עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alex_188,

שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by eitanas1,

לפני בערך שנה קניתי מדפסת של לקסמרק מדגם X5495. משהו מוזר הולך עם המדפסת הזאת! בערך כל חצי שעה היא נדלקת לבד, מזיזה את המחסניות ונכבית.. השאלה היא אם זה משהו הגיוני שהמדפסת צריכה לעשות או שיש איתה בעיה?! אני משער שזה בטח בשביל "לשמן" שם את כל המנגנון אבל לא נתקלתי עוד בשום מדפסת שעושה את זה.. יש עוד מישהו ששמע או שנתקל בבעיה הזאת? תודה מראש, איתן

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  4. האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by neogod,

על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by אנטי-פסטו,

נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  7. אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה

8. Started by ronshor,

I'm interested to buy a keyboard with a very soft & easy to click keys. something like the Apple keyboard but for windows users. I've heard that the Apple keyboard can be used by Windows users as well but I don't know if I want to take the risk with it, and besides I don't even know where to get it. I was just wondering if someone here knows if there's a keyboard like this for windows ?? I need the keyboard keys to be extremely soft and easy to click. Can you recommend me of something ?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  9. Started by J S Bach,

היי, רכשתי לפני מספר ימים את המקלדת Microsoft ARC ומדי פעם קורה שהיא מאבדת את האות. כלומר האות מקוטע ולא סדיר. בדקתי וזה לא קשור למכשירים בבית או משהו בסגנון, אולי לשכנים. מה אני יכול לעשות? האם אני יכול לשנות את התדר איכשהו? **היא משמשת אותי למשחקים בין היתר ואתם יכולים לדמיין עד כמה הדבר בעייתי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by show_biz,

האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  11. צריך מקלדת חדשה שתשרת אותי לעבודה כללית וגיימינג... דבר ראשון שתהייה כמה שיותר נוחה... מקשים שחייב: פליי\פאוז ווליום אחורה\קדימה סטופ גם יהייה טוב אבל לא חייב אם אין את המקשים לא נורא, אבל עדיף שיהיו.. אוקיי, הסיבה שאני קונה חדשה היא כי שלי ממש פשוטה(מייקרוסופט בייסיק מולטי) ואי אפשר ללחוץ על יותר מ 3 מקשים ביחד... מה שמאוד מפריע כי קורה הרבה שאני צריך נגיד להתכופף, ללכת באלכסון ולדבר במיקרופון, ופשוט אי אפשר, תמיד היא נתקעת! אז אני צריך מקלדת שיהיו לה כמה שפחות מעגלים משותפים(או בעצם כמה שיותר) שלא יהיו מקרים כאלה... איך LOGITECH MEDIA ELITE? ומה ההבדל בינה לבין ה MULTIMEDIA הרגילה שעולה 50 ש"ח פחות? עוד משהו, ראיתי את התמונה בזאפ, וראיתי פה: http://www.logitech.com/inde…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by musari,

http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=338 אני לא ממש הבנתי מה מיתחבר לזה ואיך זה עובד מחברים את זה למחשב מחברים מסך מיקלדת ועכבר וזה מפצל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  13. שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by someone,

Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by LIDOR_13,

התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום, אני שוקל לקנות את ה-HP DESKJET 2180 כי אני לא צריך פקס והיא נראית לי המועמדת המובילה. העניין הוא שלפעמים אני צריך לסרוק דפים קטנים או ספר, האם יש למדפסת הזאת גם סורק אופקי (כזה שמניחים עליו את מה שסורקים) ? לא הצלחתי להבין זאת ממפרטים ומתמונות... תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  18. Started by DisinfectedDuck,

אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by rangerman,

Aten CS-14 עולה 550 ש"ח. שווה?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by dante123,

מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by W0lverine,

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Oranili,

תודה

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by yotam.m,

שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by Gnome,

יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים