ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במקלדת מכנית שתחליף את logitech g710 תקציב עד 700 ש''ח
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע איזו חברה כדאי מבחינת אמינות, מחיר וכו' ולכן אשמח לעזרה. הפרמטרים: 1. תאורה כחולה. 2. סוויצ'ים חומים. 3. כבל USB ארוך (כמו שמגיע עם ה- blackwidow ultimate שאגב יש לי אותה אבל היא רועשת בטירוף. סוויצ'ים כחולים וגם לד אחד הפסיק לעבוד). 4. כפתורי מאקרו בצד שמאל. 5. אופציונאלי - כפתורי מדיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שימוש: הקלדה כללית 50% משחקים 50% חשוב: שקט ,נוחות יכול להיות נחמד אם תיהיה גם מאורת(אפילו חלקית). תקציב 350 ש"ח תודה
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מקלדת של לוגיטק G15 כבר כמה שנים חשבתי לנסות את עניין המקלדות המכניות איך המקלדת הזאת: Roccat Ryos MK Pro Mechanical With Per-key Illumination Brown האם היא סתם יקרה או יש הגיון במחיר שלה בארץ? יש עוד דגמים מומלצים? איך [h=1]Logitech G710? [/h] אני עדיין לא ניסיתי את הסוויצ'ים השונים אבל ככל הנראה לפי מה שקראתי שהלך על החומים עקרונית לא לחוץ לי מקשים בעברית גם במקלדת הנוכחית אין עברית, כדאי להזמין מחו"ל אם כן מאיפה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהגעתי להחלטה להחליף את המקלדת הקיימת שלי, שהיא לא רעה בעצמה אבל היעדר מקשי המקרו ומאחר ומדובר במקשים שטוחים לא הכי נוחה לי אישית להקלדה. זה גם קשור איכשהו לצורת הישיבה שלי, לצורך העניין אני משתמש במקלדת פשוטה וזולה יותר שנוחה לי להקלדה בהרבה. לאחר ריפרוף של כמה ימים הגעתי למסקנה ששווה להשקיע במקלדת מכנית איכותית במקום מקלדת ממברנה שגם ככה תעלה לי סביב ה-400 שקלים מאחר ואני זקוק למקשי מקרו יעודיים ותאורה אחורית מאחר ואני נוהג ואוהב לשבת הרבה בחדר חשוך, למרות שאני מקליד בצורה עיוורת למדי אני אוהב שהאופציה קיימת. עברית במקלדת זה משהו שהרבה פחות קריטי בשבילי, אפשרי, אבל לא חובה. הכיוון הוא מקלדת שתיהיה שקטה כמה שיותר ביחס למקלדת מכנית, בלי התעסקות נוספ…
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מכנית מלאה אלחוטית( bluetooth ) בתקציב של עד 100 דולר.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הייתה לי אחת כזו מהניינטיז, גרמנית, שנדפקה. המטרה שלי היא דיוק בהקלדה. אצבעות מעט מגושמות ובמקלדת רגילה בגלל שהמקשים "מתנדנדים" כזה לצדדים זה בורח לי לאותיות סמוכות. במקלדת שהייתה לי היה רווח גדול יותר מהרגיל בין האותיות, מה שהקל על הנל.
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מקלדת Microsoft SideWinder X6 שהיא תפקדה באופן טוב ובמיוחד בלילה אם האור האדום ממש נוח (כשהחברה ישנה אפשר לשחק ) לפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לפעול. הצד הימני לא מגיב בכלל ו2-3 כפתורים גם ב"מרכז המקלדת" כנראה שאני יצתרך להחליף אותה. יש איזה שהיא המלצה טובה למקלדת למשחקים שפועלת באותו אופן? או ששווה לנסות לתרן אותה (המקלדת אצלי בערך שנה פלוס) קניתי אותה באופיס דיפו והם לא יודעים להגיד לי אם יש לי עדיין אחריות אלה. במידה ולא אשמח להמצלה למקלדת באזור 350-400 שש"ח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת נוחה, ארגונומית ומוארת עד 450 ש"ח. עדיף ללא דרייברים. תודה.
-
מחפש מקלדת איכותית (בכבל) שתענה על הדרישות של נוחות + למשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה עבור מקלדות למחשב מדיה. מקלדת אלחוטית, שמצד אחד תהיה קומפקטית אבל עדיין נוחה לשימוש. האם כדאי שתהיה משולבת עכבר\משטח מגע. או שעדיף להפריד בין השניים? בתודה מראש, פיני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
דרישות: 1. תאורה אחורית כמובן 2. מקלדת מלאה וללא לחצנים נוספים בצדדים 3. עברית לא חובה 4. עדיפות למקלדת חוטית, אבל גם אלחוטית אפשרי (לא התבלבלתי) 5. אם יש מקשי MEDIA\עזר זה יהיה מעולה 6. רצוי שתיהיה שליטה בתאורה, לא חובה מקלדות שחשבתי עליהן: 1. Logitech Illuminated Keyboard 2. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 3. Razer Lycosa Mirror 4. Razer Lycosa אשמח לקבל עוד הצעות וביקורות שלכם גם על המקלדות שהצעתי וגם על מקלדות שמתאימות לקריטריונים תקציב: משהו כמו 300 ש"ח, אני מתכנן להזמין בחו"ל כך שאין בעיה להציע גם מקלדות שעולות בארץ 600 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …
-
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שקטה שכמובן תהיה גם נוחה...לא ממש משנה לי אם זה סיליקון או פלסטיק הכי חשוב שתהיה שקטה ונוחה... טווח מחירים- עד 150 נניח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-