ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
באתר http://www.exlmarket.co.il יש את ה ATI RADEON 8500 שכביכול הוא אמיתי ואוטנתי: כרטיס מסך: ATI Radeon 8500 64MB DDR Dual Head תמיכה מלאה ב: DirectX 7, MPEG2,OpenGL 1.3 מהיר ביותר, ATI's TRUFORM, SMARTSHADER, SMOOTHVISION, HYPER ZII 64MB RAM DDR, Supports DirectX 8.1 יצרן: ATI דגם: ATI Radeon 8500 64MB DDR Radeon 8500 :Chipset זיכרון: 64 MB DDR חיבור: AGP מערכת הפעלה: כל מערכות ההפעלה למעט: Windows 95, Win NT 3.51,4 אחר: OEM Version -------------- אז ככה כתוב יצרן ATI והדגם המתאים... בינתיים הכל נראה טוב, עכשיו כתוב WINDOWS95 ו NT לא מתאים.. XP יתאים? והכי חשוב כתוב שזה גרסת OEM... זה לא אומר שזה לא מקורי.. פשוט בלי הקופסא ושאר הדברים המהודרים... בשבילי זה לא חשוב, הע…
-
שלום לכל חברי הפורומים,Pcpro, PcTip, Mentor & H.W-Zone. אז נכון, נעלמתי מהשטח לדי הרבה זמן אבל זה מהסיבה הפשוטה של מה שהתנהל בפורומים , בכל הפורומים.. גרם לי להבין שנכון לעכשיו זה די-חסר תקווה ופשוט אין טעם להגיב לכל השטויות לריבים לקללות ולהסטות שנכתבו בהם. אבל על הכתבה האחרונה באתר PcTip פשוט הייתי חייב להגיב, לא בגלל טיבה, אלא בדיוק להיפך. רציתי להזהיר את כל הקוראים מההטעיות הרבות שיש בכתבה.. ולפקוח את עינכם (למקרה שלא שמתם לב) לחוסר האוביקטיביות באתר. נתחיל מכך שהמתחזקת המנהלת וחברת הרכש של האתר היא פנדה, במקום להיות ספונסרית שתומכת בצוות של אתר הם שולטים בעצמם באתר,ומשתמשים בצוות שיותר משהם יתמכו בו הוא תומך בהם למען מטרות פרסום ורווח. הם כותבים מפרסמים חדשות ועו…
-
- 40 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מעבד אחד של אינטל ומעבד שני של AMD אני רוצה לבדוק איזה מהמעבדים יותר טוב אני חושב שסוג כזה של בדיקה עדיפה על בדיקות שנעשות באתרי חומרה כך מקבלים תוצאות אמת על אותה חומרה מבלי לבנות שני מחשבים זהים
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
או קיי אז הנה התפריט המחשב הזה מחו''ל ואני הייתי רוצה בקצרה לשעול האם זה שווה משהו P4 Northwood 2Ghz (בקשר לזה על תגידו כלום ) Intel 850 Motherboard 512 RDram Samsung 120GB 7200rpm Seagate HD Geforce 3 Ti500 64MB Asus Sound o/b AC97 DvD Rom x8 Sony CDR 16x10x40 Sony 400Watt Power Supply 3com 100mbit Network ובלה בלה בלה אחרי כל החישובים של מחס וההובלה זה יעלה לי בסביבות 600-700 דולר שווה או לא?
-
אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך ASUS V8460Ultra GeForce4 Ti4600. הרצתי את BENCHMARK של 3dmark 2001 se כדי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הנ"ל לבין הקודם שהיה לי: PINE GeForce2 MX200 וההבדל הוא שמים וארץ (נו באמת, מה ציפיתי?) בכרטיס החדש רואים טקסטורות ואפקטים שלא ראיתי עם הgeforce2 והנה תוצאות הבדיקה ללא המהרה של המעבד או הכרטיס מסך. (דרך אגב ניסיתי משחק עם רזולוציה 1200 על 1600 והמשחק רץ חלק.)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קיבלתי היום UPS ממשהו שלא צריך אותו (כי הוא קנה חדש חזק יותר) של אדוויס דגם PR600. שמתי רק בחשמל, הפעלתי ושתי מנורות דולקות - הירוקה (שזה פועל) והאדומה (שהבטריה תקולה) האם הבטריה דפוקה? אם כן... אז מה אפשר לעשות? או שאולי זה בכלל ארור אחר? תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאפשר לשים לו הרבה מאווררים (80mm ו 120mm) אחד שהמעבד שנמצא בו קר!! תודה...!
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה אבטחה IP להקלטה רציתי לדעת מה עדיף ? TP LINK ב - 139 שקל : TP-Link Tapo HD C200 או XIAOMI MI HOME ב 154 שקל Xiaomi Mi Home 360° 1080p אני יודע שה TP LINK נחשב מותג יחסית אמין ואיכותי מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי סטיק saitek st290 pro התקנתי את הדרייברים ובדרייברים הכל פועל מצוין אבל במשחק lock on יש לי בעיה, המעצרת והפניות ימינה ושמאלה לא מוגדרות אוטומטית וצריך להגדיר אותם דרך ההגדרות של המשחק אבל הבעיה היא שאת המעצרת אי אפשר להגדיר דרך המשחק כי כשרוצים להגדיר שם משהו אז המשחק מבקש שתלחץ על הכפתור שאתה רוצה שיעשה את הפעולה, והמעצרת זה לא כפתור אז אין לי מושג איך אני עושה את זה מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד ישן של דל, ואני מעוניין לחבר אותו למערך של 4 מסכים שיעבדו כמסך אחד גדול (על כל אחד מהמסכים יראו רק רבע מהתמונה הכללית). למחשב יש חיבור HDMI אחד בגרסת 1.3 וחיבור VGA אחד. השאלה היא אם יש מכשיר כלשהו שמאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בו זמנית לאותה יציאה במחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך סט אלחוטי לגיימינג קליל מול הטלוזיה. ראיתי שיש מלא סטים זולים (עד 150 שח) של מיקרופוסט, לוג'יקט רפו וכו'. האם הם עושים את העבודה, יש למישהו טיפ/משהו חכם להגיד בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, למישהו כאן יש את העכבר הנל ויכול לספק חוות דעת אמיתית ממשתמש ביתי ? אני לא ממש סומך על כל הביקורות.. אם מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שלילית על העכבר, שיש בה תגובות [לבדוק אם הקוראים סותרים]. בעיקרון הכף יד שלי : [צולם ב5800 ] http://img46.imageshack.us/i/28122009016.jpg/ אז אני מחפש עכבר גדול ואלחוטי עם חיישן טוב [בכלל לא אכפת לי מDPI].
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-