ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לברר מה יותר טוב מבין השלושה,אני לא כ"כ מבין בעכברים אבל אני מעוניין לקנות עכבר איכותי שיחזיק מעמד יותר מחצי שנה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שוק העכברים מפוצץ בעכברים אין לי מושג מה לקחת או כמה להשקיע, פעם הייתי אחד שאוהב לקנות את ה the best. היום זה לא מעניין אותי, רק שהיה עכבר טוב לגיימינג. יש לי ידיים גדולות. עם יש אפשרות לקנות עד 200 שקל מעדיף, עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
Pentium D 950 Intel לוח אם- ASUS P5LD2 זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1900xtX 512mb GDDR III דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW מארז- Sunbeam Transformer BLACK ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקציב של עד 1500-1700 ש"ח הצילומים הם רק בשביל הכיף אין לי הרבה ניסיון בנושא של הצילום אבל בכל זאת אני רוצה שהצילומים יצאו ברורים ויפים. אז תמליצו לי בבקשה על מצלמות טובות שאתם מכירים בטווח המחירים האלה תודה! תודה, Benor!
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ג'ויסטיק למחשב ואני מתלבט בין Rumblepad II Logitech והLogitech ChillStream for PC Logitech מה אתם מציאים לי לקנות
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מאריך USB למדפסת ל20 מטר, ואחרי שהבנתי שזה לא ראילי ביקשתי פתרונות אחרים וקיבלתי שרת מדפסות, בגלל שאני דל מאוד בתקציב, ואני צריך את זה לטווח של 3-5 מטרים אם זה אלחוטי, כי אין לי חוט להעביר בכל העולם, אז זה סבבה.. מה אתם אומרים על המוצר הזה? מישהו ניסה אותו? שווה את ההשקעה ? יעבוד כמו שצריך ? מדפסת לייזר שלא משמשים בה יותר מידי... קישור לדף מוצר בחנות אונליין שמצאתי: http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imBTP01cl&Cat2Cat1ID=219&Cat2ID=740# כל מה שצריך כדי לחבר אותו זה רק מתאים BT במחשב ? זה אמור לעבוד סבבה ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מכונה משולבת כוללת פקס, עד הסכוום המצורף בכותרת. ראיתי שני מכונות משולבות במחיר דומה של BROTHER ול HP. זאת הראשונה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4145165&pr=QJ5&N=2 31524 30224 וזאת השנייה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4164331&pr=QJ5&N=2 31524 30244 הבנתי שרזולוציה של הראשונה יותר גבוהה, אבל גם הבנתי שב BROTHER לא היה עכשיו את הטכנולוגיה שניתן להדפיס עם מחנית אחת במקרה שהשנייה נגמרת, אבל נראה לי שהם הכניסו את הטכנולוגיה הזאת כיום. איזה מהחברות אתם ממליצים לרכוש מחבינת שירות, איכות המוצר, תועלתו וכ…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-