ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי היום מגרמניה וקניתי MX500 ואם יש עכבר ברמה כזאת גבוהה לדעתי רצוי גם פד... בבקשה תרשמו הצעות ומאיזו חנות ובאיזה מחיר אפשר לקנות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי עכבר steelseries sensei ופאד לעכבר steelseries 5L. אני איתו כבר כמעט שנה ושמעתי שפאד קשיח שוחק יותר את הגליידרים של העכבר, הפכתי את העכבר היום והוא נראה כמו חדש, לא ברור לי למה שיעשו פאדים קשיחים אם הם עושים נזק. עכשיו רציתי לשאול אם יש טעם להחליף את ה 5L ב 9HD, כי שניהם קשיחים וגם ככה ה 5L עלה לי 150 שקל. אם ההבדל באמת משמעותי, איפה אפשר לקנות אותו בלי שמשלוח יעלה עוד 40 דולר תוספת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והעכבר הזה מתחיל לגסוס אחרי ששירת אותי נאמנה 5 שנים, אני מחפש להחליף אותו. הדרישות מאוד ספציפיות ובררניות, אבל לא נראה לי שהן מוגזמות לאור העובדה שהעכבר הנ"ל קיים את כולן מלבד היותו חוטי: 1) אלחוטי: פה המפתח בעצם לכל הפוסט שפתחתי. אם הייתי מעוניין בעכבר חוטי, הייתי כנראה קונה שוב בדיוק אותו עכבר ב 50 ש"ח (לפני שאתם מעירים, ראו נספח למטה) 2) קשור ל 1: משקל - קל כמה שיותר, בסדר גודל של העכבר הישן. עכבר כבד לא ישרת אותי כמו שצריך, ברוב תהליך העבודות הגראפיות עם העכבר אני מזיז אותו בעיקר עם האצבעות וככה אני משיג עדינות ודיוק מירביים. אני מתאר לעצמי שרוב העכברים האלחוטיים הם כבדים יחסית, אז אם ההבדלים הם משמעותיים כנראה שאלך על עכבר חוטי. 3) חשוב שיהיה סימט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את זה: ( Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard) חשוב: נוחות עמידות איכות חומרים והרכבה איך החברה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש של מקירוסופט מודל 1004. זה העכבר: http://store1.yimg.com/I/pinecom_1843_6797581 והוא עושה לי בעיות בגלילה, הכוונה, שפתאום באמצע גלשיה באינטרנט או בכל דבר אחר, הגלגלת מפסיקה לעבוד, ולאומת זאת בעכבר הישן הגלילה כן עובדת! מישהו יש מושג על הבעיה הזו? דרך אגב, כשאני מדליק את המחשב מחדש או מוציא ומחבר את העכבר מהמחשב, הגלילה חוזרת לעבוד. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)? האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי? אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר). כרגע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיון שאני כבר המון זמן חולם על איזה קונסולה, וכנראה שאמשיך לחלום בגלל חוסר תקציב, החלטתי לרכוש לי בקר אלחוטי למשחקי מכוניות למיניהם שאני משחק כאשר המחשב מחובר ל-TV. בסריקה זריזה ב-KSP ואיבורי נתקלתי בבקר Thrustmaster Ferrari 430 שקיבל מחמאות רבות בביקורות המעטות שקראתי. יש למישהו ניסיון עם הבקר המדובר? יתרונות\חסרונות? דגמים מומלצים אחרים? אשמח לכל מידע רלוונטי, תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה.. רציתי לדעת .. האם העכבר שמגיע בסט הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=222&catcode=42 הוא העכבר הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 או העכבר הזה : http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=1dc8da5e-3bc8-4f02-8dcf-c99431a3b03f&type=ovr איזה מהעכברים הוא הנכון? ואנה תומר לי מה ההבדל בינהם.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל... איזה מארז אתם ממליצים ? COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE [6a21] 497.87 ש"ח מארז איכותי מאושר וממלץ לשימוש עם מעבדי AMD ו- INTEL. המארז עשוי פח מכופף בעובי 0.8 מ"מ. ישנם 4 מקומות ליחידות "5.25 (סידי רום / צורב). ישנם 2/5 מקומות ליחידות "3.5 ( כונן 1.44 ודיסקים קשיחים ). מאורר 120 מ"מ באחורי המארז שואב את האוויר החם החוצה. * אפשרות לחבר מאורר 120 מ"מ בחלקו בקידמי של המארז. * פתח איוורור מול המעבד הכולל שרוול להולכת האוויר, ולפיכך מתאים במיוחד עבור מעבדיי הפרסקוט החדשים של אינטל. כולל חיבור USB בחלקו הקידמי של המארז. כולל ספק כח HEC-400W LDT בעל 2 מאוררים. או הCI-6a19 הרגיל אבל עם 400 W ועוד שאלה 400 W יספיק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בעוד כמה ימים מחשב יחסית חזק: Athalon 64 3200+ Epox EP-8KDA3+ OCZ 512x2 PC3200 MSI ATI R9800P (מתוכנן אוברקלוק לכרטיס מסך) ואני מוסיף עוד כמה מאווררים אישיים אני מתכוון ונוס 12 למעבד וסיילנסר לכרטיס מסך ואני צריך עצות לגבי ספק כח ואני דיי בדילמה של כמה וואט לקחת.. אשמח אם תעזרו לי. כרגע אני לא מתכנן אוברקלוק לאף אחד מהפריטים פרט לכרטיס מסך אבל לא אוכל לחתום על זה :-\ כי אני לא רוצה כל כך להיות מוגבל אבל בין כה וכה לא אוברקלוק רציני. בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש ביתי אני רוצה מכשיר אמין ומהיר שיענה על הדרישות הביתיות עם מינימום תקלות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט עכבר ומקלדת שיעבדו עד מרחק של כ5 מטר. ראיתי שיש כל מיני סוגים של סטים אבל לא מצאתי אחד עם מה שאני רוצה... אני רוצה שיהיה לי מעל המקלדת לחצנים לשליטה בווליום, והעברת שירים, ובעכבר אם אפשר שיהיו יותר לחצנים מהרגיל זתומרת מלבד ה2 לחצנים והגלגלת שיהיו עוד 2-3 בצדדים שיהיו נתונים לתכנות. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחת מיצרניות הציוד ההיקפי הגדולות בעולם מסרבת לנוח - ומעתה תציע לכם גם מחשבי גיימינג נייחים ומתקדמים תחת המיתוג שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-