עבור לתוכן

קודקים למחשב עבור צפייה בסרטים

Featured Replies

פורסם

איך הקודקים החדשים שיצאו של K-Lite 2.33 ? מישהו כבר התנסה איתם ? האם צריך להתקין קודקים נוספים ?

תודה.

פורסם

קצת קיצוני מה שנכתב שם. רואים שהכותב נפל על חבילה גרועה והוא כבר ממורמר.

זה נכון שחבילות כאלה יכולות לגרום בעיות, אבל אם אתה שואל אנשים על חבילה מסויימת (כמו הKLITE) ואין להם בעיות, אז אני לא רואה סיבה לא להתקין.

מה גם שאתה תמיד יכול לעשות UNINSTALL

פורסם

חבילת קודקים זה הדבר היחידי  שהגיוני(ולא משנה בכלל איזה חבילה לצורך העניין), שהרי יש בערך 50 קודקים של וידאו + עוד מספר דומה של קודקים של אודיאו (כלומר כ-100 קודקים שונים) ואם אתה לא רוצה לבלות מספר ימים מול המחשב בלהוריד ולהתקין כל קודק בנפרד..אז כמו שאמרתי בשביל זה

אגדו אותם בחבילות.

מצד שני אם זה עושה לך טוב...אז למה לא?   8)

(דרך אגב אני ממליץ בחום על חבילת המקודדים של קאזה לייט)

(דרך אגב[2], אני בכלל ממליץ ללכת לפי הכלל "IF IT AIN'T BROKEN DON'T FIX IT", או כמו שאבא שלי אומר "אל תיגע בחרא שלא יסריח" ;D

כלומר, אם אתה רואה סרטים טוב, אל תנסה להחליף חבילה)

פורסם

אני חייב לציין שחבילת קודקים (לפחות מה שראיתי עד כה) הם דבר די חרא, אתה סתם מתקין איזה 100 קודקים שאתה אף פעם לא משתמש בחצי מהם, נוצר עומס במערכת, וגם בעיות תקינות אח"כ... תמיד שאנשים אומרים לי שיש להם בעיות סרטים אני אומר להם שיסירו את החבילה וישימו רק מה שצריכים שזה:

AC3FILTER

- זה בשביל לשמוע את הסאונד שיש בסרטים: ac3filter.sf.net

XVID CODEC KOPEI

- זה בשביל לראות את הסרטים שאתה מוריד: http://www.koepi.org/xvid.shtml

וזה מספיק כדאי לראות את מרבית הסרטים, כמובן אם יש לך דרישות מיוחדות אז ניתן להוסיף

DIVX (למרות שלא צריך כרוב הדברים היום זה XVID שתומך גם בזה), QUICKTIME (בשביל לראות קדמונים וכו'), וגם REAL ALTERINATIVE( כדי לראות REAL VIDEO או REAL AUDIO בלי הפרסומות שלהם)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים