עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עקב המצב והעבודה מהבית יש לי על שולחן העבודה את הלפטופ של העבודה שמחובר דרך דוקינג סטיישן ובנוסף מחשב דסקטופ. שניהם מחוברים לאותו מסך, מקלדת ועכבר. כרגע אני כל פעם מנתק ומחבר ידנית את הכבלים, אבל מחפש פתרון לזה. הכניסות במסך הן DVI ו display port. מהדוקינג סטיישן יש יציאה של displayport. כרגע שניהם מתחברים ל DVI במסך עם כבל מתאים, ואני מחליף כל פעם. ראיתי את המוצר הזה ורציתי לדעת אם נראה כמו פתרון מתאים. https://www.aliexpress.com/item/4000035757064.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dff782bYTgnvh&s=p&ad_pvid=202007220011009229991277919100003980195_2&algo_pvid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9&algo_expid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9-1&btsid=0ab…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by abo9,

אני מחפש עכבר עד 300 שקל בערך טיפה יותר שמתאים לגיימינג וגלישה האחיזה שלי זה בין CLAW לPALM איזה עכבר אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iib,

הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן אני מעוניין לרכוש את אחד משלושת הגיימפאדס האלה (באותו סביבות המחיר). לקחתי את הרשימה מפה http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094&DB66997=66998&DB67001=67002 אם מישהו מוכר את אחד מהם ביד שניה אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בנוסף אבל אני בעיקר רוצה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by noodle,

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dennis14,

אני זקוק לספק שיחזיק יציב את המערכת הבאה גם באוברקלוק גדול לכ.מסך, ולמעבד ( מ - 2.0 GHZ ל - 3.0 GHZ אם אצליח) : X800 GTO2 AMD OPTERON 146 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D CRUCIAL BALLISTIX DDR 400 2X512MB WD 7200RPM 16MB 320GB SATA2 SUNBEAM TRANSFORMER BLUE איזה מהספקים שלמטה יתמודד עם המשימה הכי טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4691 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 http://ksp.co.il/main.php?uin=2706 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3408

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Naor1131,

היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כל המחשב אני מזמין מtms, אז עדיף משהו משם. חשבתי על microsoft keyboard 600 ב66 ש״ח. יש משהו משתלם יותר עד 100ש״ח?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.

14. Started by nadav275,

שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by r1plet,

Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Flash,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Haflo,

יש ברשותי קצת יותר משנה (שנוה וחודש אם לדייק!) צורב Yamaha CDRW8424 SCSI לאחרונה יש לי הרגשה שהוא מעוניין לסיים את מערכת היחסים שלנו.... :'( אני לא בטוח אם הוא כועס בגלל החרא שאני מאכיל אותו כרגע (דיסקים מזורגגים של Maxwell x12 עטיפה דקה או Mitsumi Blank CD`s) ??? או אולי בגלל שהוא עובד אצלי שעות נוספות? (ביום רגיל בערך 5 דיסקים) בכל אופן החלטתי לפתוח אותו ולהרביץ לו ניקיון, יש למישהו רעיונות נוספים מלבד ניקוי הראש (עם מקלון צמר) את המגש, ואת המסילות של הראש, עוד דברים שצריך לעשות? (ואל תגידו לי לזרוק את המדיות של Maxbad לפח, כי הם כבר שם!!! :AR15:) ואם כבר איזה מדיות מומלצות לצריבה? האם יש הבדל בין Audio ל Data ? (בסוג המדיה) ויש למישהו המלצות לצורב טוב? (רצוי SCSI כי …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Coca Cola,

750VA יספיק? האם באלפסקים של gamatronic יש תוכנה לכיבוי מחשב עצמאי? זה ממש חשוב לי שאם במקרה יש הפסקת חשמל בלילה אז המשחב יתכבה בעצמו יש עוד חברות חוץ מadvice U- gamatronic שהן טובות, לא יקרות ומומלצות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yakir4u,

שלום אני מדפיס מדי פעם וגם אז לא כמויות גדולות מחפש מדפסת לייזר עם עדיפות למשולבת ועדיף שהטונר לא יהיה שחיתה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.