עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X7-007,

העכבר יותר טוב - באותה רמה - מ RAT7 או עכבר אחר שמוביל כרגע ? אני לא יודע למה אני מרגיש חוסר דיוק עם ה RAT7, אני מרגיש כאילו אני צריך להילחם על X או לשנות את השם או כל דבר שדורש דיוק של ממש. יש לי את המשטח של SteelSeries SX שהוא הכי יקר והכי טוב בשוק לפחות גם בהרגשה שלו, ועד עכשיו זה עבד טוב. השאלה זה האם ה RAT7 מגמגם או ש"הרגליים" שלו כבר לא טובים או שלא מחליקים ויש תקיעות כשזזים לאט ימינה ושמאלה. וניסיתי להחליף עם ה SteelSeries Glides אבל עדיין זה לא ממש מדוייק וזה מעצבן לשחק עם העכבר במקום להנות מהמשחק. אני לא ממש מתכוון להשתמש באלחוטי וכנראה אני אשתמש בו עם הכבל, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרה בשביל להנות מהצורה של העכבר ומהכפתורים הנוספים והדיוק שאם אכן באמת יהיה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. והאם צפוייה הוזלה משמעותית במחירי הגי פורס 3 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nadav275,

שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Dr@gon,

טוב אז ככה אני רוצה לקנות מארז + ספק התקציב שלי הוא עד 800 שקל. דרישות המארז: 1. אני מחפש מארז קטן לא ממש גדול שיראה הסטטי ויפה על השולחן שלי. 2. שהמארז יהיה שקט מאוד!... וכשאני מדבר על שקט אני מתכוון לזה. 3. שתהיה זרימת אוויר טוב (ללא בעיות טמ'פ) 4. צבע שחור חובה או שחור+כסוף. 5. קל... אחד מהדברים החשובים בשבילי!. דרישות הספק: אתה אמת אני לא מבין ממש בספקים אבל אני מחפש משהו שקט במיוחד עם ביצועים טובים שיהיה אפשר לסמוך עליו בעתיד ובהווה נ"ב: אולי בהמשך אני יחליף את המערכת שלי לטכנולוגית הSLI אז שיהיה אפשר להסתמך על הספק שלי שהוא יוכל להחזיק שני כרטיס מסך כמו 6800GT. אני חשבתי ללכת על הספק של ENERMAX לינק:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Boomer,

מישהו שיש לו Athlon XP יכול להגיד לי מה בערך החום של המעבד שלו כשהו מדליק את המחשב? שלי זה קצת יותר מ-40 מעלות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אוקיי, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח. חשבתי על איזה WD 40GB 7200RPM. נגיד שזה סודר, יש בעיה אחרת: יש לי ספק 250W ג'נרי ( שאר המפרט, במפרט ) ואני חושש שמא זה לא יהיה מספיק ... תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Eyal Golan,

היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bakshi1,

שלום לכולם, המדפסת הנוכחית שלי שווקה חיים ( Hp 6500) לאחר כ 4.5 שנים. אני מחפש מדפסת שהיא דומה לקודמת ( All in One) אבל שתהיה חסכונית בדיו. אני מדפיס כמעט תמיד בשחור (בערך 25 דף בחודש..) אופציית הפקס לא נחוצה לי כול כך (אני חושב השתמשתי בפונקציה זו כ-10 פעמים במהלך ה 4 שנים..). אגב, למי שהתהה המדפסת הנוכחית אינה מדפיסה כלל, הדף יוצא נקי. ניסיתי הכול- איפוס, ניקוי ראשים, ככול הנראה הגיע סופה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shimon23,

שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003179253&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare? למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו: http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx תודה רבה רבה :-* ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עקב המצב והעבודה מהבית יש לי על שולחן העבודה את הלפטופ של העבודה שמחובר דרך דוקינג סטיישן ובנוסף מחשב דסקטופ. שניהם מחוברים לאותו מסך, מקלדת ועכבר. כרגע אני כל פעם מנתק ומחבר ידנית את הכבלים, אבל מחפש פתרון לזה. הכניסות במסך הן DVI ו display port. מהדוקינג סטיישן יש יציאה של displayport. כרגע שניהם מתחברים ל DVI במסך עם כבל מתאים, ואני מחליף כל פעם. ראיתי את המוצר הזה ורציתי לדעת אם נראה כמו פתרון מתאים. https://www.aliexpress.com/item/4000035757064.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dff782bYTgnvh&s=p&ad_pvid=202007220011009229991277919100003980195_2&algo_pvid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9&algo_expid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9-1&btsid=0ab…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by noodle,

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zmatanel,

לפני כמה זמן נשפך לי בטעות קפה על המקלדת, לא יודע אם מה שעשיתי היה נכון או טיפשי: ניתקתי אותה מהר, ניסיתי לספוג כמה שיותר מהזולים החוצה בעזרת נייר סופג והנחתי אותה הפוך כדי לנסות לגרום לכמה שיותר מהנוז להטפטף החוצה. מדובר במקלדת Blackwidow של razer ,מה שעשיתי לא עזר ממש הקפה התייבש וחלק מהמקשים נהיו "דביקים" (כלומר אני לוחץ עליהם ואין את התגובה ה"קליקית" של הסוויטץ' או שהכפתור נתקע לחוץ לאיזה שנייה. יש איזושהיא דרך לסדר את זה (במעבדה או בעצמי, כי כמו שהבנתם כנראה שהאחריות כבר אינה תקפה)? ניסיתי כבר להרים חלק מהמקשים ולראות אם יש משהו שאני יכול לנקות עם כלים פשוטים שיש לי בבית אבל זה ניראה בערך כמו בתמונה שמצורפת ועושה רושם שהמקור ל"דביקות" נמצא במגע בין החלק הכחול של ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by toto,

למי לדעתכם יש מעבדים יותר טובים אינטל או amd?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הזמנתי את STEELPAD QCK+ ורק עכשיו ראיתי תגודל הענקי שלו!! חשבתי שהוא יותר טוב אבל הוא ענק.... אני לא מבין איך אפשר לשים משטח של 40 ס"מ על השולחן.... יכול להיות שהם טעו בגודל שלו??כי זה לא אפשרי..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by composite,

כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Froze,

אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.