עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by רון88,

אילו מדפסות מומלצות שהדיו שלהן לא יקר אבל הן עדיין אמינות? עד 1000 אבל עדיף פחות. שמעתי על האפסון החדשה אבל היא עולה יותר מכפליים המדפסת צריכה להיות משולבת ותודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Chaos,

שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NISAN,

איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by godisme171,

צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DAN,

רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

מספיק איכותי לסריקת תמונות משפחה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מחפש המלצה למדפסת לייזר שתומכת ב wifi הכוללת בתוכה פקס תודה מראש ירון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by giliboy,

תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Bug2000,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by urich,

יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shai87,

מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DJPOWER,

אל פסק שמספיק לאיזה 5וחצי שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by redead,

לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ronbubl,

http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=asc_df_B002HWRJBM1228797?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B002HWRJBM&tag=cnet-4209-20#lbhuc_355366 חשבתי לקנות את העכבר הזה דרך אמזון. מספר שאלות:\ 1) מישהו התנסה עם העכבר הזה? איך הוא בשביל משחקים (FPS בעיקר?) 2) זקוק לעיצה ממישהו שהזמין בעבר ציוד מאמזון (אלקטרוניקה/מחשב) האם אצטרך לשלם מכס וכמה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by abnatan,

שלום חברים, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (עדיפות ללא משולבת) שתענה על הדרישות הבאות: - מחיר עד 800 ש"ח (מוכן לחרוג +100 ש"ח אם יהיה צורך) - הדפסה איכותית של צבע + ש/ל - הדפסה אוטומטית משני צידי הדף (דופלקס) - אמינות לאורך זמן - הפרדה בין מחסניות הדיו הצבעוניות (אם נגמר הצהוב - מחליפים רק אותו) - מחיר מחסניות דיו נמוך יחסית ואפשרות לשימוש במחסניות תואמות. פיצ'רים כמו WIFI ו-blutooth, מסכי מגע וכו' אינם רלוונטיים. כמו כן, ברשותי סורק איכותי ולכן אין חשיבות לאיכות הסורק במידה ומדובר במשולבת. אשמח להצעות העונות על הדרישות הנ"ל. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Tal Kfir,

==זהו חלק 2 מתוך 2 של ההודעה== אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..) בקשר לכרטיס מסך-העירו לי הרבה לגביו...זה ברור מעליו גם שאני ל-א הולך להשאר איתו,רוב הסיכויים זה להוסיף 100 שקל לMX400.האם הכרטיס הזה טוב? או שעדיף משהו אחר? או חברה אחרת..? בקשר ללוח אם,שזה דבר מאד חשוב,מהאתרים שהבאתי למעלה על 'המידע הנוסף' ללוח אם,נאמר שבביצועים של הלוח,הוא מ-א-ד דומה ל Asus A7V266-E..אבל בכל זאת,קצת מעצבן אותי השם הזה Chaintech..יש לי פשוט את ההרגשה,שהיא יכולה להיות בהבדל בינהם-מה יהיה אורח החיים שלהם?(יאני Asus-זה שם מוכר,השני אף אח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by chichy,

הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by penny,

קראתי איפשהו ש3dfx לפני שהיא נמכרה התחילה לעבוד על הטכנולוגיה הזאת אבל לא היה לה מספיק כסף מישהו יודע מה זאת הטכנולוגיה הזאת? היא כל כך חדישה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.