ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי G5 מנועה ומקלדת מולטימדיה גם כן של לוג'יטק ויש לי כמה שאלות. 1. אני באמת היחיד שחושב שהמשקל של העכבר מספיק ללא המשקולות והמשקולות סתם עושות אותו כבד מידיי? 2. רק אני מרגיש שכשיש משקולות במשקל כבד יחסית אז מרגישים בצורה מוגזמת שהמשקל בתוך העכבר ממוקד על האיזור האמצעי-אחורי? 3. איזה שימוש ננתם אצלכם לכפתור שליד הבוהן? הקטע של "הקודם" שיגע אותי.. הייתי לוחץ עליו בטעות והוא היה זורק אותי דפים אחורה.. וגם בלי "הבא" הוא לא ממש שווה לדעתי.. בינתיים עשיתי אותו Middle Button בנוסף לגלגלת ואני משתמש בו כדי לפתוח ולסגור טאבים בפיירפוקס כי הגלגלת קשה ללחיצה... תודה לכל מי שיענה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה רצינית באוזניות. HyperX Cloud 2 השתמשתי בהם בגיימינג במשך חודשיים ופתאום המיקרופון בלבד לא עבד. ניסיתי הכל מה לא, מחיקת רגיסטרי, מחיקת דרייברים, שחזור מערכת הכל. רק פירמוט המחשב החזיר את המיקרופון לעבוד שוב. ועכשיו אחרי שימוש נוסף של חודש שוב המיקרופון לא עובד כנראה מאותה סיבה. חייב את עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לכם סיבה מספיק טוה למה AMD על הפנים... http://www.extremcooling.de/Download/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון המלצה? ב E BAY בסביבות 10 $
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, מפאת העובדה שאני מבלה לא מעט מול מחשב בעבודה, ומצד שני גם משחקים במחשב... חשבתי לקנות מקלדת ארגונומית. ממממ... האם אפשר להסתדר עם מקלדת ארגונומית במשחקים? עניין של התרגלות? חשבתי לקנות את זאת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת לגיימינג במחיר של עד ל500 ש"ח. בנוסף אשמח לדעת מה זה switches?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה יתכן שזה באמת כרטיס של חברת ATI ולא עוד סתם חברה? וזה הכרטיס הכי חדש שלהם? והאם יש בו TV OUT ? הנה הלינק http://www.exlmarket.co.il/exl-nana.html
-
שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האים ניתן להשיגה בארץ ?? כל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו . http://www.logitech.com/en-gb/product/wireless-illuminated-keyboard-k800?crid=26 ואם לא בהנחה שאני מזמין מחול ( אי ביי , אמאזון ) כיצד ניתן להדביק לה את ה"עברית" תודה , חג שמח ושנה טובה .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היא ישנה אבל אני רגיל אליה וזו שאצלי כבר זמנהעבר כמעט לחלוטין. אני לא מוצא בארץ איפה מוכרים כזו תאמת גם לא בחו"ל. אם מישהו יודע אם עדיין מוכרים אותה ואיפה אשמח לקבל עדכון. ואם איןאותה יותר למכירה אז מה המקלדת הכי קרובה לזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מתאם (דונגל) IR (אינפרא אדום) רציתי לדעת האם אפשרי שבעזרת מתאם זה אוכל "לקלוט" אותות IR מהשלט טלוויזיה ולהמיר אותם לקובץ כלשהוא אינני רוצה תוכנה שתשלוט על הטל' אלה רק אפשרות לקלוט את השדרים אפילו בPPC זה אפשרי אז אני מאמין שגם בPC תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "סריקה" שומדבר לא קורה, כשאני לוחץ על scan picture דרך הHP Director זה טוען ואומר לי שאי אפשר לבצע את הפעולה כי תוכנה אחרת משתמשת בהתקן. "another program already has control of the device". אני לא מבין למה, כי אין שום תוכנה שפועלת ברקע, זה מראה את השגיאה גם אם רק עכשיו הפעלתי את המדפסת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. מעדיף עד 200 ש"ח אבל אם יש לכם המלצה על משהו ממש טוב יותר מ 200 גם טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-