

איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by jabka,

אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....

19. Started by yair_gobani,

יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by FatalElement,

יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by yuval_fe,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  25. Started by prtnml234se,

צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.