ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר עד 300 שקל. הדרישות שלי מהעכבר זה שהוא יהיה נוח ליד. וגם הלחצנים שלו והגלילה שלו תהיה סבירה. אני בעיקר אשתמש בו לגלישה באנטרנט. כמו שכתבתי בכותרת. לא משנה עם העכבר יהיה חוטי או אלחוטי. העיקר שיהיה אמין ויתפקד כמו שצריך. בתודה...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעכבר שני אפשרויות אפשרות usb ואפשרות רגילה לחבר לאן שכולם מחברים.לאן מומלץ.יש לי עכבר logitek 1600 dpi של גיימר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה מוזרה: פעם, לפני כמה שנים, כל המחשבים הגיעו עם ספק כוח ג'נרי של 300-350W ועבדו כמו תותחים בלי בעיות. אף אחד לא חשב אז להוציא 600 שקל על ספק כוח. למרות שאלו היו ספקים פשוטים ובלי שם גדול מאחוריהם הם בגדול עבדו יפה מאד. מאז התחום מאד התמקצע וכל החברות הגדולות יצאו עם ספקים מיוחדים עם מיליון מאווררים, תאורה ומה שלא תרצו והתחילו למכור אותם במחיר פי 5 ויותר מספק גנרי דומה. עכשיו, נכון שדרישות החשמל של מערכת ממוצעת עלו מאד וקשה להחזיק מחשב נורמאלי עם ספק של פחות מ 400W. אבל בשוק יש הרבה ספקים גנריים של 500-600W בגרושים (פחות מ 200 שקל). אז למה פתאום הם לא טובים מספיק ? אז נכון שבספק מוכר וידוע יש סיכוי של 2% לכשל ובספק גנרי יש סיכוי של 5%, אבל האם זה מצדיק את ההפרש ?…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עסק המתאמים האלחוטיים שהחל בגדול עם ה-Apple TV, סוחף אחריו עוד ועוד חברות, והיום מיקרוסופט משיקה מתאם בסטנדרט ה-Miracast לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a7%d7%90%d7%a1%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש גיים פד לPC להחליף את הXBOX 360 CONTROLLER המזדקן שלי. מעוניין בעיקר בתאימות (בלי צורך להתעסק עם תוכנות התאמה שונות ומשונות) ובנוחות. יש משהו עדיף מהXBOX ONE CONTROLLER?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare? למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו: http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx תודה רבה רבה :-* ;D
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי בקיי.אס.פי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט - Wireless Desktop 3000 (Blue Track). בזמן מעבר דירה הצלחתי בהרבה כישרון לשבור את הדונגל (USB Receiver). דיברתי עם קיי.אס.פי ואי אפשר לקנות שם רק את הדונגל. דיברתי עם מיקרוסופט שאמרו שאפשר לקנות דונגל ג'נרי באחת מחנויות המחזיקות את המוצרים שלהם. הם אמרו לי להגיע עם המקלדת והעכבר ופשוט לנסות אחד אחד עד שאני מוצא משהו שעובד. הבעיה שהם נתנו לי רשימה של 1000 חנויות וכנראה שרק לאחוז קטן באמת יש דונגל גנרי כזה. מישהו מכיר חנות מתאימה? תודה, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר אבל אני מתלבט G400 או MX518 אני יודע ש G500 טוב יותר אבל אין לי כסף לפאד ב200 שקל אז תגידו לי מה עדיף G400 או MX518 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדפסת שחורה/לבנה, להדפסת מסמכים, אין צורך בצבע ושתהיה כמה שיותר זולה לא צריך משהו רציני, סך הכל שתעבוד במחיר מינימלי כמה שאפשר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-