עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shadow64,

למישהו יצא במקרה לברר מול היבואן אם יש כוונה לייצר גרסה עם עברית?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by saar,

מישהו התקין את העידכון ביוס ל ASUS A7V 133 שפירסמו היום? יש איזה שינוי \ תאימות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי החומרה הבאה: AMD AthlonXP 1600+ Gigabyte GA-7VTXH 256MB Mushkin DDR-RAM Pioneer X16 DVD Slot Ricoh 8x8x32 IBM 40GB מסך 19" ומערכת הפעלה Win2K ועוד שטויות... עכשיו, הוא משתמש בכ.קול שב 7VTXH , ויש לו "פיצפוצים". הוא גם השתמש בכ.רשת שעל הלוח ולמרות שביטל אותו והשתמש בכ.רשת רגיל (PCI) הפיצפוצים עדיין נותרו. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by mosdef,

שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by etay93,

רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by busterbny,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל עם הדפסה דו צדדית וסורק. רצוי חסכונית וזולה, אני שוקל לרכוש את המדפסת הבאה: Brother DCP7060D אשמח לקבל אינפורמציה לגבי המדפסת הנ"ל או כל מדפסת אחרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by elgard,

שימו לב שכשהתכוונתי לחברה מוכרת ויקרה אני מתכוון לאנמרקס וכו'... כשאני אומר חברה זולה זה משהו כמו גיניוס...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shendi,

כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Serial Killer,

באתי אליכם הפעם עם השאלה איזה פד לעכבר הוא הכי טוב הרבה מקומות והרבה אנשים הציעו לי לקחת את הפאנק הזה: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/pad-01.html ואני רוצה לקבל את הדעה שלכם האם היא מחזקת או מיעצת לי על משהו אחר כמובן עם סיבות אז מהו המשטח הכי טוב מבחינת: *חומר *דיוק *וכו...וכו...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lior777,

שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום ברצוני לקנות מדפסת משולבת שיהיה בה פקס סורק וכמובן מדפסת עד 500 ש"ח מה אפשר להציע לי בבקשה? תודה

16. שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ori-silver,

האם בתקציב של 300 שקל אפשר למצוא עכבר אלחוטי שיעבוד מ-3 מטר מרחק ושיהיה טוב במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rafiisak,

שלום קניתי מקלדת מולטימדיה של microsoft מivory ויש לי שתי בעיות.. קודם כל היא לא פועלת כאשר לוחצים על יותר משלושה כפתורים ביחד,יש צליל מהכונן שנית כל מקשי ה F לא עובדים בכלל.. ניסיתי מקשים דביקים,שיחקתי קצת עם ההגדרות שם אבל לא עזר למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. היום פתאום קלטתי שהמקלדת האלחוטית של המק שלי דלוקה כמעט רצוף כבר שנה+ (אני תמיד שוכח לכבות אותה) והיא עדיין על 60% בטריה עם הבטריות המקוריות שקיבלתי איתה הבטריות הן ליתיום ולכן מחזיקות יותר זמן מרגילות אבל זה עדיין נראה לי מוזר אז החלטתי לשאול כאן בפורום כמה זה הזמן הנורמאלי

23. Started by BIGWOLF,

חברה שלום מישהו יודע, מי מביא את הכרטיסים האלו לארץ ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לא ראיתי באף חנות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים