ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
טוב זה נראה כמו השידרוג הבא שלי - נראה שאפשר לשים סלרון מבוסס טואלטין בעזרת ערכת שידרוג (ראה למטה) לוחות מבוסס BX440 (הציפסט הטוב ביותר שאינטל עשתה אי פעם). הסלרון החדש שיתחיל במהירויות של 1.2GHZ צריך להשתוות ואף לעלות טיפה מעל הביצועים של הדיורון (מבוסס מורגן) באותה מהירות... שזה פשוט יוצא מהכלל בלי להחליף לוח אם... וגם די זול (אם כי לא זול כמו דיורון - אבל אני יצטרך להחליף לסוקט A וזה יעלה...). מה שטוב במיוחד הוא פוטנציאל האובר קלוקינג כיוון שהטואלטין במיהרות של 1.2GHZ יכול בממוצע להגיע ל 1.6GHZ! אז הסלרון מבוסס הטואלטין (שגם הוא מיוצר ב 0.13) צריך להגיע לאותו רמת אובר קלוקינג... אני יקנה זכרנות 133MHZ ויעשה אובר קלוקינג דרך ה FSB (ה BX440 הוא די טוב לאוברקלוקינג - יציב…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם אפשר לחבר שני מקלדות ושני עכברים למחשב אחד? (סט אחד בשימוש מול הטלוויזיה וסט אחד למסך מחשב) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם". חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם. בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache... MB: EPoX 4G4A+.... Video: MSI GF4 TI4600... sound: on board at least for a while.... HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache.... אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה RAID בהתחלה.... MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC... monitor: IIyama 19 pro 454 new model..... case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble) סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות... 11,435 שקל אתם יודעים איפה..... המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בע…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים- מחפש דרייברים למדפסת Xerox Workcentre 120I. לא מצאתי באתר הרשמי (כנראה המודל לא מיוצר יותר?) יש למישהו במקרה או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני שמאלי ורגיל לשחק עם יד שמאל על העכבר.... חשבתי לקנות עכשיו ביחד עם המחשב החדש עכבר לוגיטק MX510 וקראתי את הביקורת עליו והכל והבנתי שהוא לא נוח בכלל לשמאלים אז הלכתי לחנות ובדקתי אם זה נכון ואכן זה כך אפילו קשה להחזיק אותו ביד שמאל סתם כדי לגלוש באינטרנט... אחר כ חזרתי הביתה וניסיתי לגלוש ולשחק עם יד ימין על העכבר לא התרגלתי וחזרתי ליד שמאל ומכך אני מבין שאם אני יקנה את ה-MX510 הוא ישב בארון הוא שסתם אני יסבול ...או שאני יצטרך להתרגל ליד ימין... עכשיו אם מישו שמע על עכבר טוב למשחקים וגם נוח לשמאלים שיגיד לי בבקשה למה העכבר שלי ישן מאוד... *שמעתי על העכבר הזה והוא נראה גם נוח לשמאלים וקוראים לו Razer Diamondback Optical Mouse Review... הנה לינק:http://www.ove…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?
-
אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כיום עכבר לוגיטק אלחוטי m705 עם 1000dpi השאלה היא האם למטרות גיימינג באמת כדאי לעבור לעכבר עם dpi גבוהה יותר-האם באמת יש שיפור בשליטה והאם באמת אתם משתמשים במלוא ה dpi או שבפועל מגבילים אותו. חשוב לציין שהרבה כפתורים עם תכנות מאקרו, לא מדבר אליי בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר). לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה. חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן... בקיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-