עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MichaelZ,

כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש לקנות לאבא שלי מתנה ליום הולדת והחלטתי על סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לו מקלדת מצ'וקמקת ממש שרוב הלחצנים בה לא עובדים והיא שווה 20 שח. לגבי העכבר, היה לו משהו טוב שקיבלתי בזמנו כשהייתי בESR במסגרת UNREAL (כן, חנון) אבל הוא נהרס ועכשיו הוא משתמש גם בעכבר ישן ולא נוח. בקיצור, הסתכלתי קצת בסטים של לוג'יטק, ואין לי כל כך מושג מה טוב.. וטווח המחירים פשוט מטורף, מ250 ועד' 1250... מישהו יכול לתת לי קצת הסבר מה ההבדל בין המקלדות השונות? אינפה לעומת bt או Usb, נטען לא נטען וכו'... ומה ההבדל בכלל בין מקלדת לגיימרים ולבין מקלדת מולטימדיה? והאם בכלל לוג'יטק שולטת או שזה רק אני שאני מיושן (צבא כבר שנתיים אני לא מעודכן..) לעניין: מה חשוב לי במקלדת: 1. נוחות 2. …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by amisha,

שלום חברים יקרים , רכשתי לפני כמה זמן את המדפסת המדוברת , קיימים הבדלים ניכרים בין מצב BEST לבין מצב של DRAFT . צירפתי קובץ ובו הבעיה , במצב של DRAFT אם תשימו לך הקווים המאונכים לא ישרים לחלוטין ! ( לרוחב הדף יש את ההזזה הזו ! החומר לא קריא כך) לעומת זאת במצב של BEST , אין את הפספוס הזה . האם גם שאר המשתמשים חווים זאת ? בתמיכה של HP טוענים "אלו איכויות המוצר" . במדפסת של 200 ש"ח של לקסמרק אין את הבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כרגע יש לי את ה LOGITECH REVOLUTION MX אשר לצערי סובל מבעיה ידועה של הכפתור שנלחץ פעמיים (איזה חוצפה שעכבר כזה יקר בזמנו, הולך כלכך מהר). לכן, אני מחפש המלצה לעכבר שיהיה +- דומה בתכונות לעכבר זה, במחיר שפוי (מבצע BLACK FRIDAY תמיד טוב).

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by JellyBlast,

שלום לכולם. אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפה, אבל שיהיה. השאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן. אז ככה, בעכברים אופטים יש את הלייזר הזה למטה נכון? אז איך זה כשאני סוגר את המחשב הלייזר הזה נשאר דלוק? מה מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Zakash,

אהלן חברים, האם יצא למישהו לקנות כיסא של DXRacer? אם כן, מה הם האופציות? אשמח לשמוע אנשים שרכשו במידה ויש... תודה, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Zeev86,

שלום רב. הוספתי לדיון תמונה של כבל, והייתי מעוניין לקבל עליו פרטים: 1. איך קוראים לכבל זה. 2. מאיפה בארץ אפשר לקנות אותו (אני צריך אורך גדול יותר). תודה רבה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 7VTXH עם כרטיס קול 128 של קריאטיב. עכשיו לפי הבנתי יש לו יציאה דיגיטלית. מה שאני רוצה לשאול זה למה משמשת היציאה הזאת? מה אני יכול לחבר אליה? הכרטיס קול כרגע מחובר דרך היציאה הרגילה של הרמקולים למערכת סטריאו מיני של אייוה (מספקת אותי), במערכת יש כניסה של שתי בננות, אולי אפשר לחבר אותה דרך היציאה הדיגיטלית וככה להשיג איכות יותר טובה? אגב בכרטיס יש לי 3 חורים שכולם נראים אותו דבר! אחד לרמקולים אחד למיקרופון ואחד line in, איפה נמצאת היציאה הדיגיטלית?? תודה מראש! 8)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DOMMA,

אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד דרייבר מעודכן של הסורק הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by vered,

מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by moonbone,

CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache... MB: EPoX 4G4A+.... Video: MSI GF4 TI4600... sound: on board at least for a while.... HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache.... אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה RAID בהתחלה.... MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC... monitor: IIyama 19 pro 454 new model..... case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble) סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות... 11,435 שקל אתם יודעים איפה..... המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בע…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by בקהאם,

שתחזיק את המערכת הבאה P4 2.4 7600GT 200 ג'יגה 2 כוננים וכרטיס קול קרייטיב מהחנות הזאת.. http://www.noacomp.co.il/ תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by קלוקיי,

מחפש עכבר איכותי שמסוגל לתקשר בצורה אחידה וברורה ללא תקיעות למיניהם . וחשוב לי גם לגבי מהירות התזוזה, שלא תהיה מהירה מדי . הכי חשוב שהעכבר יוכל לבצע דיוקים וכו' ברמה טובה ונוחה ללא תקיעות למיניהם ... וגם תפקוד במשחקים בגוף ראשון , שיהיה נוח לשחק איתו בצורה נעימה וקלילה ... ופרט נוסף שהעכבר יאפשר עבודה מירבית על כל סוג משטח (פלטת עץ וכו' ) ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eyaler,

אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום ותודה על העזרה, רכשתי מאייבורי מתאם BlueThooth דרך כניסת USB. המתאם זיהה את הסלולארי (N95) שלי בלי בעיה. המתאם אינו מזהה את האוזניה BlueTooth PLT510. רכשתי את המתאם לשיחות סקייפ עם האוזניה - והעסק לא עובד. אשמח לקבל עזרה. שנה טובה גמר חתימה טובה פיני

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by er0101,

הsilentium t2 עושה רושם טוב מבחינת קירור, נוחות, יופי ועלות. מה דעתכם? המפרט שלי AMD Athlon 2500+ WD 120GB 7200 rpm ide Gigabyte GA-7N400-L LG CDRW 52x32x52 NEC DVDRW 3500AG Sapphire Radeon 9600 256 MB Samsung DDR 400 256MBx2 מחוברים בUSB: דונגל BT,סורק,מדפסת,MP3

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Spootnik,

טוב אז ככה בשעה טובה ומוצלחת קניתי 6600GT ואני עם ספק ג'נרי והוא נכבה לי כל הזמן אז ניתקתי אותו עד שאני אקנה ספק חדש. צריך המלצה לספק חדש עד 350 שקל שיחזיק לי תמפרט הבא מפרט בצד איפה שכתוב מפרט רק להוסיף 6600GT שכתוב בדרישות שלו מינימום 400W והספק ג'נרי שלי רק 380. מודה מראש אם אפשר גם חנות ואם המוצר במלאי זה עוד יותר טוב. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kisin,

אני קונה השבוע מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD ואני מתלבט איזה מארז לקנות למחשב. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380W המחיר: 860 שקל http://arstechnica.com/reviews/hardware/sonata.ars/1 Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W המחיר: 660 שקל http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 המחשב שבשבילו אני קונה את המארז: AMD 64bit 3000+ EPOX 8KDA3J 1giga A-DATA HD 120giga SATA Geforce 6600GT AGP (ברגע שהוא יצא אני אקנה אותו...) אני רוצה לקנות מארז שיהיה שקט (ככל שניתן) וגם שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיות גם אם אני אעשה OC למחשב. על איזה מארז אתם ממליצים ללכת? איזה …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by StarMo,

שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים