עבור לתוכן

משטח קירור למחשב נייד 15.6" עד כ200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום פורום,

קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר,

אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור,

אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה,

אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן.

צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי.

לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

פורסם

האפקטיביות של משטחי קירור - טובים, לא טובים וכל מה שבאמצע - זה עניין שמוטל בספק.

זה אולי 20% תועלת ו80% גימיק.

ומתוך ה20% תועלת 80% זה עצם ההגבהה של המחשב מעל השולחן ו20% זה המאווררים.

פורסם

כאחד שיש לו משטח קירור של טרמלטק (אני מצטער אך אני לא זוכר דגם אבל אם זה חשוב לך אני יבדוק כשאני יגיע הביתה) שעולה בסביבות ה200-230 שקלים

הוא ממש לא שווה את הכסף הוא לא עוזר במיוחד המחשב עדיין חם אני לא ממליץ לך לקנות

מה שאני כן ממליץ לך לקנות זה רגליות למחשב נייד אם זכור לי נכוןר איתי פעם כאלא בבאג אבל אני בטוח שתמצא כאלא בארץ במקום אחר ואם לא באיבי לא חסר

זה עולה באיזור ה50 שקל ועושה עבודה מעולה (יחסית למחיר כמובן)

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור כל עניין המאווררים זה חרטא וצריך רק להגביה את המחשב כדי לשפר את זרימת האוויר?

האמת כשחושבים על זה, פגיעת אוויר ממאוורר ישירות במארז של מחשב לא נשמע כל כך אפקטיבי...

פורסם

כן.

לא יצא לי לבדוק אותם או את האיכות שלהם (האיכות של התפיסה שלהם למחשב) אבל לא נראה לי שיהיה עם זה בעיה

פורסם

אני לא רואה ב50 שקל מחיר שערוריתי

כן ברור שאם חנות אחת ליד באג הייתה מוחרת את המוצר ב7.5 שקל ובאג ב50 הייתי אומר שבאג יקרנים (שזה בכל מקרה נכון אבל זה כבר נושא אחר)

אבל כשמדובר על הבדלי מחירים של הארץ וחול אני לא חושב שיש על מה לבכות זה הרי ידוע שיש הבדלי מחירים וכבר של חיבור פלאפון NOKIA למחשב שאשתו של אבי קנתה ב50 שקל אני ראיתי באיבי בדולר

אבל ככה זה בגלל זה הרבה אנשים קונים בחול אבל בכל זאת יש בעיה אחת עם קניות בחול

וזה הזמן ככה שלפותח הנושא אני ממליץ בחום לקנות מאיבי מהלינק שנשלח בגלל המחיר היותר זול בהרבה

אבל אם יש לו בעיה של זמן אז עדיף לו לקנות בארץ ב50 שקל אנחנו לא מדברים פה על מכשיר יקר שההבדלים זה הבדלים משמעותיים (מבחינת כמות הכסף לא היחס בין שתי המחירים)

ובקשר לכדור טניס

נראה ממש מגניב אבל לא הבנתי איך זה מתחבר למחשב ???

פורסם

מוזר ביותר

אני הייתי הולך על הרגיל זה נראה כמו תפיסה ממש גרועה

פורסם

זה פשוט קונספט קומפקטי וטרנדי יותר שמאפשר ניידות ולא עם 4 יחידות שונות שילכו לאיבוד בתיק.

במקום לקנות את הרגליות המסכנות האלה בבאג, במחיר הזה תזמין את שניהם :lol:

אני כבר הפסקתי לקנות בארץ, אני תמיד משווה מול איביי ואם זה משהו שלא דחוף לי לקנות אז אני תמיד מזמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים