פורסם 2013 ביוני 1112 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכלב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (ועריכה גרפית כתחביב אך פחות קריטי)א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד, COD, the elder scrolls-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd-לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?66. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אםכן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה והרכבה בחנות.8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?אין9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבוריםכגון FW/RAID/USB3/ESATA,דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). Usb 310. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?האם מתוכנןשדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪908קירור למעבד:Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0כמות: 1 - מחיר: ₪295מארז:באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪385זיכרון:Corsair 8G CMV8GX3M1A1333C11 CL11 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪305קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪342כרטיס מסך:Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪917הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3196מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3133 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/khcbpvgqזה בערך המקסימום שאפשר לקבל בתקציב הנתון, לא שזה רע זו מערכת מאוזנת עם תמורה מעולה לכסף לדעתי.הביצועים היו טובים וגם במידה ותוכנות העריכה עושות שימוש ב-CUDA תקבל אותה עם הכרטיס מסך הנ"לבחריגה גדולה יותר של כ-200 שקלים יהיה ניתן להכניס את הפלטפורמה החדשה של אינטל, אם כי השיפור הביצועי בגיימינג זניח למדי, או שיהיה ניתן ללכת על כרטיס מסך חזק יותר לטובת ביצועי הגיימינג.-שים לב שהמפרט ללא צורב שבחרתי לחסוך מכיוון שלרוב השימוש בו כבר שולי למדי, אם אתה זקוק לצורב ואין ברשותך אחד אז תאלץ להיפרד ממאה שקלים נוספים.
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים היי , זקוק לאישורכם , בתור בחור שלא מבין הרבה בחומרה זקוק גם לגיימינג טוב , ומוכן להוציא באיזור ה 3500 , הייתם מקבלים את המפרט הבא שהרכבתי , בהשראת ROY.T שממנו לקחתי את רוב הדברים ? אני מצרף את הקישור למפרט , לי הפריע סוג הלוח אם כי אני אוטמטית סומך על giga byte , אז אמרתי נוסיף עוד 200 ש"ח לצורך התענוג , הזכרונות המוצעים כאן הם 1333mhz לעומת 1600 שמצאתי באותו מחיר , מעבד, אמרתי נתפנק על סדרה 4 ונרוויח עוד 0.4 ghz בתמורה לעוד 60 שקלים ... כמו כן מהירות העבודה של seagate לא מצאה חן בעיני במחשב שלי , אולי הדרייבר שהיה לי לא היה תקין אבל די התאכזבתי מהקשיחים שלהם בכללי אז החלטתי על WD 1tb blue 7200 בפחות כסף אפילו . מה שמטריד אותי זה האם הספק כוח שאני לוקח מהצעתו של ROY יהיה מספיק טוב למפרט שלי , ואשמח להסבר בנושא כי אין לי מושג .. להלן הקישור למפרט שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/6cgv3yze
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.