עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת

3. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by penny,

קראתי איפשהו ש3dfx לפני שהיא נמכרה התחילה לעבוד על הטכנולוגיה הזאת אבל לא היה לה מספיק כסף מישהו יודע מה זאת הטכנולוגיה הזאת? היא כל כך חדישה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yariv1,

שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IDOnoach,

שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dovik,

המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מרגישים שאתם זקוקים לשדרוג? עכשיו יש לכם הזדמנות נהדרת לעשות אותו ברכישה מענקית הקמעונאות לכתבה

14. Started by דני זיו,

שלום אני צריך עזרה, אוזניות נוחות באוזניים, שלא מזיעות באוזניים ואפשר לעבוד איתם במשך שעה וחצי ברצף, עם כבל עבה שעמיד לזה שדורכים עליו.. תקציב: 400 ש"ח תודה! אני רוצה כמו KOSS PORTA PRO שממש נוחות רק עם כבל עבה יותר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by talje,

היי, אני מעוניין לקנות שלט למצגות שגם מצביע וגם ניתן לדפדף בעזרתו במצגות, וגם שיהיה איכותי. בחיפושיי העלתי בחכתי את Logitech Wireless Presenter R400 - http://www.logitech.com/en-sg/product/5993?crid=11 אשר עליו קראתי מספר ביקורות ברשת ונראה כי הוא מעולה. מצאתי גם את דגם R800 של אותה חברה אך הוא מחוץ לגבולות התקציב (עד כ300 ש"ח). רציתי לשאול: א) האם מישהו התנסה עם הR400 ויכול לשתף אותי עם חוות דעתו על המכשיר? ב) האם מישהו מכיר מוצר דומה שעונה על הצרכים שלי ויכול להמליץ עליו? יש לציין כי אני זקוק למוצר לשבוע הקרוב ולכן הזמנה מחו"ל איננה רלוונטית. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by composite,

שלום! אני מחפש מתאם PS/2 -> USB, שיאפשר לי להשתמש במקלדת ה- PS/2 האהובה שלי כמקלדת USB לכל דבר. אני מעוניין במתאם אמיתי, כזה שיקנה למקלדת תכונות USB כגון היכולת לחבר את המקלדת ללא ריסטארט (ועוד...) - ולא במתאם ''פשוט'' שסה"כ יאפשר לחבר כבל PS/2 לכניסת USB, ותו לא. חשובה לי האיכות, העמידות והאמינות של המתאם, ואם אפשר שיהיה כמה שיותר מינימליסטי, קטן ו- Low profile. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, קניתי לפני כמה חודשים את הסט MK520 של לוג'יטק ושמתי לב לבעיה מאוד מעצבנת. פעם בכמה זמן (לא קבוע) המקלדת והעכבר פשוט קופאים לכמה שניות וחוזרים (בנפרד לא ביחד). ניסיתי להתקין מחדש, להחליף בטריות ולעדכן את הדרייברים. שום דבר מזה לא עזר. חיפשתי גם בפורמים של לוג'יטק וראיתי שלהרבה אנשים יש את אותה הבעיה. יש לכם רעיונות? הסט נקנה בKSP.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shai87,

מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…

21. היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iam4u,

במחשב יש לי שתי יציאות של USB אולם, ב-DEVICE MANGER אין לי UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS איך אני מוסיף את זה??? נ.ב אין לי מושג באיזה לוח אם מדובר - אבל מדובר בפנטיום שלוש שנקנה לפני בערך שנה וחצי מי שיכול לעזור לי - :AR15:בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by chichy,

הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009646757&start=0]כללי[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.