פורסם 2015 ביוני 210 שנים שלום, אז התחדשתי במסך ^__^, הוא מחובר בHDMI, בגלל שבמחשב אין כניסת DP ויש משהו מציק בו... הוא כאילו לא על כל המסך, משאיר קצוות שחורים דוגמאות: יש לזה פתרון ? ** המסך רץ על רזולוציה מקסימלית 2560x1440 נערך 2015 ביוני 210 שנים על-ידי Ronen Mars
פורסם 2015 ביוני 210 שנים נראה שזו פשוט המסגרת הפנימית של המסך. מסתבר שהפאנל לא מגיע עד המסגרת החיצונית.http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2715h.htmBefore people get too excited about the 1mm outer bezel, there is also a ~5.9mm wide border to the panel before the actual image starts.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים זה נורמאלי, כל מסכי דל בסגנון הזה הם ככה. אין היום אף מסך שבאמת התמונה ממלאת אותו בלי קצוות בכלל.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים אם זה ככה אז מה כל הרעיון של המסגרת הדקה, הרי חוץ מהעניין של היופי זה נעשה גם למצב של ריבוי מסכים?
פורסם 2015 ביוני 310 שנים יש לי U2414H וגם אצלי זה ככה.. נכון שהייתי מעדיף שזה יהיה על כל המסך אבל הבנתי שזה הנורמה שלו.. כנראה שאין ממש מה לעשות.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים עדיין ממש לא מובן לי הרעיון, dell התפארו במסכים האלה בגלל המסגרת הדקה שלהם שהיא יותר נוחה לריבוי מסכים ואם יש את הקצוות השחורים במסכים שלהם אז מה שווה המסגרת הדקה.וזה בנוסף לקטע המעצבן שבזה.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים הבנתי שיש קצוות שחורים בכדי שהמסך עצמו יישמר או משהו כזה.. אם זה היה עד הגבול של המסך זה היה פגיע יותר או משהו בסגנון..בכל מקרה, זה עדיין דק משמעותית יותר בהשוואה ל-P2414H..
פורסם 2015 ביוני 310 שנים בדיוק, מה השאלה ? זה עדיין יחסית דק לדגמים ישנים שגם בהם עדיין היה מרווח שכזה (אם כי קטן יותר משמעותית), אבל הפלסטיק היה הרבה יותר גדול...
פורסם 2015 ביוני 310 שנים זה שומר מפני 'זליגת אור' מהתאורה האחורית על גבי הפנל (תצוגה עצמה) .פתרון אידיוטי בעיניי ומציק מאוד בעין .
פורסם 2015 ביוני 310 שנים עד שלא דיברתם על זה לא שמתי לב לזה.עכשיו אני לא מפסיק להסתכל על זה. לעזאזל.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים זה נורמאלי, כל מסכי דל בסגנון הזה הם ככה. אין היום אף מסך שבאמת התמונה ממלאת אותו בלי קצוות בכלל.זה לא נכון. אצלי התמונה מלאה.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים עד שלא דיברתם על זה לא שמתי לב לזה.עכשיו אני לא מפסיק להסתכל על זה. לעזאזל.צרות של פורומיסתים . .
פורסם 2015 ביוני 410 שנים זה לא נכון. אצלי התמונה מלאה.אצלך בU2713HM? יש לו מסגרת פלסטיק סטנדרטית, אז מן הסתם שהתמונה מגיעה עד למסגרת. כאן מדברים על מסכים עם מסגרת דקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.