עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by r0ckY,

ידוע למישהו מתי מגיע ההגה לארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by chris_u16,

חיפשתי ולא מצאתי בכלל! ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by night-fire,

שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

5. Started by bonom,

שלום חברים, קניתי כרטיס pci firewire ואני מנסה לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו. בהתחלה חיברתי אותו ועבדתי איתו, אך אחרי יום או יומיים הוא החל לעשות לי בעיות בעיקר כאשר המחשב "התעורר" משינה. לאחר מכן הוא כלל לא זוהה על ידי הכרטיס קול, אך כן זוהה במחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם היה עלי לחבר אותו לכבל חשמל נוסף? או שהחשמל שהוא מקבל מהpci ומהלוח אם הוא מספיק? אם כן ניסתי למצוא חיבור חשמלי מתאים בתוך המארז אבל לא ראיתי אחד כזה. כאשר חיפשתי באינטרנט מידע, ראיתי פוסטים שאומרים שלעתים כדאי לחבר את הכרטיס pci למקור חשמלי, במקרה והוא לא מזוהה על ידי הכרטיס קול. הכרטיס firewire שקניתי מאיביי הוא עם ציפ של טקסס אינסטרומנט כפי שנאמר רבות שהוא הכי טוב [גם על ידי היצרן של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nigger84,

האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

10. חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה

11. Started by se7en,

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Slash87,

אני מחפש מקלדת טובה למשחקים, אני אשמח אם היא תהיה מכנית ואני מאוד רוצה שהיא תהיה מוארת. הבנתי שאייבורי עכשיו מוכרים את המקלדת הנ"ל ב 390 שקלים (באתר של רייזר מצוין שהיא עולה 129 יורו, איך זה אפשרי בכלל??) בכל מקרה אני מבין שיש לה תאורה רק לאותיות באנגלית... קצת מבאס אבל לא נורא. מה דעתכם? עסקה שווה??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. בתקציב לא מוגבל - מה העכבר האלחוטי (מצטער לא מסתדר עם חוטים) שגם מתאים לגיימינג? הוא כמובן צריך להיות נוח ולהתאים לשאר השימושים הרגילים (גלישה, אופיס). חשבתי על ה-Revolution של לוגיטק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KRS1,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות? 219$Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR ??? או 239$Gainwared Geforce3 Ti200 128mb ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז רציתי לדעת איזה ציוד יותר טוב לגיימינג של RAZER ZONE או של LOGITECH ... אני מתכוון בכללי ... ותירשמו בבקשה למה דווקא החברה שבחרתם יותר טובה!!!!!!!! תודה ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dante123,

היי, מעוניין לרכוש עכבר חדש לאחר שהdeathadder שלי הלך לעולמו. בעדיפות שהעכבר יהיה אלחוטי, אם יש עכברים אלחוטיים מספיק טובים במחירים האלה. כאמור העדיפות היא ל100 שקלים אבל אפשר לחרוג ל150. שימוש עיקרי יהיה לעבודה משרדית, לא גרפיקה, וגיימינג מדי פעם אבל לא צריך מקצועי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by daniel123,

טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני כרגע משתמש בעכבר אלחוטי במחשב הנייח שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי ASUS תוצרת logitech, הוא דווקא אחלה עכבר אבל לפעמים אני מרגיש שהוא לא מדייק ואחרי שנתיים הכפתורים שלו לפעמים לא עובדים כמו שצריך, ולפעמים צריך לתת לו כמה מכות טובות עד שהם חוזרים לעבוד, אז החלטתי לקנות עכבר חדש ויחסית טוב בתקציב נמוך של עד 200 שקל. אז ככה: 1. עכבר אלחוטי עם מתאם USB כזה - לא בלוטות'. 2. עובד בכל משטח או ברוב המשטחים וגם בלי פד. 3. שיהיה נוח ביד. 4. מדויק במיוחד למשחקי אסטרטגיה שצריך דיוק טוב וגם לFPS. 5. לא איכפת לי אם הוא נטען או עם סוללות. 6. שיהיו כמה כפתורים חוץ מהבסיסיים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by קים,

רציתי לקנות את המדפסת המשולבת של קנון - פיקסמה 150. השאלה היא אם עדיף, בגלל מחירי הדיו, לקנות את ה - 1500 שהיא מדפסת בלבד ולה דיו זול בהרבה, ולקנות סורק בנפרד. איך מצלמים במקרה כזה? דרך סריקה למחשב? האם זה נוח או שכבר עדיף ללכת על הפיקסמה 150? לשם השוואה: דיו שחור של 150 עולה 110 שח ושל ה 1500 - 40 שח (שניהם מקוריים כמובן). תודה לכל העונים הזריזים!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. החלטתי לא לפתוח בפורום אודיו כי ראיתי שהם מתעסקים באוזניות HIGH END ולא באוזניות גיימינג. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by who_Cares,

זהו ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים