ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
לפני מס' ימים רכשתי UPS של MUSTEK בעל 600VA למחשב שלי. ה UPS עובד מצויין - נבדק במצב גיבוי. מחזיק את המחשב כמו שצריך. מה שנראה לי מוזר זה מתח היציאה מה UPS במצב רגיל. המתח פשוט משתנה מדי פעם. בזמני שינוי המתח זה מה שכתוב ב LOG: UPS Status: UPS Normal - במצב זה מתח המוצא הינו 240V UPS Status: AVR Mode - במצב זה מתח המוצא הינו 206V (מה זה AVR??) השינויים הנ"ל מתרחשים אחד למספר שעות.. מזה שבוע המחשב שלי מחובר עליו ולא נתקלתי בשום בעיית יציבות המחשב. כמו כן לא היו נפילות מתח רשת. האם להחליף את ה UPS? תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009647349&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כרגע אני משתמש ב MX 1100 של לוג'יטק ומנצל את היכולות המוספות שלו אך הוא מראה סימני התפגרות קרובים והייתי רוצה להחליף אותו בעכבר דומה. מה שחשוב לי בעכבר הנוכחי הם 2 הכפתורים הנוספים הניתנים לתיכנות והייתי שמח למצוא עכבר דומה עם כפתורים נוספים הניתנים לתיכנות (תחת WIN7). אשמח להמלצה ורצוי לא של לוג'יטק עקב תוכנת השליטה הדפוקה שלהם.
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש עכבר זה בארץ. בחו"ל הוא מגיע ב-2 גירסאות. השאלה שלי האם הוא קיים בארץ...? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ"ו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
innovision ge force 2 ti 64 mb ddr או ge force 4 mx 440 64 mb ddr מה ההבדל בינהם בעיקר?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הנ"ל.מבחינת מחירים הם די קרובים. בבנצמרקים שנערכו אצל TOMSHARDWARE הradeon מהיר בכ10% עד 20% מהti 200 . לעומת זאת ניתן בקלות רבה לבצע overclocking לti200 ולקבל ביצועים של ti 500 שעולים בצורה ניכרת על ביצועי radeon 8500le . על מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[עריכה] לפי מה שהבנתי המבצע בבאג הוא על מוצרים שונים, ככה שזה לא רלוונטי, מה גם בחנות אחרת אפשר להשיג את השלט ב 213ש"ח שזה יותר זול עבור 2 מאשר בבאג. אני מחפש ג'וסטיק למחשב. הבנתי שזה של XBOX 360 מעולה למחשבי וינדוס. מן הסתם אני רוצה לפחות 2 בתור התחלה. יש את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10031 השני ב 80%, המבצע נגמר יום שבת. מה דעתכם, דיל שווה? והאם הג'וסטיק עצמו טוב? לוינדוס 7 כמובן. [עריכה] יש גם את החוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10457 שזול יותר ב 60ש"ח וגם השני ב 80%. האם האל חוטי שווה יותר? [סוף-עריכה] בדקתי גם באמזון http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Controller-Windows/dp/B004QRKWKQ אבל עם מיסים ומשלוח זה יוצא 274 ש"ח לאחד. תודה …
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כמו שבמדפסת דיו יש אופציה לבדוק כמה דיו יש ברצוני לבדוק כמה הדפסות זמין בטונר מלא שקניתי למדפסת השאלה איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בבקשה המלצה על מדפסת לייזר משולבת עם פקס ואמינה לעבודה במשרד קטן, תקציב של 1000 ש"ח אם בהוספה קטנה אפשר להשיג גם צבעונית אז אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-