פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים לוח אם מסוג asus p8z68 vlxזכרונות מסוג geil corsa 12800 cl 9 9 9 28 4giga X 2הבעיה לפי דעתי התחילה לפני חצי שנה כשעדכנץי את הביוס שינמכתי את גרסת הביוס למה שהיה אז השבועכבר חצי שנה המחשב מוציא ציפצופים שהוא לא מוצא את הזיכרונות אחרי הרבה ריסטים המחשב מוצא את הזיכרונות ונדלק (גם עכשיו אחרי ששינמכתי את הביוס)לפעמים הוא מוצא את הזיכרונות במהירות לא נכונה ניסיתי :לשים זיכרון אחד ולבדוק אותו בין כל הסלוטים, אותו הדבר עשיתי עם הסטיק השני.איפסתי את הביוס מיליון פעםאיפסתי CMOSניתקתי הכל למעט מעבד , זכרונות וספק כחספק כח מסוג אנטק 500 וואט.ברגע שהמחשב עולה (אחרי מיליונים ריסטים) הוא מריץ את כל המשחקים הכי כבדים שיש, עובר בדיקות זיכרון וכו'ברגע שאני מכבה את המחשב לוקח לי יום שלם להפעיל אותו.מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם ?!
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים כן, הבעיה כנראה בלוח האם, ויכול מאוד להיות ששדרוג ה Bios דפק אותו (-ונכון שהחזרת לגירסא הקודמת, אבל מניסיון אני יכול לומר שזה לא תמיד עובד כמו שאנחנו מצפים, במיוחד בלוחות החדשים).זה למה אם אין סיבה מיוחדת אני שונא להתעסק עם שדרוגי Bios.צר לי.
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר זה משגע אותי, מה ההגיון ? ברגע שאני מצליח להפעיל אותו הוא עובד אצלי שבועות רצוף ללא תקלות ???
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים תתאר את הביפים שלא מוצאים זכרון. אולי אתה טועה ? נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים זה משגע אותי, מה ההגיון ? ברגע שאני מצליח להפעיל אותו הוא עובד אצלי שבועות רצוף ללא תקלות ???בשלב ההרצה של המחשב מתבצעים תהליכים שלא מתבצעים בשעת הפעילות הרגילה, ההנחה שלי שמשהו באותם תהליכי הרצה ראשוניים לא עולה טוב עקב תקלת חומרה או Bios.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר קניתי היום לוח אם של אסוס מדגם h61m-eהרכבתי את הזכרונות והמעבד מסוג I5 2320מדליק את המחשב ואז : הוא נדלק ונכנס ללופ של ריסט (נדלק 2-3 שניות ומיד מרסט את עצמו , אין לי אינדקציה לגבי הציפצופים כי שברתי את הספיקר )ניסיתי סטיק אחד של זיכרון, אותו הדבר, השארתי את הלוח ללא זכרונות- אותה התופעהיש מצב שהבעיה הייתה מלכתחילה בגלל הזכורונת הנ"ל ?זכרונות מסוג גייל [h=2]PC3-12800 1600MHz C9 Enhance CORSA DUAL CHANNEL[/h]- - - תגובה אוחדה: - - -הבעחה זה הזיכרון ? או שיכולה להיות בעיה אחרת ? החלפתי גם ספקמה שנשאר זה רק הזיכרון או המעבד ?- - - תגובה אוחדה: - - -יש מצב שהלוח לא תומך בזיכרון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.