עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מחפס לקנות מדפסת חדשה שיהיה בה גם שילוב של סורק וצילום. -(ללא פקס!) בעיקרון, השימושים שלי הם בסיסים מאוד- הדפסת עבודות, דפי אינטרנט, וצילום מסמכים/ספרים. - בעיקר הדפוסת שחור-לבן. הכי חשוב לי שהראש דיו יהיה זול, אחרי בדיקה מעמיקה, נשארתי עם 4 דגמים: HP DeskJet F4180 (All In One או HP Photosmart C3183 All-in-One או CANON PIXMA MP160 All-in-One או Epson CX3900 לאיזה מהדגמים הנ"ל יש את הראש דיו הכי זול, ואיזו מדפסת נחשבת לכי טובה/איכותית מבין ה 4 הללו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. היי אני חדש בפורום ורציתי לשאול פה שאלה בקשר לכמה עכברי גיימינג מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העכברים הבאים לפי גודל היד שאליהם הם נועדו? G300 G400 G500 DEATHADDER abyssus

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by niva401,

לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  4. שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זאת בשביל שאוכל להשתמש במחשב גם מרחוק (כשאני על המיטה שהיא במרחק של כחצי מטר מהמחשב והמסך). מכיוון שאני לא רוצה להחליף בין חוטיים לאלחוטיים בתדירות גבוהה, הם ישמשו אותי גם לגיימינג. אולי עדיף לי לקנות את את אחד מהמכשירים הקטנים שאמורים לשלוט על HTPC? חשוב לי שיהיו כפתורי ווליום במקלדת וכפתורים נוספים ניתנים לתכנות בעכבר. הייתי שמח לקבל המלצות לסט אלחוטי בטווח מחירים של עד 300 ש"ח תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by guyyug,

טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by taotao,

חח אני חייב לספר משהו שקרא לי השבוע כמו ששמתם לב הצקתי לכם לגבי מארז טוב וגדול... ועד שמצאתי את הציפטאק מזיגזג הזמנתי אותו ביום חמישי לפני שבועיים ואמרו לי שבוע שבוע יים הוא אצלי טוב אני מחכה מחכה פתאום בשבוע שעבר מתקשרת המוכרת של זיגזג ואומרת לי שיש קצת בעיה במארז הם ניסו לעשות בהם חורים כאילו בדלת שיהיה שקוף ולא הלך להם אז כול המארזים עכשיו אם חורים בדלת אז אין מצב לקנות חח מצחיק מצחיק אז אני מצטער להציק שוב אבל אני רוצה את המארז הכי גדול שיש (ושאפשר להזמין ויגיע מהר) ופשוט לא חייב משהו אם אורות וזה רק שישההיהיה הכיי גדול שיש הציפטק היה 67 ס"מ באורך ישמח לקבל המלצות תודה לעוזרים עריכה: חפשתי קצת בפורום ומצאתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.ph…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  8. להקהילת HWZone, שלום רב. אני מחפש לקנות מדפסת שחור-לבן לצורך הדפסת טקסט בקמויות גדולות במחיר הכי זול (תפוקת דפים גדולה במחיר קטן). הדפסת צבע ותמונות בכלל לא חשובה לי. איזה סוג מדפסת יותר תתאים למסימה, לייזר או דיו? האם יש מישהו שמנוסה בתחום הנ''ל שמע או יודע משהו ויוכל להמליץ? בתודה מראש, מר. זמן תה.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  10. טוב אז ככה דבר ראשון יש לי ויסטה 64 ביט אז צריך להיות התאמה לזה כי הבנתי שיש מצלמות שלא עובדות טוב בלי דרייברים מתאימים שנית חדות מעולה, אופציה לזום או תקריב יהיה טוב ריאות טובה בלילה עם אור כמובן אבל עדיין אני יודע שקיימים הבדלים מיקרופון אופציונלי, אני מעדיף משהו איכותי בוידאו ולכידת וידאו ולא מיקרופון למרות שאם יש משהו במסגרת התקציב סבבה עכשיו בקשר לפריימים לשניה עדיפות לגבוה כי אני צריך וידאו חלק וחד כמובן אני אשמח לשמוע אופציות תודה לעוזרים מראש חג שמייח נ.ב אפשרות לקניה בחול EBAY וכו

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  11. הנה המפרט שלי: AMD XP 2500 ABIT NF7 2*KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB BUFFER LITE ON 52X32X52 3 מאווררים 80MM ו-2 מאווררים 120MM (כולם ג'נריים). .מארז+ספק: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSJNCBND&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 עכשיו יש לי RADEON 9200 128MB, וואני רוצה להחליף אותו לכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 אתם חושבים שהספק כוח יוכל להחזיק את הכרטיס המסך החדש שאני אקנה? אין לי כסף לקנות ספק כוח חדש, אז אם הוא לא יוכל להחזיק זאת תהיה בעיה בשבילי

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  12. תוכל לעזור לי בבקשה אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אל חוטית ....וכמובן שאני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח יש לכם המלצות בבקשה? נ.ב == אם אפשר שיהיה כמו Genius Wireless Optical Office Kit שיש שם את האופציה של טעינת הסוללות .... נ.נ.ב === Genius Wireless Optical Office Kit האם זה עכבר ומקלדת טובה? :

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  13. אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. אני זקוק לסט אלחוטי איכותי. אחרי בירור קצר התמקדתי על 2 סטים שנראים לי כתמורה הטובה ביותר - במידה ויש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. אלו 2 הסטים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=12130 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=10709 כרגע אני נוטה לכיוון ה 3200 אך אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by XMB,

אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by Bypass,

שלום, מתחיל להישבר לי מהעכבר והמקלדת הרגילים של מייקרוסופט שיש לי כבר מזה כ5 שנים, רוצה להחליף... אני לא ממש גיימר, רק לעיתים רחוקות, אבל מעוניין בעכבר מדויק שיהיה גם נוח לעבודה יומיומית... חשבתי על ה MX518 שנראית לי מתאימה (באייבורי נמכרת ב 157 ?!). באשר למקלדת, נדלקתי דוקא על הלוג'יטק מדייה 600, שנראית לי אלגנטית ואיכותית. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1090&CatCode=415 למישהו יש נסיון איתה, ובכלל הצעות אחרות? האמת היא שאני כותב די הרבה... תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by עידן192,

סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  18. MERC Gaming Keyboard http://webstore.ideazon.com/product.asp?pf_id=KW1NAE3-X1ZXP01 פשש ניראה BEST :yelclap: :yelclap: אין צורך להחליף כל פעם את המקשים

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  19. בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by ronlut,

שלום. אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ובגלל שהמחירים לא בשמיים הייתי שמח למשהו טוב. בגלל שאני מעריך מאוד את LOGITECH ואת המוצרים שלהם, נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי את הרשימה הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en זה כל הGAMEPADים שנמכרים כיום. אני מבין ש-2 המוצרים המובילים שלהם (לא שיש יותר מדי) הם: Cordless Rumblepad 2 ChillStream עכשיו השאלה היא מה לבחור? CHILLSTREAM נראה מצוין, הוא בנוי דומה מאוד לשלט של הXBOX 360 ששמעתי עליו ביקורות מצוינות, אבל קראתי באינטרנט שהקטע עם הקירור זה סתם גימיק וזה לא באמת עושה משהו. הRUMBLEPAD מגיע עם רעידות והוא אלחוטי. עוד שלט לא רע שמצאתי הוא הSaitek Cyborg Rumble Pad (קישור). הבעיה ב-2 השלטים CHILLSTR…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  21. אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by AVISHAI12,

אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח

23. שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.

24. Started by hichcock,

יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.