עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iSolt,

http://ksp.co.il/?uin=28702 __________________ מקלדת גיימרים מכאנית Corsair Vengeance K70 RGB Cherry MX Brown הסוויצ' החום הכי מתאים לי. ואני חייב לדים כחולים מה דעתכם עליה? יש למישהו אותה? שווה תמחיר? יש מקלדת טובה יותר ממנה בסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ראיתי משהו נחמד של THEC אבל המקשים צפופים וקטנים האם יש עוד מקלדות כאלה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shalom123,

שלום רבכ מתלבט בין קיי 350 לקיי 800 של לוגיטק. אחד עולה בישראל 260 ש"ח והשני עולה בארה"C 80 דולר מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, אני צריך המלצה על מדפסת הכולת: צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. את המדפסת הכי משתלמת שיכולה להיות מבחינת דיו ואיכות במחירים של 300-500 ש"ח. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Flash,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

שלום. אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה. המפרט: מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ כונן תקליטורים :X52 מארז: ENERMAX 350W זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ. הארד-דיסק: MAXTOR 40GB זה כל הדברים שאני סגור עליהם. מה שאני לא סגור: כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם??? כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון. עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים. לוח אם: הייתי סגור על…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן אני מעוניין לרכוש את אחד משלושת הגיימפאדס האלה (באותו סביבות המחיר). לקחתי את הרשימה מפה http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094&DB66997=66998&DB67001=67002 אם מישהו מוכר את אחד מהם ביד שניה אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בנוסף אבל אני בעיקר רוצה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by natee,

יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Naor1131,

היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, מזה שנים שאני די קונה רק מוצרים של לוג'יטק אבל משום מה אני חווה בעיה עם עכברי הגיימינג שלהם, זה מתחיל עם הMX518 אשר רכשתי בזמנו. בהתחלה הוא התחיל לאגור מין שומן וטינופת בכמויות בצורה מוזרה.. אחרי שנה בערך הוא מת. ממשיך עם G5, הציפוי הכחול שלו פשוט התחיל להתקלף אחרי חודש, לאחר חצי שנה הציפוי בד של הכבל שלו התחיל להיקרע ואחרי שנה וחצי הוא מת. השבוע רכשתי עכבר G500, הדוגמת מתכת שצבועה עליו באופן כמעט מיידי התחילה לדהות והיא ממשיכה להיעלם מיום ליום, היום כבר הגלגלת חורקת בצורה מאוד בולטת בעת הסיבוב. בקיצור אישית החלטתי ליצור קשר עם לוג'יטק בקשר לG500, הם אמרו לי שהמוכר צריך עד שנה מיום הקנייה להחליף לי את העכבר מכיוון שזה נכלל תחת האחריות. מחר אני אנסה ליצור קשר עם החנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by The Dom,

היי, קניתי לפני כשנה וחצי Mionix 3200 חדש לגמרי והיום , לאחר שימוש קל מאד בעכבר, הגלגלת התחילה לחרוק (squeak) כשמשתמשים בה. קניתי את העכבר דרך איביי כך שגם אם הייתה, לא בטוח שכבר יש אחריות על הדבר הזה. יש מה לעשות?

16. Started by eido300,

עד כמה זה מורכב להחליף מקלדת במחשב נייד? והאם יש חשיבות לקנות מקלדת מקורית (במקרה שלי היא גם מוארת)? תודה.

17. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני חושב לקנות כרטיס 6800GT או X800XT בחו"ל... הבעיה היא, שאני לא בטוח אם הHEC 300w AR-T שלי יחזיק אותם כמו שצריך. אני לא רוצה להמר. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז אותו סתם. המפרט: A64 3000+ Abit KV8 Max3 512mb samsung PC3200 HDD1: maxtor 40 gb PATA HDD2: maxtor 80 gb SATA HDD3: WD 6 gb PATA Lite On burner LG CD-ROM five case fans and two cathodes אם זה משנה אה וכרגע יש לי Ti4600 של אסוס תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, הסוגיות הבאות עלינו לטובה הן כדלקמן. 1) יש לנו דיסק 80 גיגה חיצוני USB לצרכי גיבוי. ועם זה נשאר. צריך איזשהו אביזר שיכבה בו את המתח (יש לו ספק כוח נפרד) כשמכבים את המחשב הראשי. (כמובן אין במחשב הזה, חדש יחסית, את השקע מתח הנוסף למסך, הו הימים הטובים.) פעם היה לנו דיסק קטן יותר שרץ מהמתח של המחשב, אבל עכשיו חבל שהנוכחי יעבוד 24x7 פי שניים מזמן השימוש. אצלנו מחליפים חומרה רק שהיא כבר מתחננת עם ניצוצות לתת לה כבוד אחרון, לא חשוב מה ביל רוצה. מצאתי מפסקים כאלו לרשתות חשמל הבריטית והאמריקאית, אבל בינתיים לא לשקעים ישראליים. http://www.maplin.co.uk/Free_UK_Delivery/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639.htm 2) יש לנו מס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zip master,

אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?

23. Started by NI4NI,

יש לי שאלה מוזרה: פעם, לפני כמה שנים, כל המחשבים הגיעו עם ספק כוח ג'נרי של 300-350W ועבדו כמו תותחים בלי בעיות. אף אחד לא חשב אז להוציא 600 שקל על ספק כוח. למרות שאלו היו ספקים פשוטים ובלי שם גדול מאחוריהם הם בגדול עבדו יפה מאד. מאז התחום מאד התמקצע וכל החברות הגדולות יצאו עם ספקים מיוחדים עם מיליון מאווררים, תאורה ומה שלא תרצו והתחילו למכור אותם במחיר פי 5 ויותר מספק גנרי דומה. עכשיו, נכון שדרישות החשמל של מערכת ממוצעת עלו מאד וקשה להחזיק מחשב נורמאלי עם ספק של פחות מ 400W. אבל בשוק יש הרבה ספקים גנריים של 500-600W בגרושים (פחות מ 200 שקל). אז למה פתאום הם לא טובים מספיק ? אז נכון שבספק מוכר וידוע יש סיכוי של 2% לכשל ובספק גנרי יש סיכוי של 5%, אבל האם זה מצדיק את ההפרש ?…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by OR007,

לשם שינוי, צריך לזרוק קצת כסף על משהו שהוא לא מסך, או כ.מסך, או מארז חדש בכל אופן, התקציב העומד לרשותי הוא 1500 שקל, התלבטתי בין 2 מצלמות - Canon A70 Fuji FinepixS3000 כעקרון אני "צלם" מתחיל, לא זקוק ליותר מידי פונקציות, אבל רצוי שהם יהיו שם, בעתיד לאחר שאני כן אתנסה קצת בצילום. אשמח לשמוע דעות של בעד ונגד, או המלצות על מצלמה אחרת (רק לא HP, ראיתי מצלמות שלהם, ולמען האמת הייתי מאוכזב)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.