ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי זוג רמקולים חזקים שמחוברים למחשב ולפני כמה ימים התחילו להוציא צליל ססטי קבוע. הצליל כמובן מתגבר ככל שמגבירים את הסאונד של המחשב. הנחתי שמדובר באחת משתי האופציות- * יש לי השראה של חוטי חשמל קרובים על החוטים של הרמקולים והם גורמים לצלילים. * הרמקולים התעייפו אחרי 8 שנים שהם איתי והגיע הזמן להחליפם. העניין הוא שעכשיו חיברתי אזניות (אזניות אולפן מוניטור איכותיות) והסאונד הסטטי נשמע גם בהן. מכאן אני מבין שהבעייה היא לא ברמקולים/אזניות, אלא במחשב. רעיון מה קרה/איך אפשר לפתור את העניין? רב תודות!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחת מיצרניות הציוד ההיקפי הגדולות בעולם מסרבת לנוח - ומעתה תציע לכם גם מחשבי גיימינג נייחים ומתקדמים תחת המיתוג שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך המארז הזה(הספק שלו וכו'...) http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7234 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהליין כולם. ברשותי Innovision Geforce 2 64 MB Mx 400. ואני מנסה להשתמש באופציית ה TV OUT. התמונה בטלוויזיה, יש כזה מאחורי התמונה עצמה, יש רקע לבן שכל הזמן עושה פליקרינג שממש מעצבן וגורם לתמונה לא להיות ברורה. אני ב 800X600 עם 60 HZ רפרש. למישהו יש רעיון כלשהו מה הקטע? עזרה, תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
:AR15:אני קונה מחשב ממש חזק כיוון שאבא שלי עובד בהיי טק לכן צריך מחשב רצחני אז מה שאנו מחליטים לקנות הוא מחשב מעוד רצחני ויקר והפרטים הם: מארז:enermax dragon full 430w מעבד: intel pentium 4 2.53*2 (כלומר שני מעבדי פנטיום 4). לוח אם: intel baytowndual (לכל מעבד). מעבד 2': intel ititnium (מעבד חזק למחשבי חזקים ביותר). זיכרון פנימי: 3gb rdram pc-1066. דיסק קשיח: 300 seagate gb. סידי- רום: asus 52. די.וי.די: pioneer dvr 7000. כרטיס עריכה + פריסה לדי.וי.די: netstreem 2000. צורב: plextor 48*16*48 צורב עם אפשרות scasi+bafrגבוה. צורב די.וי.די: pioneer dvd-r ao4. כרטיס רשת: 3com 3c985 opti-pci. כרטיס מסך 1': asus geforse 4 ultra v8460. כרטיס מסך 2': nvidia nforse 2 ultra. כרטיס מס…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל) ראיתי את הדגם הבא: Line InteractiveוPRPC650וAdvice האם הוא יעשה את העבודה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אוזניות של HP שנראות נוחות וזולות(253 שח בסטארט פיסי) הבעיה היא שלא מצאתי שום סיקור של המיקרופון/ איכות אודיו של האוזניות. מישהו יכול להגיד לי משהו על האוזניות או לתת לי דרך לדעת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיון שאני כבר המון זמן חולם על איזה קונסולה, וכנראה שאמשיך לחלום בגלל חוסר תקציב, החלטתי לרכוש לי בקר אלחוטי למשחקי מכוניות למיניהם שאני משחק כאשר המחשב מחובר ל-TV. בסריקה זריזה ב-KSP ואיבורי נתקלתי בבקר Thrustmaster Ferrari 430 שקיבל מחמאות רבות בביקורות המעטות שקראתי. יש למישהו ניסיון עם הבקר המדובר? יתרונות\חסרונות? דגמים מומלצים אחרים? אשמח לכל מידע רלוונטי, תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפצל של lindy מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים חיפשתי איך מעבירים ממחשב למחשב אין כפתור על הקופסה ואין לי מושג לא מצאתי שום מדריך על זה משהו אולי יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב Zenbook עם יציאת MicroHDMI אשר רוצים לחבר ל Apple Thunderbolt Display. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-