עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  2. לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by udicol,

אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  4. אני רוצה לקנות הגה עכשיו בגלל שיוצא ב15.11 NFS U2 בקיצר יש לי הזדמנות לרכוש את Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel בזול ממישהו ( יד שניה ) מה דעתכם עליו ? האם הוא שווה את ה130 שקל ?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. שלום! לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+ 1024MB DDR 400 (בשני סטיקים) ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[) בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W.. יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  6. הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  7. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by elgard,

שימו לב שכשהתכוונתי לחברה מוכרת ויקרה אני מתכוון לאנמרקס וכו'... כשאני אומר חברה זולה זה משהו כמו גיניוס...

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by סלרי,

אני מחפש פווול טאור רגיל!!!!!!!! בלי שום עיצוב מצידי שיהיה גרניק חיפשתי בכל מקום -פלונטר,פנדה,סימפלטק,למיר.............................. הדרישות: 6 ומעלה מקומות 5 וחצי 2 ומעלה 3 וחצי הרבה מקום תרשמו גם חנויות רגילות לא חייב באינטרנט תודה מראש סלרי עצבני (טעם ליופלה)

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by Mobydick,

היי חבר'ה... קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" . ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח. כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by boblil,

ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by -=THE MUMMY=-,

מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by PriorTak,

הי. אני מחפש עכבר או סט אלחוטי טוב, וזול ככל שאפשר (תקציב עד 250 שקל). חשוב מאוד שהעכבר יהיה לאחיזת CLAW ולא PALM, כי היד שלי קטנה למדי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם זה יותר משתלם מאשר בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. Started by ProDude,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  15. וזולה מכירים משהו? אני מדפיס רק פעם ב תודה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  16. אני מחפש מקלדת אלחוטית עם משטח נגיעה שישמש כעכבר. ממש כמו במחשבים הניידים. המטרה שלי היא לשלוט על המחשב שנמצא ליד הטלוויזיה כדוגמת הMEDIA CENTER. אני מכיר את המקלדת החדשה של לוג'יטק, diNovo Edge, אך מעולם לא שמעתי ביקורות עליה. יש עוד מקלדות כאלה שאני מפספס? המחיר של הלוג'יטק הוא ממש מופקע. תודה ח'ברה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי Big time כמו שאומרים אני רוצה לקנות מארז, עד 500 שקל בלי ספק יש את זה: Thermaltake V8000 WinGo Gaming Tower XaserV Thermaltake V7000 WinGo Gaming Tower XaserV ואת האורורה. מה הכי טוב? ותמליצו גם על אחרים

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  18. אהלן, מישהו יודע מה ההבדל בין Logitech® Media Keyboard ל-Logitech® Media Keyboard Elite? חוץ מההפרש במחיר..... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=2793 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=3991 או באתר של לוג'יטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 לפי מה מצאתי עד עכשיו, ההבדל הוא שלראשון אין USB ול-Elite יש חיבור USB. ואם יש למישהו את יש את הדגם בלי ה-USB, איך הוא מבחינת תקיעות במשחקים?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by Radeon38,

שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by EpoXi,

שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  21. שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום הלכה המדפסת הישנה שלי HP 930c ואני צריך דיי דחוף מדפסת חדשה חשבתי על זו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1926 איך היא? איך הדיו שלה מבחינת מחירים ? אגב במדפסת הקודמת שלי היה קטע כזה שלא ניתן היה להדפיס דף עם דיו שחור בלבד אם לא הייתה מחסנית בצבעוני(ועד כמה שזכור לי זה לא היה תקלה אלא זה היה פשוט המדפסת ככה..) חשוב לי שזה לא יהיה פה..כי גם ככה רוב ההדפסות שלי זה בשחור-לבן אז אני בספק אם אני יקנה בכלל צבעוני תודה מראש, לירן

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  23. יש את המקלדת והעכבר האלה מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech והתחילו לי כאבים ביד, אני רוצה לקנות פד לעכבר יש משהו מומלץ? אין תקציב כי לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל משהו טוב

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  25. מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים