עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכן חדש

העמוד הזה מתעדכן אוטומטית

  1. בשעה האחרונה
  2. שלום קניתי פליסטיישן 5 פרו, ורכשתי את המשחק fc26. כשאני משחק באונליין נגד חבר, משום מה אני לא מצליח לתקשר איתו דרך המיקרופון בשלט. ווידאתי ששום דבר לא על מיוט ולא הצלחתי לראות הגדרה שאמורה ךהשתיק את התקשורת, אבל אני לא שומע כלום וחא מצליח לדבר דרך המיקרופון. אשמח ךעזרה, תודה
  3. היום
  4. 02/04/2026: שינויים בחיבור האינטרנט שלי (מ-1G קפיצה עצומה ל-10G) דרשו ממני תוספות ושינויים לתשתית האינטרנט הביתית שלי. החל מהחלפת נתב לאחד שתומך בחיבור במהירות 10G, דרך תוספת מתג (SWITCH) 10G עם מחברי SFP+ מתאימים, וכרטיסי רשת שיכולים לנצל את המהירות שעבורה אני משלם (10G). לאחר הרבה עבודה ושינויים, הצלחתי לחבר את המתאם USB-LAN 5G שחיברתי לשרת (רק לאחר רכישת מפצל USB עם מתח - כי ללוח מסתבר שאין מספיק כוח להזין למתאם כך שיעבוד), למתג ודרכו לנתב ולרשת. ועכשיו אני יכול לנצל את המהירות המלאה במחשב האישי, וחצי ממנה (5G) בשרת ה-NAS שלי. זו המהירות שאני מודד מהאינטרנט (דרך דפדפן פיירפוקס שהתקנתי על ה-NAS):
  5. חג שמח חברים, ראיתי את כלל הסרטונים שהצעתם וגם המשכתי לקרוא קצת בלוגים שעשו סקירה - האם תוכלו לציין את החלופות לנייד הזה באותו טווח מחיר (גם אם טיפה יקר יותר) בישראל? תודה
  6. Amir Bootbool הצטרף לפורומים
  7. אתמול
  8. Guytes הצטרף לפורומים
  9. זה קורה לכולן, פחות או יותר. אבל אפל לרוב מצליחה להשכיח את הכשלונות שלה, ומציגה מצג של מושלמות ללא עוררין. ynet50 שנה לאפל: הכישלונות המפוארים שהיא הייתה מעדיפה שתשכחומאחורי ההצלחה האדירה של האייפון והמקבוק מסתתרת רשימה ארוכה של הימורים שלא עבדו. מפרויקטים שעלו מיליארדים ונקברו, ועד מוצרים יומרניים שהגיעו לשוק והפכו לבדיחה. חזרנו לכמה מהפספוסים הגדולים שאפל הייתה מ חג שמח !
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 11k, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים/ אוטוקד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ,עכבר, רמקולים, מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, כולל הרכבה בחנות, אופיס לא נדרש , ווינדוס כן, אין גרסה מועדפת. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? חודש או חודשיים הקרובים, תלוי בהמלצות, אפשר לחכות במידה וצפוי לצאת רכיב חדש שישפר את התמורה על העלות. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? מעדיף מספר חיבורי usb מקדימה עבור הנוחות, חשוב שתהיה אופציה לחיבור 2 מסכים במקביל במידת הצורך, חיבור hdmi. 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) כרגע לא, אשמח להמלצות לציוד איכותי ונוח לגיימינג 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שיהיה נפח אחסון גדול ואשמח להמלצות בנושא, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק הרבה שנים ויוכל להריץ משחקים כבדים וכן תוכנות כגון אוטוקד וכו'.
  11. הספקיות לא מצליחות לאקטב את " הממיר " הכוונה שהם מנסים לאקטב את ה GF10SK על תשתית GPON 2.5G ולא מצליחים? או שבכלל יש בעיה לאקטב את ה GF10SK גם בתשתית XGS הספקים מסתבכים עם זה למרות שזה ברשימה שלהם ?
  12. איך זה נראה? כי זה לא שינה כלכך. אולי זה קודקים?
  13. נראה שיש לך בעיה בדרייבר של נבידיה. תשתמש בתוכנה DDU: https://www.techpowerup.com/download/display-driver-uninstaller-ddu/ ותתקין את הדרייבר של נבידיה מחדש, רצוי גרסה אחרת.
  14. כי הספקיות לא מצליחות לאקטב להם את הממיר.
  15. השבוע האחרון
  16. איך אני מסדר את הדריברים הבעייתיים? והטמפרטורות נראות תקינות.
  17. גם בא.א. סיגמה בהזמנה כתוב GF10SK אבל בתיאור כתוב : תיאורקישור לעמוד המוצר ממיר מדיה אופטי GPON GoFiber GF10C XGS-PON 10G ממיר מדיה Bridge תומך במהירות של 10Gbps ממיר אופטי לתשתיות בזק / IBC ממיר אופטי לתשתית HOT מתאים ל-XGS-PON בלבד ***רשום GF10C במקום GF10SK נ.ב. באינטרנט החנות סיגמה מקבלת ציון גבוה הרבה יותר מלאסט פרייס אבל המחיר גבוה יותר
  18. אני מפחד לעשות הזמנה ל GF10SK ובסוף לקבל את הישן GF10C דרך אגב למה החוות דעת עליו לא טובות כל כך 3.5 מתוך 5 ? יש בעיה עם הראוטר הזה ? יכול להיות שאנשים מקבלים את ה GF10C בגלל זה הציון נמוך ? החוות דעת באינטרנט על לאסט פרייס לא טובות בלשון המעטה אבל המחיר מצויין , היה אחד שכתב שהוא הזמין מוצר חדש וקיבל משהו משומש משלוחים שהוזמנו לכתובת במקום קרוב ובסוף נשלחו לאיזה חור רחוק , שירות שלא קיים מלא דברים
  19. על פניו זה החדש, בתיאור יש טעות. בדקתי והקופון עובד. יוצא 299 ₪.
  20. מוישי פישמן הצטרף לפורומים
  21. באתר לאסט פרייס יש את הדגם GF10SK אבל במפרט הטכני כתוב GF10C את הישן , הם יכולים לשלוח את הישן והישן פחות טוב מבחינת חומרה , אני מפחד לעשות הזמנה רוב הסיכויים שהם עשו העתק הדבק מהדגם הקודם במפרט אבל זה סיכון למה הדירוג נמוך ? במפרט הם כותבים GF10C
  22. Gefen Smid הצטרף לפורומים
  23. בתוכנה יש לשונית Drivers. גם תבדוק טמפרטורות של כל הרכיבים במחשב. אפשר להשתמש ב-GPU-Z.
  24. האמת שהסרטון ששלחת בהתחלה לא נראה כמו סרט אלא כמו גרפיקת 3D . בכל מקרה, אם הבעיה היא רק בסרטים אז תנסה כמה סוגים של סרטים , יכול מאוד להיות שיש בעיה עם אחד הקודקים . אני ממליץ על potplayer , אני כבר לא זוכר כרגע אבל לדעתי בעבר הייתה לה אפשרות לשמור את הקודקים בתיקייה משלה ולא להטמיע אותם במערכת ההפעלה . זה מאפשר בידוד של הבעיה. https://potplayer.tv/ אם אתה רוצה סרטון ביוטיוב אז גם יש קרטועים ? מה לגבי שירותי סטרימינג ? במשחקים המחשב עובד חלק ? באיזה מהירות עובד הזכרון שלך ?
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - עדיף שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - הרכישה באילת 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? - מחר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? - לא 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) - מסך HP 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: שיריץ משחקים כמו מיינקראפט, באטלפילד תודה
  26. כרגע הוא מוציא לי את המסקנה הזאת: מה ניתן לעשות? ניסיתי להעלות את התוצאות לקובץ טקסט אבל לא נותן להעלות לפורום. האם הסרטון הזה יכול לעזור?
  27. כעת נטען תוך 160ms. לדעתי כדאי לך לעזוב את זה בינתיים ולעבור לפיתוח מערכת. זה יעזור לך במידה והמטרה שלך היא להתפתח בתור מתכנת.
  28. מקפיץ לעדכון פיתוח משמעותי! בהמשך לשאלה שלי מפברואר לגבי מה כדאי להוסיף, לקחתי את הפרויקט לשלב הבא והוספתי את התוכן והכלים שהיו חסרים. קודם כל, החלפתי לדומיין קצר וקליט יותר: https://ipview.io מה חדש מאז העדכון האחרון? ארכיטקטורה היברידית: הוספתי Raspberry Pi קטן אצלי בבית שעובד יחד עם שרת ה-Oracle Cloud. הכל עדיין יושב מאחורי ה-Tunnels של Cloudflare. תמיכה ב-IPv6: משהו שלא היה בגרסאות הקודמות – עכשיו יש תמיכה וזיהוי אוטומטי מלא גם ל-IPv4 וגם ל-IPv6 במקביל. בדיקת Abuse (מוניטין): אינטגרציה שעובדת ברקע מול ה-API של AbuseIPDB ונותנת ציון אבטחה ל-IP שלכם (או לכל IP שתחפשו). בגלל שהם מגבילים ל-1000 קריאות ביום, כתבתי מנגנון Caching ב-PHP ששומר את התוצאות ולא שורף את המכסה. אבטחה : הטמעתי Security Headers מחמירים (A בבדיקות) - בלי פרסומות ובלי טראקרים. @Jabberwock – מעניין אותי לדעת איזה זמני טעינה אתה מקבל עכשיו עם התשתית החדשה וה-Caching תודה לכולם על העזרה עד כה.
  29. אתה צריך כבל עד למחשב אם אתה רוצה למקסם את החבילה שלך.