עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני צריך המלצה למדפסת משולבת עם פקס איכותי וסורק בתקציב של עד 700 שקל. שהחלפת הדיו לא תעלה כמו המדפסת בבקשה...

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. שלום אני צריך טיונר למדפסת לייזר xerox Phaser 3121 אז אם מישהו יכול למצוא לי בהכי זול שאפשר אז תודה ד"א אני צריך רק דיו שחור. ???

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by papa,

היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה

5. חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Or ei,

אם אני מאריך את הכבל של העכבר והמקלדת עם מאריך usb של 2,3,5 מטר זה יכול לגרום ללאגים במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שלום אני מתלבט בין שני מדפסות משולבות בפקס מהדגמים הבאים: HP דגם:4355 HP דגם:Officejet 5610 עכשיו השאלות שלי לגביהם הם: איזה משניהם יותר טובה? מה זאת אומרת הזרקה תרמית(זה אומר שדפסה נמחקת או שזה ניר רגיל?) האם היא נחשבת לטובה? האם המחירים של הדיו הם סבירים(ואם אפשר להשתמש בדיו של מדפסת HP 720C) ואם לא ההבדלים גדולים? האם הדיו מספיק להרבה זמן? האם יש אפשרות לכבות את הפקס ורק מתי שאני רוצה אני יקבל פקסים? ואם מחשירים לא נחשבות לטובות תכלו לתת לי המלצה למחשיר משולב פקס במחרים הללו מהחנות הזאת http://www.shlomostore.co.il סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין במכשירים משולבים תודה מראש

9. Started by fire15,

בשביל 10 מאווררים בלי המאוורר של המעבד ו- נורת ניאון (כחולה) וכול הסידי רומים יש לי 3 ושהוא יהיה יציב כי אני רוצה לעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by avi-g2005,

האם הייתם לוקחים את המארז הזה??? Thermaltake Suprano VB1000 וכמה watts יש לו????

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם

12. היי, אני מעוניין לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זאת בשביל שאוכל להשתמש במחשב גם מרחוק (כשאני על המיטה שהיא במרחק של כחצי מטר מהמחשב והמסך). מכיוון שאני לא רוצה להחליף בין חוטיים לאלחוטיים בתדירות גבוהה, הם ישמשו אותי גם לגיימינג. אולי עדיף לי לקנות את את אחד מהמכשירים הקטנים שאמורים לשלוט על HTPC? חשוב לי שיהיו כפתורי ווליום במקלדת וכפתורים נוספים ניתנים לתכנות בעכבר. הייתי שמח לקבל המלצות לסט אלחוטי בטווח מחירים של עד 300 ש"ח תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by guyyug,

טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by sabi10,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר. בגדול, בלי להיכנס לפרטי החומרה, מה עדיף, Logitech או Microsoft ? שתיהן חברות טובות מאוד, אבל אני בטוח שיש לאחת מהן יתרון כלשהו. אז מה אתם אומרים...או שלא משנה כי היתרון הזה הוא דיי זניח. אני צריך את המקלדת עכבר בשביל שימוש יום יומי שזה כולל קצת משחקים (CoD4, C&C3), אינטרנט, ועבודה עם אופיס ועוד מספר תוכנות. האם כדאי ללכת על אלחוטי? אני לא מתכוון לשבת על המיטה ולעבוד עם המחשב... או שכדאי ללכת על חוטי ובטוח? יאלללללללה, תשפכו את מה שעל לבכם!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. Started by Lior4543,

שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. ואיזה תוכנה יודעת לעבוד איתו?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. Started by constantine16,

lema meshamshim amishkolot aele ba ahbar?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.

24. שלום לכולם וחג שמח. אני מחפש אכבר אלחוטי וקטן בשביל לשלוט על המחשב הנייד. המחשב מחובר לטלווזיה, ונמצא בערך 2.7 מטר ממני. כשהייתי בחנות אמרו לי שעכבר אלחוטי בטכנולוגית RF בתדר 2.4 לא בטוח יעבוד במרחק כזה והמליצו לי על בלוטות' (שיקר בשבילי). הייתי שמח לדעת האם זה נכון, ולקבל המלצות לדגמים מוכרים וטובים עד 200 ש"ח. תודה רבה ,דוד.

25. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים