עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ולא הכתובת היא לא www.spire.com (הכוונה לחברה של הHSFים למי שלא הבין) תודה מראש אני (Jim)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by papa,

היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  3. הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by Or ei,

אם אני מאריך את הכבל של העכבר והמקלדת עם מאריך usb של 2,3,5 מטר זה יכול לגרום ללאגים במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp deskjet 4675 ויש לי קובץ pdf בצבע תכלת בהיר... שאני מדפיס יוצא לי כמעט כחול, יש דרך להגדיר שידפיס בצבע המקורי או דרך לשנות את הגוון של הקובץ? אני צריך דווקא בגוון התכלת ולא בגוון שיוצא לי במדפסת אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by polip,

יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by dg_142,

למען שמו באהבה שלום! רציתי לדעת, האם המדפסת שמופיעה בקישור תואמת את חלונות 7? http://ad3.co.il/zoom.asp?menutype=5&auto=2115 תודה רבה! דודי.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by zoman,

יש לי מספר שאלות לגבי הספק הנ"ל : א. האם הוא הכן מספק את 475W ? ב. האם הוא תומך ב- SATA ? ג. האם הוא יחזיק את המערכת שלי ? (ראה מפרט מחשב) אלו הן שאלות חשובות היות והספק שלי הלך ,ואני מעונין לקנות את הספק הזה (יכול להשיג אותו ב - 350 ש"ח) ידוע לי כי מדובר בספק ישן יחסית אך מאילוצי תקציב אני נאלצתי להתעניין בו ! אם אפשר אותן שאלות לגבי הספקים הבאים : CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Ypaul123,

היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by fire15,

בשביל 10 מאווררים בלי המאוורר של המעבד ו- נורת ניאון (כחולה) וכול הסידי רומים יש לי 3 ושהוא יהיה יציב כי אני רוצה לעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by avi-g2005,

האם הייתם לוקחים את המארז הזה??? Thermaltake Suprano VB1000 וכמה watts יש לו????

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by niva401,

לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by momi2004,

הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום? אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Vissor,

מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by Meir787,

מישהו ראה את המוצר הנ"ל בארץ ? ואם לא, מכיר חנות שמוכנה לשלוח אותו לארץ ? אגב, מדובר במוצר הזה : http://www.techonweb.com/products/productdetail.aspx?id=E05073&src=FG http://www.affordablehomeelectronics.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=98744

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרופיל שלי בצד... יש לי ספק כוח של HEC בהספק של 400W וכמו שאתם רואים יש לי גם דיסק קשיח של 160GB SATA2 אז אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח אבל רציתי לדעת אם הספק שלי יתמודד עם שניהם על המערכת הזאתי... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by mhnuemhnue,

אני מתכנן לקנות את הDeathadder, האם הוא אופטי או לייזר? יש לי פאד QcK שמתאים יותר לאופטי, אז... הדת' אדר יתאים?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by נדבמן,

שלום מקווה שיש מישהו שמבין בנושא קניתי מצלמת ריגול - SQ11 mini DV camera מיקמתי אותה על המרפסת והשתמשתי בכבל USB של 10 מטר לחיבור למחשב ואז למעשה הצלחתי להשיג את שידור חי . הבעיה שתוך פרק זמן קצר ה USB מתקלקל כלומר לא מגיב . יש למישהו מושג למה ? בחנות אמרו לי בגלל החום הכבל נהרס

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  24. שלום לכולם וחג שמח. אני מחפש אכבר אלחוטי וקטן בשביל לשלוט על המחשב הנייד. המחשב מחובר לטלווזיה, ונמצא בערך 2.7 מטר ממני. כשהייתי בחנות אמרו לי שעכבר אלחוטי בטכנולוגית RF בתדר 2.4 לא בטוח יעבוד במרחק כזה והמליצו לי על בלוטות' (שיקר בשבילי). הייתי שמח לדעת האם זה נכון, ולקבל המלצות לדגמים מוכרים וטובים עד 200 ש"ח. תודה רבה ,דוד.

25. Started by landmn,

אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .

• 4 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים