עבור לתוכן

חיבור WIFI מנקודה קווית.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)

פורסם

בהחלט

חבר את הראוטר דרך הכניסות 1-4 והכל יעבוד

פורסם

אם ברצונך לבודד את הרשת האלחוטית החדשה מהקווית תשאיר DHCP פעיל ואם לא אז תכבה אותו ותחבר את הכבל רשת לאחת מ4 היצאות לא ה-WAN

פורסם
  • מחבר

בהחלט

חבר את הראוטר דרך הכניסות 1-4 והכל יעבוד

עובד מצוין. תודה רבה.

אם ברצונך לבודד את הרשת האלחוטית החדשה מהקווית תשאיר DHCP פעיל ואם לא אז תכבה אותו ותחבר את הכבל רשת לאחת מ4 היצאות לא ה-WAN

למען האמת, לא כ"כ הבנתי. לא הבנתי מהי הכוונה ב"לבודד את הרשת האלחוטית מהקווית", וגם מה זה DHCP.

אין חיבור WAN, זהו מודם ראוטר שקיבלתי מבזק.

ושוב, תודה לכל העונים.

פורסם

בקיצור, תחבר את המכשיר לאחת מהיציאות 1-4 ותראה אם אתה מצליח לגלוש - במידה ולא אתה צריך להגדיר כמה תכונות בתוך תפריטי הנתב-תעדכן

פורסם
  • מחבר

כפי שכתבתי קודם, אם מחברים לאחת היציאות זה עובד.

בראוטר ה"ראשי" (TP LINK WR841N) אין כפתור פיזי לכיבוי הWI-FI.

האם מספיק לבטל את הEnable Wireless Router Radio?

תודה.

פורסם

כן זה יכבה את השדר האלחוטי

פורסם

בנוסף אתה חייב שהנתב השני יעבוד עם כתובת IP לניהול (ממשק הניהול של מנהל השרת, בדרך כלל ניגשים לכתובת 192.168.1.1) יהיה שונה בין שני הנתבים אחרת זה לא יעבוד

אם זה עובד כרגע כנראה שדפולטיבית זה מוגדר על כתובות שונות

כמובן בנתב השני שאתה עושה בו ויפי לחבר לפורטים 1-4 ולא לWAN

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק לגבי הכתובות. אני יודע שה"ראשי" על 192.168.1.1. אני אוודא שהשני לא על אותה כתובת.

זה עובד כרגע. ישנה אפשרות שהראוטר השני יהיה גם קווי? (ז"א לחבר אליו גם מחשב נייח? ואז, איך הראוטר "יודע" מה מהם כניסה ומה יציאה?)

פורסם

יש אפשרות, הוא יודע לזהות אל תדאג :)

פורסם

כן יש אפשרות זה סוויץ לכל דבר. כל ראוטר ביתי זה 3 מכשירים ב1 יש שם נתב AP וסוויץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים