עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Liorde,

שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bg1987,

אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אוקיי אז זה הולך ככה.. לפני איזה שלושה חודשים או משהו כזה ניסיתי לעשות o/c קטן ל-p4 המסריח שלי. זה לא עלה יפה.. העלתי את ה-FSB באיזה 10mhz והווינדוס 2000 לא עלה.. החזרתי תהגדרות ולא עזר.. אחרי פירמוטים וסיפורים זה עבד בסוף עם 98se. ברגע שניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים בשביל ההרקולס שלי GF2U (גם הרישמיים של הרקולס, וגם אלה באתר של נווידיה) הווינדוס לא עלה.. או ליתר דיוק הוא עלה, אבל אני ראיתי שחור על המסך אחרי המסך פתיחה של ווינדוס בזמן הטעינה. אז פרמטתי וחזרתי לדרייברים הישנים של הכרטיס מסך.. ומאז לא עדכנתי, אם אני לא טועה זה קרה גם כשניסיתי להתקין DX8, ולא הצלחתי להתקין Win2k מה-98SE... גם Quake3 שאני כל כך אוהב לא עלה... כל כך הרבה זמן עבר בלי quake.. יותר מדי. עכשיו כ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by JUNGLE,

please i need the best looking&performing case at exactly 500nis. dont go overboard theres no budget! tnx alot

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by qwerty1987,

כרגע יש לי את ה-M705, והסיבה שאני מעדיף עכבר של לוג'יטק היא הגלגלת שמסתובבת בחופשיות. הבעיה עם העכבר (ועם 2 עכברים קודמים שהיו לי), היא שבעת לחיצה על הלחצן השמאלי, פעמים רבות הלחיצה מזוהה כדאבל קליק. יש עכברים שלא סובלים מן הבעיה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by karpad,

שלום אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback. בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

סלחו לי על בורותי ??? , אבל האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הארד דיסק במהירות 5400 לבין הארד במהירות 7200? ומה ההבדל בין UATA100 לבין UATA133 וכ'ו....? מה ההבדל בין ATA לבין UATA? ??? ??? :-[

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ^ עריכה: עוד שאלה: איך זה שבאתר של נועה מחשבים רשום שיש לספק 350 וואט של TOPOWER 2 ריליים של 12 וולט ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4721 ופה מתמונה של הפרטים של הספק רשום ששיש לו רק רייל אחד עם 22 אמפר. http://zenfist.pl/images/_core/40_11.jpg גם באתר של TOPWER רשום שיש לו 2 ריילים של 12..או שאני לא הבנתי משהו.. http://www.topower.com.tw/En_default.asp

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

14. 1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה

15. Started by SeaMonster,

אחרי 3 שנים ה MX518 שלי מתחיל לשבוק חיים, מתנתק מהמחשב לכמה שניות כל כמה זמן, וזה בלתי נסבל במשחקים. הגיע הזמן להחליף אותו! מבדיקות שלי בכמה אתרים עלו כמה מתמודדים פוטנציאליים: 1. G400 - אותו העכבר ב 90% כמו ה MX518 , אופטי 3600DPI 2. G500 - ליזר 5700DPI , איך הרגישות/דיוק/נוחות שלו לעומת חיישן אופטי ? 3. מה עם העכברים של Razer? שווה להסתכל לכיוון שלהם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by YNT,

באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tfm,

מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות דיו תום למדפסת ברדר דגם lc-900 ואצלם הכי זול, רציתי לשמוע מניסיון על איכות הדיו והקנייה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mikko,

שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Or ei,

הכרטיס הזה שוה את המחיר שלו?? ASUS V7100 PRO 64GF MX 400 PRO 108$ 538 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ice_m@n,

1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by navk2,

אני מחפש מיקרופון, אני משתמש בו אומנם לא המון אבל מידי פעם וחשוב לי שיהיה נוח ובעל איכות נורמלית . עדיף שיהיה אחד נפוץ שקל לימצוא בכל חנות נידחת... או אם יש אותו ב OFFICE DEPOT בכלל טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by weinman,

שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TomerPerez,

שלום לכולם!אני רוצה להקליט את הגיימפליים שלי על המחשב,ניסיתי להקליט עם תוכנות כמו fraps וbandicam אבל הם גורמות לאיבוד פריימים גדול מאוד.לכן אני רוצה לקנות כרטיס שאיתו אני אוכל להקליט את הגיימפליים. התקציב שלי הוא 400 ש"ח אם התקציב הזה אינו מספיק לקניית כרטיס הקלטה מספיק איכותי איזה תקציב יהיה מספיק?בנוסף מאיפה אני אוכל לקנות כרטיס כזה? שאר המערכת שלי היא:intel core i7 2600kasus p8p67m-pro2x4 g.skill sniperhd 7950corsair carbide 500rchieftech 750 watt אם פתחתי את האשכול בפורום הלא מתאים אנא אל תנעלו אותו אלה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.