ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
או.קיי אז ככה: אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב. נ.ב. ראיתי את המדפסת הזאת: Lexmark X1150 והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך?? ומדפסת לייזר צריכה דיו? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מארז + ספק התקציב שלי הוא עד 800 שקל. דרישות המארז: 1. אני מחפש מארז קטן לא ממש גדול שיראה הסטטי ויפה על השולחן שלי. 2. שהמארז יהיה שקט מאוד!... וכשאני מדבר על שקט אני מתכוון לזה. 3. שתהיה זרימת אוויר טוב (ללא בעיות טמ'פ) 4. צבע שחור חובה או שחור+כסוף. 5. קל... אחד מהדברים החשובים בשבילי!. דרישות הספק: אתה אמת אני לא מבין ממש בספקים אבל אני מחפש משהו שקט במיוחד עם ביצועים טובים שיהיה אפשר לסמוך עליו בעתיד ובהווה נ"ב: אולי בהמשך אני יחליף את המערכת שלי לטכנולוגית הSLI אז שיהיה אפשר להסתמך על הספק שלי שהוא יוכל להחזיק שני כרטיס מסך כמו 6800GT. אני חשבתי ללכת על הספק של ENERMAX לינק:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת אך מתלבט בין הדגם הישן לחדש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4624 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000367&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה עדיף?קראתי ביקורות של משתמשים שמעדיפים את הדגם הישן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשום בכותרת ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רבכ מתלבט בין קיי 350 לקיי 800 של לוגיטק. אחד עולה בישראל 260 ש"ח והשני עולה בארה"C 80 דולר מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להיוועץ איתכם בנושא הבא. אני נדרש להיות בקשר מקצועי יום יומי עם אדם מרוחק גיאוגרפית. הצורך הבסיסי הוא להיות לקיים שיחות ווידאו תוך כדי העברה הדדית של תכנית כגון סקיצות, נוסחות מתמטיות וכיו"ב. לשני הצדדים לפטופים ללא מסך מגע. הפתרון שהוצע היה לרכוש התקן עבור כל אחד מאיתנו. התקן זה יחובר לכל אחד מהלפטופים. הבעיה היא שלמרבה המבוכה אין לי מושג מה נדרש כאן ואם בכלל קיימים מוצרים העונים לדרישות. מהן החלופות העומדות בפני? משטח אלקטרוני? עט אלקטרוני? טבלט? (מתחבר ללפטופ?!) התקן אחר? ניסיתי לקרוא על הנושא ברשת ויצאתי מבולבל - עטים אלקטרונים, עטים אקטיביים, עטי Stylus, משטחי מגע.. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרך לא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד. מה לדעתם הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מדפסת HP Deskjet D1360. לפני כמה ימים נגמר לי הדיו במחסנית השחורה. קניתי מחסנית שחורה חדשה אבל לא מקורית של HP. כשניסיתי אותה המחשב אמר לי שהמחסנית שגוייה ולא הצלחתי להדפיס למרות שראיתי דיו. הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחסנית והמוכר הראה לי שהמחסנית עובדת על מדפסת אחרת (לא מאותו סוג). קניתי מאותה החנות מחסנית דיו שחורה מקורית של HP וניסיתי אותה וזה עבד בסדר גמור. רציתי לשאול: 1) למה המדפסת שלי עובדת רק עם מחסניות מקוריות של HP (שהן יקרות בדרך כלל)? 2) האם יכול להיות שחברת HP שמה הגנה על המדפסות החדשות שלה כדי שלא יעבדו עם מחסניות לא מקוריות וזאת הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, מזה שנים שאני די קונה רק מוצרים של לוג'יטק אבל משום מה אני חווה בעיה עם עכברי הגיימינג שלהם, זה מתחיל עם הMX518 אשר רכשתי בזמנו. בהתחלה הוא התחיל לאגור מין שומן וטינופת בכמויות בצורה מוזרה.. אחרי שנה בערך הוא מת. ממשיך עם G5, הציפוי הכחול שלו פשוט התחיל להתקלף אחרי חודש, לאחר חצי שנה הציפוי בד של הכבל שלו התחיל להיקרע ואחרי שנה וחצי הוא מת. השבוע רכשתי עכבר G500, הדוגמת מתכת שצבועה עליו באופן כמעט מיידי התחילה לדהות והיא ממשיכה להיעלם מיום ליום, היום כבר הגלגלת חורקת בצורה מאוד בולטת בעת הסיבוב. בקיצור אישית החלטתי ליצור קשר עם לוג'יטק בקשר לG500, הם אמרו לי שהמוכר צריך עד שנה מיום הקנייה להחליף לי את העכבר מכיוון שזה נכלל תחת האחריות. מחר אני אנסה ליצור קשר עם החנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי RECLUSA של מייקרוסופט, האות העברית בקושי מוארת, האם בדגם הנ"ל האותיות העבריות מוארות באופן סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוח אם לפי דעתכם יותר טוב מבין 2 הלוחות האלא: לוח עם של GIGABYTE שמבוסס על ה'ציפסט החדש של VIA הלא הוא KT333 והדם שלו GA-7VRX או הלוח אם של MSI המבוסס על אותו צ'יפסט והדם שלו KT3 Ultra-ARU
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-