עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

2. רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sagim194,

אוקי אז ממש חשוב לי לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה את העכבר. כולם אומרים שעדיף את da אך לפי דעתי זה רק בגלל שיש עליו את הסמל של razar תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. אני רוצה לקנות SWITCH אבל בארץ המחירים יקרים ובמיוחד בחניות המקוונות וגם באתר OUTPOST המשלוח עולה 40 דולר (שודדים בלי אקדחים!) אם מישהו יודע מהיכן אני יכול לקנות SWITCH במחיר הגיוני אני אשמח לשמוע

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. מה ההבדל בין P-III ל P-III-M (מה אומר ה- M)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mega,

נא למחוק

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by csohad,

שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, החלטתי לפנק את עצמי ככה בלי סיבה ולקנות עכבר טוב כרגע אלו שתי האפשרויות שעלו לי בראש, ובדיוק מצאתי דיל שנגמר עוד כמה ימים.. את הלוג'טק אפשר להשיג ב75$ ואת הרייזר אפשר אפשר להשיג ב85$ (אפשר את הMAMBA להשיג ב80$ אבל זה לא נראה לי הכי כדאי).. הלוג'יטק - סוללה חזקה יותר ריזר- איכות בניה גבוה יותר עמדת טעינה- יתרון עצום בשבילי כרגע אני נוטה לכיוון הרייזר כי הם תיקנו בעכבר הזה בערך את רוב המגרעות של הMAMBA וזה מחיר ממש זול.. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

12. בימים האחרונים שקלתי להזמין את יצירת המופת של נווידיה GEFORCE 4 TI 4400. היום קיבלתי את ה SEARIOUS SAM 2, הפעלתי אותו עם כל ה EYE GOODIES ורזולוציה של 1280 על 960 וראו הפלא ופלא, המשחק רץ כמו תותח על ה GEFORCE 2 MX400 המוההר קלות שלי... ועכשיו, תקנו אותי אם אני טועה, זה לא אחד המשחקים שעליו מריצים את כל הבנצ'מרקים? אם הוא עובד כ"כ טוב עם הכרטיס שלי, מה היתרון שיתן כרטיס במעל 1000 ש"ח??? (אם נניח לרגע בצד את ה FSAA בבקשה - 1000 ש"ח תוספת לא שווים את הפיטצ'ר הזה) אני חייב לציין שכל, אבל כל משחקי הבנצ'מרקים למינהם, כגון MAX PYNE, SEARIOUS SAM 2, וכו' וכולם הורצו עם כל האופציות על מקסימום ברזולוציה משגעת ועבדו יפיפיה, מבטיח לכם. אז למה (לי פוליטיקה עכשיו?) להשקיע היום מעל 10…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by A_D,

בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. שלום לכולם! קיבלתי מכשיר שמתחבר אליו הרד דיסק רגיל בחיבור IDE .והוא מתחבר לטלויזה ומשדר ישירות סרטים מהHD שבמכשיר. קניתי HD של 250GB חיברתי אותו למכשיר. וחיברתי את כבל הUSB מהמכשיר למחשב. המחשב מזהה שהותקנה חומרה חדשה (יש זיהוי גם דרך לוח בקרה-->הוספת חומרה חדשה) אך במחשב אני לא רואה את אות הכונן שלו. ניסיתי להעביר את הגאמפ'ר מה MASTER ל SLAVE וגם ל CS ועדיין אין אות כונן במחשב. יש לי מע' הפעלה XP PRO SP2 ומחשב פנטיום 4 , 266GHZ . לוח אם של ASUS. האם יש פתרון???? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by Zipi-2,

אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…

16. אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by USR,

אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי voodoo 4 4500 והחלטתי להוציא אותו לפנסיה..... כרגע אין לי הרבה כסף כי אני אמור לקנות עוד כמה חודשים את מעבד לוח וזיכרון חדש אז הכי הרבה שאני יכול להוציא כרגע על כרטיס מסך זה 500 שקל? למישהו יש המלצות במחיר הזה? או אולי משומש? בבקשה עזרו לי, אני מנסה לשחק במשחקים והם עושים לי חרם על הכרטיס מסך ולא רוצים לעבוד.... תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by elgard,

הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק והשימוש העיקרי הוא משחקים: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE 159$ (921ש"ח) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 92$ (533ש"ח) או מקסטור אתם תחליטו Pine 56.6K ESS CHIP 19$ (110ש"ח) TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 13$ (75ש"ח) Actima X 52 31$ (180ש"ח) AMD ATHLON XP 1600Plus 117$ (678ש"ח) gigayte gvrxp Mushkin 256mb DDR 3000 119$ (689ש"ח) אתם תחליטו Tsunami Virgo bLUE 300W 33$ (191ש"ח) אתם תחליטו סה"כ 748$ (4,332ש"

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. שלום לכולם! עכשיו אחרי שהזמנתי מחשב חדש נשאר לי לחפש מקלדת ועכבר טובים. מה שאני מחפש זה מקלדת ועכבר (לא חייבים לבוא בסט) שיהיו אלחוטיים (טווח של 3.5 מטר לפחות) שישמשו בעיקר למשחקים. לגבי המקלדת חשוב לי שתהיה לא גדולה מידי ונוחה. לגבי העכבר אני מחפש עכבר לייזר, אני מחזיק את העכבר בpalm grip אז אם זה יהיה מותאם זה יהיה מעולה (ממש לא חובה). ידוע לי שבגלל שאני מחפש אלחוטיים הם יתאימו פחות לגיימינג אבל אין לי בררה בגלל שהמחשב יהיה מחובר לטלויזיה. התקציב המקסימלי שלי זה 400 שקל (אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב). תודה רבה לעוזרים!

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by galza,

היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LRa,

המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.