עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZenMaster,

היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by the_saint,

יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי חברים וחברות, מחר יש לי יום חופש ואני מעוניין לנצל את המבצע שיש בKSP של מוצר שני ב60% הנחה שקרוב להסתיים אני רוצה לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטי בעבר היה לי עכבר vx nano של לוגיט'ק, מקלדת אלחוטית מעולם לא השתמשתי. יש לא מעט דגמים של מקלדות ועכברים של מיקרוסופט ולוגיט'ק וגם יש סטים משולבים האם יש לכם המלצות כלשהן ? בנוסף אולי גם אני מעוניין לרכוש אוזניות אך גם כאן יש כל כך הרבה דגמים (הייעוד הוא מוזיקה נטו, אלקטרונית, לא למשחקים) בנוסף התעניינתי בקניית סוללת גיבוי חיצונית, אך לא ראיתי משהו מעניין בארץ. ראיתי בebay סוללות של 30,000mah בערך ב200 ש"ח (סיניות) ובנוסף את Anker E4 13000MAH C ב197 ש"ח ישירות מאנקר, שנראה לי שאלך על האנקר כי קראתי ביקורות טובות והן מייצרים מוצר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roadrunner,

לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by huber,

שלומות למה מתי כשאני מנסב לצרוב דיסק עם הנרו, הוא נותן לי לבחור רק כפול 12? יש לי צורב כפול 20 ונרו גירסה הכי חדשה, אז? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by unknown,

http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DXT,

יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים,רציתי לשאול :יש לי את ה UPS הנ"ל. עכשיו,החברה מצהירה שהוא נועד לשני מחשבים + שני מסכי CRT 17 אינטצ'. מה שרציתי לעשות זה דבר כזה..ליציאה אחת של ה UPS לחבר לחוט שקע חשמל ועליו לשים מפצל,למפצל לחבר מודם ADSL (B-Focus 270PR)+מדפסת (Canon Ip1500)+מסך LCD (LG1720Q) + ספק כוח ג'נרי 250W (מפעיל שני מגברים של רכב,אחד 100W לסאב ואחד 250W לשני רמקולים רצפתיים) ועל יציאה אחרת של ה UPS לחבר את הכונן שלי (ספק של HEC475W שאפשר להגיד שהוא דיי עמוס..ראו מפרט מימין) מה אתם אומרים? יחזיק? ואם כן אז לא אמורות להיות בעיות עם זה? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by הויקינג,

אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SuperStyle,

לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה

15. אשמח לעצות מאנשים שיש להם את אחד מהסטים האלו,יתרונות? חסרונות? השימוש הוא ביתי,אינטרנט,ואופיס (לא משחקים) בקיצור,איזה עדיף? תודה!

16. Started by jobazuka,

שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by blabla2002,

אני צריך רמקולים טובים אם כניסה דיגיטלתי ויאפשר להשיג בארץ לא Altec Lansing ADA890 כי אי אפשר להשיג בארץ

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by quepasa,

רציתי לדעת עם אני מביא מקלדת מ קנדה איך אני יכול לשדך לה אותיות עבריות (חוצ ממדבקות ) נגיד יש אולי מקום שחורת על המקלדת או משהוא כזה??? עם יש או לחלופין יש לכם פתרון אחר נא לצרף לינק תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111483517,49497, עברו שבועיים ולא רואים אותו עדיין באופק.... כאמרתם בקורב התכוונתם חודשיים או שבועיים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Gnome,

תגידו מזה אומר ה DPI של העכבר? וכמה יש לעכבר אופטי ממוצע? ועוד שאלה... 800 DPI זה הרבה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים