עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Spootnik,

טוב אז ככה בשעה טובה ומוצלחת קניתי 6600GT ואני עם ספק ג'נרי והוא נכבה לי כל הזמן אז ניתקתי אותו עד שאני אקנה ספק חדש. צריך המלצה לספק חדש עד 350 שקל שיחזיק לי תמפרט הבא מפרט בצד איפה שכתוב מפרט רק להוסיף 6600GT שכתוב בדרישות שלו מינימום 400W והספק ג'נרי שלי רק 380. מודה מראש אם אפשר גם חנות ואם המוצר במלאי זה עוד יותר טוב. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MishaK,

זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכם, זקוק להמלצה למדפסת לייזר ביתית, שתדפיס בשחור לבן בלבד, הטונר צריך להספיק לכמה שיותר הדפסות, חייב שתדפיס באופן דו צדדי ללא התערבות מצידי. אין צורך במכונה משולבת (מכונת צילום, סורק ופקס). התקציב עד 500 ש"ח. אני ואחותי סטודנטים וצריך אותה להדפסת מסות של מאמרים ומצגות במינימום עלויות. עדיפות לאחריות רחבה ומותג מוכר (יש לי ניסיון טוב עם מדפסות הזרקות דיו של HP למשל) ושהטונר אח"כ לא יהיה הרבה יקר. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by srulikg,

אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by WizMaster,

אוקיי אז ככה, בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, התקציב שלו הוא 7000 ש"ח. אז הרכבתי לו(בעזרתו הרבה של COM ) את המפרט הבא: Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL) Liteon40X24X10 HERCULES - Gamesurround Fortissimo II ASUSDVD ROM X16 Pine Comstar 56K Rockwell (PF-X01A-20) - V92 - PCI CTX PR705F - 0.24 - 17 inch - FD-Trinitron - 1280x1024 78Hz TASK TK-3001 - MIDI ATX - 300w ATX עכשיו, יש לי שתי דילמות עקריות: האחת היא האם לקחת כונן DVD או CD רגיל?(ב…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by garmagor,

היי חברים- מחפש דרייברים למדפסת Xerox Workcentre 120I. לא מצאתי באתר הרשמי (כנראה המודל לא מיוצר יותר?) יש למישהו במקרה או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by daniking,

היי אני החלטתי לקנות את הk70 של corsair . עכשיו יש 2 גרסאות שאני לא מוצא ממש מקום שמסביר על ההבדלים ה rapid fire mx speed rgb לעומת הrgb lux עם Mx red . ברור לי שה rapid fire זה עם מקשים עם מרחק יותר קטן (במקום 2 ממ ). השאלה אם זהו ההבדל היחידי בינו לבין הlux ? אין עוד פיצ'רים שמייחדים את הlux ? ואשמח להמלצה לעכבר בסביבות ה60 דולר מארהב שמומלץ למשחקי moba בעיקר . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by DiSc@MaN,

מה אתם אומרים על RioVolt SP250? 8)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Nigga_Lover,

היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DAN,

דן האים יהיה לי שיפור משמהותי בביצועים בקונפגורציה זהה אים אחליף את ה P3 1G שלי עים CUSL2-C ב A7V133 ומעבד XP1600+ ? דן

16. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני צריך המלצה למקלדת, עם מקשים כמו בלפטופ, שתיהיה שטוחה עם מקשים דקים והקלדה נוחה המקלדת עבור אחותי, התקציב, באיזור ה200 שקל +/- יש הצעות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

שלום, לאחר קריאת ביקורות על המקלדת הנ"ל שאחת מהן הייתה באתר הזה http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/ החלטתי לרכוש אותה ביחד עם המחשב שלי. בכל מקום שקראתי לא דיברו על איך היא לגיימרים, יש מישהו עם המקלדת שיכול להמליץ לי עליה בהקשר לכך?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by benor,

אם תסתכלו במפרט שלי אז יש לי חומרה שלדעתכם היא בטח חלשה מאוד....... אני רוצה להחליף כבר את MX200 אז מה כדאי לי חשבתי על: Geforce 4 MX 440 ATI Readon 8500LE Hercules Geforce 4 TI 4200 מה אתם אומרים? הכרטיס המעפן שלי מקבל 900 ב 1024X768 איזה כרטיס הכי ינצל את המעבד שלי? בכרטיס העכשוי שלי המשחקים עובדים נורא לאט

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת full size (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית). העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות. מה כדאי לקנות? :\

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yamamoto,

לשימוש של סטודנט epson cx 4300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591243 hp 2180 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585181 hp f380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425220 hp c3183 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 לשימוש פשוט של סטודנט מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? העניין די דחוף

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by se7en,

איך eVGA בכרטיסי מסך?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by בקהאם,

שתחזיק את המערכת הבאה P4 2.4 7600GT 200 ג'יגה 2 כוננים וכרטיס קול קרייטיב מהחנות הזאת.. http://www.noacomp.co.il/ תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ItayJ100,

טופס המלצה לשלט לבקרי משחק: (הגה) תקציבכם: 250-300 חריגה: 350 מה השימושים שלכם בג'ויסטיק? הגה למחשב אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? need for speed וכו מחו"ל או מהארץ? מהארץ

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים