ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצת של ניובי אבל בכל זאת לפני מיליון שנה ו-49 דקות קניתי הגה שהתחבר למחשב עם game port לכרטיס קול. עכשיו אני עם מחשב חדש ולפי מה שהבנתי הכניסות האלה נעלמו מהעולם והשאלה היא אם יש אפשרות כלשהי לחבר אותו. הלוח הוא P5B Deluxe. אם אתם צריכים עוד מידע על המפרט אז תגידו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הבא HEC 400W HEC-400TRT יחזיק את המערכת P4 2.8ghz presscot 800mhz Samsung 1024DDR 400mhz Asus P4P800-SE GF6800GT 256MB DDR3 - 256BIT תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
does asus a7v133 support athlon xp?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז איכותי (היופי פחות חשוב) ב300 שקל ללא ספק ועדיף גדול. בהתחלה רציתי את COMPUCASE - HEC Super Midi Tower CI-6919 אבל לא מצאתי אותו בשום חנות חוץ מלוג'יק (ואם מצאתי הוא היה עם ספק). אני צריך אותו משלושת החנויות הבאות: KSP סקייפ פלונטר תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהוא יודע מתי עתידיים לצאת כל הדרייברים הרשמים של ATI או בכלל כל החברות הגדולות ל WINXP? ועוד שאלה ברשותכם האם ניתן למצוא דרייברים לכרטיס מסך שלי, שמתאימים ללינוקס??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)? האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי? אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר). כרגע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד רצינית שאני לא מצליח לפתור. יש לנו מספר מדפסות AFICIO 1515MF של RICOH ובכולן מדי פעם העברית יוצאת הפוכה. המדפסת מוגדרת על שרת עם דרייברים לWIN2008 R2 X64 וX86. ניסיתי לשחק בהגדרות בPAPER QUALITY וגם בהגדרות של PRINT PROCESSOR אבל ללא הצלחה. למישהו יש עצה מועילה או פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב די רשמתי הכל בכותרת. זה הדגמים שאני מתלבט בינהים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2343&products_id=15749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2344&products_id=15829 עכשו אם יש עוד דגמים מומלצים - אשמח לשמוע! לגבי 2000A זה אומר שהוא יתן לי בין 1200 ל1400W ו1500 זה כבר 900W מקסימום שעבור מחשב כמו שלי עם ספק 1000W ועם כל מיני תוספות ומסך (גדול וצורך הרבה חשמל) וגם כנראה אפשרויות שדרוג בעתיד - אני רוצה משהו רציני שיחזיק יותר ממחשב אחד או אפילו שניים. אני מתלבט האם כדאי ON LINE שזה אומר שהוא מספק חשמל כל הזמן מן הסוללה (וכך מבטיח חשמל הרבה יותר איכותי ואמין) או האפשרות של אל פסק רגיל. וכמובן יש שאלה של רעש, חום, וכו'. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צורב טוב, במחיר של עד 1000 ש"ח? - במרכז ז"א- באיזה חנות אני יכול למצוא את המחירים הכי זולים ? (במרכז- רחובות והסביבה) תודה מראש רועי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי עכבר steelseries sensei ופאד לעכבר steelseries 5L. אני איתו כבר כמעט שנה ושמעתי שפאד קשיח שוחק יותר את הגליידרים של העכבר, הפכתי את העכבר היום והוא נראה כמו חדש, לא ברור לי למה שיעשו פאדים קשיחים אם הם עושים נזק. עכשיו רציתי לשאול אם יש טעם להחליף את ה 5L ב 9HD, כי שניהם קשיחים וגם ככה ה 5L עלה לי 150 שקל. אם ההבדל באמת משמעותי, איפה אפשר לקנות אותו בלי שמשלוח יעלה עוד 40 דולר תוספת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אלחוטית עם אפשרות AIR PRINT.יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה חבילה של 50 מדיות ב-25$. מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש של מקירוסופט מודל 1004. זה העכבר: http://store1.yimg.com/I/pinecom_1843_6797581 והוא עושה לי בעיות בגלילה, הכוונה, שפתאום באמצע גלשיה באינטרנט או בכל דבר אחר, הגלגלת מפסיקה לעבוד, ולאומת זאת בעכבר הישן הגלילה כן עובדת! מישהו יש מושג על הבעיה הזו? דרך אגב, כשאני מדליק את המחשב מחדש או מוציא ומחבר את העכבר מהמחשב, הגלילה חוזרת לעבוד. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום קניתי את העכבר מKSP , לאחר הפתיחה ראיתי שיש קצת חופש בלחצן השמאלי, הכוונה היא שיש קצת חופש כזה הלשונית קצת יותר למעלה וכך זה עושה רעשים קצת כשאני נוגע עם האצבע, זה קצת מציק לי , כי ציפתי שלעכבר איכותי כזה מחברה איכותית כזו , זה לא יקרה. גם לכם יש את זה בעכבר הזה, והאם זה סיבה לחזור לKSP?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! עזרתם לי בעבר, מקווה שלא תעכזבו אותי בשנית. אבא שלי מחפש לקנות מדפסת משולבת - ונתקל ב-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35120 הוא אהב את ה"חבילה" והמחיר. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת (עד כמה היא באמת חסכונית, שמעתי שהסוג הזול יכול לאכול אותך ב"דיו") מה היא באמת שווה, כי אין לי שמץ, ומצד שני עם אפשר למצוא איזה שהוא סוג באותו מחיר? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-