ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני מתלבט... :s05: אני רואה את העכברים של microsoft: ה-6000 וה-Bluetooth. והם נראים די איכותיים, אני רוצה להשוות אותם ל-G5 ול MX518 של- logitech אבל אין על כל העכברים שום מידע באתר שלהם ( של microsoft ). מה אתם אומרים? אם יש לכם פרטים על העכברים של microsoft אז תביאו לי ( יש לי כבר מידע על של -logitech ). נ.ב אני יודע שהעכברים של lugitech טובים ומומלצים יותר אני אני רוצה גם לדעת עד כמה הם יותר טובים כי הפרשי המחירים הם די גדולים ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב נייד שלי אין line in אלא רק אוזניות ומיקרופון, איך אפשר להוסיף כזה חיבור? לא הצלחתי למצוא משהו מתאים באיביי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי טס לארה"ב ואני במקרה זקוק לגויסטיק איכותי וטוב. ראיתי בamazon כל מיני ג'ויסטיקים אך אין לי מושג מה שווה ומה לא. אני יודע בבירור שאני רוצה SAITEK אבל לא יודע איזה. אני מעדיף עם כמה שיותר אופציות ופונקציות במחיר טוב. התקציב הוא בערך 300 - 500 שקל בארץ - דבר שיוצא 30-60 דולר בחו"ל (כי בחו"ל זול!). אז מה אתם מציעים? (אני מעדיף עם כמה שיותר תכונות כמו רטט - אם קיים דבר כזה, ודיוק רב...). *** שמעתי ש logitech זה לא משהו ולכן אני מעדיף SAITEK. אם קשה לכם לא להמליץ לי על logitech תמליצו, אך תתיחסו גם לSAITEK.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.minidisc.org/pony_mp3n1_interview.html אם מישהו יודע איפה למצוא את ה-hack הזה שיפרסם פה בבקשה.. זה רק מראה איך חברות כמו סוני או חסרות שכל לגמרי, או כל כך דפוקות בראש עם ה-atrac שלהן שלא חושבות בכלל על הצרכן.. אתם קולטים?? סוף סוף מכשיר קטן! נייד! עם מדיה זולה וגדולה שניתן לאחסן עליה MP3s!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של G27 חדש מKSP או איבורי (הכי זול משמעותית משאר החנויות) דבר ראשון - יש לי את שני הסניפים בעיר והיה לי ניסיון רע עם KSP באחריות על לוח אם, אבל אני יודע שהאחריות של לוג'יטק גלובלית ולכן לא ממש מדאיג אותי - האם אני צודק? לגבי ההגה עצמו - האם הוא שווה את הכסף? ממש מרגישים הבדל בינו לבין הגה ב"רק" 500 ש"ח נניח? אני חובב נהיגה באופן כללי ומשחקי מחשב גם, אם באמת ארכוש את המשחק, חוץ מGT5 לPS3 (שהבנתי שהוא חובה) איזה משחקי מחשב מומלצים להגה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו אני חוזר שנית: בלי שום קשר למחיר!!! מה עדיף מבחינת אמינות, איכות, אוברקלוקינג וביצועים: Intel Pentium 4 1.6[glow=A]A[/glow] AMD Athlon XP 1900+
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סט ג'נרי של חברה שקר כלשהו חשבתי להשתדרג BF4 100% תקציב 450 עם חריגה 50-100 תלוי באיכות דגש מאוד חשוב שיהיה מאותה החברה הסט!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיקמתי מחוץ לחדר מצלמת אינטרנט ואני רוצה לחבר לה כבל מאריך של 5 מטר כדי לחבר אותה למחשב ולראות מה קורה בחוץ בזמן אמת השאלה שלי אם זה יהרוס את איכות התמונה בגלל המרחק או לא? תודה על התשובות... מנהלים אני לא מצאתי לאן זה קשור אם זה לא קשור לכאן תעבירו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מארז + ספק התקציב שלי הוא עד 800 שקל. דרישות המארז: 1. אני מחפש מארז קטן לא ממש גדול שיראה הסטטי ויפה על השולחן שלי. 2. שהמארז יהיה שקט מאוד!... וכשאני מדבר על שקט אני מתכוון לזה. 3. שתהיה זרימת אוויר טוב (ללא בעיות טמ'פ) 4. צבע שחור חובה או שחור+כסוף. 5. קל... אחד מהדברים החשובים בשבילי!. דרישות הספק: אתה אמת אני לא מבין ממש בספקים אבל אני מחפש משהו שקט במיוחד עם ביצועים טובים שיהיה אפשר לסמוך עליו בעתיד ובהווה נ"ב: אולי בהמשך אני יחליף את המערכת שלי לטכנולוגית הSLI אז שיהיה אפשר להסתמך על הספק שלי שהוא יוכל להחזיק שני כרטיס מסך כמו 6800GT. אני חשבתי ללכת על הספק של ENERMAX לינק:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY DCR-PC101E את המצלמה קיבלתי בלי דיסק התוכנות כך שאין לי תוכנה שבעזרתה אני יכול להעביר את התמונות ה"רגילות" מה - MEMORY STICK למחשב. את המצלמה אני מחבר למחשב עם חיבור ILINK. יש לכם רעיון איך להעביר את התמונות ב"מכה אחת" מהמצלמה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין באיכות שמע גבוהה למוזיקה ולכן אני קונה מגבר + 2 רמקולים טובים... אני מתכוון לחבר אותם למחשב נייד, אך השאלה באיזה תצורה הכי כדאי לחבר והאם רכישת כרטיס קול טוב יותר (לעומת המובנה) תשפר את האיכות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות USB hub (לפחות 4 חיבורים), שיהיה מהיר והכי חשוב שהכבל יהיה יחסית ארוך? (נגיד מטר יספיק). אני רוצה להגדיל את הטווח של המקלדת+עכבר, שלטים, ו-ווייפיי, שכרגע הדונגלים שלהם מחוברים ישירות למחשב אבל הוא מוסתר וזה מקטין את הטווח משמעותית.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי MX518 שיש לו כמות רצינית של DPI 400-1800 אם אני לא טועה. זה עכבר למשחקים ואין לי עם זה בעיה, כשאתה לא משחק אני לא מצאתי DPI שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי קצת יותר משנה (שנוה וחודש אם לדייק!) צורב Yamaha CDRW8424 SCSI לאחרונה יש לי הרגשה שהוא מעוניין לסיים את מערכת היחסים שלנו.... :'( אני לא בטוח אם הוא כועס בגלל החרא שאני מאכיל אותו כרגע (דיסקים מזורגגים של Maxwell x12 עטיפה דקה או Mitsumi Blank CD`s) ??? או אולי בגלל שהוא עובד אצלי שעות נוספות? (ביום רגיל בערך 5 דיסקים) בכל אופן החלטתי לפתוח אותו ולהרביץ לו ניקיון, יש למישהו רעיונות נוספים מלבד ניקוי הראש (עם מקלון צמר) את המגש, ואת המסילות של הראש, עוד דברים שצריך לעשות? (ואל תגידו לי לזרוק את המדיות של Maxbad לפח, כי הם כבר שם!!! :AR15:) ואם כבר איזה מדיות מומלצות לצריבה? האם יש הבדל בין Audio ל Data ? (בסוג המדיה) ויש למישהו המלצות לצורב טוב? (רצוי SCSI כי …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שכאן אני ימצא את התשובה כי אני משתגע כבר אני ממש לא יודע אייזה עכבר לקחת ישלי עד עכשיו 4 אפשרויות http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://steelseries.com/products/game...edition#header http://steelseries.com/products/mice...ries-xai-laser הבאתי קישורים ל4 העכברים עכשיו שמעתי שגם זה טוב http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 ואני ממש ממש לא יודע מה לבחור בבקשה תעזרו לי לפני שאני קונה את כולם ומתאבד (לא סתם ) בכל מקרה ישלי יד גדולה לא קטנה ככה שאני צריך משו שיהיה נוח וכמובן כמו שכל אחד רוצה ביצועים טובים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-