ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! סבי מעוניין לרכוש מדפסת חדשה. היא צריכה לכלול פקס, מכונת צילום, סורק ומדפסת. מחירה לא יעלה על 600 ש"ח, והעיקר שתיהיה כמה שיותר חסכונית, ושתיהיה פשוטה להפעלה בעלת חוברת הוראות בעיברית, ובעלת דיו חלופי. חשבתי בינתיים על 2 מדפסות, הJ5783 והMFC215 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379325 דחוף ליום ראשון (בתקווה שיענו לי עד אז) אור כהן
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש למישהו בפורום כבל אודיו 3.5 מ"מ אודיו עם מסנן רעש ? אני מחפש את זה בנרות כבל נדיר היה לי אחד כזה ולא מוצא אותו
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם הייתם לוקחים את המארז הזה??? Thermaltake Suprano VB1000 וכמה watts יש לו????
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף
-
Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתמול בזמן ששיחקתי במחשב, התפוצץ הספק כוח ובעקבות זה התפוצצו גם חלקים בלוח אם......עכשיו אני צריך המלצה לספק חדש, בסביבות 250 שקל אבל שיהיה אמין..........
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התחלתי לשחק סימולטורים והגיע הזמן שגם לי יהיה סטיק.. אני צריך שתמליצו לי מה לקנות, התקציב שלי זה 200 ש"ח גג תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD טוב. אשמח לקבל המלצות - שהמחיר לא יהיה מוגזם - שיהיה צורב אמין - שתיהיה אפשרות לקנות בצבע שחור בבקשה לא להציע לי להשתמש בחיפוש כי אני לא מתסמך עליו בתחום המחשבים, כל יומיים יוצא משהו "חדש יותר" ו"טוב יותר". תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את ה-ANTEC 400W מפנדה אבל אחרי שיחת טלפון איתם ואחרי בירור קטן אז זה לא במלאי ואני ממש חושש לקנות מהם בגלל השירות והמרחק שאני גר מהם במידה ויהיה צורך בתיקון/החלפה... הם אמרו לי לשלוח להם Enermax 350W בדואר רשום לתיקון... 1. Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC שמה שאהבתי בו זה הסליבינג, והמאוורר 120 שאמור להיות שקט ולהוסיף לאוורור.. מה שכן יש לו כבר חיבורי מתח ל-SATA https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 2. Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC היתרונות הם PFC אקטיבי, זוג מאווררים. החיסרון זה הסליבים וה-SATA. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_inf…
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ככה אני עומד לקנות מחשב חדש אך מעולם לא חשבתי ליחס חשיבות יתרה לספק לאחרונה הציעו לי פה בפורום לקנות אך ורק משהו איכותי ולא ג'נרי אז האם זה באמת כזה חשוב?? מעולם לא היתה לי בעיה שקשורה בספק!! בכול אופן האם השימוש בUPS יכול לבוא על חשבון של ספק איכותי ויקר?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב, אז בניסיון להחליף את הלד שבעכבר שלי, בטעות הרסתי אותו ועכשיו אני צריך עכבר חדש. הבעיה המתסכלת ביותר, היא שאני שמאלי וכל העכברים הטובים ביותר מותאמים דווקא לימניים. אני רוצה עכבר בלוטוט' או rf, התקציב הוא 150 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה. חשבתי על העכבר 5000 לניידים של מייקרוסופט (למרות שאין לי נייד, אלא נייח), אבל הוא נראה לי נורא קטן ומותאם ליד ימין (אני לא בטוח, מצד אחד הוא נראה סימטרי, אבל מצד שני ראיתי תמונה שלו שהוא נראה לא ממש סימטרי). מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב במסגרת התקציב המצומצמת הזאת, תודה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-