עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SteelCat,

כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש עליו מבצע בvgames: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html שווה לקנות או שיש משהו עם יחס עלות:תועלת עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חנות ספציפית שמוכרת את המוצרים שלהם? עד כה היה לי במשך 7 שנים את הA4TECH RFKB32+ RFSOP48 (מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי) והוא החזיק כמו כריש עכשיו אני מעוניין להחליף את הסט הזה בסט שקט יותר ואלחוטי קראתי במגזינים על הcybersnipa אך היכן ניתן למצוא ריכוז של המוצרים שלהם? כנ"ל של A4TECH? עד 300ש"ח אני מוכן להשקיע

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by THE_COMMANDER,

מזה הדבר הזה ומה הוא נותן?? :-/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בארה"ב הלהיט החדש-ישן הוא רדיו לוויני. זהו בסה"כ טיונר, אשר מסוגל לקלוט תחנות רדיו המשודרות דרך לווין (כמו המפענח של YES). היתרון הוא איכות המוסיקה ומבחר התחנות (במיוחד בארץ). האם נראה את הטכנולוגיה הזו פה??? הנה כתבה בנושא שנערכה ע"י techtv: http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3441370,00.html

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Zakash,

אהלן חברים, האם יצא למישהו לקנות כיסא של DXRacer? אם כן, מה הם האופציות? אשמח לשמוע אנשים שרכשו במידה ויש... תודה, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MichaelZ,

כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. המוצר העדכני של היצרנית הסינית המפורסמת מציע מנגנוני לחיצה ייחודיים שנמצאים איפשהו באמצע הדרך בין המכאניים האיכותיים לממברנות הפשוטות - בתג מחיר שווה ערך ל-34 דולר בלבד לכתבה

11. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DOMMA,

אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד דרייבר מעודכן של הסורק הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 לחדר שתחובר למחשב ולטלויזיה..התקציב הוא -+500 שקל. מה שחשוב לי הוא שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by StarMo,

שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני משדרג עכשיו את המחשב שלי ל-חזק במשחקים ורציתי לקנות עכבר ומקלדת חדשים. התקציב הוא בסביבות 600 פלוס מינוס לשניהם ביחד.. עכשיו הדברים שחשוב לי שיהיו במקלדת הם שהיא תהיה יחסית שקט ויהיו בה מקשים יחסים רכים..ושתיהיה עם מקשים נוחים ומסודרים בצורה רגילה(זאת אומרת שהאנטר יהיה גדול, הקונטרול השמאלי יהיה בקצה של המקלדת וכו'... בקיצור כמו מקלדת רגילה של פעם בלי שינויים יותר מדי) עדיף שיהיו לה מקשים של מולטימדיה(ווליום השתק וכו'..) לא חשוב לי כ"כ תאורה אחורית ובכלל לא חשוב כפתורי מאקרו זה על המקלדת.. עכשיו בנוגע לעכבר אני רוצה שיהיה בעיצוב רגיל כמו הרייזור למיניהם ולא כמו ה-G7 לדוגמא..ושהגלגלת תהיה יחסית שקטה.. אם אין הרבה אפשרויות אפשר להעלות את התקציב.. תודה רבה ושבוע ט…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by אופיר34,

הי, אז יש לי את האוזניות בלוטוס האלה - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k-830-bt.html ויש לי גם את מתאם הבלוטוס הזה - http://www.ebay.com/itm/180983402049 ומשום מה, למרות שהאוזניות אמורות לדבר עם המשדר זה לא הולך. לא מצליח לחבר בין האוזניות למשדר. מישהו מכיר מתאם בלוטוס שיוכל לעבוד בוודאות עם האוזניות האלה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MrAccident,

שלום. ההעדפות שלי הן: רצוי עד 150 ש"ח. חוטי. בלי כפתורים מיותרים; בעיקר אלו עם המספרים והחיצים בצד ימין. ושהכפתורים: "Page up\down, home\end etc" יהיו קרובות לאצבעות. דומה למקלדת בהמלצות בפורום זה; רק בלי המשטח - "]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 כפתורים נוחים ללחיצה; רצוי שטוחים. עכשיו למשל יש לי מקלדת עם כפתורים על הפנים שלא נלחצים טוב, ובכלל זבל שכמעט לא עובדת כשקניתי לא מזמן. כנראה זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 אז בעקרון משהו כמה שיותר דומה לזה. אני יכול להיות גמיש בקשר להכל כנראה. בזאפ אי אפשר לחפש על פי הקרטריונים האלה, ואי אפשר לדעת מתמונה בלבד; וגם ככה לא מי יודע מה קל למצוא משהו גם טוב וגם מומלץ וגם זול וכו'. בטח יש שם משהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by wooper,

שלום אני מעונין לקנות סט אלחוטי למרחק 5 מטר קראתי ביקורות טובות על מקלדת Logitech Wireless Desktop MK250 האם יש משהו יותר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by moonbone,

CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache... MB: EPoX 4G4A+.... Video: MSI GF4 TI4600... sound: on board at least for a while.... HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache.... אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה RAID בהתחלה.... MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC... monitor: IIyama 19 pro 454 new model..... case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble) סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות... 11,435 שקל אתם יודעים איפה..... המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בע…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום ותודה על העזרה, רכשתי מאייבורי מתאם BlueThooth דרך כניסת USB. המתאם זיהה את הסלולארי (N95) שלי בלי בעיה. המתאם אינו מזהה את האוזניה BlueTooth PLT510. רכשתי את המתאם לשיחות סקייפ עם האוזניה - והעסק לא עובד. אשמח לקבל עזרה. שנה טובה גמר חתימה טובה פיני

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution. מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט: Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB1…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.aliexpress.com/item/Nonstick-15mmx-10M-PTFE-Teflon-Adhesive-Tape-FKS/32320646057.html או דומה לו כשהוא מודבק בתחתית העכבר לשיפור החלקת העכבר על הפד ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ata01,

אני מחפש סוויצ' כפי שכתוב בכותרת. המטרה היא לחבר PC ו-MacBook. ה-PC משמש בין היתר לגיימינג. המקלדת שברשותי היא Logitech Wave והעכבר Logitech G5 כך שאני צריך תמיכה בכל הפונקציונליות שלהם. אשמח לשמוע המלצות על סוויצ' טוב. אם אפשר להשיג בארץ זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים