ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את ה G5 ומתלבט בין שני פדים לעכבר אני לא צריך פד גדול אפילו עדיף קטן מחפש משהו שיתן דיוק ונוחות שימוש עם העכבר המעולה הזה האופציות הם 1. STEELPAD 4D http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7640 במחיר של 139 שקל 2.STEELPAD MINI QCK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=14906 במחיר צנוע של 45 שקלים אחד מהם קשיחהשני בד מה ההבדלים בנוחות עוד לא ניסיתי משטח קשיח אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף ומניסיונכם על השימוש
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט מהדגמים הישנים אבל האיכותיים... Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A-----> זה הדגם הבעיה בו היא כזאת... העכבר מתכבה לעיתים קרובות מאוד ומפסיק להגיב!!! אני אסביר את זה ככה, העכבר פועל פועל פועל ופתאום הוא מתכבה מעצמו ומפסיק להגיב (גם הנורת לד שלו מתכבת באותו רגע)... מתי שזה קורה יש לי רק שתי "פתרונות" לבעיה... פתרון 1- לפעמים אני הופך את העכבר ומזיז אותו במהירות מצד לצד בעוד הוא הפוך וכתוצאה מכך הוא חוזר לפעול כרגיל... (תמונה להמחשת פתרון 1 - הפיכת העכבר והזזתו מצד לצד) פתרון 2- לפעמים פתרון 1 לא עוזר אז אני קם, מנתק את חיבור ה-USB של העכבר מהמחשב ומחבר אותו בחזרה וכך העכבר שוב חוזר לפעולה... עכשיו תחשבו שזה קורה כל שתי …
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מקלדת מכנית שתענה על שלושה צרכים בסיסיים : 1 - כתיבה מרובה של טקסטים ( הכי חשוב לי היות ואני כותב המוןןןןןןן טקסטים וקופירייטינג) 2 - תתאים לי טוב לאולפן הביתי עיצובית (כסוף ושחור) 3 - תהיה מספיק טובה לגיימינג. אני מצאתי לנכון שהמקלדת corsair k90 היא די אולטימטיבית עבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7609 אבל היות ואין לי מושג במקלדות הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים לי עליה בהתאם לצרכים שכתבתי לכם, שכמובן כתיבת טקסטים זה הכי חשוב... אשמח שתענו על שלושת השאלות חג שמח...
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום בקרוב אקנה הגה למחשב רציתי לדעת איזה אפשרויות אני צריך לקחת בחשבון בשביל שבעלי החנויות לא ידחפו לי סחורה שאני לא רוצה אני רוצה הגה דוושות הילוכים אמברקס ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים התקציב עכשיו לא ממש חשוב אך אני רוצה לדעת לפי איזה נקודות בוחרים הגה למחשב בתודה מראש שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, החלטתי להיפטר מהVisor Deluxe שלי סופסוף לקראת הלימודים ולקחת משהו יותר טוב בעל תמיכה בשמיעת MP3 ההתלבטות הראשונית היא כמו שהטופיק אומר : Palm OS או Pocket PC ואז ההתלבטות היא בין הדגמים הללו: 1. HP iPAQ H1910/1915 2. Palm Zire 71 3. Sony CLIE SJ33 החששות שלי הם כדלקמן: הiPAQ הוא PocketPC , לכל מי שאני מכיר יש PalmOS והתרגלתי למערכת, הכרטיסי הרחבה של הSony עולים הון תועפות, והZire פשוט די יקר כאן בארץ ולא נופל מה1750 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אשר מיועד למחשבים ניידים, זאת אומרת קטן מידות אשר יעבוד בטכנולוגית הבלותו'ת. אני לא צריך סט שלם של מקלדת ועכבר, אלא רק עכבר. אין צורך שהעכבר יכלול בתותו מקלט, כי המחשב כולל מקלט בלותו'ת מובנה. התקציב אינו מוגבל. בתודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי חלק, משחקים כמו EverQuest ומשחקים כבדים אחרים. עכשיו אני לא הכי מתמצא בדגמים וחברות של כרטיסי מסך ורציתי לשאול את הצעתכם. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא יקר מידי ושיהיה טוב. תודה. IntoXicaTeD
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE יש לי שתי בעיות עם ה- DELL U2311H , ואני מקווה שתוכלו לעזור לי .. קודם כל , לוקח למסך יותר מדי זמן לעלות .. אני מחכה כמה דקות והוא עולה .. דבר שני , נכון הכפתורים בצד ימין של המסך , של ההגדרות בהירות והכל ? גם להן לוקח שעה לעלות .. אבל בשניה שהן נדלקות , הן מתכבות .. מה לעשות ? תודה מראש D:
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לפני בערך שנה קניתי מדפסת של לקסמרק מדגם X5495. משהו מוזר הולך עם המדפסת הזאת! בערך כל חצי שעה היא נדלקת לבד, מזיזה את המחסניות ונכבית.. השאלה היא אם זה משהו הגיוני שהמדפסת צריכה לעשות או שיש איתה בעיה?! אני משער שזה בטח בשביל "לשמן" שם את כל המנגנון אבל לא נתקלתי עוד בשום מדפסת שעושה את זה.. יש עוד מישהו ששמע או שנתקל בבעיה הזאת? תודה מראש, איתן
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בביקורת בanandtech רואים זאת בביירור. בכל המשחקים. כעיקרון זאת הביקורת הכי נכונה לעשות בין AMD לאינטל כי מעבד של AMD במהירות 400MHz פחות מפנטיום 4 שווה לאותו מעבד פנטיום 4. לדעתי הם היו צריכים לקרוא לו 2000+... הם כנראה שומרים את זה ל1.73GHz שבטוח יעקוף את פנטיום 4 2.2GHz...
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב Intel 920 + ASUS P5LD2-VM + 1GB Ram והכי חשוב... 4X320GB Sata2 WD. כמו שאתם בטח יודעים ארבעה HD יוצרים חום נוראי במארז. אני לא מבצע OC. למה סולידי ? הילד שלי מפרק לי כל פעם את הדלת של המארז. לכן אני מחפש משהו סולידי. לא חייב להיות יפה אבל רצוי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 ?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-