עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

למרות שהג'יפורס 3 טי200 אמור להיות חלש מהרדאון 8500 בכל המבחנים שעשו הראו שבדרייברים הקיימים של הרדאון הוא יורד לפעמים בביצועים גם מה8500 כרגע ראיתי שהרדאון (1250 ש"ח) הגיע במספר חנויות לארץ ושהטי200 (1500 ש"ח) כבר נמצא שבוע הבעיה היא האם באמת כדאי לקנות את הרדאון כי נכון הוא יותר זול מהטי200 - כך שחלק יגידו שלא משנה אם הוא פחות טוב, אבל אם הדגש הוא על ביצועים, הטי500 הוא OFF LIMIT, ההפרש מחיר בינהם די גדול אבל שאני יכול לעמוד בו, והדרייברים שישפרו ולא ברמאות אותו לא יוצאים מה לקנות ?

• 78 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. Started by Shmoolik,

מה זה לעזאזל בכתבה פה באתר ראיתי ש GEFORCE 4 הוא מורב מ DDR SDRAM מה זה אומר לעזאזל זה לא 2 סוגים שונים לגמרי של זכרונות?!?!?!?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש את המקלדת והעכבר האלה מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech והתחילו לי כאבים ביד, אני רוצה לקנות פד לעכבר יש משהו מומלץ? אין תקציב כי לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל משהו טוב

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by menis,

ההשתתפות חובה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות עכבר יפה וטוב שיתן סיפוק במישחקים ושליטה טובה לגימריים בסביבות 400 ש'ח תודה לכול העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by OrBen91,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מקרן קטן על מנת להקרין עליו סרטים מהמחשב / משחקים מהסוני, מחפש משהו באיכות טובה שיספק את הסחורה מבלי לקרוע את הכיס, יש המלצות על מקרן מסוים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by Real_Me,

חבר מגיע מארה"ב ויש לו אפשרות להביא לי זכרון 256 DDR PC2100 של NANYA ב-65$. לא שמעתי על החברה הזו קודם וראיתי ברשת שהדעות חלוקות לגבי טיב הצ'יפ שלה. יש מישהו שמכיר או עובד אתו ויכול לחוות דעה? דבר נוסף : אני יודע שכדאי לוודא שה-CAS שלו הוא לכל היותר 2.5 כמו הצ'יפ שיש לי כרגע שלא ברור בדיוק של מי הוא אבל בינתיים עומד יפה בהגדרות ביוס מיטביות, אבל האם צריך לבדוק דברים נוספים כדי לוודא ששני הצ'יפים יעבדו בהרמוניה זה לצד זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by R-E-L,

יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by or,

אזה כ.קול יותר טוב: creative audigy platinium ;D ;D ;D hercooles xp :AR15: :AR15: :AR15: [tt]ללא קשר למחיר [/tt] מבחינת: 1. ביצועים 2. נתונים

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by 6kwar,

amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה מראש, דודו.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  16. Started by רז יחזקאל,

מתי VISTA יצא בארץ? רז

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. אני צריך המלצה לגבי מדפסת משולבת של canon .. קיבלתי הצעה על המדפסת הבאה canon pixma mp150 ב400 שקלים רציתי לדעת עם היא טובה ועם המחיר הוא זול \יקר יש לי עוד שאלה קטנה במדפסת משולבת ה''דיו'' של הצילום הוא עם הדיו של ההדפסה או שזה בטיונר נפרד? והאם זה עפ אותם דפים של ההדפסה או דפים שונים? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_346&products_id=1639

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by Kenny,

היי אנשים , אחרי הרבה הפסקות חשמל , קניתי אל פסק.. קניתי את הדגם של Advice PRP750 (750 וואט מן הסתם) אני יתאר את המערכת שלי , ובסוף את השאלות. יש לי : amd3500\1gb memory \X850 xt \ TT power supply 480watt בספק כוח , יש לי את הדבר הזה , שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו , שהוא פעיל.. אמרו לי שאם זה פעיל (active) אז אני אצטרך אל פסק עם פחות וואט... וכמובן , מסך 19 אינץ , Samsung 959nf. קודם כל , מה אתם אומרים על האל פסק מול המערכת? ורציתי עזרה בכיוון של האל פסק , אני לא ממש מבין בזה. העלאתי תמונה , עם הכיוונונים שיש לי שם. שיהיה לכם יותר קל להבין על מה אני מדבר. ואם אפשר להסביר מה זה כל שעון שם , ומה הוא מודד בדיוק. תודה לכולם , זאת התמונה : http://img376.imageshack.us/img3…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by Moooshe,

אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

22. השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by XMB,

מתלבט בין הדגמים הבאים: HP OfficeJet 5610 (All In One + Fax) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=61&idproduct=1430 או Lexmark X7350 http://www.click2buy.co.il/Product.asp?productid=393 המחירים דומים +- 700 ש"ח מה כדאי יותר?, תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  24. אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח

25. Started by borg,

מישהו יודע איזה מבין מתאמי ה-Bluetooth הבאים של Conceptronic תואם לגירסה 2.0 ואיזה לגירסה 1.2? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=5544 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=12274

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.