עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by wow,

מישהו יודע אם בפאנל הזה יש תאורה כמו שהוא מוצג באתר או שאין? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בעכבר הזה: http://images.techtree.com/ttimages/story/wheel_mouse_optical.jpg ישנה דרך לכבות את הנורה בצד האחורי של העכבר מבלי לגרום לו נזק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כי זה מאוד נוח למי שכמעט ולא משתמש בעכבר יש דבר כזה,או שלא נראה לי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by i.k,

אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Bender Rodriguez,

שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roadrunner,

לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yotamoo,

מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ibrow-Now,

של 3COM או של אינטל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kletsman,

היי האם NEDIS היא חברה טובה לייצור הכבלים הנ"ל http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cable&db1300886=1300891&db1300893=1301180&orderby=price פשוט קניתי GPT, ויום אחד הוא הפסיק לעבוד. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ברשותי מארז גנרי של SPL ובו מורכב מעבד AMD XP עם מאוורר בצבע כחול, עליו מדבקה לבנה עליה כתוב AMD ומספר סידורי. מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי על הרעש במארז שלי שמגיע מהספק (או כך לפחות חשבתי). מסתבר שהמאוורר מפיק את כמות הרעש המשמעותית.. בדקתי זאת ע"י עצירה של המאוורר לכמה שניות (לחצתי עליו מעט). אחרי שהורדתי את האצבע הוא התחיל ממש "להמריא". המאוורר עושה עבודה מצוינת, והמעבד יושב על טמפ' מאוד נמוכות (ביחס למשתמשים אחרים). 37 או 30, אני לא בטוח איזה נתון הוא הנכון. בכל אופן, סיבה טובה לדעתי כדי לקנות אינטל.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

שלום לכולם. אתמול אחרי שניקיתי עכבר של מיקרוסופט רגיל שלי של יותר מ4 שנים, הוא התחיל לעבוד מוזר ועכשיו לא מסוגל לעשות תפקידו. אני צריך משהו בסביבות 150-300 ש''ח חוטי עדיף יותר מאלחוטי לאייזר עדיף יותר מאופטי לפחות 3 כפתורים כמו בעכבר רגיל האם מישהו מכיר עכבר ארגונומי טוב? אודה אם תמליצו משהו מפה: http://bit.ly/ouOtYf חג שמח לכולכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kalda01,

רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oren_c,

הייתה לי מדפסת ישנה במשך יותר מ-5 שנים, מהאלה ששלושת הצבעים נכנסים בטונר אחד. עשתה את העבודה כמו שצריך, היו בעיות רק לעיתים רחוקות אם בכלל (בקושי זוכר שהיו כאלה). החלפתי בזמן האחרון למדפסת מהסדרה HP OfficeJet 6900 שצריך בשבילה טונר HP 903XL. טונר צבע כזה עולה בערך 80 שקל (ויש שלושה צבעים אז צריך שלושה טונרים). טונר שחור כזה עולה 150 שקל. לעיתים תכופות מידי המדפסת עושה בעיות בהדפסה (פסים "מרוחים" על הדפים). זה בעצם מצריך ממני לעשות כל פעם Clean Cartridge, אבל הפעולה הזו עצמה מבזבזת דיו ודף אחד. כל פעם שיש תקלה של מריחות כאלה, אז בממוצע אני עושה ~2 פעמים את הפעולה של Clean Cartridge. לא עשיתי בדיקה דקדקנית (של חישוב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by jcdenton1,

אני מתכנן בקרוב לקנות או PALM או POCKET PC ותכננתי לקנות ZIRE71 כבר שבוע הבא אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט כי יש משהו יותר טוב. קודם כל אני לא מבין מה ההבדלים בין ה-POCKET PC לפאלם. אני קונה את זה בעיקר בשביל הבית ספר (להשתמש במקום מחברות) ואני לומד מקצועות כמו אלקטרוניקה, פיסיקה כך שיש הרבה שרטוטים. מה יהיה יותר נוח בשבילי? מה כדאי יותר? מה ההבדלים? בבקשה לציין דגמים ומאיפה אני יכול לקנות אותם. תכננתי לקנות את ה-ZIRE71 שבוע הבא ב 1500 שקל אבל אז חשבתי לבוא ולשאול אותכם קודם. אז התקציב הוא 1500 שקל בערך, אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו יותר טוב. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SuperStyle,

לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Joshua_G,

למחשב נייד חדש בעל מסך טוב מאד, אבל רמקולים פנימיים עלובים, נחוץ רמקול נייד בלוטוס. עדיפות ראשונה בחשיבותה היא משקל נמוך ככל הניתן. במקום שני בסדר החשיבויות נמצאת איכות הקול. עדיף רמקול סטריאו, עדיף גם אפשרות לחבר את הרמקול הנייד ליציאת האוזניות של המחשב עם כבל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by 8-Ball,

אני רוצה לקנות את המקלדת מולטמדיה של מיקרוסופט בצבע שחור (120 שקל בזיגזג) המחיר שלה בסדר גמור אבל השאלה שלי היא אם זה נוח להשתמש במקלדת כזאת? למישהו יש מקלדת שחורה ויכול להעיד? אני מפחד שיהיה לי קשה למצוא כפתורים בגלל הצבע וכו'...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות פקס כי הפקס שהיה לי נישרף אבל אני צריך אחד שיחזיק מעמד אבל שיהיה די זול (800 ומטה) תודה וצום קל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shl122,

שלום אני מחפש צורב בשביל חבר שלי, משהו בסביבות ה-600 שקלים אולי תמליצו לי על משהו..... אני מתלבט מבין הצורבים הללו אבל אם יש לכם בחירה יותר טובה, אשמח לשמוע ASUS CDRW401610 LG GCE-8160B AOpen CRW-2040 LITEON LTR-16102B תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לא מופיע שם יצרן או דגם כלשהו... אבל מי שיש לו לא יכול לטעות, יש לה עיצוב מוזר וקליפס עם קפיץ להצמדה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CobraBoy,

בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.