ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם במתן רשמים על העכברים: Razer Nostromo, Steelseries Sensei תודה רבה על עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שיש לי מאוד מוכרת מבחינתי כי זה תמיד קרה לי בעבר אך עם הזמן זה הסתדר(או שאני עשיתי משהו מבלי לדעת). העיניין עם המקלדת הוא שקודם כל היא חדשה,מקלדת של מיקרוסופט דגם Wireless Keyboard 1000. במשחקי פעולה שאני משחק,מה שקורה זה שבמידה ואני לוחץ ומחזיק את W אז המקלדת אומנם מגיבה אך אחרי 3 שניות היא מפסיקה להגיב וצריך ללחוץ שוב על אותו כפתור בשביל לבצע פעולה. ההרגשה היא שהמקלדת פשוט מאבדת את האות האלחוטי לשנייה ובגלל זה צריך ללחוץ כל הזמן על אותם הכפתורים במקום להתנהל בצורה תקינה. העייניין שזאת רק ההרגשה כי בהגדרות המקלדת אני רואה שהאות חזק והכל תקין מבחינה חומרתית. דרך אגב,עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי את הדיון הנ"ל עם בידיוק אותה הבעיה חוץ מעיניין הסוללות: http:…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים אם כניסה דיגיטלתי ויאפשר להשיג בארץ לא Altec Lansing ADA890 כי אי אפשר להשיג בארץ
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראו לי מארז פשוט של SIMBADDA C850 ב 320 שקל כולל ספק גנרי -500W הבנתי שהגנרים לא משהו.. השאלה אם זה עקרוני כלכך . . .ואם הם אמור להוציא 500W כמה באמת יתן?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך עכבר טוב לBF2. קראתי את הדיונים שהיו כבר לגבי שני העכברים האלה ולא ראיתי מסקנה ברורה. מה שדווקא קוסם לי ב518 הוא שאין גלגלת אופקית ויש שני כפתורים בצד. האם הG5 באמת שווה 100 שקל יותר ? ממה שאני קורא מעל 800 DPI כבר לא רואים הבדל בעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר חינם שהוא בלאקברי CURVE 9300 דרך סלקום, למי שמדבר מעל 100 ש"ח בחודש. ובכן החבילה שלי היא גם ככה 210 ש"ח בחודש ככה שזה נותן לי החזר. בכל מקרה המכשיר הגיע עם מתנה קטנה וחמודה, וגם לא כ"כ זולה! מדובר על המכשיר הנ"ל: Wowee Gel Audio Speaker אני חייב לומר, הופתעתי! מגיע עם סאב קטן בתוכו שברגע ששמים על משטח במיוחד מעץ הוא עושה אחלה באס ופיתרון חמוד מאוד. הבעיה הוא שהוא יקר, בחו"ל כ 50-70 דולר. פה בארץ בטוח כפול. אגב, המכשיר דיי שמנמן, באורך של ה HTC HD2 שלי, אבל פי 3 ממנו בעובי. בכל מקרה מדליק לחבר את זה למחשב נייד שלא מחובר לשום דבר (כמו שלי), שיפור גדול בסאונד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהעכבר הנוכחי התחיל להרגיז אותי, החלטתי לקנות עכבר חדש. אני מעוניין בעכבר אופטי חוטי בעלות של כ-250 ש"ח לכל היותר. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק, ולכן אני מעדיף עכבר שלהם, אבל אני לא אתנגד לעכבר טוב של חברה אחרת. תודה רבה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד שח"1068 1800+ amd athalon לוח אם ש"ח gygabite 7vix 266 470 זכרון דידיאר 256 378 שקל מארז 136 שקל מה כדאי מה לא? הצעות לכרטים מסך בתחום ה600 שקל. האם asus g-force ti 64 ddr טוב? יש לי סה"כ עד 2800 שקל תעזרו בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HP 7260,והתקנתי את הדרייבר מהדיסק שבא איתה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב והטלויזיה נמצאים באותו חדר והייתי רוצה לחבר את הטלויזיה ל TVOUT של כרטיס המסך שלי ולכך אני אצטרך כבל באורך של כ 6 מטר האם יש דבר כזה או שיש דרך טובה יותר מבלי לקרב את שני המכשירים אחד את השני ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ל-Advice איזה דגם שנקרא e-com. הם מעידים עליו שיש לו מייצב מתח פחות טוב משל הדגם הטוב והיקר יותר PRT.- מה זה אומר?? מישהו מכיר את הדגם הזה? עובד איתו? יכול להגיד אם זו קניה כדאית? אני חושב על הדגם e-com 600 והוא אמור להחזיק מסך LCD + את המחשב הבא: AMD 64 3200+ וגם מאוורר של TT GForce 6600 GT H.D 200GB צורב DVD של NEC ספק כוח 400 של HEC (עם 2 מאווררים גדולים במארז) יחזיק את זה בכבוד? או שכדאי לרדת מהדגם הזה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש . בחרתי את המפרט שיהיה בו ואני רוצה לדעת איך המארז הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2074&catcode=91&AdCat=&parentid 1. טוב / לא טוב = למה? חשוב לי לדעת את התשובה לשאלה הזאת כי אני לא יקנה מארז יפה אבל חרא ב 400 שקל... 2. הוא מגיע אם ספק כוח? אם כן אז כמה וואט? מה שבטוח שהוא מארז יפה... יש אותו בצבע שחור, כסוף וכחול = אני רוצה את השחור!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי (לא מבין במחירים, אבל שיתאים למשתמש הממוצע). חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון, בעבר הייתה ברשותי מקלדת: microsoft multimedia keyboard 1.1 והיום ברשותי: microsoft wireless desktop 2000 במקלדת הישנה המקשים היו גבוהים מהמקלדת החדשה (מה שהיה לי הרבה הרבה יותר נוח) וכמובן שבעת לחיצה, באמת הרגשתי את המקלדת. רציתי להבין האם יש שם/סוג ברור להבדל בין המקלדות? כלומר בגובה הזה של המקשים.. בהתחלה חשבתי שהקודמת מכנית, אך מהר מאוד לאחר בירור הובהר לי שלא. אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לדעת, וכמו כן לשמוע על מקלדות בעלות קונספט דומה הנמכרות כיום. תודה ענקית!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-