עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ro_nl,

היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת האם athlon xp מצריך מארז יעודי או ש מידי טאוור רגיל יתאים במידה ולא אשמח לקבל המלצול למארזים טובים וזולים

3. Started by Inspector,

אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ran500,

היי יש לי סטרימר עם ווינדוס 10 שיש לו חיבור hdmi אחד אני מעוניין לחבר אותו ל2 מסכים מסך מחשב ומסך טלווזיה (לא חייב ששניהם יעבדו יחד) אשמח להמלצה למפצל/בורר ושלא תיהיה פגיעה באיכות תודה

5. Started by NOVA,

קראתי סקירה על ספק שקט במיוחד של נקסוס (שגם עושים מאווררים שקטים למעבדים) אבל הוא לא נמצא בארץ.. בסקירה הזו הומלץ (למי שמעונין לבדוק עד כמה הספק מרעיש) לעצור לכמה שניות את המאוורר על המעבד ולהקשיב לספק. המאוור שהגיע ביחד אם המחשב, בצבע כחול, ואני די בטוח שהוא מקורי של AMD (יש עליו מדבקה עליה כתוב..) היה די שקט, מאחר ולא הבחנתי בהשתנות גדולה מדי בכמות הרעש. רציתי לדעת מהו לדעתכם הספק הכי שקט למעבדי ATHLON XP.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

7. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by new!!!!,

Func 49 שקל Steelpad 4D 59 שקל זה הנחה.. איזה פד יותר טוב? אל תסתקלו אל המחיר?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yotam.m,

רציתי לשאול אם אפשר להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאוטלוק אקספרס לפאלם פיילוט palm m515 ראיתי בעבר אנשים שעשו את זה רק אני לא יודע איך וגם ראיתי שהסיומות של הקבצים הם שונות כאשר שומרים את הקובץ של רשימת אנשי הקשר באוטלוק הסיומת היא PST והתוכנה של הפאלם מבקשת קבצים עם סיומת ABA. תודה רבה לעוזרים!!

10. הספק הוא 350 וואט אמיתי לא איזה 180וואט הוא פשוט מחברה לא מוכרת והוא צריך לספק כוח ל לוחאם +מעבד+ זכרון צורב כרטיס מסך 6800Ultra הארד דיסק 40 גיגה זהו האם זה יספיק?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009036861&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by DisinfectedDuck,

יש לי מדפסת STYLUS COLOR 740 של EPSON. בזמן האחרון היא התחילה להדפיס עם מלא מריחות וכתמים ואפשר לראות שהיא מלוכלכת מבפנים. רציתי לדעת אם למישהו פה הייתה את אותה בעייה, לאן אפשר לקחת אותה שינקו אותה כמו שצריך מבפנים וכמה זה יעלה? (אולי כבר עדיף לקנות חדשה??) תודה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by EAD,

חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by תומר רושל,

*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .

17. Started by Slash87,

אני מחפש מקלדת טובה למשחקים, אני אשמח אם היא תהיה מכנית ואני מאוד רוצה שהיא תהיה מוארת. הבנתי שאייבורי עכשיו מוכרים את המקלדת הנ"ל ב 390 שקלים (באתר של רייזר מצוין שהיא עולה 129 יורו, איך זה אפשרי בכלל??) בכל מקרה אני מבין שיש לה תאורה רק לאותיות באנגלית... קצת מבאס אבל לא נורא. מה דעתכם? עסקה שווה??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Demagh,

היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by YNT,

באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני כרגע משתמש בעכבר אלחוטי במחשב הנייח שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי ASUS תוצרת logitech, הוא דווקא אחלה עכבר אבל לפעמים אני מרגיש שהוא לא מדייק ואחרי שנתיים הכפתורים שלו לפעמים לא עובדים כמו שצריך, ולפעמים צריך לתת לו כמה מכות טובות עד שהם חוזרים לעבוד, אז החלטתי לקנות עכבר חדש ויחסית טוב בתקציב נמוך של עד 200 שקל. אז ככה: 1. עכבר אלחוטי עם מתאם USB כזה - לא בלוטות'. 2. עובד בכל משטח או ברוב המשטחים וגם בלי פד. 3. שיהיה נוח ביד. 4. מדויק במיוחד למשחקי אסטרטגיה שצריך דיוק טוב וגם לFPS. 5. לא איכפת לי אם הוא נטען או עם סוללות. 6. שיהיו כמה כפתורים חוץ מהבסיסיים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Regev,

מה נחשב כיום לכרטיס המסך הכי טוב, עם יציאת TV??? (עד 1200 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Damien11,

יש לי מצלמת אינטרנט. שעד לפני שבוע עבדה מצויין. ניתקתי את המצלמה מהUSB, רציתי לחבר אותה לכבל מאריך, של USB, וכשחיברתי מחדש המחשב לא זיהה את המצלמה. ניתקתי שוב וחיברתי שוב בלי המאריך. עדיין לא זיהה. מחקתי את הדרייבר, והתקנתי מחדש, מהדיסק המקורי. עדיין לא זיהה. חזרתי על התהליך מספר פעמים. עדיין לא זיהה. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט, לא ממש ידעתי איפה, עשיתי דרך גוגל, מצאתי 2 דרייברים אפשריים שאולי יעבדו. לא עבדו. עכשיו לגבי איזו מצלמה יש לי.. על המצלמה לא כתוב כלום, שום דגם שום כלום. על הדיסק של הדרייבר כתוב Dr.Byte Digital PC camera וזהו.. כתוב גם בממש קטן www.zriha.com דרך שם אני חשוב שהורדתי את הדרייברים. (שלא עזרו) אגב, ניסיתי גם לנתק ולחבר את הUSB מחדש. אני יודע שמ…

23. Started by Vatos-Locos,

יש לי כרגע 480W של חברת "סאנשיין קומה" האם כדאי לי להחליף לספק שמוזכר ב"נושא" ? ואם כן, למה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by chris_u16,

חיפשתי ולא מצאתי בכלל! ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים