ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול. וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך ב6 USB אולם עם הלוח עצמו הגיע חיבור לשני USB אשר מתחבר באיזור הכרטיסי PCI (חוץ מכנסיות הUSB שנמצאות שישירות על הלוח) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חיבור כזה ל4 USB? (ראיתי שיש 4 אבל רק כזה שמתחבר ישירות לPCI)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות USB hub (לפחות 4 חיבורים), שיהיה מהיר והכי חשוב שהכבל יהיה יחסית ארוך? (נגיד מטר יספיק). אני רוצה להגדיל את הטווח של המקלדת+עכבר, שלטים, ו-ווייפיי, שכרגע הדונגלים שלהם מחוברים ישירות למחשב אבל הוא מוסתר וזה מקטין את הטווח משמעותית.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום .. יש לי תמכונה המשולבת שמצויינת בכותרת - התקנתי את הדרייברים המטורפים שלה (לוקח הרבה זמן להתקין אותם והם 700 מגה ) לבעיה... אחרי שאני מתקין את הדרייברים המכונה עובדת נפלא.. עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש... אז כל פעם שאני מנסה להשתמש במכונה המחשב אומר שהמכונה לא מחוברת ויש לבדוק את החיבורים - והיא מחוברת היטב ודולקת! ... אז התקנתי את הדרייברים שוב מחדש (לאחר הסרה כמובן) ועוד פעם המכונה עובדת נפלא עד כיבוי של המחשב ושוב אחרי הפעלה מחדש היא לא עובדת! מישהו נתקל בבעיה מסוג כזה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי נורה שמתחברת לשקע USB מתוך 4 שקעים בחזית המארז הנורה פועלת רק בשניים. אחד כן ואחד לא כנ"ל בסוללה להטענת מכשירים סלולארים שיש לה שני שקעי USB
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מדפיס מדי פעם וגם אז לא כמויות גדולות מחפש מדפסת לייזר עם עדיפות למשולבת ועדיף שהטונר לא יהיה שחיתה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את תחנת העגינה הבאה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-thunderbolt-dock-wd22tb4/apd/210-bdqh/pc-accessories אני משתמש בה עם המחשב הנייד. ברצוני להשמיש אותה גם למחשב הדסקטופ שלי, שמספק רק חיבורי USB 3.0 סטנדרטיים(בעוד שתחנת העגינה מתחברת עם Type-C Thunderbolt 4. אני לא מחבר יותר מדי דברים: מקדלת, עכבר, מסך אחד. מה הן האופציות שעומדות בפני? אני חושש לחבר אדפטר פשוט ב50 שקל בין USB "רגיל" לבין Type-C. האם usb 3.0 בכלל בנוי להתמודד עם רוחב פס שכזה, ועם "פיצול" ההתקנים? מה דעתכם על כרטיס הרחבה יעודי שיושב על pci-e? אשמח לכל המלצה על מוצר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני מתלבט... :s05: אני רואה את העכברים של microsoft: ה-6000 וה-Bluetooth. והם נראים די איכותיים, אני רוצה להשוות אותם ל-G5 ול MX518 של- logitech אבל אין על כל העכברים שום מידע באתר שלהם ( של microsoft ). מה אתם אומרים? אם יש לכם פרטים על העכברים של microsoft אז תביאו לי ( יש לי כבר מידע על של -logitech ). נ.ב אני יודע שהעכברים של lugitech טובים ומומלצים יותר אני אני רוצה גם לדעת עד כמה הם יותר טובים כי הפרשי המחירים הם די גדולים ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץ תודה לכל מי שיעזור.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה התחדשתי בסט שציינתי בכותרת. אני מאוד מרוצה מהפרקטיות והנוחות ללא החוטים, אך אני נתקל בבעיה מציקה במיוחד - כל כמה זמן העכבר מתחיל לרצד וכאילו שהמחשב לא קולט את התנועה שלו כמו שצריך. הדבר קורה גם אצל קרוב משפחה שגם הוא קנה את הסט. חיפשתי ברשת ומצאתי רבים שנתקלו אף הם בתקלה אך לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לשמוע אם מישהו מכם נתקל בסט ומכיר פתרון לבעיה הזו. ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי והיה לי את ה SteelSeries SX ו DA2013 המשטח הכי טוב לדעתי ולדעת הרבה אנשים אחרים שקראתי בפורומים, בגלל שלא מייצרים ומוכרים אותו יותר לא ניתן למצוא בשום מקום אחר, מחפשים כרגע אלטרנטיבות. יש עדיפות ל Aluminum אבל GLASS גם אפשרי. מחיר כרגע עדיף לא יותר מ 250 מן התקן שאנחנו לא מכירים את המשטחים האלו באופן שבדקנו אותם אלא רק ע"פי שמועות או Review שמישהו עשה, גם אם המדריך היה טוב זה עדיין קשה להחליט כי כל ביקורת אמרה המשטח ממש טוב או דומה ל SX. רשימה די ארוכה של סוגי משטחים נבחרים שמצאתי שאפשרי לקנות מ Ebay כרגע, לפי הסדר מה שאני מעדיף לקנות מלמעלה למטה. http://www.ebay.com/itm/ORICO-AMP-T01-C01-R01-Fashion-Aluminium-Alloy-Gaming-Mousepad-Mice-Mat-/330955364373 http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-