עבור לתוכן

TMS עשו נזק למארז שלי שעלה 1300 שקל

Featured Replies

פורסם

הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין.

המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך.

נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%.

ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'.

התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי.

אבל בחזרה לסיפור! אם כך זה מה אני רוצה? TMS בסדר, למה אני נתפס לקטנות? אוקי קבלו את מה שקרה מעבר לזה:

אני בא לפתוח את המארז, מוציא בעדינות את שני הברגים, וחצי את השלישי, מוריד אותו כלפי מטה וכמו שצריך החלק הזה של הדלת יוצא בקלות, אבל הנה הבעיה! TMS ככל הנראה הפילו לי את הדלת או משהו כזה, כי אי אפשר לפתוח אותה! הדלת שמביאה אותי לכל המחשב, תקועה לגמרי בצד, 20 דקות עם TMS בטלפון ובסוף הצלחתי להוציא את הדלת (בזהירות רבה ובהנחייתם), הדלת נגעה מעט ברצפה אחרי שזה יצא בגלל הכובד הלא שיגרתי של הדלת + שחרור פתאומי של הדלת.

חכו! זה לא הסוף, מסתבר שיש למארז שלי סיבה מעולה למה הוא תקוע ולא רוצה לצאת- אני ואבא שלי הסתכלנו על הדלת של המארז וראינו את המסילה שלה מעוותת, כאילו שנפלה נפילה רצינית ביותר-

תזכורת: המחשב הורכב אצלהם, והדלת הספציפית הזאת לא נפתחה על-ידי קודם לכן,

ידעתי שלא יתכן שמארז כזה מדהים לא נפתח, ופתחתי מארזים רבים בחיי, אני לא חלש.

בדקתי באינטרנט, ומסתבר שהדלת אמורה ממש להחליק החוצה, מהר אמרתי אוקי משהו פה 100% לא תקין, פתחתי את הדלת השניה (זאת שמובילה למבוי סתום) והופ! יצאה תוך שתי שניות, והיא גם כן נגעה נגיעה קלה ברצפה כמו הדלת השניה, והיא עדיין עבדה נהדר (גם בביקורות על המארז רוב האנשים שפותחים את המארז הזה עושים בטעות נגיעה של הדלת על הרצפה, זה בגלל הכובד הפתאומי שלה).

קיצור, עכשיו אני צריך להכנס לטרטורים עם TMS, על מחשב שעלה לי

10,000

שקל, ואני אומר דבר כזה:

למה TMS חשבו שישלחו לי מחשב ושאני לא אגלה שהדלת של המארז פגומה?

הנה כמה דברים מעניינים:

- הטכנאי כל הזמן רמז (אולי הדלת התעוותה, והם זכרו שניהם את המארז שלי כי הוא יוצא דופן).

- בהנחה שאומרים "אז הם לא שמו לב"- אין פה מה לשים לב, הדלת לא נסגרתתתת, הצלחנו פעם אחת לסגור אותה וזה, ניסיתי שוב, אחרי שהשתפרתי בזה הצלחתי לפתוח אותה במהירות שיא של

7 דקות,

ולא הצלחתי מאז לסגור את המארז כמו שצריך, יש מרווח של 2-3 סנטימטרים, ושלא נדבר על זה שאחרי סגירה נורמלית היא כמעט ולא נפתחת שוב.

אז תודה רבה נכון לעכשיו המארז שלי מחכה כשהוא סגור למחצה ואני עם דאגות.

אה ושלא יהיו אי-הבנות, הם בנו את המחשב הזה במשך שבועיים, וכל הזמן אמרתי "קחו את הזמן, העיקר שלא יקרה שוב דבר למארז".

ועוד רציתי להודות להם על החיווט המדהים שהם עשו לי במארז, אז הנה, לפחות את זה הם עשו כמו שצריך, המארז מבפנים בנוי מדהים.

אבל למה, למה עכשיו אני צריך להתעסק עם זה? 10,000 שקל ושבועיים הרכבה ועשרות בקשות שיזהרו על המארז הזה הגיעו בסוף למארז עם דלת פגומה, שככל הנראה נפלה להם, וגם אם לא, הם לא היו צריכים לסיים את המחשב ככה, עכשיו אני צריך לקבל

מתוקן ולא

חדש שעובד 100% כמו שצריך, כי את הכסף הם קיבלו בלי בעיות בתשלום אחד.

הרבה תמונות וסרטונים שמראים את ההשוואה בין שתי הדלתות כבר נלקחו, ואני מוכן להגיע עם זה עד לבית-משפט לתביעות קטנות, לא נראה לי הגיוני שמחשב בן 3 ימים חוזר חזרה לתיקון

מבעיה שלא אפשר שלא לדעת עליה.

תודה למי שקרא הכל, אני מתנצל על החפירה, זה מיקס של תסכול ודאגה.

עריכה: ואין שום דבר שמונע מהדלת להכנס, המארז מרווח מאוד ונבדק, הבעיה בדלת ככל הנראה.

פורסם

נעלו לך דיון אז הלכת ופתחת עוד אחד?

לא מציע לך לשים פה פס על מה שמבקשים ממך.

פשוט חוצפה.

תעדכן כשהסאגא הסתיימה ולא כשאתה באמצע תהליך פתירת בעיות וכולך עצבני. אתה יכול, רק אז, לשלוח הודעה פרטית לאחד ממנהלי הפורום שיפתחו את הדיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים