ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש עכבר גדול (כמו החוטיים של פעם - מצורפת תמונה), אבל אלחוטי שיעשה את העבודה. גלישה בסיסית למחשב נייד, עבודה עד מקסימום 1.5 מטר מהמיטה. אני מחפש בזאפ וכו', אבל מהתמונות לא ניתן תמיד לדעת אם הוא גדול או קטן, תמונה להמחשה לגודל הרצוי - http://www.dansdata.com/images/moremouses/wmo440.jpg אשמח להמלצות לעכברים, אפשר גם איביי כמובן ולינקים מהארץ גם. תודה לכולם ומועדים לשמחה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכבר גיימינג אלחוטי של לוג'יטק אבל עכשיו כל היתרון נעלם מאחר ואני משתמש בו עם כבל ההטענה - לא נוח בכלל. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מקווה שאני רושם בפורום הנכון אני מתכנן לבנות מחשב לא במארז סטנדרטי ככה שיצא שכניראה כרטיס המסך וכרטיס הרשת שמוברגים למארז לא יוכלו לשבת פיזית על הלוח האם ואצטרך להשתמש בכבלים מהסוג הזה כדי לחבר אותם ללוח אם. השאלה היא אם אני מאבד מהביצועים של הכרטיסים אם אני משתמש בכבלים כאלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באמת למה לא שומעים בכלל על המעבדים (תואמי X86) של VIA (שרכשו את Cyrix ,כזכור) הבנתי שהם הגיעו ל 1Ghz וזולים במיוחד!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מפרט כזה... AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 1Mb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk צורב Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס קול …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב.. אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך... תודה רבה ושבוע טוב עודד .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ולא מצאתי דיון מרוכז בנושא. מה צריך שיהיה בספק? מה טווחי המחירים? מיהן הספקים הטובים יותר ומי הפחות?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי דרך amazon.com עלה 89 דולר. אם בא לכם תמונות ברזולוציה או פשוט לדעת איך הם עובדים ביחד זרקו מילה. (האמת שאני אעלה תמונות בלי קשר...בשביל השוויץ <<עריכה>> זהו הוא בדרך יגיע בקרוב ואוו הוו
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-