ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חברה אני מזמין מחשב גיימינג כבד ורציתי להזמין עכבר מקלדת ורמקולים שמתאימים ודגש אני רוצה מפלונטר בלבד תודה !!!!! כי משם אני מזמין תמחשב במחיר סביר תקציב בסביבות ה 400
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבור מחשב חדש, שישמש בעיקר (בסדר הבא משחקים, אינטרנט, DVD וישומי office .מספר שאלות: 1.האם 256M יספיק או שכדאי מראש לרכוש 512M ? 2.אני מתכוון להפעיל את המערכת על WINDOWS 98 והבנתי שמערכת ההפעלה הנ"ל יודעת לנהל עד 192M זכרון, האם הזכרון "העודף" לא יפגע בביצועי המחשב? 3.האם זכרון גדול מדי(לא יודע להגדיר) פוגע בביצועי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי TT420 WAT... א)מה לעשות עם כל החוטים המיותרים? בניגוד לספק הגנרי שהיה לי מקודם, בספק הזה יש המון(נראה לי תשעה) חיבורים לPERIPHERALS. מדובר בעצם בשלושה קבוצות חוטים שלPERIPHERALS - שתיים מהן מיותרות. דחפתי את החוטים האלה לפינה אחת... האם זה טוב? מה אתם מציעים לעשות? ב)האם ישנה דרך כלשהי לווסת את המהירות של המאווררים על הספק(שניים)? http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בעכבר הענק והיפה הזה של a4tech הדגם רשום בכותרת עכשיו עד כה היה לי עכבר אינפרא שתמיד למטה היה דלוק לי לד אדום שחיברתי את העכבר החדש ... אין שום לד ואני יודע שזה ליזר !! רק רצתי לבדוק מולכם שזה תקין שאין שום אור שנדלק למטה??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש המיועד למשחקים ואני מת להחליף את המקלדת והעכבר שלי בני שמונה שנים. מחפש המלצה למקלדת ועכבר, אפשר בנפרד או בסט, אלחוטיים המיועדים למשחקים. תקציב לא מוגדר, אבל נראה לי בסביבות ה 600 + שח.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! נגמר לי הטונר השחור במדפסת לייזר מסוג Xerox 6125 ואני צריכה לרכוש חדש במהרה. השאלה קשורה ליחס עלות מול אמינות - האם למדפסת הנ"ל מומלץ לרכוש טונר מקורי (392 שקל) http://www.laserline.co.il/pl_product~6125tonerblack~6~13.htm או שמא, עדיף לקנות טונר תואם (מצאתי ב 114 שקל!) ? http://www.tonerink.co.il/product.asp?productid=484 האם למישהו יש נסיון עם טונרינק, האם הטונר יכול לפגוע לי במדפסת? האם אכן הטונר יספיק ל2000 דפים בחמישה אחוזי כיסוי? (לרוב אני מדפיסה מאמרים, כתבות וכו' בשחור-לבן) תודה רבה, מחכה לתשובות ממכם במהרה יעל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
GeForce2 MX400 זה טוב ??? ועם זה תומך במשחקים חדשים... :AR15: תודה בכל מקרה......
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שאני עומד לקנות הוא כזה : Amd 3200+ box gigabye k8nf9 ultra 120 GB sataII geforce 6800GS מארז של גיג'ה בייט : Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 http://tw2005.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm לינק למוצר. cd rom וצורב dvd עכשיו השאלה שלי איזה ספק יתאים לי לכזה מחשב, האם 350W של אנרמקס יתאים? אולי ספק באותו מחיר של hec אבל 450W dual fan? אולי בכלל אני צריך לעלות רמה ולהביא איזה 420 של enermax\antec\thermaltake? אני לאמ עוניין בשום פנים ואופן בספק ג'נרי.. כרגע במחשב הנוכחי אני עם ספק מעולה של אנטק, 430W אבל אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם הרכבה ופירוק לכן אני מעדיף לקנות כבר עוד אחד באותו רמה תודה רבה קובי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת BROTHER HL2300D ואני מעוניין לחבר אותה לרשת כדי להדפיס ממחשבים ניידים שונים (חייהם של סטודנטים..) לצערי למדפסת אין כרטיס רשת ולכן אני לא יכול פשוט לחבר את הUSB לראוטר. רציתי לדעת האם קיים פתרון אחר למעט פרינט סרבר , ואם לא - האם יש לכם המלצות לפרינט סרבר במחיר סביר שיעשה את העבודה ? תודה מראש ! דור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) אני מתלבט בין שני מארזים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2278 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 האם המארז השני שווה את ההפרש במחיר ? ( יש לו מלא מאווררים אז הוא מאוורר מצוין, הלא כן?) 2)אני מבקש המלצות ( +לינקים) למאווררי 80 מ"מ ו - 120 מ"מ בעלי דחיפת האוויר (CFM) הגדולה ביותר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי אחת כזו מהניינטיז, גרמנית, שנדפקה. המטרה שלי היא דיוק בהקלדה. אצבעות מעט מגושמות ובמקלדת רגילה בגלל שהמקשים "מתנדנדים" כזה לצדדים זה בורח לי לאותיות סמוכות. במקלדת שהייתה לי היה רווח גדול יותר מהרגיל בין האותיות, מה שהקל על הנל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין במדפסת אמינה, דגש על אמינה, שיהיה בה גם פקס וסורק, עלויות של דיו נמוכות, מאוד חשוב לי. כמו כן עדיפות לחברות כמו HP וסמסונג, למוכרות. נ.ב מחיר עד 500 שח
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-