ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7088 זה שהוא בן זונה יפה אין ספק. השאלה אם הוא שווה 1000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם 3800X2 ו 7900GT אפשר להשיג משהו ב500 שקל שיחזיק את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אתם יכולים להמליץ על אתר/מאמר הסוקרים בפירוט רב ואף מסבירים את ההגדרות השונות ב - bios (בצרה כללית, לא עבור לוח אם מסוים) ובנוסף אף ממליצים על ההגדרות האופטימיליות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכבה אותו בלילה, ונגיד שב 9 בבוקר ידלק לבד וימשיך הורדות וכן הלאה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ליד די גדולה שיהיה נוח (כרגע יש לי עכבר של מיקרוסופט אלחוטי עכברוWireless OpticalוMicrosoft והוא קטן לי ) אני רוצה עכבר שיתלבש לי על הכף יד , כרגע אני מחזיק את העכבר בעיקר עם האצבעות והוא לא נוגע לי בכף יד עצמה התקציב עד 300 שח בערך (מיועד למשחקים) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ספק כוח 400 יחזיק את הכרטיס הזה? או שאפשר גם עם 350?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האים ניתן להשיגה בארץ ?? כל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו . http://www.logitech.com/en-gb/product/wireless-illuminated-keyboard-k800?crid=26 ואם לא בהנחה שאני מזמין מחול ( אי ביי , אמאזון ) כיצד ניתן להדביק לה את ה"עברית" תודה , חג שמח ושנה טובה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה ואני יודע שהיא מאוד מאוד טפשית, אבל אני לא רוצה בסוף להידפק. האם המארז של sunbeam הטרנספורמר מתאים לספק כוח של enermax הליברטי 400W וללוח אם INTEL P4 socket 775??? תודה רבה, אם הכול מתאים אני מזמין היום ( אם תענו לי היום ) ;D
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: Inetl P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache Motherboard: EPoX EP-4G4A+ Memory: Corsair 512MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Video Card: SUMA Platinium GForce4 TI4600SE 128MB DVI Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 DVD: Aopen DVD 1648 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supply: Antec TruePower 430 Watt מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עומד לקנות אותה,מצאתי אותה בעברית סוף סוף אבל חשוב לי לדעת עד כמה היא משדרגת את חווית המשחק כיום יש לי מקלדת מדיה של לוג'יטק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-