ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הMX518 שלי נהרס, ואני מחפש עכבר שיהיה בערך באותו הגודל שלו (יותר נוח לי עכברים גדולים) יש לי תקציב של 250. (עכבר לגיימינג)
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
תגידו איך הדיימונדבק והאקזקט מייט ביחס לזוג הזה www.razerpro.com
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהזחיר אותה וזה לא עוזר! אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר טוב שהוא גם אלחוטי(אני פשוט רגיל לאלחוטי) וגם אופטי ואני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן... אני רוצה שלא יהיו לו לאגים(שמעתי שיש עכברים אלחוטיים שיש להם לאגים) כי מידי פעם אני משחק במשחק shooter ואסטרטגיה שדורשים מהירות תגובה מהירה.... תקציב-לא חשוב.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב חומרה שיכול לקלוט וידאו בפורמט אנלוגי / דיגיטלי, להשהות אותו לזמן מדוד וניתן לשינוי של עד שניות ספורות ולשדר אותו באותו פורמט. האם מישהו מכיר רכיב כזה? תודה CHEN038.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מחפש ממיר מ-HDMI ל-Component, איו לי מסגרת תקציב אבל מעוניין במשהו איכותי במחיר סביר. המטרה, העברת וידאו מ-DVD למכשיר מקליט בעל כניסות Component בלבד! לצערי אין לי מושג איפה לחפש משהו כזה בארץ, מה מומלץ, אז אשמח להמלצות ממביני עניין. בתודה מראש לעוזרים. עוד קצת רקע: למכשיר ה-DVD יש יציאת קומפוננט אבל רואים ממנה די גרוע, כולל פסים מרגיזים וזה כמובן עובר להקלטה הדיגיטלית, מאידך יציאת ה-HDMI שלו טובה אז אני מעוניין לעבור להשתמש בה, לכן גם צריך מכשיר/ממיר אות איכותי שיבצע המרה נקיה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקליט את המרצה במהלך השיעור, אני מחפש מצלמה למחשב שתקליט באיכות טובה, אין צורך להשתגע עם איכויות מטורפות, המטרה היא לראות ולשמוע בצורה ברורה, ולא לצלם סרט קולנוע, מה גם אין יותר מדי כסף מיותר, סטודנט בכל זאת כמו כן אשמח לדעת עם איזה תוכנה היא נוח להקליט, אני לא מחפש אופציות עריכה למיניהם, רק הקלטה, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה פעם? בכל מקרה למי שלא יודע זה מחשב שאמור לעשות אין סוף חישובים בבת אחת, אני לא יפרט איך כי זה די מסובך. משערים שבעוד 20-30 הם יצליחו לבנות אחד, לפי דעתי זה אולי ייקח אפילו יותר זמן... אבל תארו לעצמכם מזה, אין סוף חישובים בשנייה! קראתי על זה בעיתון "גלילאו"(למי שמכיר) שאבא שלי מנוי אליו.
-
- 51 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מודמים לאותו מחשב (פורטים שונים כמובן!) ולחבר שלניהם שני קווי טלפון שונים, שני חייגנים שונים ולהתחבר בו זמנית לשני ספקי אינטרנט שונים? * ואם אפשר להוסיף שאלה דבילית: יש אפשרות להאיץ כרטיס רשת? (משהו כמו OC) לבצע אופטימיזציה?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) זה חשוב להתקין דרייברים למסך? יש לי מסך 17 אינטש סטנדרטי כזה ואני לא מוצא דרייבר מדויק בשבילו כי החברה מתה (מסכי SMILE) מצאתי דרייבר אבל לא בדיוק בשביל הדגם, יש חשיבות או שמסך default זה בסדר? 2) יש חשיבות 32ביט -> 16ביט? אני בעין לא רואה הבדל ובטח 32ביט זה יותר איטי.. ? 3) בגלל שאין לי דרייברים חוברת וכלום אני גם לא יודע מה הריפרש רייט המקסימלי שאני יכול לשים... מאחורה כתוב: 60/50hz 1.5A 69Khz משהו מבין מה זה אומר? יש תוכנה שבודקת מה הריפרש רייט יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מתאם כזה http://www.onemore.co.il/Product.aspx?ProductID=334 ומערכת הפעלה WIN7 x64 על מחשב נייח והבעיה הינה כדלקמן: כאשר אני מחבר את ההתקן למחשב הוא לא מותקן באופן מלא במחשב חפשתי פתרונות/דריברים ולא מצאתי שום דבר שימושי התמונה מציגה את הבעיה שהוינדוז מראה ולא מצליח לפתור ודרך מנהל ההתקנים כאשר אני נכנס לכל אחת מארבעת אלה -במצב ההתקן רשום: "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה, לחץ על 'עדכון מנהל התקן'." כמובן כאשר לוחצים על "עדכן מנהל התקן" וינדוז לא מצליח למצוא עידכון להתקן זה. האם מישהו נתקל במשהו כזה, ומה יכולה להיות הבעיה??? תודה לעוזרים ;D …
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה שהבקר של הווליום שלי דיי נדפק ואני חייב לשים אותו כל הזמן על פול וויליום ולשלוט על הווליום דרך המקלדת, זה לא נוח לי בגלל שהרמקולים עושים רעש גם כשהם לא אמורים לעשות כשהם בפול ווליום. רמקולים של creative אגב. יש למישהו רעיון איפה קונים רק בקר? חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי. כל פתרון אחר יבוא בברכה גם כן. תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....
-
חיברתי צורב (LG 12X8X32) למחשב שלי והוא גורם לרעש סטטי עם הרמקולים שלי (CREATIVE INSPIRE) יש לזה פיטרון (חוץ מהרחקת המארז מהרמקולים)?????????????
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-