ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם רמקולים. אני קניתי לפני מספר שנים ALTEC LANSING דגם VS2121 הם 2.1 אחרי כשנה התחילו מלא בעיות-קודם כל כשמתקשרים אלי לפלאפון אז הם מתחילים לעשות רעש מתורף, אפילו עם מתקשרים לטלפון נייד ביתי הם בהתחלה עושים רעש קטן ואחרי זה מפסיקים. דבר נוסף-אני לפעמים שומע דרך הרמקולים שיחות של השכנים שלי כשהם מדברים בטלפון-משהו מוזר ברמות. זה פשוט משגע . אם אני שם את הסאב ליד הראוטר הוא מתחיל גם לעשות רעש. אז שמתי אותו על השולחן ליד-ועדיין לא יודע למה הוא מוציא כל הזמן רעש חלש כזה, אבל אני שומע את זה. הכבלים לא איכותיים בכלל, במיוחד זה שמתחבר לסאב-אם אני מזיז אותו טיפה הסאב כבר לא עובד או שאחד הרמקולים לא עובד. כפטור כיוון עוצמת הקול ברמקול לא עובד כמעט ובגל…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים [שחור לבן וצבועני] משהו בעד 500,יש דבר כזה? היחידה שמצאתי ביתיים זה זאת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13649 אבל אני מחפש משהו קצת יותר זול. עריכה: מצאתי אחת במחיר שלי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11180 מישהו מכיר אותה? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני בעל של DELL LATITUDE E6420 14.1 והתמקדתי על שניים תיקים אלה: Control Laptop Case VNA-216 את הראשון אפשר להשיג ב25% הנחה עד מחר ואיתו ניתן לעבור בידוק ביטחוני ללא צורך להוציא מחשב נייד. השני נראה יותר אלגנטי ורציני אך נראה לי שיש בו פחות מקום? אני צריך תיק למחשב נייד ומסמכים בעיקרון אך גם לא רע מקום לדברים של תכנאי מחשבים. תודה על עזרתכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
logitech g110 logitech g500 steelseries qck+ גדול מקום שנותן אחריות אמיתית אחמ... אחמ... KSP אפשר למחוק מהרשימה תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש בwireless, נמאס לי מהחוטים. נכנסתי לZAP, ובחבילות desktop יש טווח מחירים של 100-150 שקל ואין לי מושג מה לבחור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למדפסת לייזר צבעונית מחיר עד 3000 שח בעלת עלויות תחזוקה נמוכות תודה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. כרגע יש לי logitech media keyboard elite + G5. אני מרוצה מהם מאוד (חוץ מהגלגלת הנוראית של ה-G5), אבל הגיע הזמן להתנתק מהחוטים. גם כדי להפחית סרבול על השולחן, וגם כי אני רוצה להשתמש בהם לגלישה/משחקים מרחוק עם הטלוויזיה. הפסדים של חלקיקי שנייה בתגובה במשחקים לא מעניינים אותי - ככה שרוב הסטים יהיו בסדר. הדרישות שלי מהסט הן: 1. שיהיה של לוג'יטק 2. שהעכבר לא יהיה קטנטן 3. שיהיו במקלדת כפתורי זום (כמו במקלדת הקיימת שלי) 4. שהעכבר יעבוד טוב על מגוון משטחים 5. חסכוני בסוללה (עד כמה שניתן 6. עד 400 שקלים בהתחלה חשבתי על לוג'יטק MK520, אבל הם לא עונים כל הדרישות, אז חשבתי על הלוג'יטק WAVE שמופיעים באתר של אייבורי. אשמח לשמוע את ד…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי יש לי סט עכבר + מקלדת logitech cordless desktop ex110, עכשיו יש לי כמה בעיות איתו, האחת והעיקרית זה שהעכבר עכשיו סובל מרעידות כל הזמן שהוא פועל ומונח על כל משטח שהוא(גם אחרי שפתחתי אותו וניקיתי אותו) והשנייה היא שהזוג הזה אוכל סוללות פעם בשבועיים הייתי צריך להחליף בטריות בעכבר המקלדת הייתה פחות בעייתית בקטע הזה ועוד בעייה עם העכבר הזה זה שחסרים לי כפתורים בצדדים. בעיקרון אז אני מחשב עכבר בערך באותו הגדול, יותר גדול לא יפריע לי חשוב שהעכבר יתאים גם לימניים וגם לשמאליים השימוש הוא בעיקר לעבודה יומיומית של גלישה באינטרנט, תכנות סרטים ומשחקים. עכבר עם גלגלת לחיצה ושני כפתורים בצדדים לפחות, ובונוס ממש נחמדה תיהיה אופציה לכבות אותו, או שהוא יכבה אוטמטית עד שלוחצים על הגלגלת…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה ,יש לי עכבר ומקלדת של razer לצורכי גיימינג והחלטתי להעביר את המחשב לנקודה אחרת בחדר . הבעיה היא שחסר לי משהו כמו חצי מטר של הכבל בשביל להגיע למחשב ,היות ואני משחק המון אני לא יודע אם לקנות כבל שיאריך לא יפגע בעבודה התקינה של העכבר (מהירות וכל זה) אשמח אם תעזרו לי להחליט א.לקנות קבל usb שיאריך את הקיים ב.לקנות מרכזית usb מחוברת למתח חיצוני ולהשתמש בה כמאריך תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-