עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NI4NI,

יש לי שאלה מוזרה: פעם, לפני כמה שנים, כל המחשבים הגיעו עם ספק כוח ג'נרי של 300-350W ועבדו כמו תותחים בלי בעיות. אף אחד לא חשב אז להוציא 600 שקל על ספק כוח. למרות שאלו היו ספקים פשוטים ובלי שם גדול מאחוריהם הם בגדול עבדו יפה מאד. מאז התחום מאד התמקצע וכל החברות הגדולות יצאו עם ספקים מיוחדים עם מיליון מאווררים, תאורה ומה שלא תרצו והתחילו למכור אותם במחיר פי 5 ויותר מספק גנרי דומה. עכשיו, נכון שדרישות החשמל של מערכת ממוצעת עלו מאד וקשה להחזיק מחשב נורמאלי עם ספק של פחות מ 400W. אבל בשוק יש הרבה ספקים גנריים של 500-600W בגרושים (פחות מ 200 שקל). אז למה פתאום הם לא טובים מספיק ? אז נכון שבספק מוכר וידוע יש סיכוי של 2% לכשל ובספק גנרי יש סיכוי של 5%, אבל האם זה מצדיק את ההפרש ?…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shlomom,

שלום, מישהו נתקל בבעיית תאימות של מיכלי דיו לCANON? ברשותי מיכלי דיו מקוריים למדפסת IP4200 מסדרת CLI-7e/C/M/Y וכן שני שחורים CLI-8BK ומיכל גדול BCI-9BK. הם נרכשו ביפן בחנות אלקטרוניקה מכובדת ולא נראה לי שהם מזוייפים. כאשר אני מתקין את אחד המיכלים האלה המדפסת מהבהבת 14 הבהובים באור הכתום שמסמן דיו לא מזוהה. החזרת המיכל הישן פותרת את הבעיה. מישהו שמע על בעיית תאימות? יש אזורי דיו בעולם? מה לדעתכם ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by natee,

יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofelshadow,

מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה

6. הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600 האם ספק כח 400W דגם : DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600 [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש אותו למישהו שאני מכירה, אבל הוא הגיע עם מערכת מחשב שלמה של DELL. השאלה אם מישהו מוכר אותו כיחיד. ואם לא בארץ, מכירים חנות לציוד היקפי למחשב בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אין איתו הוראות או משהו ולא מצאתי תשובה בשום מקום ברשת. כאשר לוחצים לחיצה ארוכה בת 3 שניות על z-pad הגלגלת מתחילה להבהב והמקשים מפסיקים להגיב (למעת קליק ימני שמאלי) עד ללחיצה נוספת על גבי מקש z-pad. נראה כאילו שהוא במצב הקלטה למקרו או משהו כזה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. בנוסף נראה כאילו שתאורת הצבע התכלת היא היחידה שנכבת ונדלקת באפקט עימעום יחד עם תאורת הסמל שבגוף העכבר, כאשר שאר הצבעים דולקים באופן אחיד. האם ניתן להגדיר אפקט עימעום עבור שאר הצבעים וכיצד? דבר נוסף לגבי הצבע התכלת, כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על z-pad אז הגלגלת לא מהבהבת כמו בשאר הצבעים, אך הפסקת התיפקוד זהה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by SUPER300,

אני מחפש מקלדת ועכבר טובים לגיימינג, ושהמקלדת תהיה עם לדים. צריך שהם יהיו זמינים בסניף של ksp באילת. הנה הקישור: Www.ksp.co.il . תבחרו סניף בצד ימין למעלה ותבחרו באילת. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tochkel,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008769191&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Naor1131,

היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Flash,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני רוצה להחליף חלק מהמתגים ב-blackwidow שלי כדי שיהיו פחות רועשים ומתאימים יותר לגיימינג . מה אתם אומרים חומים, שחורים או אולי אדומים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tidan27,

שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחפש מקלדת אלחוטית למדיה סנטר, ראיתי המלצות על לנובו N5902 אבל לפי ביקורות אין בה את האות ת' והעכבר שלה לא נראה יותר נוח מעכבר אלחוטי. רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות כמו שלט ה-MAGIC שיש ל-LG או אפילו כמו הלחצן האדום שיש בלפטופים של לנובו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Itzik 007,

יש לי כמה מחסניות דיו מקוריות בבית. מישהו מכיר חנות בירושלים שניתן לתת לה את המחסניות תמורת כסף מזומן (ולא הנחה בקנייה עתידית)? מה הטווח מחירים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Froze,

אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ic3 CuB3,

אני מתלבט בין 2 מארזים של ANTEC. SONATA II http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/3017?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 לבין 3800BQE http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/2099?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 ***משום מה לא מופיע באתר של ANTEC*** איזה מארז עדיף יותר ? ומה ההבדלים חוץ מהספק ? איזה מארז שקט יותר ? תודה !!! :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עסק המתאמים האלחוטיים שהחל בגדול עם ה-Apple TV, סוחף אחריו עוד ועוד חברות, והיום מיקרוסופט משיקה מתאם בסטנדרט ה-Miracast לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a7%d7%90%d7%a1%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 6kwar,

אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים