עבור לתוכן

בקשר לאייפון 5, כדי לחכות ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות SGS3, ועכשיו ראיתי שכניראה יכריזו ב 11 לספטמבר על אייפון5,

אני לא כל כך אוהב את מוצרי אפל, אני שונא את העובדה שהם נועלים אותי ואין לי שום חופש.

שאני יכול לחבר את המכשיר רק למחשב אחד ועוד מגוון דברים מעצבנים, אז כניראה שאני לא אקנה את הבולשיטפון 5.

אבל יש סיכוי שיורידו מחירים על SGS3 ?

תודה

• תגובות 63
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על האנדרואידים (והS3) זה לא ממש ישפיע

בנוסף הכרזה ומכירה בארץ אלו דברים שונים

פורסם
  • מחבר

על האנדרואידים (והS3) זה לא ממש ישפיע

בנוסף הכרזה ומכירה בארץ אלו דברים שונים

אני באמת מחכה ליום שבו אני באמת אראה את האייפון 5 ואני אגיד וואו...

אבל מבחינתי החסרונות שבו עולים על היתרונות, בכל זאת לפני שאני משקיע 3K בSGS3, אני רוצה לראות מה יהיה באייפון, אני עובד קשה בשביל הכסף הזה P:

אם באמת יהיה משהו מפתיע ומיוחד באייפון (שקשה לי מאוד להאמין, כי אני לא מסוגל להסתכל על מערכת ההפעלה שלו וזה לא ישתנה..)

אז אני עוד אוכל לעבור לצד הנגדי.

אני מאוד מקווה שהם לא בונים על המקלדת אולוגרמה הטיפשית הזאת :facepalm:

ובאמת יש להם משהו שיפתיע אותי, כי אני בדיוק מאותם הלקוחות שיושבים על החומה וממתינים.

פורסם

אין ספק שאולוגרמה זה דבר מטופש לחלוטין. :s07:

אין שום דרך להשוות בין מכשיר קיים לבין מכשיר שלא קיים. כל הניחושים זה שטויות. יש סיכוי של 100% שמחירו של ה SGS3 ירד, כדרכו של כל מכשיר אלקטרוני חדיש.

פורסם

המחיר ירד טיפה טיפה למטה עם הזמן כמו שזה קורה בשוק בלי קשר, ברגע שהאייפון יגיע לארץ, המחיר שלו יהיה יותר גבוה מהגלקסי ולכן סביר שלא יושפע יותר מידי.

אתה מוזמן לבדוק את הHTC ONE X, לטעמי חבילה לא פחות טובה (ואף יותר) מהS3 וביותר זול

פורסם
  • מחבר

המחיר ירד טיפה טיפה למטה עם הזמן כמו שזה קורה בשוק בלי קשר, ברגע שהאייפון יגיע לארץ, המחיר שלו יהיה יותר גבוה מהגלקסי ולכן סביר שלא יושפע יותר מידי.

אתה מוזמן לבדוק את הHTC ONE X, לטעמי חבילה לא פחות טובה (ואף יותר) מהS3 וביותר זול

זה זמן טוב לקנות עכשיו טלפון ב3K ? או שיש למה לחכות ?

פורסם

לדעתי זמן טוב

פורסם

אני גם בהתלבטויות כרגע...

לבחור סמארטפון זה הרבה יותר קשה מלבנות מחשב... :kopfpatsch:

על אחת כמה וכמה אם זה הסמארטפון הראשון שלך....

פורסם

אני כן מחכה קצת... האייפון יכנ סוכן יעשה משהו לשוק, המחיר של ה-S3 יורד על בסיס יומי ואמור להתייצב איפשהו על 2800 ואולי פחות בטווח של כמה חודשים. זה מסלול שכבר קורה שנה שנתיים ברציפות, אם אתם לא לחוצים אני הייתי מחכה.

פורסם

הייתי ממליץ לך על HTC one x או s, ה-sense הוא ההמשק הכי יפה שראיתי אצל מכשירי האנדרואיד עד היום, אבל אם 32GB לא מספיקים לך הייתי ממליץ ללכת בכיוון אחר

פורסם

איך ה-HTC one X מול גלקסי 3?

פורסם

על הנייר הגלקסי 3 יותר חזק במעט אבל אחרי שתראה את ממשחק ה sense תבין כי אין משהו יותר טוב מזה.

מבחינת כמות זיכרון הHTC מוגבל ל32GB בלי אפשרות אחסון נוספת. והסמסונג מגיע עם אפשרות של 64 GB בנוסף לחריץ הרחבה עד 64GB ו-50GB לשנתיים בשירות דרופבוקס, ו HTC מציעה חצי מהשטח לאותה תקופה.

מבחינת מסך ה HTC לוקח במעט בגלל השימוש ב-RGB ולא ב-penTile כמו בגלקסי.

מבחינת סוללה לגלקסי יש 2100mAh ול- HTC 1800mAh ולפי זה הקלקסי לוקח אבל יצא עדכון גרסה ל-HTC שמתקן את צריכת הסוללה אז אני לא יכול להגיד לך מה יותר טוב

מבחינת קישוריות ל galaxy יש NFC (שכרגע בישראל אין שימוש, אלא באופציות אחרות) ול HTC אין.

מבחינת תוכנות מיוחדות לגלקסי יש כמה כמו ה-S voice (כמו סירי, אבל כרגע לטעמי פחות טוב) וה-beam שמזכיר את האפליקציה bump, וגם יש אפשרות נחמדה שמתי שאתה בהודעות או באנשי הקשר אצל בן אדם אתה שם את הטלפון באוזן והוא מחייג לך, מצד שני ל HTC יש את טכנולוגית ה-beats.

ושוב מבחינת ממשק ה-touch wiz עודכן והותאם למערכת הפעלה, לעומת ה- SENSE שהפך להיות יותר קל לשימוש ופחות מסובך מבעבר, וכאן לוקח ללא עירורין ה-HTC ONE X.

לדעתי שוב אם ה-32GB שמתוכם תוכל לנצל פחות (בגלל המערכת הפעלה) יספיקו לך אני ממליץ לך ללכת על ה-HTC.

פורסם

שכחת להזכיר סוגיות כמו סוללה מתפרקת בגלקסי, המחיר הנמוך יותר של ה-HTC וקהילת הפיתוח הענקית של הגלקסי.

פורסם

טעות שלי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים