ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחשב חדש, אנטי וירוס מובנה של win10 קובץ התקנה יחלץ כשאני מפעיל לא קורה כלום... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש ב G700s של לוג'יטק יותר מעשר שנים וזה העכבר השני שלי מאותו דגם. העכבר כשלעצמו מצויין (למעט הסוללה הנטענת המג'וייפת שמגיעה איתו) מבחינת שימושים אבל הסוויטיצ'ים איתם הוא מגיע דפוקים והכפתורים העליוניים (מקשי עכבר ימני ושמאלי) מתחילים להתקלקל כל חמש-שש שנים. לפני שנה הם התחיל לעשות בעייות (לחיצה כפולה, הפסקת לחיצה שהכפתור לחוץ וכו') אבל הם נעלמו אבל בשבוע האחרון הן חזרו וזה מטריף אותי... את העכבר הקודם (G700) שסבל מאותה בעייה ניסיתי לתקן לבד לפי סרטונים מהיוטיוב עם מעבדת האלקטרוניקה שהייתה לי בעבודה, התיקון אמנם הצליח אבל משהו נדפק באופטיקה של העכבר והוא לא זז נכון. קשה מאוד להשיג עכבר כזה חדש והוא עולה יותר מאלפייה כך שאני מעדיף שיתוקן. מישהו מכיר מעבדה …
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI HD 2600PRO AGP יש לי את בעייה של ה Mouse Lag אבל במשחקים הFPS מצוין איך אני מתקן את הביעה הזאת של ה MOUSELAG?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חשבתי על לקסמרק X5490 או X5470. ישלי עם לקסמרק ניסיון טוב מאוד...יש עוד משהו אני לא מדפיס הרבה. ונראה לי שאני אשתמש בפקס יותר מאשר בהדפסות...תודה
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל מה כדי לי לקחת? אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה. ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה. חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו. אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה... שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר. תודה מראש רום
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אהלן חברים,רציתי לשאול :יש לי את ה UPS הנ"ל. עכשיו,החברה מצהירה שהוא נועד לשני מחשבים + שני מסכי CRT 17 אינטצ'. מה שרציתי לעשות זה דבר כזה..ליציאה אחת של ה UPS לחבר לחוט שקע חשמל ועליו לשים מפצל,למפצל לחבר מודם ADSL (B-Focus 270PR)+מדפסת (Canon Ip1500)+מסך LCD (LG1720Q) + ספק כוח ג'נרי 250W (מפעיל שני מגברים של רכב,אחד 100W לסאב ואחד 250W לשני רמקולים רצפתיים) ועל יציאה אחרת של ה UPS לחבר את הכונן שלי (ספק של HEC475W שאפשר להגיד שהוא דיי עמוס..ראו מפרט מימין) מה אתם אומרים? יחזיק? ואם כן אז לא אמורות להיות בעיות עם זה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?? ספק כמו fsp 400 thn יביא לי מתחים יצבים?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי חברים לרובנו יש את הMX המפורסם או את הG5 ... אני בטוח שלכולם הוא מתקלף וזה נורא מעצבן ולא אסטטי.. לכן אני שואל , למישהו יש רעיון איך אני מוריד את הציפוי גומיגם הזה ומגיע למצב שהפלסטיק השחור נשאר ללא שריטות ו''פצעים'' כתוצאה מההסרה הזאת.. הייתי מוכן אפילו לעבור עליו עם פוליש וקס אחרי זה כדי לקבל מראה של שחור מבריק ואני בטוח שזה יצא מהמם שהוא שחור מבריק במיוחד בגרסא של העכבר שלי.. טוב ייאלה חברה , רעיונות ? (ולא משהו עם טרמפנטין בבקשה) מישהו שניסה והצליח , ואם יש הוחכות , יותר טוב מצורפת תמונה של הבעיה . [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה שיש מצלמה ולא מצליח להפעילה.אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהפעלתה .או טלפון של תמיכה של החברה תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מחפש מארז כמה שיותר מאורר וספק שיוכל להוות בסיס למערכת טובה יותר בהמשך. שוקל כרגע http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=382 או http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10184 עם אנרמקס ליברטי 400 או שזה 420W או בכלל ארקטיק קולינג סיילנטיום T2. שמח לשמוע את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-