עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by naamani3,

שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by levy18,

אני חושב שהגיע הזמן להתחדש טיפה אז באתי להתייעץ עם המומחים בנושא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695020 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 יש חנות אחת שיש בה את הכל ביחד (ז"א משלוח אחד) וזה יוצא סה"כ 850¤ (פנדס לצורך העניין, אם הם עושים צרות אז תגידו) או שאם אני קונה כל מוצר מחנות אחרת בנפרד זה ייצא לי 790¤ מה אתם אומרים?הייתם משנים משהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Satya4bs,

שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ארקדי גאיידמק,

אהלן אני צריך המלצה למארז+ספק כוח שיחזיק את המפרט הבא 2.4HT P 256*4 160 הארד 2 כוננים צורב+כונן דיוידי וכרטיס מסך בסביבות ה1000-1200 שקל אני לא יודע איזה דגם.. חשבתי על המארז הזה... http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer אבל אני לא יודע איזה ספק כדאי לקחת התקציב כמה שפחות יותר טוב כלומר במארז אני מוכן עד 400 שקל ובספק כמה שפחות

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by טל קורקוס,

קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lee.,

אני צריך להדפיס בעיקר מסמכים, והבנתי שמדפסות לייזר הרבה יותר משתלמות, וחסכוניות בדיו, ורציתי לברר אם זה נכון הציעו לי lexmark E120 ב380 שח לטענתם דיו שמספיק ל 2500 דפים. אם שמעתם עליה משהו אני אשמח לדעת! הרזולוציה שלה היא רק 600X600 זה אמור להפריע לי באיזושהיא צורה?? או שזה רלוונטי רק להדפסת תמונות? תודה רבה

8. שלום. יש לי מתאם (דונגל) IR (אינפרא אדום) רציתי לדעת האם אפשרי שבעזרת מתאם זה אוכל "לקלוט" אותות IR מהשלט טלוויזיה ולהמיר אותם לקובץ כלשהוא אינני רוצה תוכנה שתשלוט על הטל' אלה רק אפשרות לקלוט את השדרים אפילו בPPC זה אפשרי אז אני מאמין שגם בPC תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gadits,

שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השאלה בכותרת , הזמנתי סט מקלדת ועכבר אלחוטי של CREATIVE שהטווח קליטה הוא 1.8 M . בעל משדר RF . בגדול המשדר יהיה ממש קרוב לעכבר בזמן משחקים . השאלה : האם יש DELAY ואם כן עד כמה הוא מורגש ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Boomer,

כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SharP,

כל פעם אחרי שאני צורב משהו ומנסה להירתמש בCDROM או בצורב לקרוא את הנצרב או סתם דיסק אחר לא הCDROM ולא הצורב לא קוראים דיסקים עד שני עושה RESTART למחשב....מישהו יודע מה זה ולמה זה קורה ? ניראה לי שזה בעיה כל שהיא בXP אבל אני לא בטוח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asafgolan,

אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מה אתם אומרים על המאז המדהים של אנרמקס הCS-5190AL? אני כבר הזמנתי אותו ! אתם אומרים שהוא שווה את הכסף ?(1300 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=2888 עריכה: טוב עכשי ושמתי לב שזה מנצזר את השם של החנות מהלינקים אז הנה לינק אחר שאני מקווה שיעבוד http://www.enermax.com.tw/cs-5190al001.htm יש פה גם תמונות....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים... התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל). תודה, הילה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ybe,

האם אתם יכולים להמליץ על אתר/מאמר הסוקרים בפירוט רב ואף מסבירים את ההגדרות השונות ב - bios (בצרה כללית, לא עבור לוח אם מסוים) ובנוסף אף ממליצים על ההגדרות האופטימיליות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by USR,

האם זה יתכן שזה באמת כרטיס של חברת ATI ולא עוד סתם חברה? וזה הכרטיס הכי חדש שלהם? והאם יש בו TV OUT ? הנה הלינק http://www.exlmarket.co.il/exl-nana.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by boom!,

האם ספק כוח 400 יחזיק את הכרטיס הזה? או שאפשר גם עם 350?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Surgeon13,

יש למישהו ניסיון עם הסט הזה? איך הוא מבחינת מרחקי קליטה ושידור מהחיישן? איך הסט מבחינת זלילת סוללות? נוחות? אם מישהו מכיר סט מעניין במחיר דומה אשמח להמלצות גם כן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאני משחק בNEED FOR SPEED אז שאני לוחץ על נייטרו שמוגדר LSHIFT אז אני לא יכול לפנות שמאלה (האני משחק בחיצים) (ימינה דווקא כן אפשרי והאוטו פונה) כאילו זה מבטל לי את החץ השמאלי שאני לוחץ LSHIFT ככה בלי שהו לחוץ הכל רגיל ואני מבסוט על המקלדת הזאת דווקא אבל רק זה קצת מעיק לפעמים יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה? אולי משהו בהגדרות או איזה עדכון??? או שזה תקלה(למרות שלא ניראה לי כי הכפתור עובד..) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.