עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BURTON,

אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.

2. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by zoman,

במארז זה יש מאוורר בתוך המארז בגודל 80 מ"מ,שאין לו יציאה החוצה ,מה תפקידו ? הוא נמצא מול המעבד וכנראה תפקידו לקרר את המעבד ,כיצד הוא עושה זאת כאשר הוא לא מכניס אויר או מוציא אויר מחוץ למארז?

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by arigo,

שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  5. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. ערב טוב, הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש. כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה. הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר. אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה …

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  7. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by Michalkessel,

שלום לכולם אני מחפשת המלצה למדפסת פשוטה יחסית. לא צריכה להיות משולבת או להדפיס מכרטיס זיכרון וכאלה, רק שתתחבר למחשב ותספק הדפסה זולה, איכותית ושקטה. יהיה נחמד אם גם צבעונית אבל תכל'ס זה ממש לא קריטי לנו. מיועדת לכמות קטנה יחסית של הדפסות ביתיות (מסמך פה ושם, כמה עמודים ביום לכל היותר). חשוב לנו שהמדפסת לא תהיה יקרה והאחזקה תהיה זולה גם היא. תודה!!

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

מה אתם חושבים על הלוח הזה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by xlSnaK,

אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסך LCD?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by aviel131,

שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  13. פנטיום 3 550MHZ 256MB זכרון SDRAM CD ATAPI X 32 HD - WD 20GB כרטיס מסך - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 מודם Soft56K כרטיס קול Creative צורב פיליפס X 8 כונן 1.44 !!! (ל-ל-א מסך) => כמה עלי לדרוש עברו המחשב הזה ? תודה.

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 250-300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTi 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:אין לי משטח5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד): 50 חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד): 50 2. מה …

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני לא מבין הרבה בנושא הזה.. אבל הייתי רוצה לדעת אם כבר קיים דבר כזה מדפסת אלחוטית? אם כן... על אילו דגמים אתם ממליצים (לשימוש ביתי פשוט, הדפסת עבודות ומסמכים). הייתי רוצה שיגיע גם עם סורק, אין צורך בפקס.. ואין צורך במהירות הדפסה מטורפת.. אבל שיהיה איכותי ואמין תודה רבה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by sharpi,

מחפש מדפסת , שתיהיה אמינה, איכותית, צבעונית. ועלות לדף זולה. התקציב הוא כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג). כמובן התמורה הכי טובה לכסף. תודה

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by Serial Killer,

באתי אליכם הפעם עם השאלה איזה פד לעכבר הוא הכי טוב הרבה מקומות והרבה אנשים הציעו לי לקחת את הפאנק הזה: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/pad-01.html ואני רוצה לקבל את הדעה שלכם האם היא מחזקת או מיעצת לי על משהו אחר כמובן עם סיבות אז מהו המשטח הכי טוב מבחינת: *חומר *דיוק *וכו...וכו...

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by penny,

היי אני ממש צריך ביקורות רק על הרקולס טי 200 ו500 (עדיף 500) זאת אומרת שאני לאצריך ביקורות של השוואה בין מאיצים אחרים אלא ביקורות שעוסקות אך ורק בכרטיסים האלה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני צריך לקנות עכבר ומקלדת בלוטוס. אני רוצה שהעכבר יהיה נטען ויהיה עם כפתורים קדימה/אחורה ועדיף שיוכל לעבוד גם על זכוכית (לא חייב) והמקלדת שתהייה עם הפריסה המוכרת והנוחה. ראיתי עכברים הדגם Logitech MX Anywhere 3 ואת Logitech MX Master 2S בסביבות 250-270 ש"ח ומקלדת Logitech Multi-Device K375s ב-200 ש"ח ואשמח אם תמליצו לי אם זה טוב או שאפשר למצוא דברים טובים יותר במחירים האלו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by almog_sh,

טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים? ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי... אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדי…

22. שלום רב קיבלתי את ההגה הזה חדש בקופסא הוא של לוגיטק מ2001 אני לא מצליח להפעיל אותו על המשחק בלור ואפילו לא על dirt3 האם יש תוכנה שמזהה את רוב ההגאים המוכרים וגורמת להם לעבוד(אולי דרך דרייבר רגיל של גויסטיק או מצערת) על משחקי מחשב שלא תומכים כי זה הגה מפורסם אומנם ישן וחבל לי לזרוק אותו

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  23. אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by ebibo,

מתלבט בין כמה עכברי גיימינג, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ ה 2 היותר זולים Zowie am-gs עולה 110 Tt saphira עולה 110 וחבר אחר קנה מבסוט עד הגג יש לו אחלה dpi וקראתי אחלה ביקורות ה 2 היותר יקרים G400 ב 195 ואני צריך עוד משהו ב 180 שקל אז ה g400 יצא לי ב135 בערך, אחלה מחיר... Cm storm sentinel 5600dpi בוואלה ב 158, נראה קצת מוגזם המסך led ותאורה משתנה אבל העיצוב שלו נראה לי נח חבל על הזמן, שווה להוסיף 50 שקל ולקחת אותו?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  25. שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …

• 1 תגובה
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים