עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by THL,

יש לי AMD 800 לוח של GIGABYTE GA-7IXE ומודם ESS 56 יש לי שני HD במגירות שאני מחליף לפי הצורך. באחד מותקן WIN98 SE ובשני WIN ME אבל משום מה WIN ME לא מזהה את המודם ניסיתי למצוא דרייברים מתאימים ללא הצלחה הוא פשוט לא מזהה את המודם אלא סתם כרטיס PCI

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Devil Servant,

יש לי כבל USB ששתי היציאות שלו זכר וליד יציאה אחת יש מן עיגול כזה בולט (נראה לי מגנט) קיצר זה אמור להיות כבל שאמור להעביר מידע בין שני מחשבים אבל שאני מחבר אותו שום מחשב לא מגיב אולי הוא מקולקל? או שצריך לעשות משהו לפני זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by domuzy,

יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by e.t,

לפני שאני קונה חבילה של 50 מדיות ב-25$. מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. העכבר ממש טוב אבל הוא קטן ליד שלי והיא כואבת אחרי כמה דקות, אפשר להתרגל לזה? קניתי באייבורי ואני חושב שהם לא מחליפים אם זה היה בשימוש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016&CatCode=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר קטנה לשימוש ביתי מועט ,כמה דפים בחודש. כרגע אני מתלבט בין שתי מדפסות Canon LBP6000B SAMSUNG ML-1865W מה שהכי חשוב לי שהיא תהיה קטנה ככל האפשר, ואני מעדיף בצבע שחור. הצעות נוספות התקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gman_il,

האמת היא שאני כנראה אביא סט מחו"ל אז מחיר הוא פחות חשוב. אשמח לקבל המלצות לנ"ל. הכי חשוב שיוכל לתמוך במרחקים גדולים 5-8 מטר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתכוון להזמין מחר מדפסת, שכבר המליצו לי עליה בפורום לפני שבועיים או שלוש, CANON IPXXXX (בנתיים, זה עומד על IP2200). הבעיה היא שמחיפוש בזאפ אני לא מוצא חנות שמוכרת אתהמדפסת עם שלוש שנות אחריות! לפחות לא חנות שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. אז אם אפשר תביאו לי קישור לחנות אמינה שמוכרת את המדפסת, עם שלוש שנות אחריות, או לפחות שנתיים. תודה . במידה וזה עובר על החוקים, אז תגובות לפרטי יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by godisme171,

מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by A.Z.P,

היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אני בשלבי חיפוש מדפסת משולבת סורק (פקס לא משנה לי אם יהיה או לא, אין לי שימוש בזה). התקציב שלי הוא עד 500-600 ש"ח (עם ההעדפה לכמה שיותר נמוך, אם יש גם פחות מזה שתתן את מה שאני מחפש אז עדיף). השימוש שלי הוא ללימודים (סטודנט), בעיקר הדפסה של טקסטים אך כן ארצה שתהיה צבעונית למידי פעם אם אצטרך להדפיס ברכה או משהו בסגנון. חשוב לי שראשי הדיו לא יהיו יקרים במידת האפשר (אני לא ממש מבין במחירים של ראשי דיו). חשוב לי שהיא תדפיס דו"צ. עשיתי חיפוש פה בפורום עבור מה שאני רוצה וראיתי המלצות אבל ללא דו"צ. מה דעתכם על הדגמים: HP Officejet 8600 , HP Officejet 6700, בחלק מהמקומות (כולל זאפ) קראתי שהן "טוחנות" דיו.. בחלק אמרו שהן טובות. אשמח לשמוע חוות דעת אובייקטיבית. תודה רבה רבה על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roma,

שלום לכולם! כרגע קיבלתי את ההגה האדום של לוג'יטק עם הפורס פידבק, ומשום מה כשאני משחק באנדרגרונד 2, אני לא מרגיש את הפידבק, חוץ מזה שכאשר אני מחבר את הפידבק לחשמל אז ההגה מסתובב קשה יותר. אתם יכולים להדריך אותי בבקשה איך להפעיל את הפורס פידבק? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום הםא הספק hec300 שמגיע במארז של קומפיוקייס CI-6A19 (ד"א הוא מגיע עם הספק בksp נכון ?) יסתדר עם המפלצת הבאה ? Price list updated 19-07-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 1 1340 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1850 1 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 יש שם ge-force 6800 a643000 512ram ... מחשב חזק מאוד האם הספק יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה ? ועוד שאלה קטנה הכרט…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T-boon,

הי, מבקש המלצה למכשיר פקס עד 1000 ש"ח מה עדיף, משולב עם מדפסת? ליזר, צבעוני או שחור לבן? חיבור רשת קווי / אלחוטי? שימוש משרדי בעיקר, אך לא ממש יום יומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hardwell,

אוקי אז ככה יש לי עכבר steelseries sensei ופאד לעכבר steelseries 5L. אני איתו כבר כמעט שנה ושמעתי שפאד קשיח שוחק יותר את הגליידרים של העכבר, הפכתי את העכבר היום והוא נראה כמו חדש, לא ברור לי למה שיעשו פאדים קשיחים אם הם עושים נזק. עכשיו רציתי לשאול אם יש טעם להחליף את ה 5L ב 9HD, כי שניהם קשיחים וגם ככה ה 5L עלה לי 150 שקל. אם ההבדל באמת משמעותי, איפה אפשר לקנות אותו בלי שמשלוח יעלה עוד 40 דולר תוספת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Haflo,

הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pazer005,

שאלה קצת של ניובי אבל בכל זאת לפני מיליון שנה ו-49 דקות קניתי הגה שהתחבר למחשב עם game port לכרטיס קול. עכשיו אני עם מחשב חדש ולפי מה שהבנתי הכניסות האלה נעלמו מהעולם והשאלה היא אם יש אפשרות כלשהי לחבר אותו. הלוח הוא P5B Deluxe. אם אתם צריכים עוד מידע על המפרט אז תגידו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס TV לצפיה בטלויזיה במחשב. שמעתי שרק הכרטיסים של ATI טובים זה נכון?אשמח לקבל לינקים לכרטיסים טובים... תקציב:300 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by k_700,

איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yap,

אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shark,

מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים