עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amit1242,

היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT ‏Internet 350 Keyboard Black‎ עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by orir31,

שלום, קניתי מחשב חדש המיועד למשחקים ואני מת להחליף את המקלדת והעכבר שלי בני שמונה שנים. מחפש המלצה למקלדת ועכבר, אפשר בנפרד או בסט, אלחוטיים המיועדים למשחקים. תקציב לא מוגדר, אבל נראה לי בסביבות ה 600 + שח.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by chichy,

הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מדפסת מדגם workcentre 3215 של zerox בעבר היא הייתה מחוברת לwifi עכשיו אתמול עברתי לסיבים ובעקבות זה יש צורך להגדיר את המדפסת מחדש ברשת וניסיתי לפי האינטרנט ולא הגעתי להגדרות הנכונות אשמח לעזרה

8. Started by Mickey Mouse,

אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avivlevy,

הוא מאוורר ? יש יותר טוב במחיר שלו?(230) ועוד משהו קטן: איזה צבע הלד של המאורר שמגיעה עם המארז?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by leahd3,

בס"ד כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט) החלטתי להתחיל עם עכבר. לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי. השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי. ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו. ראיתי כל מני review למיניהם. יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, אני מחפש מקלדת נוחה, שקטה ושתאפשר לי להקליד במקס' מהירות ויעילות. חשבתי על המקלדות הבאות - Logitech Wireless Combo Mk520 With Keyboard and Laser Mouse (920-002553) Microsoft Wireless Desktop 3000 Keyboard and Mouse Combo Logitech Illuminated Ultrathin Keyboard with Backlighting לא משנה לי אם מדובר בקומבו של עכבר מקלדת, ולא אכפת לי אם המקלדת אלחוטית או לא, אני מחפש מקס' נוחות והקלדה מהירה. מקריאה של הביקורות באמזון שלושת המקלדות טובות, השאלה היא אם למישהו כאן היה נסיון אם אחת מהן? והייתי רוצה לדעת כמה מסובך זה להזמין את המקלדות לארץ? והאם קיימת אחריות בינלאומית על המוצר? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by X7-007,

לצערי לא נוח לי ה BlackSwitches ואני חייב להחליף למשהו שדומה למקלדת שעדיין אני משתמש SS Merc Stealth , יש נוחות ויש תאורה אחורית. מה שאני מחפש זה מקלדת שיהיה אפשרות לחיבור PS/2 לפי הניסיון שלי זה פשוט יותר מהיר מכל USB. וממש אין הגבלה של שום כפתור, אתם יכולים ללחוץ על כל המקלדת וכל הכפתורים הירשמו בקלט. כחולים זה בטוח לא מה שאני חושב זה אדום או חום השאלה יש קושי עצום, היחידים שנראים נוחים זה ה CORSAIR אדומים,אבל לא יודע מה הטיב שלהם או האיכות או ה Logitech G710 שהוא חום. יש משהו שיגרום לי להחליט בנושא של הנוחות והכיפיות של משחקים ? אני מחפש מה שיהיה הכי דומה להרגשה של SS Merc Stealth. ניסיתי לשחק Crysis 3 עם ה TT MEKA G1 ופשוט לא נוח ללחוץ על ה SHIFT היחיד שלי מתקפלת כמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MAROM,

מה המצב חברה אני מזמין מחשב גיימינג כבד ורציתי להזמין עכבר מקלדת ורמקולים שמתאימים ודגש אני רוצה מפלונטר בלבד תודה !!!!! כי משם אני מזמין תמחשב במחיר סביר תקציב בסביבות ה 400

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SpEcToR,

כנסו ל-KSP... ולספקים יש שם ספזק כזה : HEC 475W (True Watts) ב-350 שח... מה אתם אומרים עליו? אני צריך עוד המלצות לספקים.. רצוי כמה שיותר זול.. ורצוי 450W אמיתיים (לא גנריים) מערכת מחשב: (עתידי) קונרו E6600 X1800XT 512M 1G DDR667

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by תושב העיר,

מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/

18. Started by ybe,

עבור מחשב חדש, שישמש בעיקר (בסדר הבא משחקים, אינטרנט, DVD וישומי office .מספר שאלות: 1.האם 256M יספיק או שכדאי מראש לרכוש 512M ? 2.אני מתכוון להפעיל את המערכת על WINDOWS 98 והבנתי שמערכת ההפעלה הנ"ל יודעת לנהל עד 192M זכרון, האם הזכרון "העודף" לא יפגע בביצועי המחשב? 3.האם זכרון גדול מדי(לא יודע להגדיר) פוגע בביצועי המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האם יש דגם מסויים שתמליצו לי מזאפ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db400331=400333&db166765=166767 תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Arcanide,

שלום לכולם. המחשב שאני עומד לקנות הוא כזה : Amd 3200+ box gigabye k8nf9 ultra 120 GB sataII geforce 6800GS מארז של גיג'ה בייט : Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 http://tw2005.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm לינק למוצר. cd rom וצורב dvd עכשיו השאלה שלי איזה ספק יתאים לי לכזה מחשב, האם 350W של אנרמקס יתאים? אולי ספק באותו מחיר של hec אבל 450W dual fan? אולי בכלל אני צריך לעלות רמה ולהביא איזה 420 של enermax\antec\thermaltake? אני לאמ עוניין בשום פנים ואופן בספק ג'נרי.. כרגע במחשב הנוכחי אני עם ספק מעולה של אנטק, 430W אבל אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם הרכבה ופירוק לכן אני מעדיף לקנות כבר עוד אחד באותו רמה תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NaNdoS,

כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???

23. יש לי מארז מיקרו עם ספק SFX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1840 אני רוצה לשדרג את המחשב לרכיבים חזקים יותר, כנראה 939 אולי סמפרון. אני חושב שהספק שלי הוא 250W האם אני צריך להחליף לספק חזק יותר? ואיפה מוצאים ספק בגודל הזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aragon,

יש לי amd athlon 1900+ לוח אם gigabye 7vax הרד דיסק של wd 20gb 5400rpm כרטיס מסך geforce 4mx440 64mb ddr צורב סוני 12 וסידירום ו 2 מאוררים עכשיו השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך כלומר כמה וואט W

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by maormark,

שלום וברכה אני מעוניין במדפסת אמינה, דגש על אמינה, שיהיה בה גם פקס וסורק, עלויות של דיו נמוכות, מאוד חשוב לי. כמו כן עדיפות לחברות כמו HP וסמסונג, למוכרות. נ.ב מחיר עד 500 שח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים