עבור לתוכן

לחכות ל Haswell ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. אחרי קריאה מרובה ברשת הבנתי שמתוכננים לצאת מעבדים חדשים בחודש יוני & לוחות תואמים.

מה הקונצנזיוס? שווה לחכות? לפי דעתכם תיהיה ירידה במחירים? טעות קריטית לרכוש עכשיו מחשב חדש?

תודה

פורסם

שאלה וענית לעצמך... ביוני (זה לא עוד חודש) המעבדים יוצאים בעולם, ביולי יהיו זמינים בארץ בכל מקום.

אין הרבה סקירות ברשת על מהירות, אבל תצפה לשינוי בסגנון Sandy bridge -> Ivy bridge, או משהו כמו 10% תוספת ביצועים.

+ שיפור משמעותי בליבה הגרפית (יותר ללפטופים).

כדאי או לא, תעשה את החושבים שלך לבד.

אם לתת דעה, אז אם המחשב דחוף אז תקנה, אם לא, תמתין חודש או שתיים.

פורסם

אני מחכה

גם מבחינת שמירת הערך

דור חדש שווה יותר מדור ישן גם אם השיפור בביצועים זניח

פורסם

I'm in the same boat.

On one hand its always good to take the latest in technology and as we heard, the motherboard range and quality for the Haswell processors are going to be quite good.

On the other hand, if the prices in Israel would be obscene and will make it unworthy over the Ivy Bridge processors, we can hope that the launch will cheaper the current Ivy Bridge processors to at least make it a little more affordable.

So in shorts i am waiting as well.

Sorry for the English by the way, a necessity on the PC i am currently on.

פורסם

שבוע הבא (יום ראשון) הרשת תיהיה מוצפת בביקורות על המעבדים החדשים.

ועוד חודש הם יהיו זמינים פה בארץ.

פורסם

אני אישית הייתי מחכה ואלא אם כן אתה פונה לפלח שוק מסויים מאוד אז סביר להניח שהמעבד לא ישנה לך. בסופו של דבר כל הזמן יוצאות טכנולוגיות חדשות ואם זה לא מעבד אז זה כריטי מסך ואם זה לא כרטיסי מסך אז הארדיסקים

פורסם
  • מחבר

שאלת השאלות בכל מה שקשור לרכישת טכנולוגיה. לחכות או לא לחכות.

לא בא לי לקנות מערכת חדשה ואחרי שבוע יהיה איזה שינוי קיצוני בשוק \ ביצועים.

מצד שני יש מצב שהמחירים של המעבדים ֿ לוחות החדשים יהיו אסטרונומים וגם בעוד חודשיים אני אקנה את ה i7 שתכננתי לקנות השבוע ואתאכזב שחיכיתי סתם.

פורסם

שאלת השאלות זה אם הנושא דחוף או לא.

לי לא מציק להישאר עם המחשב הנוכחי גם עוד חודשים. לכן אני מחכה.

פורסם
  • מחבר

דחוף זה עניין יחסי. אם אני לא אקבל מחשב חדש בחודש הקרוב רוב הסיכויים שאני לא אשרוף את עצמי.

יחד עם זאת יש כמה משחקים שמקרטעים במערכת הנוכחית ונמצאים אצלי על הכוונת כבר תקופה.

פורסם

תוספת ביצועים גדולה, לא תהייה.

כן יהיו מחירים גבהים בכמה מאות שקלים מהמעבדים הנוכחיים.

פורסם

^ שום סיבה שזה יהיה כך. המחירים שנחשפו מראים מחירים זהים לדור הקודם, ואפילו מעט זול יותר בדגמים מסויימים.

פורסם

יש שתי בעיות אחת זה מחרים והשנייה זה מחלות ילדות בגיאם תקלות יצור גם במעבדים וגם בלחות אם

לכן מי שחכם ולא ממהר מחקה 3 חודשים עד להתייצבות השוק המחרים שירדו תקלות עם יש שיתקנו ועוד

שווה לחקות רוב המקרים זה לא סוף העולם אפשר להסתדר

פורסם

על אילו מחלות ילדות אתה מדבר? הדבר היחיד שזכור לי אלה לוחות ה-B3 שתיקנו בעיה פוטנציאלית ב-USB של לוחות H\P67

פורסם

^ יציאות ה-SATA3 ב-P67 שהפסיקו לעבוד, לא קשור ל-USB.

פורסם

זה בעיה ב-SATA2 שהייתה

מחלת הילדות שדובר עליה פה הוא חזרה ממצב שינה שכיבה USB3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים